6837
...
-
SovereignX #3555 Üdv emberek!
Raul questjét akarnám beindítani de sehogy sem sikerül. :( Ranger Andy után nem akar csak beszélni. Próbáltam konzol parancsot, hogy vissza állítom az összes dialógust vele. Sikerült is. Raul nem beszél. Van még két konzol parancs de " jelet sehogy sem sikerül beírnom. Ötlet, hogy kell elő hozni?
Ezt kéne elviekben használni
set "000e61a5".MetRangerAndy to 1 vagy set "000e61a5".MetRangerAndy to 2
-
Caine #3554 Elkezdtem játszani a Dead money-val, elsőre nagyon bejön.
Tényleg olyan, mint egy túlélő horror és az Ocean's 11 keveréke :D, tele van érdekes újdonságokkal a játékmenet tekintve (köd, hangszórók, hologramok).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most ott tartok, hogy megvan a csapat és elkezdeném felfedezni igazából a környéket. Az egyetlen gáz volt idáig a nagyon sablonos kezdés (gázosítás/cucc elvesztés. visszatöltöttem és pucéran mentem vissza, bár valószínűleg úgyis visszakapom a végén), de valahol érthető volt, mert űbertáp felszereléssel nem lenne nagy kihívás.
Újdonság / érdekesség a játékmenetben:
A vörös köd sebez, ha belemész.
Aludni nem lehet csak zárt helyen és ahol ágy is van, eddig ez csak a rendőrségen tudtam megtenni. Vécékből szoktam inni, hogy visszanyerjem az életerőt (a gyógyító cucc is ritka), szerencsére a sugárzás szintem magától lemegy egy idő után.
Ha rádió, hangszóró közelébe mész, felrobban a nyakörved. Ezeket ki lehet iktatni.
Az őr-hologramok megtámadnak, ha meglátnak, de el lehet lopózni mellettük és ki lehet iktatni a sugárzójukat (őket te nem tudod sebezni).
Természetesen kevés a fegyver és a gyógyító cucc. Magas szint nem árt (32-diken kezdtem), lopakodás/zárnyitás/szájensz :) jó ha magas.
Egy szóval eléggé érdekes hangulata van a Dead Money-nak, egyelőre nagyon bejön, érdekes és úgy tűnik nem is lesz rövid.
Még írok a tapasztalatokról, ha végigtoltam. -
grimm13 #3553 nm -
madmanic #3552 wwááááááááistencsászárkirályfáraóvagyamitakarszazlehetsz!!!
köszönöm! 3 napja szoptam vele.. -
grimm13 #3551 bocs ez © madmanic-nak szólt -
grimm13 #3550 ezt a hsz-t nézd meg #2069 -
madmanic #3549 üdv! segítsetek lécci a warez topik kihalt..
nincs hangja a karaktereknek és a lövéseknek, a másik topikban írták, hogy itt volt valakinek hasonló gondja..
3 napja keresem a hszt meg bújom a fórumokat..
köszi! -
#3548 És mennyi idő alatt jutott el ide? :D -
38tibi38 #3547 Pedig jó lenne ha hamar kész lenne:D -
tutika14 #3546 A magyarosítás már 4% nál tart :D -
#3545 Igen, továbbra is fagy mentéskor.... -
#3544 Ahoz Skidrow csak a mappát rakta be, tartalmat nem.
Crack onlyval fut, de még nemnéztem meg h hibás e. -
Ironman2 #3543 Minek felrakni az összeset?
Van olyan hogy update 4,és elég azt felrakni,és a benne lévő cracket használni -
#3542 Felraktam zsinórban mind a 4 Skidrow patchet, most STEAM error van.
Pedig köze nincs a Steamhez... -
mike01010101 #3541 Sajnos vegas mindig ilyen "kihalt" a játékban, szerintem ez a játék leggyengébb pontja, a többi rész zseniális. -
#3540 Nálam is Win 98 felület dübörög ha játszok, a maximális performansz miatt. Nem az AERO a hibás.
Érdekesség, h gyorsmenteni tudok ahol betöltöttem, de maptravel után már fagy. Akármilyen mentésnél, tehát nem a mentés, és nem is a játékállás, valamint nem az inventory a probléma.
Szóval, vmi help? -
38tibi38 #3539 A játékban van sniper? És ha igen hol lehetne szerezni? -
Ironman2 #3538 Az utóbbi patch,ezt javitotta már. -
#3537 Üdv! Problémával fordulok hozzátok.
Mentéskor kifagy a játék. A hiba újkeletű, és legutóbbi működőképes állapota óta nem történt változás.
Quicksave és menüs save esetén is kifagy, hibaüzenettel. Wtf van?
+ Mi a pontos kódja a Legion repu csalásnak? -
Bhalage #3536 nagoyn szuper, sokkal jobb lett!
