Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Jaaa...
nekem is. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Level 16 vagyok és még a hegyet se láttam közelrõl... :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A power armor a nehéz 😊

Amúgy azért a questek se olyan egyszerûek az elején, eleve a második felér 3 questtel (mert ugye 3 helyre kell elmenni) plusz pl a mountaint kitakaritani a sok super mutanttól nekem csak akkor sikerült gond nélkül amikor meglett az anti material rifle 😊

Pedig mennyire karaj volt annak idején az Fallout 3-ban , mindenki abban szaladgált!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Nehéz megszerezni a power armor-t?
Hát nekem nem volt nagy szám. 3 quest kábé.

Þór vígi þessi rúnar

Igen, hát jó ez a frakciózás meg minden, de az, hogy beöltözöl Légiosnak és a hülye NCR meg beveszi, hogy légiós vagy (még ez oké is mivel légiósok arca el van takarva, de légiósok is beveszik, ha NCR-nak öltözöl).

Meg tegyük fel, hogy messzirõl tényleg összetéveszthetnek, de 3 méterrõl...

Kedvencem: vegyetek fel az NCR bázison légiós ruhát, goodspringsben powder ganger ruhát (elkövettem ezt a hibát, miután megcsináltam az ottani mellékküldetést, hogy felpróbáltam a halott Powderesek ruháját és hirtelen minden goodspringsi elkezdtett engem lõni).

Ez így ilyen formában hülyén van megoldva.

Én nagyon hajtottam hogy legyen power armorom, de olyan rühes nehéz, hogy jobban jár az emberfia ha vesz egy MK2-es combat armort.
Ha jól rémlik DR-ben alig rosszabb, viszont jóval könnyebb (még a power armor strength bónusza mellett is)

Calver
protip: Torres-nél lehet venni sima, frakció-mentes T-51b Power Armor-t, durván 3-4k kupakért - avagy aprópénzért, fõleg mert csak Vegasban röhögve össze lehet nyerni 40k körüli mennyiséget.

bár ettõl függetlenül én sem kedvelem, fõleg mivel heavy és mocskosul lelassít - ezt elkerülendõ pusztában futkározás közben meg fel-le pakolgatni... meh.

"The trees move. Do you not see it?"

Carlos
Én a strip-en járkáltam éppen... Õk se szerettek... 😊

Þór vígi þessi rúnar

LOL, kitalálom....meghaltál... vagy õk haltak meg...de az egyik biztos!

Csak nem ölted meg?

AnarchoiD
nem olyan uber mar a power armor legalabbis nekem 2 karival is megvolt es soha nem viseltem egyiken sem a frakcio-k miatt 😉 egyszer elfelejtettem levenni es bementem ncr bazisra ... 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Shiwo
óhogyaza...akkor lényegében esélytelen már a dolog -.-

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Carlos
én egyszer sem. Vagyis félig. Az ED-E küldi-t nem tudom megcsinálni, mert bebugzott. (Irták is wiki-n a bugok között)

Þór vígi þessi rúnar

xblades
Lehet hogy akkor senki nem akadt el a játékban <#idiota>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nem!

Shiwo
kérdés:

a remramt bunkerben akkor is felvehetem az ex-enclave-es emberkéktõl a küldiket, hogy megtanuljam a power armort, ha nincs velem Gannon ? (légiót segítem, a boss-t kiírtottam)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szerintem jövõ héten kipróbálom. Héten már nem lesz idõm rá, amúgy játék közepe felé vagyok.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

RatBaG
majd ha nem omlik össze random a vga driverem, akkor ELKEZDEM... <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

xblades
Jah Pü.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Megy Pm.

Hecker007
még én se, sõt még nagyon az elején vagyok 😊

szerk: jah és szívesen kipróbálnám 😊

Carlos
én még nem

Þór vígi þessi rúnar

xblades
Na mindenki befejezte a játékot?

Pedig szükségem volna egy önként jelentkezõre aki kipróbálna egy ehhez hasonló modot a New Vegasba is, hogy másnál müködik-e rendesen a textura.

Cserébe beleteszek neki amit kér dolgokat, ha szeretné használni.

Shep
Kösz. Végül így értem a végére. Az tetszett, hogy mivel a Nightkines gyógymód keresõs küldetést kihagytam (nem találtam meg a helyet ahova menni kellett 😊) ezért a végén a befejezésnél ennek megfelelõen alakult a mondóka.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Az úttörõ kocsma😊

[merlinw.org]

I.C.ram
Legjobbat kihagytad:

MerlinW
Ezt hívják sivatagnak😊 Nevadai sivatagnak😊

[merlinw.org]

berlinboy6329
Gondoltam aki New Vegasozik az játszott az elõzõ részekkel,v legalább a 3-mal és tudja,h ott volt a 87-es.Ha másból nem akkor onnan h volt egy hely ahol gecinagy sugárzás volt.:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Calver
konkrétan: Vault 12 (késõbbi Necropolis), ahol bár védve voltak a kinti pukkanásoktól, de nem záródtak be az ajtók -> ghoulok. Museum of American History, ami egybe maradt, de nem volt védve a sugárzástól -> ghoulok. akik kint voltak a pukkanások idején, még ha csak a sugárzásból kaptak -> hullák.
kivételek itt-ott akadnak (Camp Searchlight, Moira ha komplett idióta a játékos), de általában így "készülnek" a ghoulok.

