Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, persze, próbáltam már, mikor a geck-ben letrehozom az esp file és beállittom a model-t, ott a model viewer nem mutatja az objektumot.
A NifSkope mutatja, de ha osszehasonlitom egy jol mukodo model strukturajaval a NifSkope-ban, eltereseket talalok, olyan mintha a 3ds max nif exporter hibas strukturaja file-t hozna letre. Sõt azt is megprobaltam hogy egy jo, gyari nif modelt beimportaltam a max-ban es modositas nelkul azonnal visszaexportaltam nif-be es maris rossz lett a file. Szoval valami exporter hiba lehet de nem tudom hogy mi.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Bocs, még nem jutottam hozzá! A mai nap folyamán lefordítom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

NEm lehet, hogy reputáció függõ a megjelenésük?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Majdnem mind árul, csak nem mindig van náluk. Sztem érdemes rendszeresen visszajárni, nekem goodspringspen, primmben és novacban is elõfordultak fegyver upgrade cuccok az eladóknál (de nem elsõ látogatáskor).

Carlos
választanod kell. Nincs jó megoldás. Valakik utálni fognak.
Tekintettel arra, hogy a BoS-t senki sem szereti, a legkevesebb problémád abból származik, ha õket irtod ki. (miután benyaltál nekik, hogy felvehesd a power armor-t (amit nem néz jó szemmel senki persze ha abban flangálsz))

Þór vígi þessi rúnar

xblades
ratgab

Hogy állsz a szöveggel?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Azt próbáltad már hogy ha megvan a 3-nál a .nif fájl és a texturák, akkor ugyanazon almappákban átmásolod a N.V. mappáiba majd létrehozol egy új fegyver alapot a Geck-ben a model-nél kikeresed a .nif-t ami elvileg megtalálja a texturát ha ua. másoltad ahol beállítotad a 3-nál is. Majd beállítod a különbözõ értékeket és mented?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

kispancsi
Más: hol található a játékban még olyan árus ami fegyver alkatrészeket árul? (Gun Runner robotjától és a közeli kereskedõk eladójától vásároltam idáig jóformán, de már semmi új nincs náluk)

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
Tudnátok segíteni ez ügyben?

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Calver
heh, szívesen. lopakodás mechanikája kétségtelenül vicces F:NV-ben - szerintem én lassan a fél légiót kiirtottam, beleértve Cottonwoon Cove-ot, és a reputációm velük még mindig "accepted", pusztán mert egy hangtompítóval felszerelt Sniper Rifle-t használtam a feladathoz, és sneak criteket <#vigyor1> Combat Shotgun "elkérése" az Omerták õrétõl, valamint a Fiendek teljes és tökéletes kiirtása hasonlóan simán összejött anélkül h bárki is csúnyán nézett volna rám <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Shiwo
jah, így mûködött... sátor ajtaja elõtt stealth bekapcs, legugol, sátorba be, és egybõl az ott álló õrt lecsaptam boxerrel..egy blöki felénk nézett, de szerencsére hidden maradtam, krit, egy ütésbõl feküdt a csávó, a többiek meg "észre sem vették"

köcce a tippet 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Calver
ezt akarta beszúrni, csak The Escapist nem értett egyet a videó beszúrással <#hawaii>
Zero Punctuation "kritika" Fallout: New Vegas-ról és *awesome*.

óriási spoiler 😊

JethroHUN
Ez meg mi? egy nagy üres semmi <#wilting>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

lolSL

JethroHUN
terminal és a pipboy note hátha vkinek beugrik h talált vmi titkos rejtek helyet.

JethroHUN
Nem test site on is van több emelet mindjárt teszek be képen hol, találtam a jelszót, a gépben egy email volt, h a régi generátor szobát átalakították tárolóvá. és a pipboyba a jegyzetekhez is hozzá adja, szóval csak létezik 😄

AnarchoiD
nemlehet hogy a Repconn HQ -val kevered ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

JethroHUN
Repcomm test siteon belül hol van kb a storeage room? a jelszót a 2. emeleten lévõ gépbõl meglehet szerezni de nem találtam sehol ajtót ami pc vel volt zárva. pincében? vagy még a fõépületben vhol?

