6837
...
-
vegytek #3635 kártyázni hogy kell?
le van írva angolul, de onnan nem értem meg. -
Ha tud valaki hogy hol tudnék megtudni, olvasni arról hogy a meshes fájlokat hogyan és milyen programmal tudom variálni azt megköszönném ha leírná nekem. -
Szahara12 #3633 pc-re milyen kiegészítőket lehet letölteni? -
Már tölthető a Project Nevada.
http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=40040 -
Bhalage #3631 amugy van ilyen ruha mint az introban meg a kezdokepernyon, a ncr kishazban (hideout vagy shack nememlekszem mar hgoy hivjak, oda kulcs kell termeszetesen mint a tobbi faction shackhez), bar azt alaposan fel kel lrepairelni, mert ramaty allapotban van, sajnos ha felveszed, akkor ncr factionos leszel, de amugy nagyon tutin nez ki!
en maradtam az enclaves armornal.. -
Ettől meg ettől jobb lesz egy kicsit a graf. -
Egész jó(Y)
Van már amúgy a gamehez vmi überbrutálmegagigahighresolution textúra pack? -
A Project Nevadamodban lesz majd ilyesmi. -
akkor ez esetben csöppet félreértettelek, sry.
nem hinném h lenne benne ilyen lehetőség sajnos. -
Szahara12 #3626 én nem erre gondoltam hanem a new vegas bemutatóvideóba bekapcsolja a sisakot (pl:éjjellátó vagy mit tudom én) valamival és azt szerettem volna megkérdezni hogy lehet, vagy lehet-e egyáltalán. -
bedobod NCR_Ranger_NoHelm.esp-t Fallout NV mappáján belül a data könyvtárba, és amikor indítod a játékot, bejön a launcher, ott Data Files-ra rányomsz, bepipálod, leokézod, aztán élvezed a sisaktalak életet -
Szahara12 #3624 thx -
ha összeszedtél 50 csillagozott kupakot, akkor menj el a Sunset Sarsaparilla központjába, és add oda a bejárattól nem messze a falon levő robotnak (Festus) -
Szahara12 #3622 mod?
én ehez nemnagyon értek..O_O
a másik kérdésem a Legend of The Star küldetést hogy kell megcsinálni? -
öööö... egyszerűbb megcsinálni, mint leírni
ollé, ugyanúgy használod mint a többi modot. -
Szahara12 #3620 Bocsi,de ezt nem nagyon értem:S
Nincs valami gomb amivel belehet kapcsolni?
(A veterán nrc sapkájára gondolok:D)
Előre is kösz -
GECK-el belenyúlsz, és kiveszed a megjelenítés "helyeit" - így lehet bármelyik játékban szereplő modellnek "kikapcsolni" a megjelenítését, én is kinyomtam annak idején a Rebreather-t, mert szegény elég csúnyán festett a karakterem arcán
[apro]meg az általam hordott páncélok átalakultak Wasteland Doctor Fatigues-é, mivel az nagy általánosságban sokkal szebben nézett ki, de ez már csak részletkérdés -
Szahara12 #3618 kösz
a sapkát elehet valamivel kapcsolni, vagy az csak a videóban van:D -
kell hozzá egy mesterlövész puska hangtompítóval (bár mással is meg lehet oldani) és egy veteran ranger, aki hajlandó lesz egy buksiján tátongó új lyukon lélegezni. lehetőleg lopakodva csináld. -
Szahara12 #3616 hogy lehet veterán nrc-s ruhát szerezni? -
38tibi38 #3615 Az biztos. Bánom is,hogy nem úgy kezdtem. De mind1 pont most akasztottam ki.Végül minden rendben volt mindenkivel:) Meg kell hagyni nagyon jó játék volt. Ha egyszer újra kedvet kapok hozzá kezdem elölről rendesen.:) -
madmanic #3614 ha nem a főszálat vitted volna az elejétől, hanem a mellékküldiket is megcsináltad volna szorgosan, akkor mire vegasba érsz, 30 as vagy, szervó páncélban, mikrobival, energiafegyverekkel, túl könnyűnek is éreznéd..
-
38tibi38 #3613 Ez kész. Most meg ki kell nyírni a fickót a legatate camp ben.De szabad kérdeznem,hogy hogyan?? Mégis mit csináljak a többi 10 emberével akik rám jönnek? Ezt a game et csak cheatel lehet végigjátszani? Én sok helyen ezt fedeztem fel.... -
38tibi38 #3612 Am most azzal,hogy Hoover Dam nál harcolok, a Légió ellen vok vagy mi? -
kissssss #3611 tökmindegy egyik kutya másik eb -
38tibi38 #3610 Ezaz,hogy nekem még Légiós ruhám sincsen. De amúgy melyikhez érdemesebb állni a frakciók közül? -
Szahara12 #3609 tudsz mondani egy példát? -
ne hordj légiós ruhát, csinálj mellékküldetéseket, amik az NCR-os reput növelik. -
Szahara12 #3607 nekem is ugyanez a bajom hogy az nrc katonák rám támadnak, mit tegyek hogy jóba legyek velük? -
madmanic #3606 vannak side questek, amiket ha megcsinálsz, javul a kapcsolatod az NCR al.. Pl kiszabadítani emberüket egy bányából -
38tibi38 #3605 Na most nagy kavarodás van.... Úgyvolt ,hogy a Légiónak dolgozom,de Yes man szerintem a Légió ellen van mert mikor mondtam neki hogy mivan a Great Khanokkal és elfogadtam a questjét akkor ki irta,hogy Caesar's legio inframy gained:( Most meg ittvok ennél a Hoover Dam os harcnál,és már tök egyedül vok,még a robotomat is kinyirták.Most hogy fogom megcsinálni ezt a questet az jó kérdés mert most senki sem szeret:( Csak Légió és NCr fight van most de mindegyik ellenem van. -
38tibi38 #3604 Azt a feladatot kaptam a Légiótól,hogy puszítsam el a Brotherhood nak a bunkerjét. Na elis jutottam az Elder hez,megis öltem,ottvolt egy gép de nem tudtam belelépni mert nincs meg az elég science skillem. És hogy fejlődjek questelni se tudok mert csak ncr es questjeim vannak és a légió nem naon örülne nekik:( -
Kijött egy 16 perces élöszereplös Fallout rövidfilm : http://www.own3d.tv/video/59332/Fallout__Nuka_Break_-_Fan_Film -
madmanic #3602 készül, 4% on áll, ha nem hiszed, katt a FAQ ra.. -
janik #3601 van magyar nyelv a játékban ??? -
Az a map vége. De reméljük hogy majd valamelyik dlc alkalmával tovább lehet menni mert ott van még bőven hely egy-két városnak. Főleg hogy a térkép bal széle teljesen kihasználatlan. -
38tibi38 #3599 Am Mojave Outpost nál van egy zárt kapu. Ahoz nincsen kulcs? Vagy az az egész map vége? És lehet hogy azon túl vannak túlélő városok? Mert hát az NCR onnan jött nem? -
38tibi38 #3598 Megvan,köszi :D -
madmanic #3597 nálad van, vedd a kezedbe, amikor kimászol a vízből és csipog -
38tibi38 #3596 Megvan de nemtalálom a detonátort pedig ott ketyeg valahol.