Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább az h téged meg bannoltak az Atomicból 😉
(Ahol 5000-nél már bannolnak, nemh 16nál btw)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De ettõl független sok sok árus az utcán, meg szerencsejátékosok a stripen, kis feka pokrócon ücsörög az út szélén és adja a szuvenireket...
Na ez hiányzik =)
Jah és sok rocket szuvenir mi a francra jó?😄
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Amikor szoltak hogy rakjam le a fegyvert, bepoccentem...

aztan mar azt vettem eszre hogy cezar satraban ulok a tronjan, es elottem fexik 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
2. Ezt tapasztaltam már én is, egy szürke árnyként jelent meg a fa, igy én is az épület mellet döntöttem <#wink>#wink>
"a világ nyugati része teljesen érintetlen"
A hegyeken túlra gondolsz?
Hát remélem meglesz a javítás.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
(a B29es -rõl beszélünk nem? Boomer küldetés)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Hogyan lehet a repülõrõl felhozni azt az alkatrászt a tudomány szkill nélkül ?
mert lemerülök de nem találok ott semmit ahol a jel jelzi.
vagyis nem változik meg a kurzor.
Van ott egy barlang a közelben a víz alatt oda mélyebbre sikerült lemennie valakinek ??? értelmes dolog van ott?
Annyit lehet amennyi az Endurance-od.
A Sub Dermal Armor +4 DT-t ad.
A Monocyte Breeder pedig felgyorsítja a sejt regenerációt és 10mp-enként kapsz +1 HP-t, tehát lol.
A sima 4 ezres implantok viszont jók.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez az implantos dolog hogy is mûxik? Megtaláltam a klinikát ahol beültethetem õket jópénzért. De hányat lehet, van valami mellékhatása?
Þór vígi þessi rúnar
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Azt szeretném kérdezni, mik a tapasztalatok az implant-okkal: mi éri meg, megéri-e egyáltalán a beültetés? Most jött össze annyi pénzem, hogy komolyabb implantot is kérhetnék a Medical centerben, de nem tudom, nem inkább fegyverekre kéne-e költeni.
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
1. NPC-t soha ne törölj, nálam F3-nál mindig spawn hibát okozott, néha megjelent a törölt NPC.
2. Fát soha ne törölj az adott cellából mert a LOD-ja ott marad, és hiába csinálsz teljes LOD generalt, a fa LOD-ja mindig ott lesz, hacsak nem teszel a fa helyére egy házat ami majd kitakarja a fa helyét<#eplus2>#eplus2>
Na a város tartalommal való feltöltése nálam ilyen :
Amolyan követségeket hozok létre a frakcióknak.
A pack neve S.U.R.V.I.V.A.L. Gear lenne,
és sok jóság bennelétetne.
Meg companionnak second v third slotba láthatatlan armor upgrade, h a csajszim tudjon normális ruhát is viselni, mert berakok neki valamit ami nem túl erõs, pl leather armor, inkább a druida cuccát veszi fel, énmeg nemtudom beállítani h wazeg azt vedd fel, úgyse halhatsz meg -
Nemtudsz valami helyet, ahonnan elindulhatok a modellezés fele? Mármint hogy falloutos armro darabokat zseniálisan összekeverjek? Nexus Fórum, mi?😄
HD Textúra pack azthiszem már van is, meglepõ módon, meg FELLOUT is.
"Command theeee download!"
Én a játék elején Primm-ben a Seriff irodáját foglaltam le (van benne 2 asztal, egy rakás doboz meg szekrény).
Kezdetektõl fogva oda pakolászok, egyik dobozba fegyverek, másikba páncélok, eladnivalók stb.
50 óra után semmi sem veszett el, szóval mûködõ dolog (mint Fallout3-ban, ott az autósmozi volt a bázisom).
Egyedül akkor veszhet el cuccod, ha egy adott rekeszben random újratermelõdõ tárgyak vannak, szóvalaz elején érdemes nézni hogy eltûnk e cuccod. Ha nem, nyerõ helyzetben vagy.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ha egy mod-ba betenni azt ami téged érdekel azt megnézhetem.
Még arra kéne rájönni hogy az éjellátó modot hogy lehet egy sisakba betenni,azt elég jó lenne a páncélok.
hova küldjem??? [email protected] <--- ide???
hjajj ez így nem jóóó
nemvágom miért... de angolul is nézegettem és sok helyen megjelenik ez a probléma...
csakmég mûködõ megoldást nem találtam rá
az egyetlen töltés amit betölt az amikor kijövök a dokitól totál 0%-on
igazából olvasgattam én utána és a probléma valszeg az hogy túl nagy a save fájl :S:S cskhogy ezt hogy oldjam meg...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nos az történt mentegettem mentegettem és sztem túl nagy lett a save file...
a probléma abban jelenik meg hogy amikor megpróbálom load-olni a mentésemet akkor kilép és írja hogy hiba és a falloutNV leáll...
máár elég sk dologgal próbálkoztam ha vkinek hasonló volt és megoldotta hát nagyon jól jönne a segítsége!!!!!!
Pl a HUMUNGUS F3-as modból a DSAK Rifle-t átkonvertálni, meg pár cuccot.
Lassan már fizethetnék is a szivességeidért, nem? 😄
Én meg most elkezdek nézelödni h tudjak modelleket alkotni a játékhoz, meg egyedi cuccokat nektek.
Hogyan lehet megfogni a tárgyakat, ha be akarom rendezni a szobámat és a megszerzett figurákat a polcra tenni?
Nem turbóznátok fel a játékbeli városokat, hogy ténylegesen tartalmas életük legyen? (Pl mint anno Megaton EXTENDED).
Pl belenyomni parkoló autókat, embereket, árusbódékat, meg pl berendezést, hogy a csatornarendszer emberpatkányai egy igazán jól berendezett helyen, sok összeguberált szeméttel 1ütt éljenek😄 Mert nagyon puszta mekem minden, még Vegas is.