-
Bhalage #3535 koszi kiprobalom -
38tibi38 #3534 Na bejutottam vegasba,naon szép hely de remélem csak este vannak kevés emberek:) -
#3533 próbáld ki ezt -
Bhalage #3532 sziasztok,
nem akarom vegigolvasni mind a 3500 hozzaszolast, ha esetleg tud valaki csuklobol mondani valami biztatot az jo lenne
tradeeles utan, dialogok utan, vagy ladaba pakolgatas utan egesz gyakran (sztem ez igy jatszhatatlan) bereceg a kep amikro zoomol ki es gyakran ki is vagy, hogy a kepernyoilleszto leallt, helyreallt.. stb
ez most miert??!??? minden gtx-es tulaj szop vele, vagy van valami megoldas?
szinte szuz win7 64bit, 260.99 nvidia driver, i5proci, gtx285, 4gb ram
ez mekkora egy szopas : ((( -
Hotomi #3531 Már majd 1 hete, hogy kiadták a Dead Money dlc-t, és elég érdekes véleményeket lehet olvasni róla a fórumokon. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kedvencem azok a hozzászólások ahol azon sírnak, hogy a végén a menedékből nem tudják összeszedni az összes aranyrudat. Egy darab aranyrúd majd 10000 kupakot ér, a súlya meg 35 font, de a bökkenő az, hogy nincs idő összeszedni mert rád robban a menedék. Pont ezt akarták elérni a készítők, a játékosok mohóságára épített az egész kiegészítő, mint ahogy az elején is mondja: Nem megszerezni nehéz Sierra Madre kincseit, hanem elengedni azt. -
38tibi38 #3530 Na végre vége ennek a vault 22 nek:) Thx a helpet mindenkitől. Végre szabadon kóborolhatok,de lassan ideje menni vegasba. -
38tibi38 #3529 Oké. És hol ez a szellőző vagy mi amit felkel robbantani? -
#3528 A nálad lévő fegyverrel is megoldható, csak ügyesen kell beugrani az egyik szobába és magadra kell csukni az ajtót. -
38tibi38 #3527 Rendben,thx a biztatást,csak nemtudom,hogy szerezzek c4 et mert nincs nálam és ki se tudok menni mivel zárva az ajtó(vault22) -
#3526 4. szinten (amikor az ember még épphogy kijött Goodsprings-ből) én már az Atomic Wrangler-t "kirabolva", INT implanttal megspékelve, Plasma Rifle-el/La Longue Carbine-el a mancsomban rohangáltam, és csak azért nem mentem még be Vegas-ba h ne ugorjam át a fő történeti szál felét, szóval azért lehet itt is ügyeskedni
bár szerencsére annyit nem mint az előző részekben... 3-ban 10 perc alatt megszerezhető volt INT bobblehead és a játék legjobb energiafegyvere, második részben hasonló időbe tartott legjobb energiafegyver mellett adv. power armor-t szerezni, de még első részben is ha akart a kétlábú, fél óra alatt Turbo Plasma Rifle-el futkosott - bár ezek mindegyike elég komolyan hajlamos volt megölni a játékélményt
[apro](ettől függetlenül azért tudom fejből h hogyan kell akármelyiket összehozni ) -
Kotomicuki #3525 :D
Nesze neked, kötetlen játékmenet! :))
Az 1-2-ben még lehetett soft-cheat-elni úgy, hogy előrefutottunk a térképen pár helyszínt és - ha ez összejött, elhalálozás nélkül, akkor - az ott beszerzett cuccokkal (pl. karaván vs. raiders összecsapás utáni hullarablással, tolvajkodással) máris könnyebben ment a főszál - mielőtt megköveznétek: ez a játékmód viszont mindig unalomba fulladt nálam, így kezdhettem előröl az egészet, "rendesen". -
hollófernyiges #3524 Első próbálkozásra egy rettenetesen visszatöltögető játék volt nekem is, pedig én végignyomtam a Fallout 3-at. A lényeg az hogy amíg el nem jutsz Vegasba a főszálon ne nagyon térj le az útról. Közbeeső (pld Novac) küldiket meg lehet azért csinálni, aztán mire leszel kb 10-12. szintű, már próbálkozhatsz a mezőn is. -
Szuni #3523 Vegyél vissza a nehézségből. Menni fog az, használd a célzórendszert, és okosan oszd el a skillpontokat. Nem egy nehéz játék ez, csak a hardcore fokozaton. -
38tibi38 #3522 Én asszem abbahagyom ezt a game-et. Ezt egyszerüen nem nekem találták ki,még cheatelnem is kellett mert mindig kinyirtak meg nem volt kajám. Szánalmas vagyok:( -
38tibi38 #3521 Se gránát se dinamit se c4 nincs nállam. Most akkor bukta? -
szintén. -
MJB #3519 Én ott dobtam egy gránátot, majd bezártam magam az egyik szobába:D -
#3518 gránáttal is meg lehet oldani -
Hotomi #3517 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem van nálad C4 és detonátor, mert ez az a rész ahol Kelly nem enged ki mivel elszabadultak a mikró organizmusok amik átalakították a 22-es menedéket is. Le kell menned az egyik szintre ahonnan gáz szivárog a szellőzőből, és elhelyezned a c4-et, más azért nem jó mert a robbanás kihat az egész szintre, és mire elérnéd az ajtót szénné égsz. Így kényelmesen lepakolod a c4-et, amikor a kijárathoz érsz megnyomod a detonátort, és kényelmesen elmenekülhetsz. Utána már Kelly kinyitja majd a kijáratot. -
38tibi38 #3516 Vault 22 ben megtaláltam Kelly-t, találkoztunk is a 2.emeleten de kéri hogy valamit szedjek össze. Ráhagytam mivel semmit se találtam de ahhoz hogy kijussak kell egy kulcs mert bevan zárva az ajtó.