6837
...
  • 38tibi38
    Na ittvok a repülőnél a víz alatt de most mit kéne csinálnom vele?
  • madmanic
    a "legendás" dögök kinyírását adja majd valaki feladatnak, vagy csak a saját szórakoztatásomra gyilkolászom őket?
  • Gruffersten
    angoltudás ftw
    ha a légiótól kapod a questet, nekik segítesz értelemszerűen.Lake Las Vegasnál nem kell fosni, csak felhozod a repülőt és kész.
  • 38tibi38
    Am most ezzel a bombázással a légiónak vagy az ncr nek segitek?Félek belemenni nehogy a légio ellen legyek mert vmi Lake ről van szó és szntem kicsit kötődik a légióhoz...
  • kissssss
    (aztán plasma caster pakolásban részesítettem őket)

• Gruffersten
    Én is így gondoltam, aztán felvettem egy öltönyt, napszemüveget és egy arany sniper puskát. :)
  • Bhalage
    hat a barlangban en csak repkedo mergezo cazadorookat lattam sztem, azokat lelottem viszonylag siman ha megszur akkor antidote (van nalam egy csomo)

a deathclawok a remnant armor torsonal voltak ott a terkep jobb oldalanal a folyon tul, nos azokat az anti-material puskaval kommandozva szetlottem, egy parat kozelrol, a legtobbet messzirol, mert meg t51ben is agyonvagnak 3-4utesbol sztem...
    elment vagy 100 .50es skulo, dehat ez pont erre van.

• Caine
    Szerintem a Deathclaw-kra gondol.
    Én felmásztam egy sziklára, amit nem tudnak elérni, aztán plasma caster pakolásban részesítettem őket :D:D:D
  • 38tibi38
    Nightkinekről beszélsz? Hát már elég magas szinten vok és ha fejre célzok könnyen meghalnak.
  • bgabor
    Hogy hoztad ki a barlangból? Úgy tudom hogy ott van vagy húsz darab azokból az übererős óriási hüllőszerű állatokból.
  • 38tibi38
    Nemtom h megkaptam-e de Faimed van ki irva,de mást nemis tudok emgcsinálni mert a csajnak kell rakéta a fickónak meg scrap metal de azt mondjuk tudok neki vinni de rakétát nem. A többi q meg már kész,de Pearl nél nemtok semmit se beszélni csak 2-t de azok már voltak.
  • Jana32
    A boomerek főnökével. De csak ha megkaptad a questet.
  • 38tibi38
    Lehet kaptam nemtom,kivel beszéljek?
  • Jana32
    Azt hiszem kapnod kéne azután egy olyan feladatot a légiótól, hogy vedd rá a boomereket, hogy a hoover gát támadásánál segítsenek bombázni.
  • 38tibi38
    Hali. A légióval vagyok,és teljesen össze barátkoztam a boomerekkel mivel ez volt a quest,de most mit kéne csinálnom?
  • jocika
    Kihagytam az oprendszert: Win7.
  • jocika
    Meg tudná mondani valaki, hogy a játék (és a Fallout3) milyen 3D hangrendszert használ?
    A következőt tapasztaltam: Xonar kártyám van, ha bekapcsolom a GX-t, akkor érezhetően jobban pozicionáltak a hangok, viszont időnként hibát generál. A GX az EAX-ot jeleníti ill. emulálja. Ha viszont ott ahol a GX-t is kapcsolni kell, a Game gombot nyomom meg, akkor szerintem az OpenAL kapcsol be, vagy valami olyan szerű; teljesen kinyílik a világ hangok tekintetében, pl. a kezemben lévő plazmapuskának tökéletesen hallani a zúgását és hang irányok is sokkal jobbak. Viszont itt talán még többet generál leállást. Természetesen ezek csak akkor működnek úgy, ahogy leírtam, ha a játék könyvtárában a fallout.ini-ben átírom a bEnableEnviroEffectsOnPC értékét 0-ról 1-re. default értéke 0.
    Tehát a kérdés az, hogy milyen 3D-s hangrendszert használ, és vajon miért nincs élből bekapcsolva? Próbálta ezeket a dolgokat valaki?
  • Bhalage
    kegyetlen jol nez ki a fallout2-s enclave armor (Remnant armor+sityak)

