6837
...
-
#3515 Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
-
ratgab #3514 Úúúgy van! -
ratgab #3513 És ezt te honnan szeded? Nem nem jön, csak még nem decemberben jön! -
Hotomi #3512 Később jön PC-re és PS3-ra, Xboxosok csak azért kapták meg előbb mert a Mikrófoss lecsengetett egy csomó pénzt a Beth-nek, hogy előbb jelenjen meg az ő platformjukra. -
#3511 Na igen láttam én is de nem sikerült kisilabizálnom hogy lehet létre hozni ilyent. Próbáltam négy pont közöt, meg úgy is ha megvolt a kitöltés az útvonalon. -
#3510 Mert az is :) teljesen onnan van a történet -
kissssss #3509 Fallout NV SAW edition? kicsit fűrészes beütése van ennek a dlc-nek.
legalábbis nekem a trailer megnézése után azonnal a jó öreg fűrész bácsi jutott eszembe. -
Hotomi #3508 Lehetővé teszi, hogy az npc-k leugorjanak bizonyos helyekről. F3-ban nem használták sűrűn, de New Vegasban már sok helyen alkalmazták. Pl szikláknál navmesh nézetben len és fent is a háromszögeknek van egy rózsaszín élük, az jelzi az npc-nek, hogy ott leugorhat. -
#3507 Egyszerű csak pepecselős szerintem. Ugró pont alatt mit értesz? Az mi a játékban? -
Szuni #3506 Ha ez lett volna az első mondat, el se olvasom... -
#3505 :D -
#3504 - valamint nem jön PC-re -
Hotomi #3503 Némi infó a Dead Money DLC-ről:
- 4-6 óra játékidő
- Mint az alap játékban itt is mindhárom társnak van külön perkje, de csak egyiküket vihetjük magunkkal.
- Ha végeztél a DLC-vel Veronikának új dialógusa lesz, és a válaszaid függvényében kapsz majd új perkeket.
- Az Úgy nevezett Ghost people-ok (a trailerben a gázmaszkos, ugrabugra humanoidok) csak a fejük levágásával, szétlövésével lehet majd megölni, minden más sérüléstől csak elkábulnak.
- A nightkin társunknak két személyisége lesz: Dog és God, mindkét személyiség más-más perket ad.
- A kopasz lányt Christine-k hívják, néma de intelligens társunk lesz.
- A ghoul társunkat Dean-bek hívják, és egy híres énekes akinek képét a betöltő képernyőn láthatjuk.
- Új fegyverek: Holo-Beam és Beartrap Fist. -
Hotomi #3502 A navmesh egyszerű, abban egyedül csak az ugrópontokat nem tudom még megcsinálni. Az én modom még csak 615 kb, pedig rengeteg modellt importáltam. -
#3501 Na néhány dolgot tényleg kihagytak.
Az én gépem sem valami erős igy csak egy részét használom a területnek én is. Már csak azért is mert Navmes nincs a területen amit szopás csinálni, főleg a terület szakaszok határánál. Most 1,5 megás csak a modom lod nélkül. -
Hotomi #3500 Az egy katonai támaszpont, mégis mit vártál? Megkínálnak egy kávéval, és végig vezetnek majd a fegyverraktáron? Az a minimum, hogy a gumibotot eltörik rajtad. Csinálj szépen NCR küldiket, érd el legalább az Accepted repultációt náluk, és utána már mászkálhatsz ott. -
38tibi38 #3499 Ha bemegyek a Mccarran táborba miért akar mindenki megölni? Mert elloptam egy fixert? De senki sem látta. Most akkor mi lesz? -
Hotomi #3498 Rengeteg dolgot kihagytak, már pár hete csinálom a konvertálást és még csak a F3 alap modelleknél tartok, a dlc-kig még el sem jutottam. Először én is azt akartam mint te, az üres részeket kidolgozni, de az én gépem gyenge hozzá, és hatalmas területekről van szó. A talaj texturázás nagy mértékben növeli a mod méretét, nálam a GECK 25-30 mb-ig tölti be az aktív plugint, azon felül már lefagy az egész. Ezért inkább készítek egy külön területet ahova építhetek egy romos várost, a rengeteg romos épület eltakarja a talajt, így kevesebbet is kell texturázni azt. -
#3497 Ez azt jelenti hogy csak magadnak csinálod?
És mi nincs benne a NW. készletben hogy át kell konvertálni?
A nagyobb épületek mint a F3 városközpontjában. Mert mintha azokat nem látnám benne.
