6837
...
  • Carlos
    guggolsz? :)
  • 38tibi38
    Hali. Nemtudom miért de elég lassan mozgok,pedig a caps lock nincs bekapcsolva. Gondoltam a súlyra is de egy csomo cuccot kirdobáltam,de igy se jó.
  • xblades
    Nos az utóbbit nem igazán erőltetik.
  • Lacee
    nyugi, bgreg egy csomó topicban trollkodott egy sort, nem kell komolyan venni...
  • Ryder62
    Erre én is kiváncsi lennék hogy hol olvastad. Mert szerintem 1 évig csak dlc-k jönnek a new vegashoz és utána egy újabb rész. Mert nem látok benne logikát hogy ilyen hamar jönne egy teljesen különálló rész.
  • MJB
    Ezt hol olvastad?
  • bgreg
    önálló folytatás
  • lammaer
    Valami nagy DLC, vagy önálló standalone folytatás mint a New Vegas?
  • bgreg
    Bejelentették a játék folytatását, ami állítólag jövő májusába érkezhet a 3 platformra
  • Hotomi
    Kész az új patch! Elvileg most töltik fel a steamre, meglehet, hogy már ma frissítve lesz a játék. Remélem ezzel együtt kiadják majd a GECK patchot is.
  • hollófernyiges
    Köszönöm, közben a kaszinósra is találtam egy egyszerű konzolos megoldást.
  • Boron Power
    A brotherhoodosra van egy fix:
    http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=36045

Letöltöd, berakod mint egy modot a data file-oknál, 3 napot vársz és megvan az új eldar. Utána ki is vettem a modot, ment minden normálisan tovább.
  • Calver
    ha hotkey-ekkel váltogatsz (1 és 3-8, 2 a lőszerváltás) akkor nem fogja elfelejteni.
  • xerdi
    Alapvetően nem rossz megoldás, de én olyan perverz vagyok, hogy az alaplőszeren kívül mást is használok, pl 0.38 special (kifogyok a többiből). Viszont fegyverváltásnál, betöltésnél ezt hajlamos elfelejteni a program, ilyenkor ki kell választani a lőszert, azt betölti és megint beragadok (itt már látszódik egy kis végtelen ciklus...).
  • Nagydög
    Mar tul sokat tevekenykedtem, mire visszakaptam, nem volt kedvem visszatolteni. De akar szolhatnanak is rola, hogy szedjem ki a cuccokat.
  • Hotomi
    ED-E küldetésénél a játék lecseréli ED-E modelljét, ezért törlödik az inventory. Mielőtt leadnád ED-E-t először pakolj ki mindent, majd ha kész utána már újra pakolhatsz bele.
  • hollófernyiges
    Belefutottam két bugba, hátha tudtok megoldást.
    Amikor bemegyek a Gomorra kaszinóba, nem szól a biztonsági hogy adjam át a fegyvert, nincs autosave, csak állok egy helyben és nem tudok sem mozogni, sem bármi mást csinálni. Előző belépéskor nem adtam át a fegyvert inkább kimentem, talán ezzel van kapcsolatban.
    A Brotherhoodnál az új főnöknek segítettem, elvben 3 nap múlva váltja le a régit, és adja a powerarmoros küldit. De már jóval több mint három nap eltelt, és semmi, ugyanaz a szöveg mint korábban.
  • Hotomi
    Igen, ez ismert bug, az összes olyan fegyvernek amibe egyesével kell betölteni a lőszert (cowboy repeater, 357 magnum, bush gun, stb), beragad az újratöltő animációja, nem lehet sem lőni, sem célozni, sem vats-ot nyomni, sem pedig a pipboyba belépni. Én általában átváltok gyorsgombbal egy másik fegyvere mielőtt kiürülne a tár, aztán vissza, ettől mindig "mágikusan" újratöltödik a fegyver.
