Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ment Pm-ben.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A világító tornyot áttudod vinni, nem az a gond, hanem az hogy a Beth nem engedi ezt. Így max csak az esp-t teheted közzé, ha mellékeled a modelt és a texturát akkor a Nexus törölni fogja a mododat.
Enclave Invasion
Nem kell letölteni, töltöttem fel pár videót is az is elég megnézni.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Amúgy meg ha elérte a végét akkor végigvitte :) Más kérdés hogy nem látott mindent.
Raadasul a dontesed hatasara mas lehetosegek nyilnak meg es masok zarulnak le..
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
és van pár olyan cucc ami csak minusz az gondolom méreg, azt h használod?
Positive Mental Attitude
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
és mit írnak az abandoned Brotherhood BUNKERról ?
van benne még küldetés?
Bizti ott van az óriás robot (a 3 ból)<#circling>#circling>
Ha tényleg igy volt, az max bug lehet szerintem...
http://fallout.wikia.com/wiki/Abandoned_BoS_Bunker
A Wikia szerint a patch óta nem lehet bejutni a bunkerbe, elrontották és kulcs még a geckben sincs hozzá.
Positive Mental Attitude
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hát bebugzott ez a fos,modnom nem baj...Konzol elõ Joana feltámaszt,fasza..Na akkor gyerünk ki...kifele menet elkéri megint az ajtónálló köcsög a fegyvereimet,mondom wtf?Na mindegy nesze...A pisztolyokat mindig megtartom sose lehet tudni..Aztán kimegyek az ajtón a küldetés alatt mert kellenek a puskák,nyomom az 1-es h elõvegyem Thi Machinet és nem jelenik meg..Mondom mi a fasz?Aztán ránlzek a pipboyra..Hát az ÖSSZES puskám eltünt,csak egy nyomorék 10mm pistol meg egy szaros kamera maradt ott..mondom semmi baj benézek a széfekbe ahova tesizk a fegyóimat..OTT SINCSENEK%!!!MOst mi a picsát csináljak?Konollal irkáljam be magamnak az összeset?
Jó példa nektek is h kaszinón belül ne konzolozatok mer bukjátok az összes fegyótokat...
Van normális NCR és Légió föszál, vagyis inkább befejezés. A fõ szál csak addig tat amíg megtalálod az aki rád lõtt. Az a küldetés a fõszál, az h jönnek a zsetonért kuncsorogni, mr house is Yes Man is az már az õ külön történetszáluk, csak egy szabad úszó vagy a játék alatt szerintem. hiába csinálod az NCR befejezést akkor sem leszel a ncr hadsereg tagja.
Se NCR azt hittem ha végigcsinálok minden NCR küldik kaphatok NCR heawy armort is, de nem...
Ha jól értelmezem a játékan a fõszál csak Mr house vagy a robot lehet és a többieket max csak vagy kiirtjuk vagy nem..
találtam egy Abandoned BOS bunkert, errõl nem tudtok valamit?
Sajnos nem tudok lemenni mert kucs kell hozzá.
Pedig minden brother küldivel végeztem.