Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy azért a questek se olyan egyszerûek az elején, eleve a második felér 3 questtel (mert ugye 3 helyre kell elmenni) plusz pl a mountaint kitakaritani a sok super mutanttól nekem csak akkor sikerült gond nélkül amikor meglett az anti material rifle 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hát nekem nem volt nagy szám. 3 quest kábé.
Þór vígi þessi rúnar
Meg tegyük fel, hogy messzirõl tényleg összetéveszthetnek, de 3 méterrõl...
Kedvencem: vegyetek fel az NCR bázison légiós ruhát, goodspringsben powder ganger ruhát (elkövettem ezt a hibát, miután megcsináltam az ottani mellékküldetést, hogy felpróbáltam a halott Powderesek ruháját és hirtelen minden goodspringsi elkezdtett engem lõni).
Ez így ilyen formában hülyén van megoldva.
Ha jól rémlik DR-ben alig rosszabb, viszont jóval könnyebb (még a power armor strength bónusza mellett is)
bár ettõl függetlenül én sem kedvelem, fõleg mivel heavy és mocskosul lelassít - ezt elkerülendõ pusztában futkározás közben meg fel-le pakolgatni... meh.
"The trees move. Do you not see it?"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Þór vígi þessi rúnar
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
a remramt bunkerben akkor is felvehetem az ex-enclave-es emberkéktõl a küldiket, hogy megtanuljam a power armort, ha nincs velem Gannon ? (légiót segítem, a boss-t kiírtottam)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Per Aspera Ad Inferi.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Pedig szükségem volna egy önként jelentkezõre aki kipróbálna egy ehhez hasonló modot a New Vegasba is, hogy másnál müködik-e rendesen a textura.
Cserébe beleteszek neki amit kér dolgokat, ha szeretné használni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
kivételek itt-ott akadnak (Camp Searchlight, Moira ha komplett idióta a játékos), de általában így "készülnek" a ghoulok.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
és még vmi ilyen ufós bunker tényleg van a fallout3ban? be kell pótoljam azt a gamet
Szal szerintem a +1 nem vmi hûde nagy dózis.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ugye van a New Vegasban is lyn,hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Bocsi, de lenne egy láma kérdésem. Sikerül legyártanom egy csomó töltényt ami elõtt ott van az, hogy casepl.: case 10mm(223) ezeket, hogy lehet fegyverhez használni???
Elõre is köszi a választ!
For the greater good
semlegesnek mondanám, bár Mr. House kiiktatása alapvetõen gonosz cselekedet a játék szerint (vagy csak az, ha nem öljük meg, hanem lecsatlakoztatjuk?)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
koszi az infót
NFS World Online: SPECTORHUN
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -