Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
attól még bugos.

Þór vígi þessi rúnar

Shiwo
még szerencse, hogy ultrán van a grafika 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Carlos
-tuskóknak nincs árnyéka
-2 karakternek nincs árnyéka
-nincs bilincs az emberek kezén
-az egyik ember egyik lába lebeg
-lebeg a pisztolytáska

úgy hirtelen ennyi. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Shiwo
de még csak nem is én öltöztettem át, így akadtam beléjük

(elsõ végigjátszásra nem voltak így felcserélõdve a szerepek...)

berlinboy6329
Most elképzelem,h lehetne igaziból megcsinálni,h ugy átöltöztetsz vkit,h nem veszi észre xD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shiwo

vegastól délre hol lehet lõszert kapni nagyobb választékban v melyik kereskedõknek frissül folyamatosan a storejuk?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sir Quno Jedi
??? szerintem te vagy nem nekem akartad írni, vagy nem ugyanarról beszélünk, vagy de 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

giornalista
egyébként sem igazán erõs fegyver. deathclave ellen pl. erõsebb egy jó sniperes fejlövés, mint az. más kérdés, hogy multiple ellenfelek ellen jól jön erõcsökkentésnek, viszont utána egybõl caution/danger jön, tehát elveszted a senak attack lehetõséget.
Hmmm, azóta közben megöltem Cook-Cook-ot, lehet, hogy visszamegyek az égett arcú nõhöz ezzel az örömhírrel, hátha reagál rá... 😊

Sir Quno Jedi
Azt nem tom, én ott csak lefeküdtem sweetievel, aztán húztam tovább, meló volt... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Áhhá, akkor azért néztek rám olyan furán azok a nõk. 😊))

Nekem nincs Cherchez la Femme, azért nem jöttek ezek elõ, pedig éreztem, hogy van itt valami küldi, vagy valami, de nem jött fel az opció.

Meg ezért lehet, hogy volt párszor olyan helyzet a játékban, hogy éreztem, hogy itt valami quest van, de nem kaptam meg. Talán nem volt perk-em hozzá? Tipikus példa a Striptõl északra fekvõ két komplett külváros, a Westside, meg az északi. A Westside-on - ha jól emlékszem, ott - volt egy bordélyház, ahol több karakterrel is lehetett beszélni arról, hogy gond van, meg elmesélték az életüket, meg a bordélytulaj nõ arcát Cook-Cook égette meg, de a küldetést nem kaptam meg, pedig tuti van ott valami.

Sir Quno Jedi
Amúgy én bennyt inkább agyonvertem puszta ököllel, az jobban fájt neki szvsz. ?😄DDD

Sir Quno Jedi
Lányeg, hogy minden perket érdemes felvenni, ami a szerepjátékos lehetõségeket növeli, akár csak kicsit is (van még az az agresszívkodós/megfélemlítõs perk is, de azt nem nekem való).

Sir Quno Jedi
Nem is kell lefeküdni vele, az már nekem is sok lett volna, szegény karimat kétszer fejbelõtte és elásatta egy elhagyott temetõben éjjel, naná, hogy nem fexik le vele.

De amúgy pl. a recepciós csajt is meg lehet dumálni a Gomorrah-ban, aztán a Boomer srác leendõ nõjét a Crimson Caravan-ban stb. A Cherchéz la Femme-mal meg pl. a prostit a Gomorrah courtyardon stb.

Nekem a 10-es charisma is jól jött, sok plusz fame pontot lehet vele szerezni pl. a gyerkõcöknél.

Nekem a Black Widow van meg, de kicsit csalódás, mert szerintem nagyon kevésszer jön elõ, nem tapasztalom, hogy "bárkit meg lehet dumálni".
Bennyt megdumáltam a Topsban, de a döntõ pillanatban nem volt gyomrom lefeküdni vele. 😛 Inkább még elõtte lelõttem. 😊)

Max valami konzolos paranccsal lehet sztem megoldani, Boone nem bocsát meg tudtommal...

Sir Quno Jedi
Jah, hogy ekúrtad Boone küldijét, na akkor fingom sincs mit tehetnél még.

Ha House-t kinyírtad, nem hinném hogy más is gyûjtené a diorámákat.

Wild Wasteland-hez ott a wikia.

RoyalPredator
Boon már megölt vkit így, de nem a bûnöst. Most utál. Ezért kell a help.
Houset pedig kinyirtam, azért kérdeztem a Snowglobe-ket.
ARCHIMEDES-el meg nem látom át mi a helyzet.

