53877
-
#9547 meccs vége, néhányan elérték a 0-7-0 statot is, 20percnél meg rögtön bedobták, nem is próbálkoztak, basszus egyedül védtem a tornyot mivel várták hogy eljöjjön a 20 perc és bedobhassák... szánalmas -
#9546 Nem létezik elo hell?
Statom: 3-3-0
Csapatom tagjaié: 0-6-0
0-3-1
1-5-0
0-3-0 -
#9545 nektek megjött már az rp? -
#9544 Kár, hogy továbbra is buta vagy mint a föld. -
#9543 Milyen jó Amumu flémet indítottam #9479-es postommal. :) -
#9542 Most döntöttem el magamban hogy nem tankolok többet normal gameben. A csapatom elkezdett flamelni mert jax és ashe ellen thornmailt mertem venni (ami amúgy kötelező rammusnak a tauntja miatt). Oké, jaxnak tényleg van spell dmgje de az egyre gyorsuló autoattack ellen mi a fasznak rakjak magic resistet könyörgöm? Ráadásul last hitelni se volt esélyem ashe + zilean ellen és csodálkoztak hogy egy thornmailre futotta mid gameig. -
ronesz #9541 tudom, nehéz belátni, hogy szar vagy, de erősen ildomos lenne számodra
de persze hitegetheted magad továbbra is, hogy te 2000 elo vagy, csak a sok noob lehúz meg elo hell, de ez az út nem visz előre -
#9540 hát nekem nem nagyon akar megjönni az rp -
#9539 +1 -
#9538 SMSben NEM SZABAD VENNI, mert hatalmas lehúzás. -
#9537 az lesz valszeg -
#9536 várd meg amíg akciós lesz -
#9535 megkaptam de fogalmam nincs melyik skint vegyem, legszívesebben 975öst vennék, de ahhoz még kell 335, milyen szar hogy SMS-be 2000 ftbol kapsz 400 rp-t... -
#9534 [URL=http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=812831]Egyébként meg....^^ [/URL] -
#9533 És vajon az 5. ember is megérdemelte hogy ELO-t veszítsen? Elvileg nem. A halálok száma pedig igenis mérvadó lehet (feed/nem feed).
Amúgy ma reggel engem is betalált 3 barom. Pickeltem egy singedet, és gondolták kell a support..kapásból Janna, Zilean, Soraka pick és instant lock in. Én pedig instant kiléptem :> -
#9532 Igen. Pénzt kapnak érte.
-
#9531 Miért szeretsz olyan emberrel diskurálni, aki legszívesebben 6m mélyen elásna a föld alá, mert buta vagy? -
Ariakus #9530 Egyébként akik streamelnek ugye (főleg TSM és CLG) pénzt is keresnek vele? Gondolom úgy lehet, mint a youtube-nál, hogy minél többen nézik annál több garas gurul be nekik.
Namármost, pont most nézem HotshotGG stream-jét és betett egy állandó reklámot ami a stream alján villog. Sokan is reagáltakerre a stream chat-jében és Hotshot azt válaszolta, hogy a reklámokkal és a streameléssel egy valszeg egy állandó megélhetést tudna magának biztosítani. Érdekes dolog bár a mai világban egyáltalán nem meglepő, mindenestre azért kíváncsi lennék, hogy mennyi pénzt csinál ebből az egész stream bizniszből. -
#9529 -
ronesz #9528 a csapatodban levő 4 ember megérdemelte, hogy elot veszítsen, míg ezek szerint az ellenfélbe lévő 5 meg megérdemelte, hogy elot kapjanak
working as intended
(csak zárójelbe, de ha szerinted a halálok száma akármit számít abban, hogy ki játszik jól, akkor....) -
#9527 Tényleg nincs elo hell, meghalt a junglerem és a supportom 9x 20 perc alatt, a mid 7x, a top solo 7x, én 1x asheval, az összes arrowom defre ment el, hogy megmentsem őket, csak ezért haltak ennyiszer. NINCS ELO HELL! -
#9526 nekem is 3 dc volt éjjel, 68 perces meccs volt :D 40:68-ról hoztuk vissza magunkat és nyertünk -
#9525 Semmi pont. -
#9524 Na az RP-t megkaptam, alapból nem írta, de amikor rámentem a shopra hogy megvegyem ami kéne, és "Unlock", akkor már kiírta és frissítette. -
unusual #9523 Nos! Becup-al kapcsolatban nem tudni még semmi pontosat a LOL-ról,mert még egyeztetés alatt van a dolog. Ha tudok valami pontosabbat írom. -
#9522 -
#9521 hajnali 3kor sikerült belépni! na megyek aludni báj... VICC -
zorovpeter #9520 Itt kettő disconnect, szerencsére nyertünk. -
#9519 Remek, egy meccs alatt három disconnect, enemyből persze nem dczett senki, úgy szétkúrtak mint a francot
GRATULÁLOK RIOT, KÖSZÖNÖM AZ ÚJABB DEFEATET.
