Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A NifSkope mutatja, de ha osszehasonlitom egy jol mukodo model strukturajaval a NifSkope-ban, eltereseket talalok, olyan mintha a 3ds max nif exporter hibas strukturaja file-t hozna letre. Sõt azt is megprobaltam hogy egy jo, gyari nif modelt beimportaltam a max-ban es modositas nelkul azonnal visszaexportaltam nif-be es maris rossz lett a file. Szoval valami exporter hiba lehet de nem tudom hogy mi.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tekintettel arra, hogy a BoS-t senki sem szereti, a legkevesebb problémád abból származik, ha õket irtod ki. (miután benyaltál nekik, hogy felvehesd a power armor-t (amit nem néz jó szemmel senki persze ha abban flangálsz))
Þór vígi þessi rúnar
Hogy állsz a szöveggel?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
"The trees move. Do you not see it?"
köcce a tippet 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Zero Punctuation "kritika" Fallout: New Vegas-ról és *awesome*.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Én sokáig ezt a páncélt hordtam.
a wiki szerint a köv helyeken szerezhetõek:
- cézár testõreinél - tõlük csak úgy lenne, ha kinyírom õket, de most a légiót támogatom, szóval nem jó ötlet (plusz nem enged fegyvert bevinni, hogy bombát csempészhessek valamellik alsógatyájába
- venni a BoS-tól - ki lettek írtva, a raktárba meg nem tudtam bejutni, nem volt meg a kulcsa, így ez a lehetõség elveszett
- Blake -tõl a Crimson Caravan-ban - néztem, de nem volt ilyen a cumói között (legalábbis lvl 19-en még nem)
- meg a legvégén a harcoknál, de akkor meg már minek...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nem tudom de én is most hoztam át a világitótornyot csináltam neki egy lod-ot erre minden vackot rápakolt de pont a világitótorony texturáját nem.
Én azt ajánlom kérdezd meg a Nexus-on valamelyik készitõt, õk ebben biztos jobban ott vannak. ez a Geck bug-osab mint az elõzõ.
vagy Nellis Air Force Base - a hangárbam legszebb emlékeim szerint tele vannak a tárolók Combat Armorokkal.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Én minden kaszinóból kibasztak már...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Fent a hegyen van az a supermutáns csaj akinek meg kell okosítani a robotját. No, ha ez megvan, akkor egy szobában ott gubbaszt egy ghoul (az ajtóhoz asszem kell lockpick). Dumálj vele, majd küldd haza, ekkor megjelenik a "házához" egy marker a mapon. (Raul's shack asszem).
No, ez a szerelõ igen jól javít 100%-ra. Igen borsos áron. Viszont!!!!!! Könnyen rabolható (lockpick). Tehát feljavítod a cuccaidat 8-10K-ért, majd szépen visszalopod a zsebébõl a dellát -> free repair!
<#banplz>#banplz>
Þór vígi þessi rúnar
a kinézete undorító, de mire találták ki a GECK-et, ha nem ilyen apróságok helyreállítására? <#hawaii>#hawaii>
pl. ezt csináltam annakidejen es siman tudtam exportalni, most ugyanazokkal az eszkozokkel hibas lesz a nif file.
Már megõrülök ettõl pár napja.
Pediga z út mellett sunyultam bent a sziklák mellett messze.
A texturázáshoz meg a Geck> Adobe Photoshop kombinációt használom.
Már igy is várom a végét, de csak húzzák, csak húzzák 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Bár ez sajna a Geck-et nem javítja, de ez csak a mi problémánk.