(tegnap este szedtem oket ossze, ez valahogy teljesen kimaradt.
    kar hogy a 3rd personben tok hulyen nez ki a mozgas allandoan igy tolnam...
  • Calver
  • etnies
    Köszi!
    Ebbe a küldibe már nincs öröm, csak szenvedés, hogy sehol se találtam :)
    de így már meglesz...csak itt az ideje aludni is egy kicsit :)
    köszi még1x
  • AnarchoiD
    most vegyem el a felfedezes oromet ? :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    arrafele nezelodjel ahol fullromos a varos es amerre elmaradnak az npc-k is ... feluljaro alatt koszalj...egy kis zsakutcaban lesz (de arra keszulj hogy a robit elobb az oldaladra kell rantani, szl kell majd egy kis kill )
  • etnies
    Köszi... akkor keresgélem a házat... és vmi kiidulópont, h pontosan merre van? a két városrész közti átjárónál a szélén? :) de csak holnap mert most melózni kell menni...
    thx
  • AnarchoiD
  • AnarchoiD
    nem szamitogepre hanem egy robotba /ra ami bennvan a varosban egy elfeledett epuletben sok patkany kozott... ;)
  • etnies
    nekem olyan gondom lenne, hogy írják itt páran h egy számítógépre kell feltölteni a sexbot holodisket, na de melyikre mert én nem találom...
    előre is köszi a segítséget!
  • jocika
    Nyugodtan játszhatsz vele, olyan sokszor nem fagy le, leokézom és folytatom tovább. Én is úgy játszom. Viszont szerintem nem a xonar-ral és a meghajtóval van a baj, hanem a játékkal. Ugyanis már játéknál is bekapcsolom a GX-t és megy normálisan, nem fagy le.
  • bgabor
    Akkor mi a fenéért indítottad hardcore fokozaton? Még direkt figyelmeztet is a játék, hogy az nagyon nem piskóta. Aztán idejössz hogy nem neked való a játék, mert túl nehéz. Hát ebben a képletben nem a játék a hibás. Tessék normalon indítani, hardcore nélkül, és akkor rögtön menni fog.

Az autóvezetést se egy 400 lóerős hátsókerekes vadállaton kezdni tanulni az ember.
  • RoyalPredator
    Bethesda fórumon segítettek!
    FNVEdit programmal valamit tolt a gép, és régebbi mentéssel müxik.
    Nem tudom, mit tett a fileokkal...
  • Ryder62
    Ez egy nagyon instabil játék sajna.
  • RoyalPredator
    És én mirét fagyok, ha máshol mentek, mitn ahol betölt a játék??! :O
  • RatBaG #3565
    ezek szerint, a xonar-om miatt fagyott ki állandóan
    nekem általában betöltött simán, aztán random fagyott, lehet 5 perc, lehet egy óra után... úgy tűnik akkor egy ideig még nem fogok vele játszani.
  • GP2100
    na most kikapcsoltam a GX-et és elindul, hát hihetetlen, hogy néha ilyen apróságokon múlnak a dolgok...
  • jocika
    Azt hiszem egy cipőben járunk. Nekem D2X-em van és hasonló probléma szokott előfordulni. Amit én bekapcsolok a kártya kezelőjében, az a GX, 8channel és dolby headphone. Megpróbálom visszavenni a csatorna számot, ha úgy is lesz probléma, akkor visszalépek egy drivert.
  • GP2100
    Na kezdek idegbajt kapni... Már beletettem a játékba 60+ órát, nem is volt vele baj, de múlthéten vettem egy hangkártyát(asus xonar d1, ami az alaplapit váltotta le) és azóta nem megy a játék. A menü bejön meg minden, de amikor a játékot töltené(forog lent a rulettes töltésjelző), akkor kb 1 fordulat után leáll és jobb esetben kidob egy hibaüzenetet, rosszabb esetben feladatkezelőből kell kilőni, de ekkor még el is kezdi "recsegtetni" a hangfalakat amit csak egy reboot old meg. Kipróbáltam azóta néhány játékot és mindegyik megy, ma újrainstalláltam ezt is, de a hiba megmaradt. Azért gyanús, hogy a hangkártya miatt csinálja, mert amikor csak az alaplapi volt, akkor ment a játék. Ha valaki találkozott ezzel a problémával és tud megoldást, akkor plz help, mert már...
    Ja és kép a hibaüzenetről, hátha segít:

• etnies
    Na megtaláltam az egyik hsz-t ami leírja hol van

:)
  • etnies
    Hali!
    Kéne 1 kis help!
    Black mountainba van a ház 2. szintjén kívül az ajtó... ( ahol a küldi van ), de nem tudok bemenni, kulcsot kér, de sehol nem találom. eddig sehol nem találtam róla hsz-t.
  • xerdi
    Nálam is történt olyan, hogy mentéskor és gyorsutazáskor összeomlott a program. Újrainstalláltam és működött. A mentés nem veszik el.
  • jocika
    Miért van az, hogy akármit csinálok a Return to sender küldetésben, állandóan lefagy, amikor Hanlon öngyilkos akar lenni? Azt, hogy szabadon elmegy, nem tudom elfogadni.
  • Svenhassel
    Hi! Nem tudjátok volt-e már valami bejelentés, hogy mikor jön pc-re az első dlc?
  • RoyalPredator
    Nekem is segítsetek =(