53877
-
nimirig #9827 basszus, már vagy másfél vagy 2 órája busy a szerver -
#9826 ne is kezdj bele, nem értesz hozzá -
#9825 Ez esetben a "rámírt" téves megfogalmazás volt részemről :> És hidd el még mindig nem tartom magamat többre, ez egy tévhit amelyet előszeretettel fogtok rám valamiért. Most a buildekbe nem akarok belekezdeni megint, mert felesleges, mindenki azt pakol amit akar... -
#9824 ne az alregeddel írj inkább, valakit még megzavar, egyébként mennyi a ratinged? mi a sumonner neved? csak kiváncsi vagyok milyen high elo-n vagy, és lehet megértem hogy mért ekkora az arcod. -
#9823 na vagyok csak áramszünet volt
kár ismételni azt amire rosszul emlékszel, te írtál rám, kérdezted hogy mennyi az elo-d én mondtam és erre mondtad h fasza, mondom hogy hogy csináltad? aztán beszéltünk és nem is volt bajom a tanácsaiddal, azzal már inkább mikor már úgy beszéltél mint aki azért mert nyert pár rankedet mindent jobban tud, leszaroztad a ww buildemet mikor látszolag nem értesz ww-hez, aztán megállapítottad h nincs elo hell stb.
a kóstolgatásról meg annyit h ha valaki szerintem hülyeséget ír akkor mért nem írhatom le azt amit arról gondolok? baromság ez a kelet szar lesz,meg ez az általánosítás, ennyi a véleményem.
arról meg, hogy megváltoztál-e v se, annyit hogy biztos h valami miatt jobbnak hiszed magad másoknál, hogy miért azt meg ki tudja. talán mert szerencséd volt első ranked meccseiden -
Zeros #9822 van itt programozó a társaságba? -
slapetz #9821 ahhoz aztán nagyon sokat kell játszani, hogy tudjam hülyeség pl ezrealnek apt venni, mert ő nem egy ap carry
ez egyszerűen vagy értelmi fogyatékosság vagy beleszarás (szerintem nála mondjuk mindkettő bejátszik)
de egyik sem jogosít fel tanácsok adására mások számára -
Ariakus #9820 Az a baj, hogy itt közülünk te vagy az egyetlen aki azt hiszi (sajnos nagyon is rosszul), hogy nála van a bölcsek köve. Az, hogy itt néhányan olyan kommenteket írnak amik valszeg azt tükrözik, hogy nem 24 órában játszanak és nem életük maga a játék, tehát tévedhetnek esetleg vmit nem tudnak naprakészen a játékkal kapcsolatban nem jelenti azt, hogy neked mint vmi tudálékos bagolytroll módjára le kell hurrognod. -
#9819 Szia alreg. -
#9818 Na jó hogy tisztázzam magam. Ronihun aki hunter néven játszik tudtommal, RÁMÍRT (ismétlem, rámírt, nem én dicsekedtem!) hogy hogy jutottam ki az úgynevezett "ELO hell"-ből. Beszélgettünk, ő azóta azthiszi hogy én lenézem, pedig nem nézem le, csak elmondtam hogy rossz dolgokat rak warwicknek, meg hogy nincsenek véletlenek, és ezzel én SEGÍTENI akartam neki, nem beszólni.
Most meg, jön azzal hogy lenézem kelet európát, és én megvédtem magamat.
Egyébként meg:
Szóval akkor ki kóstolgat kicsodát?... -
#9817 Megint korlátozza a fórumot a RIOT, így akarja elhallgattatni a népet. Előbb már levették a hírt is a főoldalról, most meg már be sem jön. -
slapetz #9816 természetesen ronesz, multi acc -
slapetz #9815 "nem is lesz senki egész életében"
lássuk, melyik hozzáállás visz valahova az életben majd
sírás az "elo hell" miatt
vagy
"én is rengeteget hibáztam. Nem baj, inkább játszok és hibázok többet minthogy ne tanuljak semmi újat."
vajon melyik?
(na azért ne sírd el magad, takarítani jó leszel még egy konyhára:) -
Hofigalopp2 #9814 Mi most az elérhetetlenség oka? Tudja valaki? -
#9813 Olvass vissza és megtudod, ja és kérdezd meg ronihun véleményét is szerintem. -
#9812 És ha tegyük fel nyalja a seggem akkor én miért vagyok szemétláda? :DDD Vágod hogy csak ronesszal van bajod? Én leírtam a véleményemet, ez egy kib@szott fórum ahol ezt meg lehet tenni! Semmit se ártottam neked, nektek! SEMMIT AZ ÉGVILÁGON. -
#9811 Az a különbség, hogy én ismerem legalább egy részét az embereknek, én őt is ismerem, és pont ezért írok neki, hogy ne legyen egy senki, mint te vagy. Én játszottam vele, beszéltem vele, többször.
