Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-2 karakternek nincs árnyéka
-nincs bilincs az emberek kezén
-az egyik ember egyik lába lebeg
-lebeg a pisztolytáska
úgy hirtelen ennyi. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
(elsõ végigjátszásra nem voltak így felcserélõdve a szerepek...)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem nincs Cherchez la Femme, azért nem jöttek ezek elõ, pedig éreztem, hogy van itt valami küldi, vagy valami, de nem jött fel az opció.
Meg ezért lehet, hogy volt párszor olyan helyzet a játékban, hogy éreztem, hogy itt valami quest van, de nem kaptam meg. Talán nem volt perk-em hozzá? Tipikus példa a Striptõl északra fekvõ két komplett külváros, a Westside, meg az északi. A Westside-on - ha jól emlékszem, ott - volt egy bordélyház, ahol több karakterrel is lehetett beszélni arról, hogy gond van, meg elmesélték az életüket, meg a bordélytulaj nõ arcát Cook-Cook égette meg, de a küldetést nem kaptam meg, pedig tuti van ott valami.
De amúgy pl. a recepciós csajt is meg lehet dumálni a Gomorrah-ban, aztán a Boomer srác leendõ nõjét a Crimson Caravan-ban stb. A Cherchéz la Femme-mal meg pl. a prostit a Gomorrah courtyardon stb.
Nekem a 10-es charisma is jól jött, sok plusz fame pontot lehet vele szerezni pl. a gyerkõcöknél.
Bennyt megdumáltam a Topsban, de a döntõ pillanatban nem volt gyomrom lefeküdni vele. 😛 Inkább még elõtte lelõttem. 😊)
Ha House-t kinyírtad, nem hinném hogy más is gyûjtené a diorámákat.
Wild Wasteland-hez ott a wikia.
Houset pedig kinyirtam, azért kérdeztem a Snowglobe-ket.
ARCHIMEDES-el meg nem látom át mi a helyzet.
Tehát a kérdéseim mgé fenntálnak.
Wild Wasteland pedig 2x volt, valami az elején, meg nagymamabanda támadt, más nem. Hol van a többi?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Igaz az ereje az 2-es, írd és mond, szal. eleinte a legkönnyebb fegyók is túl súlyosak számára, de van a fegyókönnyítõ perk (-2STR limit), meg a +1STR-es fejlettebik powerarmor (t51b), meg 1-et nyomtam STR-re tréningõl perkkel, meg berakattam egy jó kis implantot a vegasi klinikán ami erõt növel, így már azért a legtöbb fegyót tudom használgatni. 😄DDDD
Így powerarmorban és gauss rifle-vel rohangászik a pusztában és könnyû szexi ruciban a játéktermekben/sazlonokban. Korrekten.
- Boone-nak ki kell deríteni ki miatt vitték el a feleségét (a motel recepcióján ülõ nyanya volt, sok nyomozgatás után lesz gyanús, ha mindenkivel beszéltél sokat, el kell lopni tõle a kulcsot, kinyitni a széfet, ott a bizonyíték), felteszed Boone Beretját, amit ad, kimész a dínó elé mikor szoliban van Boone és viszed magaddal aki a bûnös, Boone agyonlövi sniperrel és voilá, örök bari
Hol van Rex? Állítólag velem van, de sose látom. Perk él.
HOl vannak a Lucky 38-ba küldött havrjaim?
Csak Raul, Veronica, E-DE, és kékmutánsnéni van a Presidental Suite-ben, viszont Coctail-nál látom a markereiket, de NPC-t sehol.
Snowglobe és egyéb quest cuccaimtól h a fenébe válhatok meg, ha felesleges teher?
Torrestõl kiloptam a kulcsot, csak nem tudom mire jó.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Semmit se csinál...
Azt is megpróbáltam,h sqv alapján,minden részt 1-re teszek de semmi...Nem mutatta h kész van,nem mutatta h beszéljek a niggerrel,semmi...Kedvem meg nincs 3-jára is megcsinálni,és visszamenni vagy 15 órát a játékban.😞
King's Gambit küldit is próbáltam aktivvá tenni de asse sikerült.
setstage <base id> <Quest Objective>
azaz: setstage 00116B41 1
vagy
CompleteAllObjectives <base id>
azaz: CompleteAllObjectives 00116B41
Ha ez nincs meg nem kapom meg a King's gambit küldit,az nem visz el az Eurekahoz,az nem küld a for the republic part 2höz,nem kell az NCR oldalán megvédenem az elnököt és az NCR szálat se tudom igy végigvinni.
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_console_commands
Már persze ha biztos vagy benne, hogy nem te vagy a hunyó 😊
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
"Similarly, if this mission is gained through the House quest line, and then Mr. House is killed or disabled (as per an NCR request), then when Kimball is safe and the quest is marked as complete, the NCR troopers will not return to their positions and you cannot advance. This is particularly devastating, as it can effectively end the game depending on your previous choices. "
Crocker adja az NCR küldiket?
Mert pl Kimballt már megvédtem,és utána mentem hozzá.
Brotherhoods-hoz bejutottam, most sikerült elvergõdnöm az AF bázisig. Én a sziklák mellett (balra) surrantam el, pedig a fószer 300-ért valami mást magyarázott.
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
elmentem az Ambassadorhoz,de nem tudok küldetést kicsalni belõle,csak h meséljen errõl-arról,de ennyi...Semmi miben segithetek,van-e vmi munka..Semmi!! Ilyenkor mivan?
Viszont nem mûködik most az oldal keresõje, ez (Anti Metarial Rifle) micsoda és honnan??
Alig maradt már felderithetõ hely és mellékküldi..😞