Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem jönnek be az ilyen ultra csatajelenetek, elégé beszaggat tõle a játék, még az alap gát harcnál is kínszenvedés a harc, vats nélkül nem is sikerült volna.

xblades
Ja erre gondolnom kellet volna:(

Ment Pm-ben.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Tudsz adni valami címet ahova elküldhetem, mert 11,6 mb a tömörített fájl?
A világító tornyot áttudod vinni, nem az a gond, hanem az hogy a Beth nem engedi ezt. Így max csak az esp-t teheted közzé, ha mellékeled a modelt és a texturát akkor a Nexus törölni fogja a mododat.

xblades
Na nálam egy kicsit másképp végzõdik a játék, mert meguntam a sok önérdekû frakciót (nem mintha ez nem lenne az <#eplus2>) :

Enclave Invasion

Nem kell letölteni, töltöttem fel pár videót is az is elég megnézni.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Most már csak az volna jó ha a 3-ból át tudnám hozni a világítótornyot is.

xblades
Hogyne kellene, megköszöném ha elküldenéd.<#worship>

xblades
Itt nézd meg. Amugy egy kis srác kerget vele egy lányt Vegas külterületén.

giornalista
valaki meg tudja írni, hogy az Archimedest aktiváló fegyvert (zöld pisztoly?) hogyan és kitõl tudom megszerezni? ;)
lalakov
Ha a fõ küldetést csinálnám talán tudnám ki az, de én csak felderítem a területet, ha feladatot kapok felveszem és ha útba esik megcsinálom.<#vigyor2>
XBlades! Ha olvasod, elkészültem a FNV LOD fájlok kicsomagolásával, volt egy kis probléma az egyik LOD fájlal de kijavítottam Nifscope-pal, leteszteltem az összes világrészen, és hiba nélkül lement. Ha kell még eltudom küldeni.<#nevetes1>

Nyilván, ezt le is irta.

Amúgy meg ha elérte a végét akkor végigvitte :) Más kérdés hogy nem látott mindent.

AnarchoiD
biztos hogy "nem vitted vegig" nekem 86 ora volt az elso nekifutas azota beleraktam meg 96 orat es meg harmadat se csinaltammeg mindennek ;)

Raadasul a dontesed hatasara mas lehetosegek nyilnak meg es masok zarulnak le..

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Svenhassel
Már rég megtörtént :D

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

berlinboy6329
Dobd el xDD Nem lehet?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Svenhassel
Igen a kulacs csökkenti a szomjat, szerintem túlságosan is. Oda a HC élmény vele :D

JethroHUN
Még valami, HC modban, a 13as kulcsa az csökkenti a szomjúságot amikor automatikusan iszik belõle nem?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Okés thx, játszik vki hardon? az érdekelne h okosabbak-e az ellenfelek vagy csak többet sebeznek

Gekkó bõr arra jó, hogy a tábortûznél tudod preparálni és jó pénzért eladni.

Svenhassel
A mérget rá kell rakni egy melee fegyverre, a gekkó bõr pedig gõzöm sincs mire való :D

JethroHUN
tábortûznél lehet vmi tanned gecko hide-ot csinálni de semmi leírás h mire jó, kikészített gekkó bõr <#fejvakaras>
és van pár olyan cucc ami csak minusz az gondolom méreg, azt h használod?

Svenhassel
Na végigvittem. Azért a vége nem egy nagy durranás, de összességében nagyon ott van a játék! 76 órát toltam és biztos vagyok benne, hogy nem csináltam meg mindent, illetve nem fedeztem fel minden helyet.

A következõ hetekben érkezik az újabb patch.

Igen azt néztem én is :D kecseg most visszanyerte mind az 1 kupakját :D jókor csal :D

Positive Mental Attitude

berlinboy6329
Na most már mindenhonnan ki vagyok bannolva:C Ennyi volt a szerencsejátékozás...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

JethroHUN
8 mint elõzõ végigjátszáskor, de Goodspringbe mindig ez volt még óriás skorpió is megjelent, a falu kellõs közepén. még akkor is ha mentést töltöttem be. de csak ott, sivatag közepén sem történt ilyen.

AnarchoiD
A profik veronica -val mennek, akkor beengednek ugy hogy nemveszik el a cuccaidat ;) es meg a proba kuldit sem kell megcsinalnod

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
A bos bunkerhez nincs kulcs mivel az egy hangparancsra nyilo bunker es patch ota en mar nyitottam szal valamit beneztek ;)

Ne aggódj, Viktor csak SW, House installál másikat helyette.
AnarchoiD
goodspingig ment egy cazador ? :) minuszos luckod van ? :)

Magyarosítás mikorra várható? nem tudja valaki?
JethroHUN
ááá csak nélküle nem lehet bemenni a Lucky 38ba

I.C.ram
Victor szerintem kb. semmit nem csinál az egész játékban, szóval nem nagy veszteség.
JethroHUN
Amiket a gép Goodspringben mûvel az már nem állapot, most kezdtem újra most HCban de nem ez a lényeg, amikor kijöttem a kocsmából, megjelent egy Cazador, nem kicsi, nagy. és megölte Viktort, a 2 gereblyézõ csávót mire lelõttem. Most mi legyen a robottal? újra spawnolja a gép majd magától?

xblades
Nincs ott sem semmi, de ha nem hiszed menj be kóddal.