  • Nagydög
    Nekem nem bug volt, csak szimpla bunkosag: ED-E-t odaadtam upgradeelni, erre tok uresen adtak vissza. Az osszes cucc, amit benne taroltam, huss...
    Bugot is talaltam. Fel kellett volna kutatnom, egy eltunt karavan maradvanyait, de csak egy verfolt van ott, ahol a terkep jelzi. A hulla meg gondolom atesett a talajon, ahogy idonkent elofordul a targyakkal.
  • Shiwo
    valaki említette, hogy neki is volt ilyen, oszt egy másik kaszinóból kijövet meg visszakapta őket
  • berlinboy6329
    HAHAHAHAH BESZOPTAD,HÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁH!!!!

Majd egyszer viszaadják..Addig irkáld vissza ha nagyon hiányoznak..Fallout wikin vannak ID-k meg konzolparancsok,használd őket,h visszakapd..Aztán ha majd egy idő után betérsz egy kaszinóba és kimész,visszakapod őket,és lesz mit eladni és lesz jósok pénzed! (Y)
  • Imre84
    Ilyen nekem is rendszeresen van, hogy 4-5 másodpercet várnom kell mire lőni tudok, illetve ugyanez VATS-nál és PIPBOY-nál.
  • MJB
    Amikor kijöttem az egyik kaszinóból akkor nem kaptam vissza a fegyvereimet. Ez mért van? Bug lenne?
  • Ryder62
    Nekem is volt jó pár ilyen. Főleg akkor voltam ideges mikor alig volt életerőm és közeledett egy ghoul akit vatsban egy fejlövéssel elintéztem volna. Lenyomtam vagy hatszor a vats gombot de nem történt semmi, nem reagált rá és le is csapott a rohadékja. Ugyan ez mikor a pip-boyt akartam nézni de akárhogy nyomogattam a gombot nem történt semmi.
  • lammaer
    Ha nincs a közeledben, akkor a légió nem lesz ellenséges miatta még akkor is ha nem küldöd el.

Pont Nelsonnál játszottam el - jött a párbeszéd, mondom ok, majd meglátjuk. Mondtam neki hogy várj meg itt, majd begyalogoltam nélküle (de nem küldtem el). A légiósoknak semmi baja nem volt velem.
  • xerdi
    Olyat tapasztalt vki, hogy - főleg a fegyver újratöltése után - nem reagál normálisan az akciógombokra (lövés, célzás, használat, vats) a játék? Lenyomás után sok idő eltelik, mire történik vmi. Egy F5-F9 ideiglenesen megoldja a problémát, de elég zavaró.
  • xerdi
    "Boone-t hátrahagytam" - ha ez azt jelenti, hogy vhol vár? Mert így még mindig ellenségesek a légiósok. El kell küldeni Boone-t, és akkor nem lesznek azok. Bár igazából csak a halott légiós a jó légiós. Boone-nal van is egy jó párbeszéd erről.
    - Közeledünk Nelsonhoz, az összes légiósra tüzet fogok nyitni, akit meglátok. Ugye nem probléma?
    - Nem, ez nem probléma. Ez megoldás.
  • Calver
    Sneak skill, ugyanúgy mint Fallout 3-ban.
  • Imre84
    Egyébként tudja valaki, hogy a lopás sikeressége mitől függ? Valaki említette, hogy Raullal javíttatja a cuccait, majd ellopja a pénzt. Első alkalommal is kb 20.-30. próbálkozásra sikerült visszalopni, 2. alkalommal már szerintem jóval 30 próbálkozás felett vagyok, de még nem sikerült visszaszerezni. Lopás skill meg ugye nincs már...
  • Shiwo

hát nem tom...én bugra tippelek, mert engem mikor már rüheltek, akkor se támadtak meg légiós páncélban...de lehet más az oka, és a többiek okosabbak lesznek
  • Imre84
    De akkor is megtámadnak, ha légiós páncélt viselek, igaz akkor megvárják míg közelebb érek. Szóval olyan mintha haragudnának rám, miközben "netural" az állapotom velük szemben.
