Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
NFS World Online: SPECTORHUN
fallout timeline
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Per Aspera Ad Inferi.
Valami ilyesmire gondoltál? Bár ez csak a Fallout 2 végéig tartalmazza az idõrendi leírást.
War, war never changes.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
létezik Cottonwood Cove és Searchlight városa is... elképesztõ!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igy néz ki a lefûrészelt shotgun módom.
real sawed-off shotgun
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
festmény Mr. House-ról a nyaralójában, egy robottal a F3-ból
fotó Mr. Hughes-ról, az iparmágnás-mérnök-emberbarátról az egyik repülõjével, valamikor a '40-es években
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Goodsprings is létezõ város. Meg a B-29-es is tényleg belezuhant a Mead tóba, stb. Aki kicsit is nézegette a dolgokat, azoknak ezek nem újdonságok.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
meg kell hagyni, Obsidian-ék "felderítés" szintjén profi munkát végeztek. <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
The House Always Wins 4-5. küldetésénél járok, éppen a robotech alapítóját, Mr. House-nak teljesítek küldetéseket, de csöppet se feni a fogam, hogy felrobbantsam a BoS -t és, hogy összekülönbözzek az NCR-rel. Yes Man-nak sem tudok segíteni, mert amint leváltom Houset (értsd kinyírom/vagy csak hatástalanítom) ugyanazok a küldetések jönnek, csak Igen Embernek teljesítve: Egy áramfejlesztõ és a Hoover gát túltöltése, amit az NCR nem néz túl jó szemmel. Van valami megoldás, hogy a fõ küldetésszálon tovább haladjak és mégse vadásszon rám az összes felkelõ? Elég a Légió, mire rájöttem, hogy délen lehet átmenni, már vérbeli ellenség voltam és mire kinyírtam Caesart és a 10 powerfittes követõjét visszatöltések ezrei voltak. 😊
Szóval Good Karmával játszom és nem szeretnék negatív dolgokat csinálni. Valami ötlet? Képes illusztráció, a lehetõségekrõl? 😄
köszi,
KP
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
ha nem indulna el a dialógus (én így jártam), kénytelen leszel megölni az emberünket. ezt kell jelentened a vezetõnek, aki értetlenkedni fog, elküld a vonathoz, amit már nem tudsz megmenteni, felrobban. semmi sem történik, a quest teljesül...
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Azt nem tudom nem akarom kockáztatni az Acc-om, nagyon beszigorítottak a Nexuson. Bár van alternatív Acc is majd még meglátom, de jó ötlet az is.
Bár leírtam a modnál is hogy ez egy mozi és a javát az Enclave katonák csinálják és nem is ajánlom a folyamatos használatát. De én nagyon élveztem végignézni ezt a verziót is.
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
[merlinw.org]
1 Csak az esp fájlodat teszed közzé, a ReadMe-ben pedig leírod, hogy töltsenek le egy BSA csomagolot, kell hozzá a Fallout3/PointLookout, és hogy a szükséges modelleket, texturákat másolják át a szükséges helyre.
2 Nem a Nexuson teszed közzé hanem valamilyen fájlfeltöltõ helyen, de ez illegálisnak számít mert a Beth utálja blablabla, warez/kalózkodás, blablabla.