53877
0MWkPbn.jpg
  • CharrDen
    meccs vége, néhányan elérték a 0-7-0 statot is, 20percnél meg rögtön bedobták, nem is próbálkoztak, basszus egyedül védtem a tornyot mivel várták hogy eljöjjön a 20 perc és bedobhassák... szánalmas
  • CharrDen
    Nem létezik elo hell?
    Statom: 3-3-0
    Csapatom tagjaié: 0-6-0
    0-3-1
    1-5-0
    0-3-0
  • crackyS
    nektek megjött már az rp?
  • jazzy
    Kár, hogy továbbra is buta vagy mint a föld.
  • Grr1234
    Milyen jó Amumu flémet indítottam #9479-es postommal. :)
  • Czdano
    Most döntöttem el magamban hogy nem tankolok többet normal gameben. A csapatom elkezdett flamelni mert jax és ashe ellen thornmailt mertem venni (ami amúgy kötelező rammusnak a tauntja miatt). Oké, jaxnak tényleg van spell dmgje de az egyre gyorsuló autoattack ellen mi a fasznak rakjak magic resistet könyörgöm? Ráadásul last hitelni se volt esélyem ashe + zilean ellen és csodálkoztak hogy egy thornmailre futotta mid gameig.
  • ronesz
    tudom, nehéz belátni, hogy szar vagy, de erősen ildomos lenne számodra
    de persze hitegetheted magad továbbra is, hogy te 2000 elo vagy, csak a sok noob lehúz meg elo hell, de ez az út nem visz előre
  • crackyS
    hát nekem nem nagyon akar megjönni az rp
  • Fabio Capello
    +1
  • Fpocok
    SMSben NEM SZABAD VENNI, mert hatalmas lehúzás.
  • ronihun
    az lesz valszeg
  • crackyS
    várd meg amíg akciós lesz
  • ronihun
    megkaptam de fogalmam nincs melyik skint vegyem, legszívesebben 975öst vennék, de ahhoz még kell 335, milyen szar hogy SMS-be 2000 ftbol kapsz 400 rp-t...
  • Czdano
    [URL=http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=812831]Egyébként meg....^^ [/URL]
  • Czdano
    És vajon az 5. ember is megérdemelte hogy ELO-t veszítsen? Elvileg nem. A halálok száma pedig igenis mérvadó lehet (feed/nem feed).

Amúgy ma reggel engem is betalált 3 barom. Pickeltem egy singedet, és gondolták kell a support..kapásból Janna, Zilean, Soraka pick és instant lock in. Én pedig instant kiléptem :>
  • Fpocok
    Igen. Pénzt kapnak érte.
  • jazzy
    Miért szeretsz olyan emberrel diskurálni, aki legszívesebben 6m mélyen elásna a föld alá, mert buta vagy?
  • Ariakus
    Egyébként akik streamelnek ugye (főleg TSM és CLG) pénzt is keresnek vele? Gondolom úgy lehet, mint a youtube-nál, hogy minél többen nézik annál több garas gurul be nekik.

Namármost, pont most nézem HotshotGG stream-jét és betett egy állandó reklámot ami a stream alján villog. Sokan is reagáltakerre a stream chat-jében és Hotshot azt válaszolta, hogy a reklámokkal és a streameléssel egy valszeg egy állandó megélhetést tudna magának biztosítani. Érdekes dolog bár a mai világban egyáltalán nem meglepő, mindenestre azért kíváncsi lennék, hogy mennyi pénzt csinál ebből az egész stream bizniszből.
  • Fpocok
  • ronesz
    a csapatodban levő 4 ember megérdemelte, hogy elot veszítsen, míg ezek szerint az ellenfélbe lévő 5 meg megérdemelte, hogy elot kapjanak
    working as intended
    (csak zárójelbe, de ha szerinted a halálok száma akármit számít abban, hogy ki játszik jól, akkor....)
  • jazzy
    Tényleg nincs elo hell, meghalt a junglerem és a supportom 9x 20 perc alatt, a mid 7x, a top solo 7x, én 1x asheval, az összes arrowom defre ment el, hogy megmentsem őket, csak ezért haltak ennyiszer. NINCS ELO HELL!
  • Gubberx
    nekem is 3 dc volt éjjel, 68 perces meccs volt :D 40:68-ról hoztuk vissza magunkat és nyertünk
  • byzhouse
    Semmi pont.
  • CharrDen
    Na az RP-t megkaptam, alapból nem írta, de amikor rámentem a shopra hogy megvegyem ami kéne, és "Unlock", akkor már kiírta és frissítette.
  • unusual
    Nos! Becup-al kapcsolatban nem tudni még semmi pontosat a LOL-ról,mert még egyeztetés alatt van a dolog. Ha tudok valami pontosabbat írom.
  • ronihun
  • byzhouse
    hajnali 3kor sikerült belépni! na megyek aludni báj... VICC
  • zorovpeter
    Itt kettő disconnect, szerencsére nyertünk.
  • Fabio Capello
    Remek, egy meccs alatt három disconnect, enemyből persze nem dczett senki, úgy szétkúrtak mint a francot

