Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Mondják h szedd ki a ládából,ott van a jobb oldaladon.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
1000 skuló a lõszer típusától függõen (a .50-es a legnehezebb) belefér 10 egynehány tömegegységbe (fontba). Szóval még alap erõ mellett is bõven tudsz lõszert cipelni.
A kaja ésszerû megválasztása (nem kell minden vackot hurcolászni mert felesleges) és némi víz cipelése (mondjuk olyan 20 font tömegben a kett õegyütt) korántsem terhel meg észveszejtõen és még bõséggel marad helyed páncélnak, többféle fegyvernek, meg egyéb kacatoknak is.
Természetesen ha egyszerre akarsz nehéz sniper csúzlit, meg gatling laser-t meg egyéb rohadt nehéz cuccot cipelni plusz power armort hordani, akkor valamirõl le kell mondanod, mert mindent nem fogsz elbírni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
I want to be a mighty pirate ever!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
I want to be a mighty pirate ever!
Van vki akinek ez a shader mod mûködik rendesen?Nekem már a menüben szaggat...
Az gyáriról mindig az az érzésem volt h vmi TV van a karakter kezén <#vigyor>#vigyor>
Kellene egy kis segítség. Megcsináltam az NCR oldalán a I Fought the Law questet. Most Primm-nek kellene egy új sherrif. Meyerst akarnám a sittrõl de baszik velem beszélni. Annyit mond csak, hogy: "Sounds like the NCR is finally getting off their ass to settle things around here. Don't expect me to get in their way."
Itt vannak és baszik kijönni. Bármi megoldás, ötlet rá?
elõre is köszönöm!
sven : ED-E nagyon faszantos ha felupgradeoltad a lezeret 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Omertáéknál a termittel ,hogy tudom elintézni a fegyvereket? Lepakoltam de nem igazán tudom mit kellene kezdenem utána.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na meg a luck miatt 10 perc alatt összekaszinóztam 20k-t és kaptam még egy reinforced combat armort ajándékba, ami fasza mert viszonylag könnyû és még mindig úgy futok mint egy nyúl, és megvan a 28-as dt is.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
a lovagoknak ha megcsinálod a küldetéseit, és idõvel megtanítják a power armor viselését. Adnak is egy 45 ös power armort de az 51 es jobb.
Na segítsetek: NCR küldetés:
"Investigate the night break-ins at Camp MC CArran controll room."
Odamegyek az rádió toronyhoz a reptéren egész éjszaka várok de nem történik semmi.
Kintrõl befele mutat a nyíl betrõl meg kifele 😊
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha onnan körülnézel akkor látsz egy hajóroncsot. Ott van melette.
Ha meg az ember meglát egy barlangot beférkõzik a tudatába hogy lehet hogy ott van a játék legjobb fegyvere és nem meri nem megnézni 😊
Én centinkén átkutattam , nem mertem nem 😊
RPG kben a vízesés és a barlang ilyen hogy nem mered otthagyni 😊
Én akárhányszot nyomom végig ezt a gamet nem látok helyes utat.
a boomer küldit végig csináltam a trooperseset is nem értem merre kellene tovább vinnem a NSR esekkel.
Legviccesebb az volt mikor az elnököt klartam megvédeni és felmentem az emelvényre a POWER 51 armorba veronikával , merthogy odamutat a nyíl
😊))
Ha a mûholdra rakod az energiát az az Poseidon energia fegyveren kívül jó valakinek ? vagy használható bármi másra ?
tutika14 : csak ismetelni tudom magam
Cezar piskota volt azota neha jonnek legios halalkommandok de nemcsipazzak amikor felpofozom oket 😉 melee -vel nehez a kezdes de a vegere durvabb vagyok mintha gunt huztam volna +magas DR 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
De tényleg a YesMan-es szerintem még a legrosszabb, nagyobb lett a káosz mint volt, mondja is a végén a narrátor, amit a securitronok gyorsan helyre raktak az utcán. és még vmi amikor REPCOMM testsite-nal segítesz a ghouloknak és mielõtt elindítod õket az útjukra átprogramozhatod az irány 😄 (kb 40 science) bele lehet lõni a földbe XD -> epilogusban kiderül a kiömlött hajtóanyag miatt Novacnak annyi.