53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
  • Fpocok
    OMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!
  • Fpocok
    LOL
    Tribunal:
    Srác neve: SuckMyCockBich

Chat így kezdődik:

BlitzGrack [15:24:34]: who mids?
    SuckMyCockBich [15:24:42]: ur mother fuking mom
    BlitzGrack [15:24:56]: ok kiddy
    SuckMyCockBich[All] [15:25:01]: suck my cock assholes
  • nonicks
    találd ki hogy melyikre gondolt
  • ronihun
    az a sírás
  • Grr1234
    stop qq
  • Czdano
    Mi a rák az a QQ? -.- kjúkjú de idegesítően mondja istenem..tuti vmi retardált netes szleng :D
  • ronihun
    fail
  • ronihun

:D ez votmá?
  • ronihun
    új Tristana/Veigar skin nagyon állat szerintem, tristana-sat lehet megveszem
  • tommyknockers
    Ááááááááá értem, köszönöm, így már világos.
  • ronihun
    ELO

igen pontot kapsz annak függvényében hogy vesztesz vagy nyersz, ha nyersz milyen erős ellenfél ellen stb, és így egyre jobb/rosszabb playerekkel kerülsz össze, az elo hell az egy olyan dolog amin mindig vitázik mindenki h van-e vagy nincs a lényeg az, h 30as szinten 1200as elo-rol kezdesz, 1200 körül találhatók legtöbbször a legrosszabb játékosok, akikkel nehéz játszani, együtt dolgozni, és főleg nyerni.
  • tommyknockers
    Nagyon 'low elo' vagyok, annyira, hogy még nem vagyok 30as szintű, csak 14es, és a kérdésem, hogy mi is az az elo? Meg elo hell? Gugliztam, de nem fogtam fel miket írt...játékok alatt elért teljesítményed statisztikai számokban ábrázolva, ami megmutatja a 'képzettséged?'
  • ronihun
    az is nevetséges, hogy ilyenkor mikor olyan lag van h sumonner spellt se tudunk választani, meg session closed van meccs után , nem loss forgiven...
  • ronihun
    én nem szoktam neki manamunet venni, sztem felesleges, de egyébként sztem az egyik legszorakoztatobb hös.

egy kis elo hell: ranked solo: hosszú lenne leírni azt a flamet amit 3 playerünk csinált a champion select alatt, ezért csak azt mondom ami a meccsen történt.
    Team:Amumu(jungler akart lenni),Warwick(jungler lett),Teemo(instalock),Urgot(troll,de még egész normális) és én Ashe.

Elkezdődik a meccs lent meghalnak, amumu elkezd ugatni h noob mindenki, főleg a laning partnere teemo, ezután ww elkezd harcolni enemy erdőbe, odamegy még két enemy szétszedik ww-t, de akkor már ottvan amumu és teemo is, mindkettő meghal, ww elkezd caps lockkal ugatni h milyen szar csapat stb, amumu ekkor már lelépett, 7! perc telt el a játékból, ww még szerencsétlenkedik kicsit, megöleti magát párszor 2v1be teljesen hülyeségek miatt, majd bedob egy orosz linket és lelép, 3v5be maradunk és 20 percnél feladjuk, nem hiszem h itt az enemy megérdemelte a ratinget és azt se hogy ez a vesztés rajtam v a két társamon mult volna, de levon az elo-bol a gép, és ez nem az első amikor ilyen van.

