Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahogy bementél a bunkerba ott ahol az a szürke doboz van a falon az a kapu telefon vagy mi attól balra van egy szürke vas láda asszem vagy valahol arra felé és abba vannak a cuccaid
tegyed fel a hackelt d3d9.dll-t és úgy fog menni mint a 3.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

berlinboy6329
Tucc angolul?

Mondják h szedd ki a ládából,ott van a jobb oldaladon.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

lalakov
A BOS bázison a sivatagban, hogyan lehet visszakapni a cuccaimat? Megcsináltam az elsõ küldetésüket, megkaptam a másodikat, de nem adták vissza.
berlinboy6329
ooo,az anyjuk picsáját...kaptam 3db 7-est a játékgépen és bannoltaka Topsból...Nem lehet visszamenni vhogy?Mivan ha mindenhonnan bannolnak?Nem játszhatok sehol soha többé?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Azt ugye tudod hogy jócskán eltulzod a dolgot. 100 skuló nem foglal el 1 egységnyi tömeget (nevettségesen kicsi a lõszer tömege).
1000 skuló a lõszer típusától függõen (a .50-es a legnehezebb) belefér 10 egynehány tömegegységbe (fontba). Szóval még alap erõ mellett is bõven tudsz lõszert cipelni.
A kaja ésszerû megválasztása (nem kell minden vackot hurcolászni mert felesleges) és némi víz cipelése (mondjuk olyan 20 font tömegben a kett õegyütt) korántsem terhel meg észveszejtõen és még bõséggel marad helyed páncélnak, többféle fegyvernek, meg egyéb kacatoknak is.

Természetesen ha egyszerre akarsz nehéz sniper csúzlit, meg gatling laser-t meg egyéb rohadt nehéz cuccot cipelni plusz power armort hordani, akkor valamirõl le kell mondanod, mert mindent nem fogsz elbírni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

sparrow35
Ez ne migaz én HC-ben játszom peig nem vok nagy Fallout gugru, mégsem nehezedett megtúlzottan pedig még kaját meg üccsit is kell vinnem ugye... Bõven marad hely ha nem hurcolsz minden szemetet.

I want to be a mighty pirate ever!

JethroHUN
Persze, ha a lõszernek nem lenne súlya akkor játszanék úgy, de h max 50 golyó lehet nálad mert az már elfoglal 100 kilót + még kaja, pija meg armor és mindjárt nincs hely fegyvernek.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

sparrow35
1024-ben, no AA-val játszok, és helyenként így is brutál hogy beakadozik, mit vegyek még vissza? HD4850, C2D 3 Ghz, 4G ram. Nevetséges a Fallout 3 maxon ment, ez meg ugyan úgy néz ki...

I want to be a mighty pirate ever!

berlinboy6329
http://newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34868

Van vki akinek ez a shader mod mûködik rendesen?Nekem már a menüben szaggat...

berlinboy6329
Mer nem HC-ba' nyomod😛

JethroHUN
Szerintetek ez a jobb PipBoy vagy az eredeti.

Az gyáriról mindig az az érzésem volt h vmi TV van a karakter kezén <#vigyor>

hogy kell upgradelni Ed-e-t? 😄
JethroHUN
Az összes csapattáras halhatatlan nem? mindig fel kelnek.

Üdv emberek!

Kellene egy kis segítség. Megcsináltam az NCR oldalán a I Fought the Law questet. Most Primm-nek kellene egy új sherrif. Meyerst akarnám a sittrõl de baszik velem beszélni. Annyit mond csak, hogy: "Sounds like the NCR is finally getting off their ass to settle things around here. Don't expect me to get in their way."
Itt vannak és baszik kijönni. Bármi megoldás, ötlet rá?

elõre is köszönöm!
AnarchoiD
nalam agility helyett end volt a 10-es agy eleg volt 1nek is 😉 300hp-val kezdtem, szal end kell az elejen 😉

sven : ED-E nagyon faszantos ha felupgradeoltad a lezeret 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ed-e nagyon jó 😄DD leraktam 11 plasma taposót meg 5 amolyan nem tudom milyen taposot és bedobtam oda egy frag granyót akkorát robbant hogy 1 perc mulva ért földet Ed-e meg én is elrepültem mint a szar majdnem megdöglöttem és Ed-e megint felkelt 😄 azt hittem besza behu xDDD
És sokkal feelingesebb 😄
Ede jobb 😄 3 szor lõttem a földre anti-material rifle vel és felkelt 😄 Rex-et egyszer lõttem armor-on és lerepült a feje 😄
Svenhassel
Ed-e-vel köbö 8 kilométerrõl látod az ellenfeleket és még a láthatatlan ellenfeleket is be tudod célozni VATS-ban. Rex pedig mutatja a felvehetõ tárgyakat (zölden világítanak), harcban mindkettõ gyenge szerintem. Ez alapján el tudod dönteni melyik tetszik neked 😊