AnarchoiD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor az urge visszaszamol , te rohagalsz korbe es ha tallasz zsinorban 3 jo terminalt ami nem xrix craxol hanem lehet ertelmes parancsot kiadni - partition the virus - akkor sikerul leirtanod a virust
nem egyszeru de meglehet csinalni 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Van egy kuldetes a BOS-oknal.. Ibsen adja, virust kene irtani.. Talaltam 3 terminalt, aminel beadja a check opciot, de hiaba rohangalok korbe mikor a ficko mondja, es nyomogatom, nem tortenik semmi.. Valaki leirna, mit kell pontosan csinalni..? Elore is koszi..

Shiwo
oki, köcce, megpróbálom

Shiwo
jó, ha elõre elolvastam volna, hogy hol lehet megszerezni, akkor benyalom magam a bos-nál, mielõtt a fejükre robbantom a kócerájt... hogy Blake-nél meg nem lesz, arra nem számítottam...

Calver
tippre: Stealth Boy-t benyomsz mielõtt lenyúlják a fegyvereidet Caesar-nál, úgy be tudsz cuccokat csempészni, mert 50+ lesz sneak-ed. utána fogod, még mielõtt lejárna SB bevágtázol testõrökhöz, beállsz egy olyan helyre ahol hidden vagy, és fejlövés az egyik számodra szimpatikusra hangtompítóval felszerelt 10mm-es pisztollyal - és ollé. ha fejlövés nem megy (alacsony Guns skill), akkor Love and Hate/Spiked Knuckles, esetleg Power Fist, SB-al összehozhatónak kéne lennie.

Most komolyan, 4 opciód van, az se elég mert egyiket se akarod.

Jury riggingel a legutolsó szutyok Pre war suittal is lehet javitani 😊

Én sokáig ezt a páncélt hordtam.

JethroHUN
Hol lehet megnézni a tényleges verziót? launcher exe a 1.2.14 de a játék exe az csak 1.1.1.271 most akkor mi a 1.1 vagy 1.2 <#fejvakaras> jaaj de jó h nem emlékszem patcheltem e vagy nem

Shiwo
még 1 kérdés, hogy tudnék szerezni Ballistic fist -et..

a wiki szerint a köv helyeken szerezhetõek:

- cézár testõreinél - tõlük csak úgy lenne, ha kinyírom õket, de most a légiót támogatom, szóval nem jó ötlet (plusz nem enged fegyvert bevinni, hogy bombát csempészhessek valamellik alsógatyájába

- venni a BoS-tól - ki lettek írtva, a raktárba meg nem tudtam bejutni, nem volt meg a kulcsa, így ez a lehetõség elveszett

- Blake -tõl a Crimson Caravan-ban - néztem, de nem volt ilyen a cumói között (legalábbis lvl 19-en még nem)

- meg a legvégén a harcoknál, de akkor meg már minek...

berlinboy6329
Ez a You fell lucky cucc tök szar,bugos...MINDEN egyes alkalommal,mikor ezt az üzenetet kapom,kijön 2 citrom,2 narancs,2szõlõ,már örülök meg minden,erre bebasz 3.-nak egy szaros csresznyét,és JÚ FÍL LÁKI!!Hát semmi láki nincs abban😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shiwo
nem, csak a légió támogatása miatt nem nagyon kedvel...meg ez a karim nem igazán gyúrt a beszédre, lehet neki vagy 10-es, a csókához meg asszem vagy 55 kéne...mondjuk a kedvelés dolgot még sikerült a jelek szerint megkerülnöm...normálisan nem akart velem jönni, de NCR páncélba hajlandó volt csatlakozni...szóval most gyúrhatok beszédre 😄 mind1, majd ha megvan a páncélviselés perk, akkor jól fejbelövöm a csávót <#eplus2>

xblades
Igen erre emlékszem.
Nem tudom de én is most hoztam át a világitótornyot csináltam neki egy lod-ot erre minden vackot rápakolt de pont a világitótorony texturáját nem.

Én azt ajánlom kérdezd meg a Nexus-on valamelyik készitõt, õk ebben biztos jobban ott vannak. ez a Geck bug-osab mint az elõzõ.

xblades
(v 1.2.0) elvileg most adták ki a Steam-en.

Calver
Black Mountain, fõleg ha Jury Rigging-ed van - Super Sledge-ek igencsak szép pénzt hoznak.
vagy Nellis Air Force Base - a hangárbam legszebb emlékeim szerint tele vannak a tárolók Combat Armorokkal.

berlinboy6329
Szegényt mindneki ezzel szopatja😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Nem tudjátok honnan lehet milliónyi pénzt összezsákmányolni?Elkúrtam 30K-t javitásokra..😞

Én minden kaszinóból kibasztak már...

