63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#1730 Nem kötekedni szeretnék, de kérlek ezután használd az gombot:) -
#1729 Valaki aki vágja a map editort nem készítene egy leírást? Mondjuk csak annyit nem tudok, hogyan csináljam meg hogy egy útszakasz több részre ágazzon -
podorHUN #1728 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=868 -
#1727 Nem kell óránként beírogatni ugyan azt a kérdést. aki tudja a választ, úgy is le fogja írni. -
mk452001 #1726 Egy kérdés:
Az állófűtés működésének van valami követelménye a gyújtáson kívül?
Mert nekem be van kapcsolva egy ideje, de nincs hatás -
alberti83 #1725 jo estét segitsetek letőltőtem ezt a pályát streckenplan pilzdorf pályát be irom a a linie :00100 és a route 01 és nem mutatja az állomást hogy hova megy segitsetek HOGY OLDHATOM MEG -
#1724 Ja látom már, hogy a 4 led mozgását érzékeli, szóval ilyen sapkás cucc -
#1723 Ez relatív, szerintem teljesen jól használható. De rengeteg dolgot lehet állítani a Freetrackben, úgyhogy nagyon jól testre lehet szabni. -
#1722 kell led is vagy elég csak webcam? -
Apocalipto #1721 Ugyan arra kell mennni, csak a végállomás más. Ha a Shift + Z-t megnyomod kétszer írja a végállomást. -
alberti83 #1719 jo estét segitsetek letőltőtem ezt a pályát streckenplan pilzdorf pályát be irom a a linie :00100 és a route 01 és nem mutatja az állomást hogy hova megy segitsetek mi lehet a baj??? -
PetiM44 #1718 Ezt nem lehet így beállítani. Van a programhoz mellékelve egy leírás, oda le van írva, hogy melyik járat meddig megy, és az egyes végállomásokhoz meg van tábla. -
Warrior888 #1717 Azt hogy lehet beállítani, hogy azok a sárga nyilak melyik útvonalat mutassák? Mert nekem mindig a 92-es járatét mutatja, de fogalmam sincs hogy pl. a 13-assal és 92E-vel merre kéne mennem. -
#1716 És megfelelően gyors is a cucc? -
Brad33 #1715 Okés köszönöm ezt és a többit előre is. -
PetiM44 #1714 A berlini 92-est a következőképpen kell beállítani:
Megnyomod az IBIS-en a Line/Kurse (remélem jól írtam) gombot. Beírod, hogy 09200.
Megnyomod az enter-t (nem a billentyűzeten, hanem az IBIS-en).
Megnyomod a Route gombot, és beírod, hogy 1 vagy 2, attól függően, hogy melyik irányba mész. A célállomást elvileg kiírja a kijelzőn. Ha pont a másik végállomást írja ki, akkor a másik számot írod be.
A betűt meg majd később elmondom, most sajnos mennem kell. -
#1713 A fejed mozgatásával, és 3 db. LED-del tudod mozgatni a kamerát játékokban:) -
Apocalipto #1712 Ez a TrackIR mire való? -
#1711 Vajnay HSZ-ei addig nem lesznek törölve, amíg egy mdoerátor ki nem osztja neki a megfelelő számú büntetőpontot. Megértéseteket köszönöm.:) -
#1710 Köszi, csak a sima progressivet néztem de úgysem volt jó. :D -
#1709 Ha valamelyikőtök nem rendelkezik TrackIR-rel, viszont érzi a hiányát (főleg az új, szűk, kanyargós pályákon), és emellett van 3db LED-je, 1 webkamerája, 1db 9 Voltos eleme, és némi vezetéke, az nyugodtan építse meg EZT.
Anno csináltam ilyet a Flight Simulatorhoz, és jelentem, hogy OMSI-ban, bekapcsolva a TrackIR gombot, teljesen jól működik! -
bemki #1708 Azt tudja valaki, hogy a 23E mikor közlekedik?
Egy csomó időpontot beállítottam már, de nem jó... :( -
Brad33 #1707 Na egyszer már sikerült, de most berlini pályán a 92-es járatnál hiába írnám IBIS-be az irányt, azt írja, hogy "Falsche Route". Mi a gond? Ja, és még egy kérdés. Amikor a járatszámban betű is szerepel, azt hogy tudom beírni? -
norman001 #1706 Hello valaki segítene a festésben hogy hogy kell? -
PetiM44 #1705 Attól függ.
Ha régi kijelzős busszal mész (SD200 régebbi változatai), akkor a vezetőfülke bal felső részén levő panelen kell beállítani.
Ha új kijelzős a busz (SD200 újabbak, és SD202), akkor az IBIS-be beírod a vonalat, az irányt, és automatikusan beállítja neked. -
Brad33 #1704 Azt hogyan tudom? Ez a CTRL és a "/01" vagy "/02"? -
#1703 "A mondandódat egy hozzászólásban fogalmazd meg, és tartsd be a magyar helyesírás szabályait!"
-
Solt #1701 Most ez vagy ilyen hülye, vagy direkt csinálja. Mindegy is, csak a HG takarítsa már ki innen... -
PetiM44 #1700 Szerintem nem állítottad be az iránytáblát, nagyon más nem lehet. -
#1699 Hmm, érdekes. Akkor marad a próbálkozás, plusz az, hogy várok/várunk valamiféle SDK-ra, ezzel kapcsolatban (is).
Köszi mindent! -
Geri556 #1697 Ha kell VEDD MEG, ha warez kell, informálódj az OFF topicban!!!!
És használd a "válasz erre" gombot !! -
#1695 ebből ami világos:
[groups]
Elérési útvonal a editor menüjében
[friendlyname]
A modell neve az editorban
[mesh]
A modell
[matl]
text1.tga
0
[matl_alpha]
1
[matl]
text1.tga
0
[matl_alpha]
1
Ezek elvileg a textúrát adnák meg, de ide mindegy mit írok, ha azt írom oda, hogy kutyafüle, akkor is azt a textúrát használja, amit 3ds-ben ráhúztam
[collision_mesh]
Ez elvileg azt adná meg, hogy át tudsz-e menni a modellen vagy nem. Nálam itt is mindegy volt, mit írok, ugyan úgy beleütköztem. Ha kitöröltem akkor is.
[fixed]
Ezt ha bent hadjuk, akkor az objektum fix, ha töröljük, akkor nekimegyünk, és elrepül/feldől.. -
Brad33 #1694 Valamiért miután beállítom a 76-os járatot, hiába megyek a buszmegállóba, nem szállnak fel az utasok. Nem tudjátok, miért? -
Solt #1693 Valaki rakja már ki innen... -
Geri556 #1691 ... -
Geri556 #1686 Nem néztem az időt
Csak az egyik megállóban vettem észre. -
#1684 Nem tudom, miért tükrözi, meg miért más a méret, ilyet én nem tapasztaltam. Szerintem az omsi is a metrikus rendszert használja.
Az, hogy miért tudsz átmenni a pályaudvaron, nem tudom. Nekem pont az ellenkezője a bajom, nem tudok beállni a kocsiállásokhoz, mert a tető belóg, és így mintha nekimenék egy áttetsző falnak. Bármit írtam át az sco-ban, nem volt jó sehogy sem. Töröltem a [collision_mesh]-t, akkor sem volt jó, bent hagytam, akkor sem (elvileg ennek kellene erre szolgálni)...
Jó lenne tudni, hogy az sco-ban mi mit jelent.
Nekem ez van beírva a pályaudvarhoz:
[groups]
2
Arbors
Single
[friendlyname]
Gybpu
[mesh]
gybpu.x
[matl]
text1.tga
0
[matl_alpha]
1
[matl]
text1.tga
0
[matl_alpha]
1
[collision_mesh]
gybpu.x
[fixed] -
BravoFox #1683 Ha nem 900 fokos kormánnyal vezetsz, akkor alapból valóban túl érzékeny a kormányzás, Az a megoldás, hogy a szimulátor beállításainál a kormányzás tengelyénél a legördülő menüben a "bi-progressive"-et kell a "linear" helyett beállítanod. így már szépen kormányozható lesz a busz. Próbáld csak ki! -
BravoFox #1682 9 perccel korábban indultál? Miért? -
Geri556 #1681 Jó volt, D92-el mentem, ami csak hétvégén az "enyém", a "beo" buszom a Pop orange-s SD80-as.