63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#1559 Le van írva a WICHTIGE Installationsanweisung.pdf-ben. -
alberti83 #1558 űdv valaki legyen szives elmagyarázni hogy rakom be az uj pályát a játékba előre is kőszi
-
kitt2000 #1557
Új első pálya!
pálya letöltése
Egy jó letöltésű oldal!
Cseh oldal
innen van a pálya! -
gabesz012 #1556 Pedig simán elképzelhető, hogy a D92-esben van valami tiltás, hiszen erősebb a motorja, mint az sd200-asoknak, mégis ugyanannyi a vége. Egyébként meg az Ik412-esben is volt gyárilag limiter, asszem 62-nél tiltott le ('99-ben). 260-asok között meg volt pár példány (városi, bkv-s kivitel), ami simán vitte a 90-100-at, szóval azokban tuti nincs folytás. -
#1555 Üdv Urak! Na ma megveszem a letöltős verziót, mert már ki vagyok éhezve egy ks buszozásra. Tegnap sikerült enyhítenem az éhségem a cbs-el (még sosem toltam vele, bejött), de videók alapján az omsi 1000x tutibb. Már alig várom, csak még előtte tenni kell a számlára lét :D -
#1554 Üdv!
Ez milyen problémákat jelenthet, és mitől jelentkezhet egyáltalán? A műszerfal-leírás alapján kenési gond... De legalább van ilyen is :-) -
bpyfan #1553 Sziasztok srácok valaki el küldené nekem e-mailben a a MAN SD200 suond mappát. Megmentené az életem mert modolás közben elfelejtettem mentést csinálni én hülye! [email protected] -
BravoFox #1552 Meglep, hogy a videók zöme nappali, miközben az esti vezetés szerintem a legszebb ebben a szimulátorban. Fantasztikusak a fények meg az egész hangulat. Rendkívül valósághű. Egyébként ma este jutottam el odáig, hogy a 92-es (késő esti) útvonalát végig tudtam vinni végre teljesen probléma- és hibamentesen, ahogy azt elképzelem. Egyedül egy sárga lámpa pirosodott be a fejem felett, de ez talán még belefér :)
Ötlet: a "modolásnak" és buszépítésnek nem lehetne egy külön topikot nyitni? -
#1551 Hát persze hogy van rá barátom!
Nekem tetszenek!A szélső sárga jól néz ki!
Am látszik hogy Győri vok
Állandóan csak az a nyavajás sárga!
Várom/várjuk őket nagy szeretettel!
Hajrá! -
Solt #1550 Három előre fokozat van... kétlem, hogy a legmagasabb fokozatban tiltást kéne alkalmazni.
7-8 évvel ezelőtt még szinte semmiben nem volt limiter... nemhogy akkoriban. Hallgass meg egy régi ikarnyát milyen hangja van, amikor az utolsó járat már siet a garázsba... :) Visít, és alig megy valamivel 60 felett...
( Az a 2350 kb az a fordulat, ahol a túlpörgés elleni fojtás benne van az ikarnyában is... ) -
#1549 Utolsó fokozatban van egy limiter, szerintem hasonló, mint a kamionokban, bár nem tudom régen hogy oldották meg, az biztos, hogy nem forogja le az utolsó fokozatot. -
#1548 hm, az engine_constfile_d92.txt-ben lévő sort átírva megy ez rendesen:
[pnt]
2350
0
mondjuk erre:
[pnt]
2350
350 -
Solt #1547 Tudtommal ezekben a buszokban nincs tiltás... ( csak a túlpörgés ellen üveghangon ) A max sebesség a váltó áttételtől függ... automatákban a legnagyobb áttétel is elég kicsi, ezért alacsony a végsebesség, és magas a fordulat...
Mellesleg végre van egy szimulátor, ami a többi szarhoz képest valóban szimulátor... erre belebuheráltok pont abba, amitől ( is ) szimulátor, egy szimulátor... nem igazán értem ezt, bár lehet, hogy csak én vagyok túl öreg... -
Hyp3r #1546 Hol találtad meg a fordulatszám tiltására vonatkozó sort? Én is keresgélem már 1-2 napja de nem találom:( -
#1545 a korlátozás kivétele jöhet -
#1544 A sebesség a lényeg, így könnyebb a menetrendet tartani :) -
#1543 Távolsági szakaszokra jó lesz ez -
mk452001 #1542 Üdv!