Lacee
fõleg, ha férfi karakterrel felvetted a confirmed bachelor perket, mert akkor rá lehet beszélni a tagot, hogy ingyen javítson, ha már nem lehettek "barátok" 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Carlos
Javítás tipp!
Fent a hegyen van az a supermutáns csaj akinek meg kell okosítani a robotját. No, ha ez megvan, akkor egy szobában ott gubbaszt egy ghoul (az ajtóhoz asszem kell lockpick). Dumálj vele, majd küldd haza, ekkor megjelenik a "házához" egy marker a mapon. (Raul's shack asszem).
No, ez a szerelõ igen jól javít 100%-ra. Igen borsos áron. Viszont!!!!!! Könnyen rabolható (lockpick). Tehát feljavítod a cuccaidat 8-10K-ért, majd szépen visszalopod a zsebébõl a dellát -> free repair!
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Calver
sry, félrenyomtam, de ja, DT. DR-je legszebb emlékeim szerint kemény egy cuccnak van NV-ben, ennek.

JethroHUN
DT DT DT= damage threshold,nem DR. Egy hibája, eszméletlen gyorsan tönkre megy, pro: nagyon olcsó a javítása pl Mojave Outpostnal.

Calver
ez még egy tápság páncél - 16-os DR, és light, szóval kicsit sem lassít.
a kinézete undorító, de mire találták ki a GECK-et, ha nem ilyen apróságok helyreállítására? <#hawaii>

http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=4051

pl. ezt csináltam annakidejen es siman tudtam exportalni, most ugyanazokkal az eszkozokkel hibas lesz a nif file.

Én modellezek (be is szurtam ide nemreg egy kepet egy fegyverrol) és a fallout 3-hoz is gond nelkul csinaltam fegyver modokat 2 éve, de most exportalas utan (nif-be) nem jok a modellek es nem tudok rajonni miert. A Nifskope jonak mutatja, de a geck-ben es jatekban nem latom a modelleket.
Már megõrülök ettõl pár napja.

JethroHUN
Ez hányas verzió? mert nekem lehet h már telepítve van.

berlinboy6329
Én,mikor Tabitháhpz mentem annyira beszoptam a havermutááns tervét..Látott egy "betolakodót" és leküldte a hegyrõl a nightkineket h könnyebb lkegyen nekme beslisszolni...Sikerült is,miután lefele jövet rámtámadtak és kinyírtam õket -.-

Pediga z út mellett sunyultam bent a sziklák mellett messze.

xblades
Most is épp a lod fájlok kigyûjtésével küzdök <#falbav><#falbav><#falbav>

xblades
Én új modellt nem csináltam még, a két játék meglévõ modelljével variálok. Bevallom azt még nem tudom hogy kell, még nem volt senki akivel ezt megtárgyalhattam volna.
A texturázáshoz meg a Geck> Adobe Photoshop kombinációt használom.

Hát, mostmá' mindegy, túl vagyok rajta, újrajátszani meg úgyse fogom (ahhoz túl hosszú, meg annyi újrajátszási értéke nincs SZÁMOMRA).
Már igy is várom a végét, de csak húzzák, csak húzzák 😊

Te a módok készítésénél modellezés és texturázásra milyen alkalmazást használsz?

Igazából elég ott a hegyen kinyírni 3 lopakodó mutit (ebbõl egy a sniper aki nem is álcázza magát) és a többi elkerülhetõ könnyedén. Csak ne a kanyargós úton akarj felmenni, hanem lopakodva közelítsd meg a kanyarban lévõ kerítést (a szikláknál oda lehet sunnyogni könnyedén), menj keresztül a kapun és el a kráter meg a kentaurok mellett (itt is leeht mindjárt szerezni 2 power armort) és eljutsz a hátsó bejárathoz fenn a hegytetõn. Ott levered az õröket, és ha akarod kinyírod a fõmutit vagy megjavítod a robotját és békével mehetsz is onnan elfelé. Nem kell oda nehéz sniper puska. <#smile>

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

xblades
Itt a következõ Patch
Bár ez sajna a Geck-et nem javítja, de ez csak a mi problémánk.