  • Shiwo
    ha nem vagy ellenségük, akkor általában akkor támadnak azonnal, ha valami más frakciós páncélt viselsz
  • Imre84
    Hello! Egy kis segítséget kérnék. A légiósok gondolkodás nélkül rám támadnak. Boone-t hátrahagytam. A légiósok táborára, ha ráviszem az egeret a térképen netural-t ír. Felvettem ugyan néhány NCR küldetést, de egyikben sem támadtam légiósokra. Korábban ugyan lemészároltam 1 járőrüket, de utána ha találkoztam velük, nem foglalkoztak velem. Volt 1 olyan küldetésem is, hogy egy NCR támaszpont eltűnt utánpótlását találjam meg. Ott rám támadtak a légiósok szó nélkül, és utána írta is a játék, hogy ellenségek lettünk, de ezt megoldottam úgy hogy visszatöltöttem, és stealtboy-jal hoztam el a cuccot, és így nem történt változás. Eljutottam cottonwood-ba beszélgettem légiósokkal, kiszabadítottam a foglyokat, még ezután sem volt semmi gond, aztán Nelsonban már szó nélkül rám támadtak, pedig nem vettem fel a küldetést, hogy szabadítsam ki az NCR-es katonákat. Most már cottonwoodban is megtámadnak. Ha felveszek légiós páncélt, akkor csak addig nem támadnak meg míg közel érek hozzájuk.
    Vagy hagyjam a francba, mészároljam őket, és majd, ha lesz időm még egyszer játszani vele, akkor légiós küldetéseket vigyem inkább?
    Eddig nekem úgy tűnik, hogy a térkép jelentősebb részén van jelen az NCR, és több küldetést is adnak.
  • Ryder62
    Én is arra gyanakodtam hogy minél több a játékórám annál instabilabb. Akkor úgy látszik ez nem csak nálam jelentkezik.
    Mondjuk mindig quick save-t nyomok kilépés előtt de játék közben szoktam nagy mentést csinálni. De mostantól mindig nagy mentés lesz kilépés előtt mert ha tényleg ennyire instabil a játék akkor kinézem belőle hogy egy idő múlva nem töltené be. Csak azt nem értem hogy a fallout 3 sose csinált ilyet (még patch nélkül se) vagyis hogy a játék vége felé már teljesen meghülyül és fagy össze-vissza.
  • JethroHUN
    És mindig a normális mentést kell használni ha kilépsz. a gyorsmentésnél előfordul h nem tölti be kilépés után ha már viszonylag nagy.
  • lammaer
    Sajnos tényleg igy működik, egyre instabilabb lesz ahogy haladsz előre. Nálam például a játék első 2/3-ában sose fagyott, de már egyre gyakrabban...
  • JethroHUN
    Minél többet játszol annál nagyobb a save fájl és annál több a gondja a programnak. kb
  • Ryder62
    Valaki tapasztalt már olyat hogy minél többet játszik a játékkal egyre jobban meghülyül, bugzik, fagy? Most tartok 60 óra környékén és rengetegszer lefagy aminek általában reset a vége de jobb esetben hibával elszáll vagy csak ledob asztalra. Persze az eleje óta fagy de míg 20-30 óra környékén jártam addig átlagosan minden 5. játékóránként fagyott de most már átlagosan óránként lefagy. Tegnap pl másfél óra alatt 4-szer.
  • Encore
    ahogy írták, az űrruha könnyen megszerezhető és nem 30 hanem 40 resistet ad, meg én mellé felvettem valamelyik perket, aminek hatására csak a fele sugárzás hat rám, vagy valami ilyesmi volt és meg lehetett vele járni a vaultot, ami azt illeti kétszer is, mert oda több küldetés is kötődik :)
  • Svenhassel
    Ez kellett estére. Majdnem leestem a székről a röhögéstől :) Nem sértésből, tényleg nagyon tetszett az egyedi megoldásod :D