53877
0MWkPbn.jpg
  • Fec papa

Tessék adok kölcsön mert látom nincs kéznél.
  • ronesz
    1. előre megmondtam, hogy ők is úgy fognak reagálni
    2. olyan barátnője van, amiért te fél karodat odaadnád kb

fec papa meg facepalm
  • Fec papa
    Ő üzemelteti a 4chant is szerintem. Nem tudom láttad e hogy milyen nyilatkozatai voltak dreamhacken. :D
  • ronihun
    elég gáz ránk nézve amit mondanak a forumon, nordic nem akar easthez tartozni, a svédek,dánok,finnek mondják h akkor inkább mennek westhez mint h egy rakás ilyen országgal legyenek akik nem beszélnek angolul...

más: NA szerveren érdekes a solo que ladder
    1.bigfatlp - 2509 (ez nagyon durva h eljutott 2.5k fölé)
    2.unR Probelter - 2484
    3.Sandy Richard - 2480 (bigfat egyik smurf-e)
    13.Richard Tracy - 2326 (másik smurf)

vagyis mindhárom summonerje benne van a top 15be ráadásul mind 2300+ és az egyik az első helyen van 2500+os ratinggel, ennek nincs élete
  • Fpocok
    Olvastam ebben a topikban egy nagyon vicces kommentet is, nem tudom, hogy viccnek szánta, vagy simán buta.
    Azt írta kb, hogy tök jó lesz, az egyik szerveren ott lesznek a skandinávok, a másikon meg a franciák és az oroszok :D :D
  • Eftörsokk
    igen, valaki ki is vesézte itt anno hogy nem hardveres hanem szoftveres korlátai vannak a lolnak, ez csak időnyerés riot részéről
    újra kéne írniuk az egészet az lenne a legtisztább, csak hát ők inkább a könnyebb/jövedelmezőbb utat választják
  • Fpocok
    "i think many people still dont realize that riot isn't in fact solving the server issue - they are just avoiding it. by doing this, they pretty much admit, that the server is unfixable and not able to handle such a big player load. meaning: if lol keeps growing and a fair amount of players transfer from east to west, riot will have to deal with the exact same problem in the near future."

Na ez a komment foglalja legegyszerűbben össze, mi a gond ezzel.
  • Fletley9
    olyankor x ki a sort és úrja belépni lemegy 5-20 perc közé
  • RedDevilsza
    hajnali fél 2, gondolom belépek lenyomom a first win of the day bonusom valami coop vs ai meccsen. Erre 1h 48min-es sor van :D
  • BEAST #9738
    Jah csak a szokásos soon. Azt írták, hogy az eu oszlatás előtt egy héttel mindenkit értesítenek levélben hogy hova fog kerülni.
  • ronesz
    most léptem be, 3 perces queue volt
    amúgy erre a server splitre vonatkozóan csak én nem láttam dátumot, vagy ez megint a szokásos riot féle soon dolog lesz?
  • zorovpeter
    Most nem lehet belépni?

Amúgy nézem a LoL Merch store-t. Nekem tetszenek, jópofák. Van már valakinek onnan cucca? :D
  • Czdano
    Pontos dátum van már hogy mikor mehet a játék? :>
  • Fpocok
    A legjobb, hogy olyan gyorsan moderálják az EU fórumot, hogy nem is jeleniti meg a topikot, ha csinálsz a témáról. Ilyenkor bezzeg vannak moderátorok ott.
  • Fpocok
    Kijavították Lettországot, de Montengero-t nem :D
  • Zeros
    Ezt a riotos eu térkép alakulást printscreenelni kelett volna az elejétol kezdve, mert mar minimum 3 szor valtozott, aztan fasza kis forum postot lehetett volna belole csinalni hogy a tektonikus lemezmozgasok hogy felgyorsultak a riotnak koszonhetoen
  • Fpocok
    *szeretik
  • Fpocok
    Hülye amcsik. Még egy kibaszott térképet sem tudnak leolvasni... vagy csak szeretek a "keresd a hibát" játékot.

• ronihun
    majd akkor h lefog halni a szerver amikor mindenki transferel nagyjából egy időben
  • ronihun
    "You can find the free account transfer in the ‘Other’ tab in the League of Legends store."
    akkor tényleg pénzért át lehet majd vinni valószínűleg, ha ennyire hangsúlyozzák h most ingyenes még
  • ronihun
    jól értem hogy a honlapjuk meg a fórum is szétválik?
  • ronihun
    ez nem dupla ip hétvége, ez ip boost, a kettő egész más:) am pont most akartam én is berakni ezt
  • Fpocok
    Dugják fel a seggükbe a boostjukat.
  • BEAST #9724
    "Riot sometimes offers players an IP boost when there are longer downtime windows than expected. Will you be issuing a boost following the split?

