Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor fog megjelenni magyarítás?
Köszi!
A deathclaw-tól elhoztam az egyik páncélt, mire visszamentem eltûnt a másik hulla.... Mindegy, egyik ruha megvan.
Egyébként könnyû õket úgy leszedni, hogy sniper rifle-vel felmászol egy szikla tetejére és szépen, türelmesen fejbe lövöldözgeted õket.
Vault 3-at kitakarítottam, csak egy mukit hagytam meg (két kutyával van egy szobában, mert ha lelövöm, bukok egy küldit. Azt hol lehet felvenni?
Nem mod, lehet elnézted a helyszínt! 😊
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
http://fallout.wikia.com/wiki/New_Vegas_Medical_Clinic
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
[merlinw.org]
Vagy valami kabátos Buisness suit. Vagy kabát rá.
Vagy láthatatlan armor az armorra, h védjen a leather suit?
- én nem találtam -
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
az elõbb csak arra céloztam, hogy arra van lehetõség, hogy nem játék közben utál meg az NCR, hanem közösen lenyomjátok a légió támadását, hanem majd csak a legvégén zavarják ki a securitronok a katonákat a területrõl.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ez bug vagy valamit kihagytam?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Van két olyan szett viszont a Deathclaw promontory nevû helyen, ami frakció-független, viszont keményen meg kell érte harcolni, a nevéhez híven a hely tele van deathclaw-kkal.
Az implantoknak az árukon kívül nincs hátránya, használd õket nyugodtan!
> Letudná valaki ezt részletesen írni? Hol van, hogyan lehet megszerezni és miért is olyan überjó?
Hidden Valley 4-bõl az egyik bunkerében lakik a BoS, nézz el arra 😊
> Vegasban találtam egy dokit, aki tunningol rajtam egy kicsit, érdemes vagy van hátránya?
Én beültettem egy INT és egy LUCK csippet, gondolkozom a fõnixen (regenerálódás) és még egy 4. is van hely. Nem találkoztam hátulütõ jelekkel. Mihamarabb csinálj+1 INT-et, több képzettség pont jön szintlépéskor.
Ha kiírtom a BOS-t (megtörtént) akkor a következõ küldetésem az, hogy egy erõmûvet terheljek túl (Mr. House és Yes Man is ezt kéri, ha megölöm Houset), majd, hogy robbantsam fel a gátat (Yes Man mondja utóbbit). Ezeket próbáltam ki, így az NCR is megutál, amit nem szeretnék. Van békésebb megoldás?
Órákat szenvedtem egy blamázs miatt. Azt a kártyát a víz alól már kiszedtem, csak kidobott utána a gép és este volt, nem léptem be újra. Ma meg azt hittem, hogy megvan a kártya, ezért mászkáltam fel s alá feleslegesen. Azt hittem, hogy bugos a játék. Na mindegy, kitakarítottam az armoryt, reaktort leállítottam. Már csak fegyvereket hagytam ott, lõszereket elhoztam. Az is ironikus, hogy lõszer hiánnyal küzdök már egy ideje, most pótoltam. Ezek után bemasíroztam Vegasba és tudtam venni több 1000 lõszert... Grr.
Van még olyan Vault, amit érdemes kitakarítani?
Beszéltek itt valami csúcs páncélról, meg tanításról.
Letudná valaki ezt részletesen írni? Hol van, hogyan lehet megszerezni és miért is olyan überjó?
Nekem most 15-s light páncélom van és nem érzem nagy hátrányát.
Vegasban találtam egy dokit, aki tunningol rajtam egy kicsit, érdemes vagy van hátránya?
(nehogyd mellre szivd, tudom hogy csak eliras 😊 )
Hadd ajánljam a figyelmetekbe, csináltam egy jó kis lefûrészlet shotgunt, goodspringsben a benzinkútnál egy ládában található, egy kevés lõszerrel.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"To get into the Overseer's office, two terminal passwords must be found in the Vault (or, alternatively, you can hack the terminals - requires a Science skill of 100 - but nice for EXP if one prefers). The security terminal password is in the first flooded area, on a dead Glowing One/vault technician under a desk, and the utility terminal password is through the clinic and into the next flooded area, on the right, on another vault technician."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
B.... most nézem még a fájlt is töröltették : The file you are trying to access is temporarily unavailable.(A fájl kívánt hozzáférni átmenetileg nem elérhetõ.)
Azta be akartam lépni ez fogadott:
"Fórum hiba
Ki vagy tiltva errõl az oldalról. Ha nem biztos benne, miért van tiltva akkor próbáld meg a "Fórum szabályzat és ütközések" fórum a felhasználónevet."
Link removed. Member banned. <#nevetes1>#nevetes1>
Tényleg bedurvult a Nexus, most már warezért is bannolnak.
Lighthouse

Akkor válaszolok itt, azért nem rakom fel közvetlen mert a model és a textura a Bethesda jogtulajdona mint ilyen erõsen tiltja az ilyen "másolásokat". A Nexus is erõsen szigiritott ezen a téren( azonnali törlés mind a fájl és mind az acc.) mert sokan másoltak az alap játékból és más mod-oloktól.
De majd megprobálom megkerülni ezt máshova feltöltve a szükséges Fájlokat.
Hogy hol található azt nem szövegben írom le hanem tetem le egy Map markert és arról feltöltök egy képet is.
Egy lefûrészelt shotgun mod. Sajnos vannak exportálási problémáim, de ha megoldom, sokkal jobbakat fogok csinálni😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ennek a regi fegyvernek a newvegas fele verzojat majd atkuldom neked.
Egy hibaja van, nincs hozza havok fizikai model, igy eldobni nem lehet.