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Melyik jobb? Ede vagy rex?
berlinboy6329
hát nem tom h mindenkit ki lehet-e irtani,mert én leöltem az egész Fortot,Cézárostul,de mikor egy küldi miatt visszamentem kb 5-6 ember visszaspawnolt..És a gyerekeket nem lehet megölni!!!😮OO Itt sem.

Svenhassel
Még régebben valahol azt olvastam, hogy végig lehet vinni úgy is, hogy mindenkit kinyírsz, akit csak látsz illetve úgy, hogy senkit sem ölsz meg. Szóval kivitelezhetõ, azt viszont nem tudom, hogy milyen befejezést adna be. Ki kéne próbálni 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

JethroHUN
Akkor mi van ha mindenkit, de tényleg mindenkit lelõsz a játékban? NCR-t, Ceasert, Houset, Yes Mant ?😄 akkor milyen befejezés lehetne? meg még BoS-t meg a Boomereket is XD

köszi 😄 ÉS tök véletlenül megtaláltam Ed-e rádió robot 😄DD
JethroHUN
Akkor felirattal van kifestve az épület oldalára freeside, második részén.

Lacee
pedig nem jártál még Vegasban, ha nem láttad a Királyt 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

A térképen nincs jelölve, menj Freeside-ba és ott megtalálod. Nem lehet eltéveszteni mert hatalmas neon táblán díszeleg a The Kings felírat + egy csomó Elvis frizurás fazon flangál a bejáratnál.

Ja és amit láttam hogy szert lehet tenni egy kutyára és valaki valamiféle King's School-t említett a város Keleti részén Hát én már negyeed órája keresem a térképen de nincs ilyen :S már a map cheat.et is beírtam de nem találom úgy se. Segít valaki?
Az nem baj hogy kiírtottam Caesar-ékat az NRC nagy részét. meg Mr. house-t is megöltem és az acél tesók mindig mondják a hátam mögött hogy megöltem MR.House-t de nem tudom hogy pontosan mit mondanak mert rossz vagyok angolból. Tudja valaki esetleg hogy nem tetszik nekik hogy megöltem House-t vagy az jó döntés volt?
Lacee
maga Mr. House is sztorizik nem keveset, ha segítünk neki.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Robert House árvaházban nevelkedett, 22 évesen megalapította a RobCo vállalatot, 2060-ban érezte, hogy atomháború közeleg ezért elzárkozott a külvilágtól a Lucky 38-ba ahol is létrehozta a Securitronokat. Raul megemlíti, hogy Las Vegas-t azért nem érte találat mert mr.House rakétaelhárító rendszere megsemmisített minden beérkezõ támadást.

Shep
Köszi szépen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JethroHUN
Menj ki, csukd be az ajtót, ott lesz a falon egy kapcsoló.

Shep
Köszi szépen.

Omertáéknál a termittel ,hogy tudom elintézni a fegyvereket? Lepakoltam de nem igazán tudom mit kellene kezdenem utána.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JethroHUN
Akkor a fehér hajó buzis hangúnak csókának dolgoztál végig nem?
menj vissza 3 nap múlva kérd h vegyen fel a BoSbe és akkor megkapod a használatát + egy kisebb páncélt

JethroHUN
Az nehéz, de trükkösen meglehet oldani, stealthboy legyen, elõször is mindenképpen legyen mentésed, ott a control towernél, kb 00:00 és 1:30 között, búj el ott a sarokban, majd jönni fog arra egy NCR es csávó aki befog menni, NE lásson meg, majd menj utána stealthboy álcázás alatt, és zsebeld ki, lesz nála egy Activation code, majd futás a vontathoz ami a Stripre visz, az elsõ csarnok, 2. emelet balra egy ajtó "door to mojave" menj be a vontba és pont szembe a szellõzõnél hatástalanítsd a bombát a kóddal.Máshogy is meg lehet csinálni a küldit de akkor buktad az az utat Stripre.

hát én 2.szorra meleevel kezdtem, és jóval könnyebb. 10-es strenght, 10-es agility, 9-es luck van, melee-re, speechre survivalra gyúrva, elég korán elmentem a repconnba a nighkinekhez, ált 2-3 suhintás volt mindegyik a betonvasas betondarabbal. Ember max 2-t bír ki, de általában 1 tõl repül a fejük.