GRATULÁLOK RIOT, KÖSZÖNÖM AZ ÚJABB DEFEATET.

[Az elmúlt héten ez volt a negyedik...]
  • ronihun
    nem arról van szó mivel kezded, egyébként meg tök felesleges erről beszélni, ha ti úgy gondoljátok az a jobb maxoljátok azt előbb.
  • Zeros
    jovan ha kivergodted magad low elobol majd szoljal
  • Hofigalopp2
    Miert nem kapom meg az ip-t meccs utan?
    Vagy csak nem látom még mert bugos? Xp hozzáadodik rendesen, de IP az elmult 3 meccsben nem(mindet most jatszottam 3 oran belül)...
  • ronesz
    W E W Q W R W E W... innen már érted a lényeget
    hogy miért?
    1. sokkal jobb a dmg/mana ratioja, és mivel mumuval az első után minden bluet oda kell adnod vkinek, ez egy nagyon fontos szempont
    2. sokkal jobb a dmg/idő ratioja, elmész gankelni, egyszer elnyomod az E-t, nem üt senki, egyszer elnyomtad egy gank alatt, ügyi vagy, nincs kill, mert nincs dmg. W-t elnyomod, másodpercenként fix dmg, ami összeadva bőven több mint ami az Eből jön
    3. nincs casting timeja -> nem lesznek tőled húsz kilométerre, mire befejezed a skillt, mivel elég csak mellettük futni, nem szakítja meg az autohitet, stb
    a dmg reductionnel meg ne is gyertek, mert tök lényegtelen, Wvel se hal meg senki junglebe
  • Zeros
    szerintem itt az emberek arrol vitatkoztak h mit kell maxolni mumunak, es az bizony az E, W vel kezdesz lvl 1 en h tudj golemezni utana E es 3 ason Q h tudj gankelni, de ezutan az E-t huzod mert abbol lesz dmg ed nem a W bol
  • Eftörsokk
    be engedett a lol, bár ne tette volna, ki fogtam két csodálatos magyar srácot, ügyesek voltak no:)

senki alfonz és anyádd ők azok:)
  • Czdano
    Egyet kell hogy értsek a kollégával, mumuval dzsungelba W-t kell rakni, azzal pont lehet bluebuffot szerezni. Ha végzel blueval meg lvl 2 vagy és ott az E...és előbb fog elfogyni a HP-d mint a manád :)
  • ronihun
    ezért mondtam én is először hogy szerintem jobb, ha ronesz úgy játssza akkor ő dolga, engem nem érdekel különösebben, csak nem low elo attól valaki, azért mondtam, bár én low elo vok szal ezzel nem nagyon sért meg :)
  • Különc
    Játékstílus kérdése az egész
  • ronihun
    mármint Dan Dinh is E-t maxolja...
  • ronihun
    érdekes, mert Dan Dinh is W-t maxolja, pedig ő nem low elo, nem sok értelme van szerintem, én így szoktam lv1:W lv2:E lv3:E lv4:Q lv5:W és utána már csak akkor rakok rá mikor kimaxoltam az E-t