vicces még az is h ugye utána mindenki reportolta volna WW-t,Amumut, hát tudtuk reportolni? Dehogyis Session closed rögtön... gg riot thxbb
  • Czdano
    Én is toltam kettőt ezreallal..de nem jött át ez a hős. Nem az a carry ami nekem kell, ez ilyen burst damages fostalicska >.< Amúgy full AD-t pakoltam neki hogy üssek is..
  • crackyS
    mikor lesznek új 50%-os bajnokok?
  • nonicks
    lehet tudni valamit az európai szerver bővítésekről?
    vagy adtak most 550 RP-t hogy kuss legyen, és nem lesz semmi?
  • Fabio Capello
    faszmakker vagy, ez minden :D
  • ronihun
    na toltam kettőt Asheval első meccs 22-6os stat, második 11-0
    néha olyanokat betalálok ultival hogy még én is meglepődöm :D
  • Zeros
    lvl 2 tol free harassolsz akarkit W re 2 esen raksz egyet es az eleg is, olyan runa kell hozza hogy meglegyen mindket discipline es cipo 3 potival kezdhetsz
    ha lvl 6 ig nem is tudod leolni aki lanel ellened lvl 6 on ahogy betolt a masodik shadow dance azzal 100% os kill lvl 6 on nem lehet tulelni 2 Q R combot es a ketto koze meg egy E-t is betudsz szurni persze 1v1 lane kell hozza duon lofaszt nem er, es rusholj rylaira
  • ronihun
    nem vagyok akali pro, de egyébként Q-t maxold először, azzal tudsz harassolni meg last hitelni is, ha duo lanen vagy és mondjuk rádmennek akkor twilight és elfutsz rosszabb esetben, a lényeg h sokat harassolj a Q-dal kevés a cd-je és azért van dmg-e, ha esetleg low hp-n vagy akkor menj vissza többször és így simán eljutsz 6ig, onnan meg már könnyen, mondjuk ha nem szerzel elég cs-t akkor rossz lesz az early gamed az biztos. én nekem volt hogy agyon harrassoltak és ezért sokat kellet visszamennem, de annyira nem kerültem hátrányba, aztán volt gank v nem is tudom és szereztem killt, aztán elkezdtem itemeket is szerezni és onnan már nagyon erős voltam
  • Czdano
    Van itt olyan ember aki gyakran használ akalit? Esetleg rankedezik vele? Egyszerűen lvl 6ig nem tudok vele harassolni pedig Q-t és E-t rakok neki. Innentől kezdve early gameben nem tudok last hitelni normálisan mert elzavarnak szimplán...ha valami akali pro adna tippeket azt megköszönném :>
  • ronihun
    az a jó h pont tegnap gondoltam hogy rég ezrealoztam, ma majd ezrealozok, erre free lett, magyarul v elpickelik előlem, v elkezdenek kiabálni h ne pickeljem ha tesztelek, de ilyenkor az a legjobb ami középen fog majd menni, noob vladok és noob ezrealok, fail jungle udyrok, 2 perc után executed, v még jobb ha lane udyrt hoz valaki, jön pár könnyen nyerhető meccs
  • jazzy
    Lehet azért, mert még a unique nélkül is nagyon jó a stat / ár értéke? Nem tudom, csak lehet?
  • CharrDen
    Attól függ. Late game-ben már túl sokat nem tehet, ha valaki rendesen countereli.
  • crackyS
    udyr iszonyat jó
  • CharrDen
    Na ja az igaz, de csupán a ghoulok szarok, ha lehetne irányítani őket és nem rohangának össze vissza, és nem lenne életük hanem pl 3 secig vannak akkor jó is lenne.
  • zorovpeter
    Új free champ rotation, van vlad meg udyr.
  • ronihun
    Ashenak, igazából én sem értettem, de gondolom volt rá valamilyen oka
  • Zeros
    gp nek vette?
  • byzhouse
    true.
  • Fabio Capello
    mert maga mit csinál miszter?
  • byzhouse
    hajnali 1kor OVER 9000, takarodjanak már aludni.
  • zorovpeter
    Az igen. Nálam Over9000-nél szerencsére csak 15 perc.
  • Unknow
    Nem hülyeség..még véletlenül sem XD Végülis...uniquet azt stackelni kell, mindenki tudja.
  • Fabio Capello
    Najó ez már röhejes...

• Fabio Capello
    fél egykor 1 órás sor... Komolyan mondom akkor inkább ne legyen egy teljes hétig szerver CSAK RAKJÁK MÁR RENDBE...
  • ronihun
    tegnap láttam chaox is két infinityt vett, szal annyira nem lehet gáz
  • Zeros
    double inf edge is odabasz xD