[Az elmúlt héten ez volt a negyedik...] -
#9518 nem arról van szó mivel kezded, egyébként meg tök felesleges erről beszélni, ha ti úgy gondoljátok az a jobb maxoljátok azt előbb. -
Zeros #9517 jovan ha kivergodted magad low elobol majd szoljal
-
Hofigalopp2 #9516 Miert nem kapom meg az ip-t meccs utan?
Vagy csak nem látom még mert bugos? Xp hozzáadodik rendesen, de IP az elmult 3 meccsben nem(mindet most jatszottam 3 oran belül)... -
ronesz #9515 W E W Q W R W E W... innen már érted a lényeget
hogy miért?
1. sokkal jobb a dmg/mana ratioja, és mivel mumuval az első után minden bluet oda kell adnod vkinek, ez egy nagyon fontos szempont
2. sokkal jobb a dmg/idő ratioja, elmész gankelni, egyszer elnyomod az E-t, nem üt senki, egyszer elnyomtad egy gank alatt, ügyi vagy, nincs kill, mert nincs dmg. W-t elnyomod, másodpercenként fix dmg, ami összeadva bőven több mint ami az Eből jön
3. nincs casting timeja -> nem lesznek tőled húsz kilométerre, mire befejezed a skillt, mivel elég csak mellettük futni, nem szakítja meg az autohitet, stb
a dmg reductionnel meg ne is gyertek, mert tök lényegtelen, Wvel se hal meg senki junglebe -
Zeros #9514 szerintem itt az emberek arrol vitatkoztak h mit kell maxolni mumunak, es az bizony az E, W vel kezdesz lvl 1 en h tudj golemezni utana E es 3 ason Q h tudj gankelni, de ezutan az E-t huzod mert abbol lesz dmg ed nem a W bol -
Eftörsokk #9513 be engedett a lol, bár ne tette volna, ki fogtam két csodálatos magyar srácot, ügyesek voltak no:)
senki alfonz és anyádd ők azok:) -
#9512 Egyet kell hogy értsek a kollégával, mumuval dzsungelba W-t kell rakni, azzal pont lehet bluebuffot szerezni. Ha végzel blueval meg lvl 2 vagy és ott az E...és előbb fog elfogyni a HP-d mint a manád :) -
#9511 ezért mondtam én is először hogy szerintem jobb, ha ronesz úgy játssza akkor ő dolga, engem nem érdekel különösebben, csak nem low elo attól valaki, azért mondtam, bár én low elo vok szal ezzel nem nagyon sért meg :) -
#9510 Játékstílus kérdése az egész -
#9509 mármint Dan Dinh is E-t maxolja... -
#9508 érdekes, mert Dan Dinh is W-t maxolja, pedig ő nem low elo, nem sok értelme van szerintem, én így szoktam lv1:W lv2:E lv3:E lv4:Q lv5:W és utána már csak akkor rakok rá mikor kimaxoltam az E-t