Na neeee :))
és mit írnak az abandoned Brotherhood BUNKERról ?
van benne még küldetés?
Bizti ott van az óriás robot (a 3 ból)<#circling>
Ha neked volt 26-os meg 22-es neki meg minden 20 alatt, már rég végetért vlna a játék, nem is rakhatott volna lapot.

Ha tényleg igy volt, az max bug lehet szerintem...

A srácok az Abandoned BOS bunker-rõl beszélnek, nem a safehouseról.

http://fallout.wikia.com/wiki/Abandoned_BoS_Bunker

A Wikia szerint a patch óta nem lehet bejutni a bunkerbe, elrontották és kulcs még a geckben sincs hozzá.

JethroHUN
SPECIAL így vajon jó lesz? 4-6-2-6-6-8-8 sniper karit akarok kihozni, csak lehet endurance kevés lesz, nem is hp miatt, de max 1 implantot lehet majd berakni szerintem.

Rájöttem, hogy a caravan az nagyon jó kis játék :D de egyvalami bassza a csõrömöt: Hogyan veszíthettem ha nekem volt egy 26os oszlopom, meg egy 22es. Viszont neki meg minden oszlopa 20 alatt volt? 1 lapot tett és vesztettem. Ez akkor mivolt?

Positive Mental Attitude

Lacee
van egy farm a Striptõl észak-nyugatra, ha jól emlékszem, Horowitz Farm a neve. Onnan indulj el észak-északnyugatnak, és kis idõ múlva meg fogsz látni egy lebegõ csészealjat az égen, indulj el felé, lesz három vendég :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

berlinboy6329
Na visszairkáltam a fontosakat,mindjárt másabb igy:P

JethroHUN
Amúgy a Wild Wasteland perkel hol találkozhatók az ufókkal? mert minden helyet felfedeztem, de sehol nem voltak :)

Svenhassel
Az ilyen esetek elkerülése végett van 60 db mentésem :D (köbö 5-10 percenként mentek egyet)

berlinboy6329
azt a büdös kurva bugos anyját megbaszná....Bemegyek a szaros maffiaköcsögökhöz,elszedik a fegyvereimet,kibannoltatom magam 3 citrommal a játékgépen,aztán gondolom megcsinálom Joana küldetését...

Hát bebugzott ez a fos,modnom nem baj...Konzol elõ Joana feltámaszt,fasza..Na akkor gyerünk ki...kifele menet elkéri megint az ajtónálló köcsög a fegyvereimet,mondom wtf?Na mindegy nesze...A pisztolyokat mindig megtartom sose lehet tudni..Aztán kimegyek az ajtón a küldetés alatt mert kellenek a puskák,nyomom az 1-es h elõvegyem Thi Machinet és nem jelenik meg..Mondom mi a fasz?Aztán ránlzek a pipboyra..Hát az ÖSSZES puskám eltünt,csak egy nyomorék 10mm pistol meg egy szaros kamera maradt ott..mondom semmi baj benézek a széfekbe ahova tesizk a fegyóimat..OTT SINCSENEK%!!!MOst mi a picsát csináljak?Konollal irkáljam be magamnak az összeset?

Jó példa nektek is h kaszinón belül ne konzolozatok mer bukjátok az összes fegyótokat...

Svenhassel
Kicsit el vagy tévedve... van NCR fõszál is illetve Legion fõszál is (House és a saját mellett). Ha meg nincs még kulcsod a Brotherhood rejtekhelyhez akkor még nem csináltál meg minden BoS küldetést ;)

JethroHUN
Jah tényleg én is emlékszem vmi kulcsos BoS bunkerhez, a kapott safehouse kulcs nem oda való.
Van normális NCR és Légió föszál, vagyis inkább befejezés. A fõ szál csak addig tat amíg megtalálod az aki rád lõtt. Az a küldetés a fõszál, az h jönnek a zsetonért kuncsorogni, mr house is Yes Man is az már az õ külön történetszáluk, csak egy szabad úszó vagy a játék alatt szerintem. hiába csinálod az NCR befejezést akkor sem leszel a ncr hadsereg tagja.

NEM VAGYOK KIBÉKÜLVE EZZEL HOGY NINCS BROTHERHOOD FÕSZÁL.
Se NCR azt hittem ha végigcsinálok minden NCR küldik kaphatok NCR heawy armort is, de nem...
Ha jól értelmezem a játékan a fõszál csak Mr house vagy a robot lehet és a többieket max csak vagy kiirtjuk vagy nem..
találtam egy Abandoned BOS bunkert, errõl nem tudtok valamit?
Sajnos nem tudok lemenni mert kucs kell hozzá.
Pedig minden brother küldivel végeztem.
sparrow35
Köszi, elképesztõ...

I want to be a mighty pirate ever!

lalakov
Köszönöm, vak vagyok.