53877
0MWkPbn.jpg
  • Ariakus
    Az egójából következtetve kb. OVER 9000
  • Grr1234
    LOL
  • SzirmosSzisza
    High ELO-n értelmes emberek vannak ? Előbb írtad, hogy te is ott vagy ...
    Amúgy nem vagyok mad, mert még ELo-m sincsen :)
  • ronihun
    ne haragudj mennyi is az elo-d?
  • Grr1234
  • ronesz
    pont az olyan low elok, mint ti fognak ezzel szopni, mert highon ahol én is vagyok (umad?), már azért normálisabb értelmes tanult emberek vannak, akik angolul is tudnak, kelettől vagy nyugattól függetlenül. de a keleti lowelo meccsek nagyon viccesek lesznek, mert alapból a buták lesznek ott, akik még ráadásul bénák is és angolul se tudnak
  • jazzy
  • Grr1234
    ok
  • ronesz
  • jazzy
    Annyira nem hiányzol ide feltűnhetne már.
  • ronesz
    szerintem rakd be még kétszer, kurva vicces lesz akkor is
  • SzirmosSzisza
    Nem akarlak megbántani, de minden idiótának ilyen felfogása van mint neked és mennek veletek Westre :)
  • ronesz
    szerencsére a te írásaidat viszont mindenki epekedve várja nap mint nap
    gtfo bro
  • Gubberx
    omg akkor inkább maradok csendben :D
  • Ariakus
    Vigyázz, mert mindjárt tele spammeli a topicot Athene-s videókkal. :D
  • Grr1234
  • Gubberx
    ja bocs :D tapasztaltam már milyen az :D
  • ronihun
    nem 300, csak 150-200
  • Gubberx
    Te miről beszélsz? jobb az US 300-as pingel ahol egy skill-t nem tudsz normálisan elsütni? grat..... értelmes vagy te is látom. Csicska meg maximum te vagy az ilyen értelmes benyögéseiddel.
  • jazzy
  • Ariakus
    Nyiss külön LOL topicot ahol elbeszélgethetsz magaddal esetleg Czdano-val, mert itt nem sok ember kíváncsi a faszságaidra.
  • lolSL
    alapvetően csicska aki EU serveren játszik, nem is érdemel szót ez a kettéosztás
  • ronihun
    te ennyire lenézed azt a régiót ahol laksz? attól h egy szerveren leszel a top teamekkel attól még nem fogsz tanulni, nem jutsz közelebb hozzájuk, és a 2000+ hoz se , mert mint mondtam rengeteg barom lesz ott is, szoval ne hidd hogy az lesz az NB1, de mindegy ha ugy gondolod ott kánaán lesz és hozzá képest a kelet egy fos lesz akkor hajrá
  • Czdano
    Remélem east szerveren csak az ismeretlen nyelvezetű, retardáltak fognak betalálni és akkor megérted mire gondoltam.
  • Gubberx
    csak a szokásos.....
  • ronihun
    na ez mekkora baromság volt, te jó ég...
    hogy lehet így általánosítani? szerinted attól h románia az eastbe tartozik pl attól már szar román premadekkel kerülsz össze? meg honnan tudod h a westen jobb lesz a színvonal? attól h ot játszanak majd talán a pro teamek attól még a legalja is ott lesz, szerintem meg pont az lesz h a sok ember a nagy szinvonal meg "tanulás" érdekében átmegy a westre, meg rajtuk kivül még százezer noob, aztán ott marad az east ahonnan eltünik a lámák nagy része és lehet majd élvezni a játékot.

fogalmam sincs h lesz, de annyira nem is érdekel, ronesz ha ezt te meg értelmes hsz-nek tartod akkor grat.
  • Czdano
    Ennek szívből örülök :DD

