Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
NCR Ranger, játék vége körül.

Peter26
sziasztok. hol lehet találkozni az ilyen maszkos emberkékkel aki a játék indításánál és a main menu betoltésénél is ott van? amelyiknek ilyen piros szemu<#idiota> maszkja van.

NFS World Online: SPECTORHUN

Lacee
ha nem baj az angol, akkor a fallout wikin van egy elég komoly kronológia:
fallout timeline

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

darth devil
fallout biblia

Valami ilyesmire gondoltál? Bár ez csak a Fallout 2 végéig tartalmazza az idõrendi leírást.

War, war never changes.

Öhm... Nincs véletlenül valami történeti leírás? Bár gondolom van de gugli nem adott ki csak angolt 😄 Szeretném magyarul elolvasni... Bár nem mintha gondom lenne az angollal 😊 Érdekelne hogy mitõl néz ki így mindent meg mik történtek stb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Hát ez már most úgy néz ki mint a wasteland. Kinaiak megspórolhatják az atomot, errefelé nem kell dobni 😊

giornalista
jó lenne 1-2 helyre beállni a játékban, és lefényképezni, hogy hogy oldották meg.
giornalista
nem is sejtettem, hogy valódi, létezõ helységneveket adtak a játék településeinek. Nipton, Nelson és Boulder City is létezõ városoks. az úthálózat is a valóságon alapul. a Nelis Air Force Base és a McCarran Airport is egy-egy valódi, létezõ hely. a Jean Sky Diving a Jean Airport. a Helios One a Nevada Solar One változata...

létezik Cottonwood Cove és Searchlight városa is... elképesztõ!
MerlinW
Goodsprings, Nevada:

[merlinw.org]

Megkerestem a képeket a valódi Goodspringsrõl (pl. www.ghosttowns.com) hihetetlen, hátborzongató látni a valóságban, szinte pont ugyanolyan.

xblades
És mi a megoldás a F3 mod-nak való átkonvertálásának New vegasba?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Hm! Jól néznek ki ezek a gyilokszerszámok...<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

giornalista
ez inkább direkt van a játékban: van, amikor két rossz közül neked kell eldöntened, hogy melyiket húzod... nekem a Tempeny Tover az egyik kedvenc részem volt FO3-ban, pont emiatt. amikor nincs kikövezve az út, hanem valóban súlya van a tetteidnek...
Az önmagában is paradoxon, hogy "békés hatalomátvétel" 😉 -nem piszkálódásnak szánom. Egy meglévõ rezsim megdöntése, akár jó célból is, valakiknek mindig rossz, csak nézõpont kérdése. A készítõk megint nem tudtak sztem megegyezni a játék készítése közben erkölcsi delemmákról, utalok a Fallout 3-ban a Tenpenny torony esetére, ahol semmiféleképpen nem tudtad békésen rendezni a helyzetet, csak azt hitted
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...mert ugye a derék ghoulok is csak felzabálták a torony lakosait, miután szépen megszántad õket szegényeket jó karmával, és ensz szeretetszolgálatot játszva megpróbáltad kibékíteni egymással a két felet... (már ha így tettél, én gondoltam mekkora jó fej vagyok, hogy békés úton rendezem a helyzetet..) - volt is arculcsapás amikor legközelebb arra jártam, megnézni, hogy halad a kommuna élete.. )

Igy néz ki a lefûrészelt shotgun módom.
real sawed-off shotgun

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Teppik Amon
A képe akivel mindig beszélgetünk az annyira ismerõs! Biztos hogy láttam már valahol.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Lacee
de House karaktere sem rossz:

festmény Mr. House-ról a nyaralójában, egy robottal a F3-ból

fotó Mr. Hughes-ról, az iparmágnás-mérnök-emberbarátról az egyik repülõjével, valamikor a '40-es években

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

I.C.ram
Ráadásul a a valódi Goodspringsben is van egy Pioneer nevû kocsma, ami tök ugyanúgy néz ki, mint a játékban lévõ párja.
I.C.ram
Ezt eddig is lehetett tudni...

Goodsprings is létezõ város. Meg a B-29-es is tényleg belezuhant a Mead tóba, stb. Aki kicsit is nézegette a dolgokat, azoknak ezek nem újdonságok.
Teppik Amon
Pont ugyan így vagyok én is! Várom az ötleteket a jó befelyezésre. 😊

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Calver
na mi vagyok?

meg kell hagyni, Obsidian-ék "felderítés" szintjén profi munkát végeztek. <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

xblades
Igen oda másold be a .dll fájlt.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Jah, lényegében a Powder-kel ki irtod azt a települést. Nem néztem utána de sztem nincs mod a békés hatalom átvételre.
kispancsi
Sziasztok,

The House Always Wins 4-5. küldetésénél járok, éppen a robotech alapítóját, Mr. House-nak teljesítek küldetéseket, de csöppet se feni a fogam, hogy felrobbantsam a BoS -t és, hogy összekülönbözzek az NCR-rel. Yes Man-nak sem tudok segíteni, mert amint leváltom Houset (értsd kinyírom/vagy csak hatástalanítom) ugyanazok a küldetések jönnek, csak Igen Embernek teljesítve: Egy áramfejlesztõ és a Hoover gát túltöltése, amit az NCR nem néz túl jó szemmel. Van valami megoldás, hogy a fõ küldetésszálon tovább haladjak és mégse vadásszon rám az összes felkelõ? Elég a Légió, mire rájöttem, hogy délen lehet átmenni, már vérbeli ellenség voltam és mire kinyírtam Caesart és a 10 powerfittes követõjét visszatöltések ezrei voltak. 😊

