Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
"The trees move. Do you not see it?"
Veronica jófej, meg jól bánik energiafegyverekkel - konkrétan Plasma Caster-rel *pusztít*, majd egyszer csak elõugrik személyes küldije is, viszont gusztustalanul bugos (soha nem nõ hp-ja, néha eltûnnek fegyverei, ilyen apróságok), Boone meg mesterlövészek legjobb barátja, és ha rosszba vagy légióval, igen gyorsan elõjön neki is a küldetése...
"The trees move. Do you not see it?"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Boone-nal közös élményeket kell szerezni, ezt pontokban méri a program, hogy bizonyos fontos cselekménynél legyen velünk és együtt oldjuk meg, így idõvel bajtársként kezel és ha mindig dumálunk vele minden egyes pont után, akkor egyre elõrébb jutunk a szorijában/életében is, míg végül eljuthatunk bitter springsbe is és gyaksihegyek.
Lilivel kószálva néha halljuk egy holofelvétel zajait. Végig kell hllgatni az egészet és utána kikérdezni az unokáiról, meg megváltoztatni a gyógyszerezését stb.
Stb.-stb.
Raul questje bugos, csak konzollal megy, vagy új patch-csel.
Gannon csak a Hoover Gát ostroma elõtt ad quest-et.
Veronica-nak nincs speckó questje szvsz., de sok apróbb dolga van.
Rex-nek új agy kell.
E-DE-t be kell vinni a brotherhood-hoz, majd a gibson scrípyardhoz és így tovább, végül lesz egy választásunk, hogy a BoS-nak, vagy az Apokalipsziseseknek segítnünk.
és így tovább...
Le van írva wikia-n érdemes elolvasni, mert van amelyik egyértelmû, van amelyik rohadtul NEM.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha a kaja kész és emberhúsnak néz is ki, akkor hívni kell a cincért az interkomon (én eddig csináltam meg) és utána elvileg a kiszabadított kisráccal kell megjelenni a vacsin, mikor már esznek. Ez nekem nem jött össze, mert mikor a srácot kivittem, egybõl nekem esett a hülye pincér és innentõl rohanás az egész ki a szálló elõteréig, ahol az apjánál és az õrõknél már van shoti, aztán csülökre! Mindenkit megöltünk az uccsó szálig. Jó érzés volt, maradhat! 😄
Jah. Megöltem Mr. House-t, Yes Man-t feltöltöttem AI-nak helyette, azokat a vegasi nagy házakat/bandákat amik szimpik voltak, kooperáltak, vagy engedelmeskedtek, azokat meghagytam (pl. Boomers akik nagy haverok lettek, Kings szintúgy, BoS tag lettem, Gun Runners, State of Utobitha, Great Khans, akiket pl. az NCR mellé állítottam), akik nem voltak kooperatívak, vagy túl genyák, bûnözõk, azokat kinyírtam teljesen, vagy ellehetetlenítettem (Omertas, White Glove Society, Crimson Caravan, Fiends, Van Graffs, Vipers, Powder Gangers stb.).
Aztán sajna kinyírtam Caesar-t, bár nem volt szándékos, megmentettem Kimball elnököt, a Helios One-t erõmûnek hagytam, nem aktiváltam Archimedest, Tabithanak segítettem, Jacobstownban is a mutánsoknak, a végén pedig platinum chip a securitron hadseregbe, gátból áramot bele és nem robbantottam fel a gátat, hanem épségben elfoglaltam, a Legátust lezúztam párbajban, kicsit meg kellett hozzá dumálni, utána meg Lee Olivier tábornokot és csapatait hazaküldtem udvariasan (pedig õk nem voltak azok), NCR sem kell nekünk, a gát és Vegas a miénk. Jah és az NCR fõkutyát sem köptem be, mivel egyetértettem vele, hogy véget kell ennek vetni és haza kell vigye a fiait, még ha el is esnek páran a gáton a dezinformációk miatt (vele együtt).
Végül persze Yes Man deaktiválta magát míg átprogramozza a személyiségét, szóval lesznek mág ebbõl gondok! 😄DD
Vegas egyelõre free, az OS2-es robik, meg a szövetséges házak fenntartják a rendet, nomeg ha nem, ott vagyok én!!!! 😄DDDDD
Ez a nép akarata (sokukkal beszéltem és se a Légiót, se az NCR-t nem szenvehették).
Þór vígi þessi rúnar
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
nemis beszelve a RACE nevu modrol aholis :
jokis "notak" mennek
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
eddig az nw is jobban tetszik mint a 3 és bugosabb is, nálam a bug másodlagos
mondjuk az is örök emlék, ahogy Marcus rendszeresen hátbadarál a minigunnal <#nyes>#nyes>
(remélem valamellik DLC-be felvehetõ lesz a NV-ban is 😊
amúgy én elõbb játszottam a kettõvel, csak utána az egyel, és a kettõt sokkal többször is vittem végig, nekem az az etalon
(és azon "kevesek" közé tartozom, akinek a Tactics is tetszett..)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(:
igaz, itt még nem elnök, de esztétikusabban néz ki 😄
Baromi izmos pisztoly volt, és a hangja... nyam-nyam!
Ian csodákat tudott vele mûvelni 😊
Mondjuk az elsõ részben is simán elküldtek a Glow-ba, hogy hozzam vissza nekik a xarjukat, amit ugye alig élt túl az ember 😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
amúgy a NV-ben is van olyan rész, ahol jól jön az elõdök ismerete