ui.:Megint offline a szerver. Most üzemelik már a nyugatit/keletit vagy ez csak a szokásos?
  • Grr1234
  • ronesz
    te vagy az egyetlen ember a topikban, akinek vannak értelmes hozzászólásai rajtam kívül.
  • Hofigalopp2
    Tudom, csak ugy "viccből" írtam be...De alapvetően szerintem életkorból ered a probléma a nem premadeknél...
  • Különc
    Könnyen kijátszható
  • Hofigalopp2
    Miért lenne nyugaton magasabb? Butaság... Én életkorra bontanám a szervereket. 0-10, 10-16, 17-végtelen... csak, hogy meg legyen a 3as bontás. Úgyis a sok óvodás miatt van a que...
  • BEAST #9755
    Karbantartanak, majd déltől vagy egytől lesz server megint, ha jól tudom.
  • Grr1234
    Csak nekem unavailable?
  • BEAST #9753
    Nézd meg a forumot, tele van olyan postokkal, hogy "West = Fnatic, SK, AAA, nuf said."
    Ha szerinted nem azért írják mert azt hiszik, még ha csak tudat alatt is, hogy ha egy oldalon lesznek velük attól ők is jobbak lesznek, akkor nem tudom miért.
    Persze és akkor jegyezzük meg azt is, hogy eddig a játékok nagy részében fogalmad sem volt, hogy ki honnan játszik... de biztos minden EU Eastes játékos hihetetlen szar lesz, hisz a magasabb színvonal csak EU Westen elképzelhető.
    Nyugaton lehet, hogy eleinte magasabb lesz a "színvonal", de a login queue is. :D
  • Czdano
    "akkor a sok fanboy és kisebb csapat is követni fogja őket, mert azt hiszik ettől ők is jobb játékosoknak tűnnek majd. " Ez akkor ökörség már bocsánat. Attól hogy hogy szerveren vagy valakivel, nem tűnsz jobb játékosnak mások szemében, de tény hogy magasabb színvonalú közegben játszol. Ez olyan mint a fociban az NB1 meg az NB2. Én se azért fogok átmenni, mert akkor itt dicsekedhetek hogy "na én nyugaton vagyok akkor már pro vagyok", hanem azért mert más a színvonal és a társaság + tanulok is, nem csak kiégek a 4-es román premadeken, amikből 2-őt minimum ledob a játék a tanyanet miatt.
  • BEAST #9751
    Az a baj, hogy az emberek nagy része 1 bitesként reagál az egészre. Rögtön olyan lehetséges problémák miatt pánikol ami még meg sem történt.
    Azért mert 2-3 svéd beírta, hogy márpedig ők átmennek még nem feltétlenül jelenti, hogy a skandináv országok 90%-a azonnal transferel. Valóban valószínű, de volt olyan is aki azt írta inkább marad az irl barátaival egy oldalon, mint hogy újabb sorban állós oldalra költözzön.

Viszont nézzük mi történhet az EU LOL társasággal a kettéosztás után.

- Ha tényleg nagyrészt nyugatra költöznek a már amúgy is nyugati többséggel rendelkező pro csapatok, akkor a sok fanboy és kisebb csapat is követni fogja őket, mert azt hiszik ettől ők is jobb játékosoknak tűnnek majd. (pedig nem lesznek azok).

- Az EU versenyek megduplázódnak, a nyereményeik is ugyan akkorák lesznek. Tehát lesz egy nagy tömeges, kemény ellenfelekkel bíró oldal és egy még nem teljesen felkészült, könnyebb oldal.
    Azt nem mondhatjuk, hogy az EU West játékosok jobbak, mint az EU East játékosai. Már miért lennének azok? Eleinte csupán annyi előnyük lesz, hogy már vannak híres nagy csapataik.
    Mi tesszük a nyugati oldalt népszerűbbé és mi húzzuk le a keleti oldalt és nem a Riot. Pedig lehet nem kellene.

- A szponzorált csapatok már nem csupán a játék szeretetéért játszanak, inkább az üzletről szól. Ha a keleti oldalon noname csapatok kezdik el nyerni a versenyeket akik vagy rosszabbak vagy nem, mint a nyugati társaik. Akkor két dolog történhet. Vagy indítanak a nyugati csapatok keleti játékosokból álló második csapatot, vagy új szponzorált csapatok jelennek meg. Az ide oda ugrálás nem működhet, mert a versenyek egy időben lesznek.

Lehet, hogy nem így történnek majd a dolgok, de az is lehet, hogy igen.
  • SzirmosSzisza
    Sandy Richard = felhúzta magát Rumblelel ...
  • jazzy
    Akkor ennek lesz értelme, ha nordic átmegy egy az egyben, akkor a kelet fele is átmegy és még szarabb lesz mint volt:D
  • Fec papa
    Ez így erősen fail szagú, na mind1, hagyom ezt a képlinkeléses dolgot. :D