Készítgetek egy textúrapakkot, aminek most tartok a felénél:
Nem tudom, van-e rá igény, hétvégére biztos megleszek -
Apocalipto #1541 Ebben csak én nem látok semmi értelmeset? -
#1540 Jó estét.
Elkezdtem modolni az OMSI-t .
Én vagyok az első vagy 2. aki modolja a buszokat?
Ha van rá igény kiadom,hamarosan folytatás következik..
-
Routeres #1539 Sziasztok!
Az OMSI fórumán nézelődtem és van egy szekció, ahol a készülő buszokat (izé... modokat) lehet megnézni. Volt ott egy járgány, egy Mercedes O305-ös, ami Rigs of Rods nevű játékba készült el, anno még tavaly. Ezek szerint lehetséges azokat a modelleket az OMSI-ba átkonvertálni(?) (vagy mit csinálni, nem nagyon vágom a téma ezen részét). Az alaposabb készítők valódi hangokat is felvettek hozzá.
Egy szó, mint száz, nem kell ehhez fél év. Elvileg ezen úton is menni fog a dolog. Remélem nem írtam hülyeséget.
További szép estét! -
Solt #1538 Ilyesmi Manci kolbászol itt a nagy faluban is... ( hopp on - hopp off ) -
#1537 Hát kész ez a videó!
Kezd alakulni a dolog! -
mk452001 #1536 Háát...
Szerintem azért mondott fél évet, mert akkorra lesz működőképes mod.
Bár, néhány hét alatt talán megoldják.
Én addig elkezdtem egy BKV-s textúrapakkot a buszokhoz. -
#1535 Na igen.. Ő már az alagút bejáratát megtalálta, én még ott sem tartok:D -
#1534 Nem fog itt fél év kelleni :) Igaz, van még mit finomítani rajta:
-
Solt #1533 A hivatalos verzió az volt anno, hogy a tükörszár a táblával legyen egy vonalban... -
#1532 Hát igen, itt meg ha jó számoltam van kemény 1 db buszöböl :D -
kitt2000 #1531 budapest
budapest kettö
Egy jó kis videó! -
kitt2000 #1530 köszönöm a segítséget! -
#1529 Persze náluk nem jellemző hogy annyira figyelik a táblát mint itt, mert máshogy van. Van mikor a busz közepe van a táblánál, tökmindegy. Itt Budapesten azért az nem jellemző, főleg mert akkor a járdára szaladna az öbölből :DD -
#1528 Előfordul, de ebből és a kép tanúsága alapján az a következtetés vonható le, hogy teljesen mindegy az a pár centi, az utas úgyse törődik vele. Én elsősorban sose ahhoz képest állok be, hogy a táblához megfelelően közel legyek, hanem hogy a járdára párhuzamos és ne lógjon ki a fara a forgalmi sávba ott, ahol van hely rá, hogy normálisan félreálljak. -
#1527 Németben előfordul hogy túlmennek a póznán a buszok. Bár Berlinben nem jártam csak Kölnben meg Bonnban. -
Ez alapján Te csinálod helyesen ! :-) -
#1525 Könyörgöm, egy picit olvass utána ITT!
Más:
Elkezdtem egy normális térképet készíteni, eddig kész van egy buszállomás, egy lakótelep, és egy kisebb utca pár házzal:
A térkép csak a fantázia műve lesz, eszemben sincs valós vonalakat létrehozni a játékban. -
BravoFox #1524 Szakmai kérdés: az AI a buszmegállópózna után áll meg mindig úgy, hogy az elülső ajtók a pózna után vannak. Ezt tényleg így kell csinálni Berlinben? Én úgy szoktam, hogy pont a póznánál, nagyon picit előtte állok meg.
OFF: helyesírásról
A helyesírásra való törekvést támogatom, és ennek jegyében a bannerben lévő nagy, piros szövegben a "Magyar" helyett "magyar"-t kéne írni. És pár tanács: mindig egybeírjuk az "ugyanaz", "ugyanoda", "ugyanezzel" szavakat. De mielőtt a fejemet veszitek, visszatérek a buszvezetéshez... -
#1523 Na ez az ami kell nekünk! -
kitt2000 #1522 képek!
Megkérnék valakit segítsem már feltölteni a fórumba! -
#1521 Kitt!
Tanulj meg normálisan mondatot alkotni, mert biz isten' kitiltás lesz a vége!
Keresel egy képfeltöltőt(vagy a saját sg-s tárhelyed), az ott kapott linket a "Kép beszúrása" gombra kattintva bemásolod. -
kitt2000 #1520 hogy kell képet feltölteni!