Tehát a kérdéseim mgé fenntálnak.

Wild Wasteland pedig 2x volt, valami az elején, meg nagymamabanda támadt, más nem. Hol van a többi?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Sir Quno Jedi
Amúgy nõi karival 10-es IQ, 10-es Charisma-val kezdtem el és idõvel felvettem a Cherchéz la Femme, meg a Black Widow perket, így vicces dialógusok is lesznek ám! Meg egy jó ruciban, fegyók nélkül bárkit meg lehet dumálni (még Benny-t is). Persze 100 barter, 100 speech, 100 science, 100 repair, 100 medicine az alapvetõen azért kell, avagy sosenem árt! 😄

Igaz az ereje az 2-es, írd és mond, szal. eleinte a legkönnyebb fegyók is túl súlyosak számára, de van a fegyókönnyítõ perk (-2STR limit), meg a +1STR-es fejlettebik powerarmor (t51b), meg 1-et nyomtam STR-re tréningõl perkkel, meg berakattam egy jó kis implantot a vegasi klinikán ami erõt növel, így már azért a legtöbb fegyót tudom használgatni. 😄DDDD

Így powerarmorban és gauss rifle-vel rohangászik a pusztában és könnyû szexi ruciban a játéktermekben/sazlonokban. Korrekten.

Sir Quno Jedi
Nem kell fegyvernek használni a Helios One-t (Archimedes a fegyó projekt neve), elég szépen erõmûnek bekapcsolni és átirányítani az áramot oda, ahova jólesik (vagy oda ahova Fantastic kéri, vagy direkt nem oda 😄). Így nem ölünk meg senkit és ha ügyesek voltunk sosem jön rá senki, hogy ez egy fegyver végülis (Elijah eltûnt a BoS-tól, a Apocalypse-es ipse a kutatók közül meg veled van, õszerinte is így el tudjuk titkolni a fegyó létét jó idõre).

giornalista
snowglobe-okat Mr. House egyik robotja veszi meg, jó pénzért.
Sir Quno Jedi
BoS-os quest, meg a növényes elvileg nem függ össze. A barlangrendszeren keresztül be lehet jutni az egyik alsó szobába hátulról és ott lesz az alkatrész, ami kell a légszûrõ rendszerbe. Aztán lehet, hogy ha berobbantottad a spórákat az alsó szinten, akkor utána az is elérhetetlenné válik, de kötve hiszem.

Sir Quno Jedi
- Snowglobe-okat le kell adni Jane-nél (House egyik robotja fent a penthouse-ban)

- Boone-nak ki kell deríteni ki miatt vitték el a feleségét (a motel recepcióján ülõ nyanya volt, sok nyomozgatás után lesz gyanús, ha mindenkivel beszéltél sokat, el kell lopni tõle a kulcsot, kinyitni a széfet, ott a bizonyíték), felteszed Boone Beretját, amit ad, kimész a dínó elé mikor szoliban van Boone és viszed magaddal aki a bûnös, Boone agyonlövi sniperrel és voilá, örök bari

RoyalPredator
Jah és BoS questnél ha a növényes vault terminál adatokat kinyirtam, hogy teljesítsem a questet? HELIOS ONE-nál ha bekapcsolom a dolgot, NCRokat kezd gyilkolni a rendszer, és nem akarom....

RoyalPredator
Boone-t hogy engesztelhetem ki, h haverom legyen? :o
Hol van Rex? Állítólag velem van, de sose látom. Perk él.
HOl vannak a Lucky 38-ba küldött havrjaim?
Csak Raul, Veronica, E-DE, és kékmutánsnéni van a Presidental Suite-ben, viszont Coctail-nál látom a markereiket, de NPC-t sehol.

Snowglobe és egyéb quest cuccaimtól h a fenébe válhatok meg, ha felesleges teher?

lipovics
Power armor-ra van még lehetõségem a Bos-on kívül? Nem állnak velem szóba, csak annyit mondogatnak, hogy most túl elfoglaltak, jöjjek vissza késõbb.
Torrestõl kiloptam a kulcsot, csak nem tudom mire jó.
lipovics
Enyémek is ott ragadtak. Hogyan tudod mozgásra bírni õket?
Dopti
Lucky38 ban megtaláltam õket ^^

Dopti
hY. Az a rémeset történt hogy elhagytam két kompániámat :S A kutyát, meg a snipert, bár ez most nem lényeg. Ami a lényeg: van rá valami mód, hogy megtaláljam õket?

lipovics
Brotherhood ruhával szopok. Megcsináltam ott 3 küldit (az alap belépõset, a scoutosat, majd hoztam a levegõrendszerhez alaktrészeket), de nem ajánlja fel a "Eyesight to the Blind"-at, mert már másnak megcsináltam. Most ilyenkor mi van, hogy lesz páncélom?
Carlos
Nap mint nap:

Fat Man Cyber UFO Edition:

Snow Globes:

Þór vígi þessi rúnar

berlinboy6329
SetObjectiveDisplayed...Ezzel a paranccsal be lehetne kapcsolni a questet,de sehol nem irja semmi h a King's gambit-nek mi az 1. objectivének a száma...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Áhh fos...