Te meg csak random írogatsz mert szobafogságot kaptál 14 évesen és unatkozol. -
#9810 LOL, ezt te csinálod... te baromarcú :D Csak nevetni tudok rajtad. -
#9809 Ha ránk írtál volna tudnád. És igen megváltoztál, nagyon is. Ez abból is meglátszik, hogy ronesz is itt nyalja a segged, hogy milyen okosak vagytok ti ketten. Őt mindenki utálja, beszólogat itt, mert egy senki és nem is lesz senki egész életében. Itt sem játszik senkivel, nem árulja el a nevét, semmit, mert csak trollkodik. Mert egy buta kisgyerek. Erre is majd ír valami förtelmes nagy okosságot. Majd figyeld meg. -
ronesz #9808 csak vázoltam a tényt, hogy egy szar ember vagy
leírta a véleményét személyeskedés nélkül, te meg ugatsz mint egy pöcs, mert nem tudod észérvekkel megdönteni amit mondott
én legalább csak azoknak ugatok, akik hülyeséget beszélnek, miközben meg vannak győződve hogy náluk a bölcsek köve
tehát még nálam is rosszabb vagy :)
mégegyszer leírom azért hogy a lényeg átmenjen: egy álszent szardarab vagy -
#9807 menj vissza a wow topicba :D cső :D -
KaBuTo666 #9806 Ne aggódj, még ma fogsz tudni kockulni! -
#9805 Nem változtam ronesszá, nem szokásom mások stílusát felvenni. Szimplán leírtam a véleményemet o_0. Amúgy meg jó lenne tudni miért nem hívtatok premadebe 1 hete mikor online voltam minden este és tudtommal nem bántottalak meg Titeket semmivel se.
Igen elértem 1450-ig de ez SEMMIT se változtatott a stílusomon. Mint ahogy korábban is írtam csak leírtam a véleményemet kelet EU-ról, amely nem túl fényes az eddigi tapasztalataim alapján. -
#9804 Inkább azt mondja meg valaki hogy most meddig lesz leállás? :D már ezt a szerver bontást csinálják vagy csak valami sima karbantartás? -
Ariakus #9803 Amerikai cégről van szó ha jól tudom, azok meg ilyen dolgokat nemigen tudnak illetve nem foglalkoznak ilyesmivel, mint amiről az az egyszerű játékos írt. Rengeteg céget fel lehetne világosítani, de vagy leszarják az ilyen jellegű kritikákat vagy nem látnak benne semmi pénzt, esetleg még többletköltséggel vagy plusz munkával is járna az egész, tehát dobják az ötletet. -
#9802 Rossz kedved van? Bántottak? -
#9801 Azért elég gáz,hogy egy "egyszerű" játékosnak kell felvilágosítani egy céget a dolgokról :S -
ronesz #9800 >nem ért velem egyet
>troll, menstruál, gyökér
szegénységi bizonyítványt azért szépen kiállítgatod magadról mostanság -
#9799 -te azt kérdezted hogy ismerek e pro keleti játékost, egy szóval nem mondtam h wickd v shushei nem megy át nyugatra,
-mindenki szeretne nyerni ezért lesz tele a nyugat,
-nem minden német tud angolul válaszolni
-a barmos dologra nem mondanék inkább semmit
-
#9798 Te menstruálsz? Nem tudom feltűnt-e, hogy eddig velünk játszottál, most hogy elértél véletlen 1450-ig, amit már vissza is buktál miért változtál ronesszá? Gyökér vagy? -
#9797 -SK wickd nem fog keleti szerverre menni a dán rokonai miatt, ugyanez igaz sushei-ra, nem fog polákokkal játszani mikor ott vannak a pro nyugati multigamingek.
-ha te nem szeretsz olyan emberekkel játszani akik szeretnének nyerni akkor oké
-a németek legalább tudnak angolul és válaszolnak
"-nem is értem mit kéne egyébként angolul beszélni chaten, amennyit a lolba kell azt mindenki tud"
-Ha neked a csapaton belüli kommunikáció egyenlő a missel és a go kill baronnal akkor csak gratulálni tudok, most ismét magadból csináltál totál barmot.