JethroHUN
Bocsi a floodért de Vault 87 nem is NV, azért oda írhattad volna ()-be

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
most néztem, wikin h van vault 87 nem is voltam bent 😞 a legjobb buker nem?
és még vmi ilyen ufós bunker tényleg van a fallout3ban? be kell pótoljam azt a gamet

JethroHUN
azzal is feltud menni magasra 😊 nekem csak 40es med skill, radaway alig vett le vmennyit. de hc -ba jobb, mert van olyan kaja ami csökkenti.

berlinboy6329
Falloutban mi számit nagynak?Amire én azt modnom h nagy az olyan 8nál kezdõdik..Vault 87..Na ott NAGY volt....viszont abban a viskóban 1-es volt.Ami szinte lófasz.Vault 34et is végjártam talán 3 rad-xszel meg 1 radaway-jel 90es medicinenel.Pedig ott voltam vagy 3/4órán át,mig véküzdöttem magam a ghoulokon meg leszivtam a vizet,elmentem kinyitni overseer szobát,elmentem a szobába kinyitni az armory és elmentem az armoryba v 15percig ott szedgettem a fegyókat meg az ammot aztán még kimenni a felszinre...

Szal szerintem a +1 nem vmi hûde nagy dózis.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

JethroHUN
H mi? a játékban lehet ghoullá változni? akkor rad-x -el fogom etetni állandóan nehogy már, tökre utálom azokat a zombikat mindig lelövöm õket<#eplus2><#violent><#bdead>

Calver
hmmm... ettõl függetlenül úgy látom nem csak nekem újdonság - Mr. House meg végképp zseniális, ha itt nem látom be nem tudtam lõni h honnan volt ismerõs a képe <#hawaii>

Calver
folyamatos, de nem nagymértékû sugárzás - legalábbis az egyik nézõpont szerint, Chris Avellone a "FEV mindent megmagyaráz" álláspontot vallotta talán. Trash (Old Nuclear Test Site) ott baszta el, h Fallout világa szerint nagymértékû sugárzás = halál, folyamatos, enyhe sugárzás = ghoul.

JethroHUN
nekem a Jart fölvette újra, a pirmer boxnal igen akkor nyitja ki, mint pl a surplus ammo dobozt.

JethroHUN
Az nem is az, vmi powder jar vagy fordítva, de az nem adott nekem se puskaport. az csak úgy volt az inventoryban és kész. de tényleg rossz mert nem fogod tudni magad ellátni ammoval. venni kell. én az .50 vagyok így sehol nincs.

Dobd le a primert meg a Jart a földre és vedd fel újra. Meg fogsz lepõdni... 😊

berlinboy6329
Hát én hiába vettem Gun Runnernél Primer boxot meg Jar,Powdert ,akkor is fos az egész,mert akkor is azt irja h nincs cucc h lõszert gyártsak..Pedig már elfogyott az 580db 308as és gun runnersnél nem "spawnolt ujra" a lõszer,pedig 100felett vettem annak idején párszor...

JethroHUN
és Lead, az is kell, de azt pl scrap metalból de bármely lebontott(breakdown) lõszerbõl kapsz. Egy példa: 9mm lõszerbõl lehet .357-est csinálni ha van .357 case-ed mert mindkettõhöz pistol powder és small pistol primer kell. Majd Gun Runnersnél lehet venni külön dobozos primert, mert azt az egyet nem találni. caset azt lehet jó sokat össze gyûjteni és indulhat a lõszer gyártás 😊

berlinboy6329
Mi kell ahhoz h vki Ghoullá váljon és ne megdögöljön a sugárzástól?Nem teljesen értettem a wikiás leirást-.-

Ugye van a New Vegasban is lyn,hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az old nuclear test sitenál egy viskó,amiben vmi emó csaj halt meg,mert h szar a világ,bööö,elmegyek ide a test sitera és ghoullá válok..És szépen leirja h egy idõ után hámlani kezdett a bõre,meg keményen hulott a haja,aztán puff meghalt semmi ghoulozás...

Lacee
ezek az üres hüvelyek, a reloading bencheken töltheted meg õket puskaporral, ólommal és elsütõvel.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

berlinboy6329
Én akárhányszor nyirtam ki mindig karmát vesztettem..

Sziasztok!

Bocsi, de lenne egy láma kérdésem. Sikerül legyártanom egy csomó töltényt ami elõtt ott van az, hogy casepl.: case 10mm(223) ezeket, hogy lehet fegyverhez használni???

Elõre is köszi a választ!

For the greater good

Lacee
spoiler!

semlegesnek mondanám, bár Mr. House kiiktatása alapvetõen gonosz cselekedet a játék szerint (vagy csak az, ha nem öljük meg, hanem lecsatlakoztatjuk?)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shep
A Yes Man-nek történõ segédkezés gyakorlatilag milyen döntés? Jó, rossz, semleges?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Peter26
akkor még ezért nem találkoztam vele mert a játék végefelé lesznek. én meg még sehol se tartok XD

koszi az infót

NFS World Online: SPECTORHUN

Igen ezt megtaláltam 😄 Csak azt hittem van olyasmi leírás is ami nem évenként hanem mint egy könyv egybe leírja az egészet 😄 De köszi szépen.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -