6837
...
-
#3355 Kövezz meg, de számomra teljesen másodlagos a grafika. F3at végig vittem a dlckel együtt, az Nw-t végig vittem 3x, valahogy nem érzek már késztetést rá, holott az F1-F2őt a mai napig előveszem. Igen, szerintem hozzák vissza a fatüzelésű gőzkocsit. :D -
#3354 Bocs de nem tudok gépelni, megvakultam az atomvillanás fényességével ragyogó intellektusodtól :D?AS:_DSDD -
Caine #3353 Azt láttátok, hogy Cottonwood Cove-ban az egyik ház falára ez van felírva:
Romanes eunt domus!
(Rómaiak menjetek haza)
Utalás a Brian Életére :D:D:D -
mike01010101 #3352 Nomen est omen (de Te szerintem ezt úgy sem érted, ez latinul van) -
#3351 Nem elavult, csak a kőparasztok nem szeretik. Érdekes módon a Dragon Age-ben tökéletesen működött. -
WNW #3350 Vegulis visszahozhatnak a fatuzelesu gozkocsit is, csak kisse elavult.... -
#3349 Ha visszahoznák a classic fallout nézetet 3d köntösbe bújtatva, és a rendes körökre osztott harc rendszert, na az lenne a királyság. -
#3348 Ba-bézni ban-ben helyett nagy parasztság. -
Nagydög #3347 Az a szornyu, hogy beszed kozben mar magamon is eszreveszem idonkent. -
lammaer #3346 Egyszerűsödik a nyelvünk :)
De kipróbáltam a kollégámon, neki sem feltünő a különbség, pedig már rég volt iskolás... -
Nagydög #3345 Most pedig tizszer leirod: A kest a csizmaba dugom. A kes a csizmaban van.
(Allitolag egyre tobb gyerek kerul ugy iskolaba, hogy nem is erti, mi a kulonbseg.) -
Trantorius #3344 +Nekem a Gears-be és Mass Effect-be lévő megoldás jobban tetszik hogy csak annyi fegyvert vihessen magával az ember amennyi ráfér(2 nagy egyver a háton, 2 kicsi oldalt, 1 kés hátul a segg fölött vagy a csizmába, plusz pár gránát,) -
Trantorius #3343 Kihagytam a Fable-ben lévő élő és lélegző városokat(Nem úgy értem hogy legyenek hatalmas városok, hanem a kis táborokban élők is mind legyen valami céljuk, ne csak ide oda sétáljanak folyamat és midnig ugyan azt mondják)
+ még a Stalker Clear Sky-ba volt egy nagyon jó dolog amit szerettem, hogy összeültek az emberek a tábortűznél dumáltak(néha hasznos dolgokat tudhatott meg az ember) de volt hogy csak leültek gitároztak, sztorizgattak! (Nekem az nagyon adta) -
Trantorius #3342 Ha a Fallout hangulatát, a Mass Effect csapat irányítási rendszerét és a Gears of War 2 grafikáját és harcrendszerét(Fedezékek, stb) egybe olvasztanák a következő Falloutba akkor nem az év hanem az évtized játéka jönne létre!
Én ebbe reménykedek:P
u.i.: Sajnálom hogy a grafikát nem fejlesztették tovább a NW-ba!:( -
WNW #3341 A kuldetes, kuldetes szalak, es a frakcio rendszer sokkal.. Viszont szerintem a kornyezet (barlangok, epuletek, helyszinek) valtozatossagaban, bonyolultsagaban, kinezeteben az F3 alatt maradnak.. Az F3-ban jol kevertek a modernebb, es a regebbi epulet dizajnokat, sok olyan barlang, helyszin volt, amit elmeny volt bejarni, megha volt is benne nehany bakugras.. Ebbol a szempontbol a NW nekem kicsit egysiku lett.. Viszont a kuldetes halo nagyon osszetett, bar a jelzes nelkuli questek kicsit zavarnak, ezt a format kifelejthettek volna.. Es adhattak volna sajat lakasra lehetoseget, az megis mas erzes, mint valahol eldobalni a cuccost, vagy nagy sokara berelni valami szobat valahol.. -
Nagydög #3340 Mar nekem is merevre fagyott ketszer, pedig en Boxon jatszom. -
#3339 sokkal -
steweee #3338 mennyivel kiforrottabb mint az előző rész nagyvonaléakban ? -
#3337 nagy valószínűséggel cirka 10 év alatt nem nagyon cserélődött le a teljes járműkészlet :) -
#3336 Találtam egy kis érdekességet. Mint tudjuk a fallout világában atom meghajtású kocsik vannak. De a pickup teherautó benzines. Van a két oldalán egy-egy benzines kanna és van kipufogó csöve is.
http://fallout.wikia.com/wiki/Pickup_truck
Azt tudom hogy 2060 körül gyártották az első atom meghajtású kocsikat de akkor ez azt jelenti hogy a háború elött vegyesen futottak az utakon atom meghajtású és benzines kocsik is? -
Laci82 #3335 Köszi.
Mondhatom fasza egy játék,pedig amúgy jó lenne de ez.... -
#3334 Nekem is fagyogatott aztán átírtam a fallout.ini-ben a következő sort:
iNumHavokThreads=1
Az 1 helyére írj egy olyan számot ahány magos a procid.
VAGY
Használj nagymentés kilépés elött és mindegyiket külön slotba mentsd.
Nekem sokat segített (bár nem tudom melyik megoldás) mert elötte volt olyan hogy 2 óra alatt 3-szor úgy lefagyott hogy sehogy nem tudtam bezárni a játékot. Maradt a reset. Azóta is elszáll néha a gém de vagy hibaüzivel kidobb vagy reagál a ctrl+alt+del-re így kitudok lépni. -
Laci82 #3333 Sziasztok.
Én még csak az alapjátékkal tolom,de a legújabb patchel is fagyogat.
Van erre megoldás? -
xerdi #3332 A játékban úgyis van egy pár fajta lőszer, ami jobban rongálja a fegyvert, kivéve a segítőknél, akiknél nem rongálódik a felszerelés állapota. Nem kell fullra szerelt állapotban lennie a felszerelésnek, csak nyújtsa a max sebzést és védelmet. Mondjuk egyes segítőknek elég jó fegyverük van, azoknál nem is érdemes cserélni. -
#3331 Amúgy természetesen érdemes nagyon jó állapotú fegyót és páncélt adni nekik. -
#3330 Nincs végtelen lőszerük, csak az alapfegyójukhoz. Amúgy oda kell adni nekik a lőszert, mert ha jól elfogy, átváltnak alapfegyóra.
Amúgy meg mindig a legnagyobb DPS-es fegyót igyekeznek használni, ha van hozzá lőszer. Közelharcra is igaz ez, csak oda nem kell lőszer ugye. :D -
bgabor #3329 Segítőknek érdelem jó állapotú fegyvert meg páncélt adni? Számaolja egyáltalán a program? Vagy nem törődik vele, mint ahogy megfigyelésem szerint a fegyverekhez is végtelen lőszerük van. Egyáltalán hogyan lehet rávenni őket arra hogy másik fegyvert használjanak? -
#3328 na igen...az tényleg elég érdekes volt... -
#3327 Ami engem maximálisan megdöbbentett az az, hogy adott interjút olyan fazon, aki ott élesben lapátolta le a tetőről a szart :o -
#3326 Mint pl? -
#3325 Megvan nekem is avi-ban. :)
Nagyon jó dokumentumfilm. Még az oroszok is bevallották, hogy szart se tudtak arról, hogy mi volt ott és küldték az embereket a halálba és még csak nem is szóltak nekik. -
#3324 Ez egy roppant jó dokumentumfilm, ha jól emlékszem ez volt az utolsó alkalom, amikor célirányosan az volt a programom, hogy megnézek valamit a TVben :))) -
#3323 mondjuk abban a műsorban elhangoztak teljesen félrevezető információk, össze-vissza számolnak a legtöbb ilyen "dokumentumfilmben". persze a lényegen ez nem változtat, csak megemlítettem. eléggé beleástuk magunkat Csernobil-témába néhányan, többen a barátaim közül már voltak is az erőműnél és a városban. egyikük visszajáró vendég szinte. -
hollófernyiges #3322 Darázs ellen géppisztolyt érdemes használni, vmi olyat aminek jó nagy a dps-e. Vagy vats-ban fejre, vagy folyamatosan hátrálva szórni. -
Trantorius #3321 Akkor már mindegy, 2012-ben úgyis itt a világ vége. Onnantól majd élőbe nyomatjuk!;D -
#3320 Ebben igazad van.
Csak érdekességként szántam. -
Nagydög #3319 Nem teljesen oke az osszehasonlitas. A futoanyag, amit a robbanas szetszort, bo 100 tonna(raadasul faramuci modon az elhasznalodo futoanyag sugarzasa no) plusz a felaktivalodott reaktor reszegysegek. Egy atomfegyverben(meg egy 50 megatonnasban is) a hasadoanyag mennyisege ennek toredeke. -
MJB #3318 2077-re tuti kész lesz a magyarítás:D
-
Trantorius #3317 Magyarítás elkészülése mikorra várható? -
#3316 Oh