Bár szerintem városiasabb lenne ha több épületbe lehetne bemenni, bár ez a játék más területeire is igaz. Sok épülethez egyáltalán nincs beltér csinálva. -
38tibi38 #3496 Van olyan hely ahol több questet ellehet fgoadni? Nekem van egy csomó csak ebből 3 new vegasba kell de a strips re nincs belépőm a többi meg nehéz. -
38tibi38 #3495 Köszi. Megpróbálom valahogy. -
bgabor #3494 Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:Vault 22
Ebben a vaultban van egy barlangrendszer aminek a harmadik és az ötödik szinten van kijárata. Mivel a lépcsőház el van torlaszolva, ezen keresztül tudsz lemenni az ötödikre. De az is egy megoldás, ha kimész a vaultból, más küldiket csinálgatsz, és visszamész ha megvan a level 50 repair-ed, ami a lift kijavításához kell. -
38tibi38 #3493 Képtelen voltam Cheatet használni. De még igyse találom sehol azt a gépet. Amugy lementem a common areas ba és ott van egy olyan h lower level. Megnéztem de ottse volt semmi. Aztán felmentem és láttam h van egy hely: Pest Control de oda se tudtam menni mert megkel javitani a liftet. -
38tibi38 #3492 Most meg tovább menni se tudok mert az a zöld spore féleség kinyír. Már töltényem is alig van meg kajám. Szrencsére találtam vizet de kaját nem csak egy almát de azis 1 hp-t rakott vissza. Na asszem végképp elakadtam. -
#3491 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azé mer vmi atriumba el kell menni,v hova nem tom,vmi kecinagy szoba meg pulpitus oszt ott van vmi holotape..Azon van a pass a opcióhoz a gépen. -
38tibi38 #3490 Na lementem ott volt is egy gép de csak 2 dolgot engedett a harmadik at nemtudom mivolt de még igyse nyilik ki a zárt ajtó. -
Gibor #3489 Ha lemész a legalsó szintre ott van egy sz.gép ahol kell valamit bütykölni ha jól emlékszem, és utána az a zárt ajtó nyitva lesz. -
38tibi38 #3488 A Vault 22 nél elakadtam. Egyszerüen nemtudom hovakell menni. Csak egy zárt ajtót találtam meg melette egy gépet a plafonon és egy másik gépet az aztalon. És ezenkivül még 2 sz gépet,ezeekt elolvastam de semmi. -
#3487 Na ezt gyorsan lekapták :D -
Hotomi #3486 Nem, nincs hozzá tutorial a GECK manualban, még azt sem frissítették a New Vegashoz. Egyenlőre még csak a F3 cuccok átkonvertálásánál tartok, szeretném New Vegast igazi várossá alakítani, nem pedig egy utcás kaszinó sétánynak. -
Hotomi #3485 Nah itt egy kis videó a Dead Money DLC-ről. -
#3484 Na és a párbeszéd részt kipróbáltad már?
Én nemsokára elérek arra a szintre hogy megnézem mit lehet vele kezdeni. -
#3483 Azért az szögezzük le hogy élből nem lehet összehasonlítani a Mass Effectet egy Fallouttal. A ME lineáris játék ellenben a Fallout sandbox. Szerintem mindkettő remek játék (sőt kedvenceim is) és mindkettőnek megvan a maga hangulata.
Én se használtam a Fast travelt. (Max ha kifagyott a gém és elfelejtettem menteni, akkor oda ugortam ahol kb voltam fagyás elött) Abban egyet értek hogy sok olyan küldetés volt ahol a játék rángatott több pont között. De sose cél írányosan mentem. Mindig elkalandoztam más merre, felfedeztem új helyeket stb. És valóban a Mafia 2 a legszánalmasabb játék mert a játékidő 80%-ka unalmas autókázás és csak rángatja több pont között a szerencsétlen játékost. -
#3482 Ugye az sem mindegy, hogy nekem a New Vegas majdnem 50 óra volt, úgy hogy nem is feküdtem rá, hogy megnézzek mindent. Az me2 szerintem ennek a fele jóesetben..
Mondjuk abban legalább vannak jó párbeszédek. Konkrétan a játéktörténelem két legepicebb jelenete a ME1-ben van. Az egyik amikor először dumál shep a reaperrel, a másik meg a prothean ai-s. -
#3481 ME2 filmszerű akciójáték, ezért kötöttebb ebből kifolyólag jobban történet orientált. Ez meg egy RPG, a főszál csak egy a sok küldetés közül. Két teljesen más stílus, persze, hogy a ME2 sztoriban jobban összerakott, de tartalmat, hangulatot tekintve a New Vegas veri. -
#3480 Szerencsére. :D Félre ne értsetek, jó játék az ME2 de a történeten kívül semmi más nincs benne, túl arcade. -
#3479 Na az ME2-vel nem egy kategória. Sem költségvetésben, sem stílusban. -
#3478 A sztori szerintem is lehetett volna ütősebb, de a hangulat mindenért kárpótol. Hiányzott valami jó kis csavar a végéről, de hát semmi sem tökéletes :D -
mike01010101 #3477 Igen, nagyon jó játék de valahogy nem "sodorta" úgy az embert mint mondjuk az ME2. Nem volt eléggé éles a sztori. -
#3476 Azt vártam tőle, hogy leköt. Ehhez képest az történt, hogy egy idő után azt vettem észre, hogy csak túl szeretnék lenni rajt. :(