Szóval Good Karmával játszom és nem szeretnék negatív dolgokat csinálni. Valami ötlet? Képes illusztráció, a lehetõségekrõl? 😄

köszi,
KP

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

giornalista
nem kell túlaggódni a küldetést. nem kell stealth boy sem. maradj észrevétlen, amikor bemegy a toronyba. utána a lépcsõ alján hallgasd ki a beszélgetést, ezek után már egyértelmû lesz, hogy mit kell tenned.

ha nem indulna el a dialógus (én így jártam), kénytelen leszel megölni az emberünket. ezt kell jelentened a vezetõnek, aki értetlenkedni fog, elküld a vonathoz, amit már nem tudsz megmenteni, felrobban. semmi sem történik, a quest teljesül...
I.C.ram
Valaki már próbálta, hogy a Powder Gang-nek segít átvenni a város vezetését? Mi történik olyankor?
lipovics
Köszi!

Leszedtem ezt a d3dp-es fájlt, tegyem bele a c:\Bethesda\Fallout... könyvtárba?
Van itt valaki, aki a 3ds max9-et használja modellek készítéséhez és nif exportáláshoz? A Fallout3-hoz régebben csináltam pár fegyvert és megcsinálnám a vegashoz is, de valami miatt az exportálás után nem jó a model. Ez nem Geck probléma, nem tudom mi lehet a gond.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

xblades
De Ncr felségjelû páncélban is felszállhat a vonatra.

xblades
Nem nem a páncél része, csak ha rajtad van. Nézd meg máson ua. páncélt.

JethroHUN
beállításoknál, detail fülnél, a decal cap csúszka min változtat?

JethroHUN
közvetlen járat the stripre, csak ncr vagy ncr haver használhatja, nem baj amúgy, nincs nagy jelentõsége.

lipovics
Miért baj, ha felrobban? Hol van az a vonat és mi van rajta?
JethroHUN
Hát utána mehetsz rajta kapni de akkor le is kell lõnöd és a vonat is felrobban. ha van kb 70-100 a sneaked akkor megpróbálhatod úgyis kizsebelni. de nem feltételen kell aznap megcsinálni azt a küldetést szerintem. (nem biztos)

JethroHUN
Sajnos úgy van megoldva h a pipboyod a páncél része. de pl leather armor, aminek nincs ujja, ott ha nagyon rá közelítesz akkor olyan mintha a csukló felett lebegne.

xblades
Igen ezeknél a modoknál ez elõfordul. Mivel ott ugye nincs textura alapból.

lipovics
Máshogy nem lehet megoldani?
Nincs Stealthom 😞 Kint kell várni vagy bent?
JethroHUN
Nem igazán. Csak azt vettem észre h mindenkinél, nekem is és npcnek is valamelyik ruhánál a kar és kesztyû találkozásánál van egy pár milliméteres üres átlátszó rész.

A readius pipboy-al volt valakinek olyan bug-ja hogy nem volt a kezébe amikor elõveszi ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

xblades
Nem tudom még nem kaptam semmit, egyiken sem.

Azt nem tudom nem akarom kockáztatni az Acc-om, nagyon beszigorítottak a Nexuson. Bár van alternatív Acc is majd még meglátom, de jó ötlet az is.

xblades
Ebben Hotomi-nak van igaza, hiába van fent az a Dll ez a motor nem igazán szereti az ekkora Npc mozgást egy helyen. Sõt nem kis mértékben voltam kénytelen kompromisszumra a jobb stabilitás miatt és még így is többször kifagyott mire rájöttem mit kell tenni a stabilabb mûködésért.

Bár leírtam a modnál is hogy ez egy mozi és a javát az Enclave katonák csinálják és nem is ajánlom a folyamatos használatát. De én nagyon élveztem végignézni ezt a verziót is.

JethroHUN
De van ott egy opcionális fálj is azzal meg a kártyához szabott dll-t lehet csinálni, most kipróbálom, az alapot, néha akadt egy kicsit, hátha javít vmit.

Ezaz igen.

Positive Mental Attitude

JethroHUN

De atihoz van külön, ugyan ilyen és kicsit stabilabb az hozzá

Positive Mental Attitude

Már próbáltam, és nem volt hatása. Ironikus, amíg a Fallout3 szaggatás nélkül ment, de folyamatosan lefagyott/kidobott/kék halálozott, addig a FNV stabilan megy, de viszont cserébe szaggat.<#fejvakaras>

MerlinW
Nah elküldtem. Visszatérve az elõzõ témához két lehetõséged van:
1 Csak az esp fájlodat teszed közzé, a ReadMe-ben pedig leírod, hogy töltsenek le egy BSA csomagolot, kell hozzá a Fallout3/PointLookout, és hogy a szükséges modelleket, texturákat másolják át a szükséges helyre.
2 Nem a Nexuson teszed közzé hanem valamilyen fájlfeltöltõ helyen, de ez illegálisnak számít mert a Beth utálja blablabla, warez/kalózkodás, blablabla.