Since this isn’t part of our regularly scheduled downtime, when you log into your new European platform, you will find that you have a 14 Day IP Boost waiting for you. Think of this as a housewarming gift to help you get settled into your new platform."
  • ronesz
    te nagyon új vagy az interneteken, ha szerinted a csehek és a lengyelek normálisak
    az egyedüli normálisak keleten a skandinávok, ők lennének a nagy vesztesei ennek, és épp ezért fognak inkább ők is nyugathoz csapódni, keleten meg marad a fertő
    bár ha valakinek a minél magasabb elo elérése a célja, kelettel lehet jobban jár, mivel ott könnyebb lesz
  • ronihun
    az kamu volt, srác egy 1 éves hírt másolt be
  • Fpocok
    Ráadásul baszki még normális térképet sem tudnak csinálni... roszzal val jelülve lettország.
  • Fpocok
    AZ fasza bazmeg. Hírhez nem lehet kommentelni, sőt topikot sem lehet csinálni. Kurva anyád riot.
  • ronihun
    szerintem, ha nem a szlovákokat, v fehéroroszokat nézed igen elég normálisnak tűnik a kelet, a másik oldalon egy rakás német lesz, francia, meg spanyol ezek közül meg elég sok idegbeteg ember van, keleten meg Svédek,Dánok,Finnek,Lengyelek normálisak szoktak lenni, ráadásul attól h nyugaton van a UK attól még nem lesz ott olyan hú de jó angol.

Egyébként nyílván a top teamek megbeszélik majd melyik részre mennek, és igen valszeg nyugat lesz ,de azon se lepődnék meg ha végül keletre mennének, riotnak is gondolom megfordult a fejében hogy ha ezek a top playerek az egyik oldalra mennek, akkor mindenki oda megy és többlet lesz, kiváncsi leszek az egészre, nekem egyenlőre fogalmam nincs melyikre menjek
  • BEAST #9718
    Lehet meg fogsz lepődni. Észak EU országai sok tekintetben kapcsolódnak az angol nyelvhez, a legtöbben anyanyelvi szinten beszélik. A lengyelekkel, csehekkel meg kb annyira lesz probléma angol nyelv terén, mint a németekkel, franciákkal, spanyolokkal.
  • Czdano
    Egyébként én megvárom hogy hova megy a fnatic meg a többi TOP csapat és oda megyek én is. Nagy valószínűséggel el nyugat lesz. Nem hiányoznak nekem a jó kis román premadek. Német hablatyból még mindig többet értek, ráadásul bennük van annyi ész hogy angolul kommunikáljanak (ami egy ilyen játékban elengedhetetlen.)
  • Fabio Capello
    Nem lesz több MORDE ES UNO HUEHUEHUEHUEHUE :D

amúgy megfontolnám az átmenetelt a westre, de ez nagyban fog függeni attól, hogy:

1. lesz e rá lehetőség
    2. az ismerőseim többsége mit választ
  • ronesz
    az az egy biztos, hogy nagyon kevés olyan lesz, aki nyugatról át akarna menni keletre, viszont a fordítottjából nagyon sok
    de riot megint kurva ügyesen megoldotta a problémát, pár hónap múlva megint beüzemelhetik a new yorki szervereket :)
  • BEAST #9714
    Sajnálom, hogy a hollandokkal nem egy oldalon leszek. A legtöbb (nem magyar) LoL-os ismerősöm lengyel, svéd vagy holland. Ha ők maradnak és normálisan mennek majd a játékok is, nem kell várni, de sor sem lesz, akkor az nekem már nagyjából elég is.
  • ronesz
    tehát akkor te azt állítod, hogy a keleti oldalon több angolul jól beszélő, értelmes hozzáállással rendelkező egyén lesz, mint nyugaton?
    ha nem akkor meg mit okoskodsz?
  • ronihun
    az a baj, h tényleg a sok ember aki pronak hiszi magát átmegy nyugatra, szal ott megint többség lesz :D
  • BEAST #9711
    Az ingyenes transfer után elérhető lesz a szolgáltatás RP-ért a shop-ban. :p
  • BEAST #9710
    Norvégok, svédek, finnek, dánok, lenygelek, csehek... tényleg arról híresek, hogy közük sincs az angol nyelvhez.
  • ronihun
    a másik probléma az, h a két oldal különböző lesz nagyon, minőségileg vagy ilyesmi és akkor jön rögtön a sírás fórumon h át akarok menni Westre, East egy szar stb. biztos lesz ilyen, mondjuk ha csak pár hétig lesz transfer és az után regisztrált acc-ok már a régió szerintibe esnek, akkor lehet inkább át kéne vinni nyugati szerverre és utána regisztrálni egy újat, amin haverokkal játszok esetleg, igazából nekem ez az ötlet nem annyira tetszik, ráadásul abban sem vagyok 100%ig biztos h ez megoldja az összes problémát ami van.
  • ronesz
    aki angolul nem tudó nyomi szlávokkal akar játszani, az maradjon csak keleten
    a prok mint én meg mennek nyugatra :)