Semmit se csinál...

Azt is megpróbáltam,h sqv alapján,minden részt 1-re teszek de semmi...Nem mutatta h kész van,nem mutatta h beszéljek a niggerrel,semmi...Kedvem meg nincs 3-jára is megcsinálni,és visszamenni vagy 15 órát a játékban.😞

King's Gambit küldit is próbáltam aktivvá tenni de asse sikerült.

Én ezt próbálnám:

setstage <base id> <Quest Objective>
azaz: setstage 00116B41 1

vagy
CompleteAllObjectives <base id>
azaz: CompleteAllObjectives 00116B41

berlinboy6329
Utánaolvasva a "Things that go boom"-ot kellene teljestitetté tenni...Átböngészve a parancsokat nem találtam olyat,ami egy bizonyos küldetést tenne completed-dé.. 😞

Ha ez nincs meg nem kapom meg a King's gambit küldit,az nem visz el az Eurekahoz,az nem küld a for the republic part 2höz,nem kell az NCR oldalán megvédenem az elnököt és az NCR szálat se tudom igy végigvinni.

Amúgy konkrétan melyik küldetést akarod beinditani?

Hát, megpróbálhatod kézzel triggerelni a küldetést.

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_console_commands

Már persze ha biztos vagy benne, hogy nem te vagy a hunyó 😊

kispancsi
Passz, nézd meg wikin a President leírását, biztos leírja, h milyen elõzmények kellenek, h szóba álljon veled.

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

berlinboy6329
Fasz kivan már ezzel a bugos faszommal...Megtaláltam melyik küldi kellene de baszhatom..

"Similarly, if this mission is gained through the House quest line, and then Mr. House is killed or disabled (as per an NCR request), then when Kimball is safe and the quest is marked as complete, the NCR troopers will not return to their positions and you cannot advance. This is particularly devastating, as it can effectively end the game depending on your previous choices. "

berlinboy6329
Hát nem tom..Már rég idolized vagyok.Lehet vmi bug?

Crocker adja az NCR küldiket?
Mert pl Kimballt már megvédtem,és utána mentem hozzá.

Aztan megtalaltam.. A tulso parton van gyak. a palya szelen a semmiben.. Hehe...

lipovics
Megkerestem Wikin a küldetést, majd megkerestem a játékban, de nem adja oda a küldit. NCR-t már régen kimaxoltam, lehet azért.

Brotherhoods-hoz bejutottam, most sikerült elvergõdnöm az AF bázisig. Én a sziklák mellett (balra) surrantam el, pedig a fószer 300-ért valami mást magyarázott.
kispancsi
Szerintem még nem csináltál meg annyi küldetést, valami hiányzik! 😊 Nézz körül kirendelt helyõrségeknél, sok küldetést lehet ott felszedni.

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

berlinboy6329
Na picsa..nem tudom megcsinálni az NCR küldetésszálat?

elmentem az Ambassadorhoz,de nem tudok küldetést kicsalni belõle,csak h meséljen errõl-arról,de ennyi...Semmi miben segithetek,van-e vmi munka..Semmi!! Ilyenkor mivan?

lipovics
lipovics
Köszi, nézegetem.

Viszont nem mûködik most az oldal keresõje, ez (Anti Metarial Rifle) micsoda és honnan??
Sztem mindig lesz olyan hogy buksz 1-1 küldit, mivel egy másik küldetés pont üti azt. Kár ezen agyalni, ezt a játékot egy menetbõl NEM lehet 100%ra csinálni.

berlinboy6329
Lassan szinte kész a játék lol xD

Alig maradt már felderithetõ hely és mellékküldi..😞

kispancsi
Anti Metarial Rifle -el nem kell felmászni sehova sem, 2 lövés egy Deathclaw. 😊

Vault 3: http://fallout.wikia.com/wiki/Vault_3

használd az oldal keresõjét 😉