Na meg a luck miatt 10 perc alatt összekaszinóztam 20k-t és kaptam még egy reinforced combat armort ajándékba, ami fasza mert viszonylag könnyû és még mindig úgy futok mint egy nyúl, és megvan a 28-as dt is.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

berlinboy6329
Akk jobban belszõhették volna a régi dolgokat is a játékba...Bõven jó korban volt még mikor az atom jött simán tudna mesélni v vmi...A vaultokat se kezdték még szinte épiteni mikor õ megszületett...Amúgy is..h került abba a "dobozba"?

Shep
Na marha jó én már odaadtam nekik a szellõzõ darabokat. Asszem szarok én a hülye páncéljukba bele 😊

a BOS bázisán a sivatagban (a föld alatti bázison)
a lovagoknak ha megcsinálod a küldetéseit, és idõvel megtanítják a power armor viselését. Adnak is egy 45 ös power armort de az 51 es jobb.

Na segítsetek: NCR küldetés:
"Investigate the night break-ins at Camp MC CArran controll room."
Odamegyek az rádió toronyhoz a reptéren egész éjszaka várok de nem történik semmi.
Kintrõl befele mutat a nyíl betrõl meg kifele 😊
xblades
Faq Power Armor képzés menü. Vagy mod-al

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Shep
Hogyan tudnám a az erõpáncél használatát elsajátítani?

I.C.ram
Valami 204x-ben született asszem, szóval 200 fölött van.
berlinboy6329
House hány éves lehet?Nem emléxek h mondták volna a korát,lehet modnták nem tom..És a Securitronok honnan vannak?Õ csináltatta még mikor nem volt zombi?

JethroHUN
Nem, akkor csak a mûholdon lesz energia, az jó neked. más meg vegyen generátort <#duhos2>

A víz alatti barlang az ott van ahol a bombázót felhozod a felszínre.
Ha onnan körülnézel akkor látsz egy hajóroncsot. Ott van melette.
Ha meg az ember meglát egy barlangot beférkõzik a tudatába hogy lehet hogy ott van a játék legjobb fegyvere és nem meri nem megnézni 😊
Én centinkén átkutattam , nem mertem nem 😊
RPG kben a vízesés és a barlang ilyen hogy nem mered otthagyni 😊
Én akárhányszot nyomom végig ezt a gamet nem látok helyes utat.
a boomer küldit végig csináltam a trooperseset is nem értem merre kellene tovább vinnem a NSR esekkel.
Legviccesebb az volt mikor az elnököt klartam megvédeni és felmentem az emelvényre a POWER 51 armorba veronikával , merthogy odamutat a nyíl
😊))
Ha a mûholdra rakod az energiát az az Poseidon energia fegyveren kívül jó valakinek ? vagy használható bármi másra ?
AnarchoiD
Az Ammo a valasz a kerdesedre, nemfoglal helyet mint a penz, szal akinel nincs eleg penz attol ammo-t veszek, sokat .. bazira igy penzemnel maradok es ha kell a cash vegigmegyek a vendorok kozott es eladok nemi loszert

tutika14 : csak ismetelni tudom magam

Cezar piskota volt azota neha jonnek legios halalkommandok de nemcsipazzak amikor felpofozom oket 😉 melee -vel nehez a kezdes de a vegere durvabb vagyok mintha gunt huztam volna +magas DR 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

JethroHUN
Befejezéssel kapcsolatos
Azt mondja kikapcsol egy idõre, hát h ezzel mit akartak a készítõk. De mivel Yes Man van Mr House platformján, õ irányíthat minden robotot. Amúgy a mellékküldetésénél, amikor ellehet dönteni h a mellék frakciókkal mi legyen, ott is megjegyzi h el is pusztíthatjuk õket, de arra nincs opció ha jóban vagy velük. pl Boomerek, BoS
De tényleg a YesMan-es szerintem még a legrosszabb, nagyobb lett a káosz mint volt, mondja is a végén a narrátor, amit a securitronok gyorsan helyre raktak az utcán. és még vmi amikor REPCOMM testsite-nal segítesz a ghouloknak és mielõtt elindítod õket az útjukra átprogramozhatod az irány 😄 (kb 40 science) bele lehet lõni a földbe XD -> epilogusban kiderül a kiömlött hajtóanyag miatt Novacnak annyi.

I.C.ram
Mr. House egy vadkapitalista. Nem számít neki semmi, csak a profit, de ezt õ is elmondja párszor, csak burkoltabban.