Én innentől kezdve befejeztem ezt a west/east témát, mindenkinek saját kínja-gondja lesz ez mikor lehet dönteni... -
Zeros #9796 100% ig korrekt és lényegretörő megközletítése a jelnlegi helyzetnek, kiváncsi vagyok a redpostra milesz a válasz -
#9795 eléggé melléfogtál, de ha te így gondolod akkor bizonyára.
nem akarok én is wall of textet írni ezért csak pár gondolatot mondanék:
-SK Wickd, nem kell gondolom bemutatni Dán player, keleti
-Jól mondtad csapatjáték, nézd meg a CLG-t ott van mindegyiknek "egyéni skillje" de csapatba nem annyira jók
-"Mivel a skilles motivált emberek nyugaton vannak, ezért azok az emberek, akik hasonló eredményeket akarnak elérni, nyugatra mennek." nagyon jól mondod, ez nem hiszem hogy pozitivum
-hány idegbeteg németet? jópárat, pl tribunalban
-a német mivel világnyelv ezért egy rakás német nem fog angolul beszélni miattad chaten
-nem is értem mit kéne egyébként angolul beszélni chaten, amennyit a lolba kell azt mindenki tud
-Fnatic Shushei aki a Dreamhack legjobb playere volt hivatalosan, lengyel játékos, keleti
-Fogalmam sincs egyébként honnan származó játékosokkal játszom, de régebben felvettem friendsbe párat aki jó volt, na most az egyik szerb azthiszem, a másik szintén lengyel, a többiröl meg nem tudom, mert nem érdekel -
#9794 Akkor viszlát. Én maradok a nyomorék keletieknél a többiekkel akikkel eddig is szívesen játszottam. -
ronesz #9793 na meg persze ezt is, bár ezt látta már mindenki valszeg -
#9792 Úgy látom már megint lelockolták az EU fórumot... nem lehet olvasni. Szép munka... orbán is így nyomja mostanában. -
ronesz #9791 a sok riot faszát nyalogatónak küldeném ezt a topikot -
Zeros #9790 Jelenleg mit várhatunk West-től? : 2 szer 3 szor annyi játékost mint a másik régión köszönhetően a server transfernek (jelenlegi játékoslétszám növekedést beleszámítva hamarosan ismét szerver problémák jelentkezését) Nem is értem hogy miért számít a sok low elos emberkének, és az only normalt játszóknak melyik régióban lesznek. Valamint mivel az ESL német így az ESl versenyek valószínűleg west szeróra lesznek lekorlátozva.
Mit várhatunk Nordic/East-től? : kb az us server tükörképét, kevesebb játékos mint a West szeron ergo stabilitást, már amennyire stabil a rendszer, azt pedig tudjuk hogy sose volt 100% os de a jelenlegi helyzetnél nem nehéz jobbat kihozni a dologbol. Ugynugy kifognak alakulni a top teamek ezen a serveren is mint ahogy az megvan az US en is.
Kérdés csak az hogy akik már most cryeolnak hogy szar lesz az east azokat mennyire érinti az ESL? mert jelenleg csak az egy dolog ami miatt érdemes megfontolni a transfert -
#9789 Úristen. "szoval ne hidd hogy az lesz az NB1". Akkor levezetem neked az én álláspontomat ha eddig nem jött át.
1. A league of legends egy csapatjáték
2. A csapatjátékokban mint a cs, dota, lol előjön az egyéni skill, a kommunikáció, a pszichológia, és a legfontosabb az együttműködés, csapatkoordináció.
Na most ha ezt a két pontot nézzük hasonlítsuk össze a két régiót. Vegyük példának mondjuk az én kedvenc keleti szomszédaimat, és a németeket (azért nem svédeket mondok mert akkor jönne a kontra hogy TOP1 blablabla) És most jöjjön pár találós kérdés
-Hány idegbeteg németet láttál a játék közben? És hány érthetetlen karakteres idiótát?
-Mely nemzetek kommunikációját tartod érthetőbbnek?
-Hány jó kelet EU-s játékossal találkoztál életedben? (LoL-ról beszélünk, nem másról.)
Pár következtetés hogy meggyőzzelek.
Point 1!
-Fentebb írtam az egyéni skillt. 5 jó egyéni skilles ember alkot egy jó csapatot akik tényleg figyelnek egymásra. Kelet EU-ból egy csapat se ért el jó eredményeket a játékban. SK, fnatic, aAa. Ezek a csapatok mondanak valamit nem? És honnan jöttek? Nyugat. ---> A nyugatiak több egyéni skilles, motivált emberrel rendelkeznek.
Point 2!
-Mivel a skilles motivált emberek nyugaton vannak, ezért azok az emberek, akik hasonló eredményeket akarnak elérni, nyugatra mennek. Kik maradnak keleten:
-azok akik nem rendelkeznek megfelelő nettel hogy nyugatra átmenjenek
-azok akik leszarják és HOBBISZINTEN játszanak ergo szarnak az egészbe
És most jöhet a flame, hogy milyen szemétláda vagyok mert leírtam egy fórumban az álláspontomat és a véleményemet, de szerintem 99% hogy ez fog történni. -
#9788 Ez csak egy ovis semmi más.