53877
-
gabeone #9907 Ebben a játékban lehet nyerni csapatszervezés nélkül? Én zsinórban elveszítettem vagy 20 meccsemet, mióta egyedül próbálkozom. Tököm kivan! -
#9906 Ha valaki kíváncsi lenne a megölhetetlen morde buildre, vagy westrice akalira :) -
#9905 Ezt és ezt telepítsd fel, talán megoldja. -
#9904 indítsd újra a géped -
#9903 És az miért van, hogy kiírja h League of Legends, ugye mikor indítanám, és ennyi? Nem megy tovább, nem ír semmit. -
#9902 van részletes tutorial, elején ajánlott, hogy botok ellen menj pár menetet, viszonylag könnyű megtanulni
meccs annyiból áll, hogy turretek, inhibitorokat,nexust kell lerombolni, nem nehéz, inkább megismerni a championokat telik sok időbe (van kb.80 db) -
#9901 Sziasztok! Most telepítem ezt a játékot, a kérdésem az lenne, mennyire bonyolult, s milyen nehéz megtanulni játszani? :D Olvastam h DotA szerű, dehát azzal sem játszottam, videón pedig nem lehet megállíapítani :D (Wowoztam, Sroztam, Cabaloztam, valahogy megoldom. :D) -
#9900 Aki kíváncsi RIOT további süketelésére a splittel kapcsolatban, az fáradjon ide -
#9899 na baszki, ez epic volt.. -
#9898 Azigen -
zorovpeter #9897 Húha! Ha ennyien rácsodálkoztak biztos nem valami undormány gennykinyomó videót linkeltél be! -
#9896 az szép -
#9895 -
#9894 Hát pedig elhiheted. Így volt: http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ -
#9893 Én is láttam, nagyon szép volt -
#9892 Videót, vagy kamu! :D -
#9891 dede így volt :D -
#9890 Mi? Most hülyítesz.. nem hiszem :D -
#9889 saintvicious most játszott jungle twitchet, nyertek, sőt a végén még egy pentakillt is nyomott D: -
#9888 Csak időszakos probléma volt. Alt+Tab-al váltottam, azután lett ilyen a kép, de új meccset kezdtem, és minden a régi. -
#9887 Teljesen normális :D
#9883 : Valszeg valami videóbeállítási probléma. Próbálj új drivert keresni, próbáld ablakban futtatni, változtatgatni a beállításokon -
#9886 -
#9885 nidalee és yi azzal kezdte, hogy turreteket megkerülték és berohantak enemy basera.
normális ez?
-
#9884 apokalipszis, a föld elsötétül -
#9883 Olyankor mi van, mikor a föld tiszta fekete, csak a turrenteket látom, meg a kis lángokat az út szélén? -
#9882 Shaco=vicces :D -
Zeros #9881 pusztán azért mert ha tudsz vele játszani és a teamed kicsit értelmesebb az átlagnál akkor free win btw utobbi 30 ranked gameemben mindig bannolva volt ugyhogy hajra valaszd mainnek rankeden rofl -
#9880 Ha a cait tudatosan ment a nyíl felé hogy behúzza garent, akkor ő volt a skillesebb, nem az ashe ^^ Így is szép mondjuk, de láttam már szebb ashe nyilat is :) -
#9879 -
#9878 Az AP nem is lenne gáz, ha rod of ages meg archangel lenne, de mikor sapit vesznek neki akkor már kiégek.
Btw rájöttem hogy TF nem lesz mainem rankeden. Olyan szinten lecountereltek az utobbi pár meccsen hogy az valami hihetetlen. Viszont akkor nem értem dreamhacken miért bannolták majdnem 20x. Valamiért csak tartanak tőle. -
#9877 Én is láttam Ap ryzeokat.. mókás.. -
#9876 -
#9875 Nem a karakterrel van a baj, hanem sokan nem tudják mit pakoljanak neki. -
#9874 Ryzezal mi baj? Most csináltam vele egy 17:1-es statott:D -
#9873 Ma lecseszett 4 csapattársam mert nem bloodrazort vettem jungle nununak és eggyel több halálom volt mint killem + nem használtam el az ultimat 1 emberre =( Utána pedig spammelik a l2p-t..huh? Az ilyenek rakják szerintem az AD ryzeokat meg az AP jarvanokat is. -
#9872 :( Pedig a turretek tűnnek a legnagyobb poénnak:D -
#9871 Kicsit szétnerfelték. Amennyire láttam, már nem a turretekre gyúrnak elsődlegesen, hanem gránát+rocket kombóra. De majd megmondja, aki játszik is vele:). -
#9870 Valaki játszik most?:P
Heimerdringer-t próbálta már valaki? leírás alapján tetszik:P -
#9869 Elvileg most a splitig rajta lesz a login szerveren a script, ami két szélső érték között korlátozza a sorban állók számát (mittomén 50.000-100.000) a Busy státusszal. Szal ja, jó eséllyel azt fogod látni.
A splithez. A térképre nézve jelenleg nem áll rosszul EU+Nordic angol terén. Skandinávok+balti államokban gyak. mindenki beszéli, a többieknél a 30 alatti korosztály már nem gázos annyira. A fórumokon mindenki dobálózik az egész lakosságra felmért számokkal (20-30%), ami baromság, '90 előtt nem volt széleskörű angol oktatás ezekben az országokban, viszont a 30 év feletti játékosállomány kis része az egésznek (erre nincs adat persze).
A játékhoz olyan alapfokú angol kell, hogy nem a tudás fog korlátozni, hanem a hajlandóság, illetve az egy nációból bekerült emberek száma. Ha kiderül az elején, hogy honfitársak vannak a csapatban, azok előszeretettel spammolják a chatet anyanyelvükön. Ez viszont nagyobb eséllyel fog megtörténni Westen, mivel ott kevesebb (és nagyobb) ország van. Nem beszélve olyan dolgokról, mint a franciák hozzáállása az angolhoz... -
#9868 Én is megerősíthetem, hogy Online a szerver, továbbá az RP is megvan. De lefogadom, hogy mire hazaérek melóból, addigra az a csodálatos felirat fog megjelenni, a szerver státusznál, hogy: Busy