...
-
Kotomicuki #3429 Figyu, én utáltam olvasni az általánosban, de akkor ment a "Shógun" című film a TV-ben, amit imádtam - fiatal voltam még akkor. De mivel kíváncsivá is tett, ezért 75,- Ft-ért megvetettem - akkor de nagy pénz is volt az - a 2 kétkötetes kiadását és elkezdtem olvasgatni azt - az eleje el van nyújtva, de a hangulat megteremtésében ennek is szerepe van - , először még az egy oldal is nehezen ment, 1 óra alatt, de a végére, mivel érdekesnek találtam, az utolsó fejezetek is megvoltak, 1-2 óra alatt.
Csak elkezdeni nehéz, utána már bele fogsz jönni, meglátod. Az angolt meg mindenképpen meg kéne tanulni, mert sok mindenhez kell az az életben.
Igen, szótár a kézben, jegyzettömb/kockás füzet az asztalon, a gyakoribb kifejezések, szavak meg naponta bővülnek a memóriában és egy idő után már a szótár is ritkán fog kelleni. :)
(Lehet, hogy ennek már nincs olyan atmoszférája, mint az 1-2-nek, vagy a BG 1-2-nek volt, de attól még jó játék - a mostani felhozatal minőségéhez viszonyítva különösen.)