63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#1639 Hogyan kell az utat meghajlítani editorban? -
#1638 Jó reggelt! Na tegnap megvettem a játékot. Mindig fentartással vagyok ilyenkor, jönnek a kérdések, hogy "tényleg kellett ez nekem?" Hát a válasz, egész délutános buszozás után: IGEN! Még néha szerencsétlenkedek, de már azért tudom tartani a lépést. Jegyek easy-re vannak téve. Még kis pályákon (Grundorf és Pilzdorf) tapasztalgatom a dolgokat. Eddig még csak a legrégebbi sd200-al mentem, tetszik, nem mai csávó, de nagyon fickós!
Kérdés, lehet elhangzott már párszor, de valós időjárást hogy tudom betöltetni? Köszi előre is! A modok pedig ígéretesen néznek ki. -
#1637 3ds max render. Ha nincs rajta textúra, akkor úgy néz ki a játékban is, mint a képen, azt leszámítva, hogy hófehér az egész. Ha van rajta textúra, akkor sehogy sem néz ki játékban, ugyanis valamiért átlátszik, ahol textúra van rajta. Betallózom az objektumoknál, megnyomom az N-t, és nem látszik semmi. Ha pl. csak az épületre nem húzok textúrát, a többire igen, akkor csak az épület látszik OMSI-ban, amin pedig textúra van, az nem. -
#1636 Szerintem bennt van a játékban -
#1635 Ez most egy render, vagy ez már az omsiban van? Ha render, akkor mutass már egy képet, hogyan néz ki a játékban. -
discrete #1634 Hali.
A Vállalat előkészületei folyamatban vannak. Mindenről kaptok tájéoztatást, az OMSI Hungary oldalon valamint ide is ki lesz irva.
Kis Türelmet kérünk.
Üdv. Discrete -
Haulin #1633 És bővebb információt tudnál nyújtani privátba, vagy minden le van írva az oldalon? -
discrete #1632 Hali.
Igen lesz vállalat, és várjuk a sofőröket.
Időben tájékoztatva lesztek mindenről.
Üdv. discrete -
Warrior888 #1631 Hát, nem spóroltam.
Párszor néztem menet közben kinti kameraállásból a buszt, hát nézni is rossz volt... Füstbe borítottam az utcát. -
Warrior888 #1630 Pár napja OMSI Hungary-n volt szó arról hogy kéne csinálni virtuális busz vállalatot. Lesz valami ebből? Csak mert én jönnék sofőrnek. :) -
mk452001 #1629 Ezesetben én kérek elnézést.
A dísztárcsa szó jó rá, vagy ez egy teljesen más "műfaj"? -
#1628 De jó!
Szóval itt van. -
#1627 Üzemanyag norma meg smafu? -
Már csak arra kellene rájönnöm, hogy OMSI-ban miért lesz átlátszó a pályaudvar, ha textúrázva importálom be. -
#1625 Az kerékpártartó... -
#1624 2 képen a busz nagyon jól néz ki :D -
#1623 Én is megpróbálkoznék buszok be importálásával,de a cbs-hez viszonyítva már nagyon nehéz,persze ha tudnám hogy mit,hogyan kell,akkor már biztosan menne!Am szintén a 211-es ikarus busszal próbálnék valamit csinálni,a cbs-nél már szerencsét hozott!Ha esetleg valamikor ha ráérsz,ezt a konvertálási procedúrát leírnád,hogy pontosan mit,és hogyan mivel kell akkor bíza megcsinálom!A blender már nagyon kiakasztott! -
Warrior888 #1622 Azt hiszem új kedvenc buszom van a játékban. Eddig a D92-vel mentem legtöbbet, de most valamiért kipróbáltam az SD 202 D86-ost. Iszonyat jó busz! Nincsenek benne még az idegesítő hülyeségek ami az újabbakon van (ezen ki lehet kapcsolni a retarder direkt módját, gyorsan nyílnak az ajtók, ellentétben a D92 reumás lajhár ajtóival, stb.) szvsz a hangja is szebb, és rohadtul megy! Az elején szépen, normálisan mentem amíg be nem kellett sorolni egy autó elé. Lepadlóztam, és kegyetlenül meglódult! Utána az egész kört padlógázzal mentem végig, és élveztem a dízel nyomatékot, össze is szedtem vagy 8perc előnyt. De ezzel élvezet menni, nagyon jól megy! -
mk452001 #1621 Nekem az első és a második tetszik (bár utóbbi még elvileg nem kivitelezhető), a textúrázatlan (a kormány alapján) valami amerikai járgány lehet, amit a Budapest-Bamako-ra készítettek fel XD -
kobi14 #1620 Az omsi.cz/ van 1 pár kép kipakolva:
-
#1619 Nekem még nincs is meg a játék! :D -
#1618 Vannak már próbálkozások
-
SnyperD #1617 Egyébként tudni már arról hogy hogyan importáljunk textúrázott objektumokat? -
SnyperD #1616 Hali !
Idővel majd tudnál egy 415 öst készíteni? -
hungaryws #1615 A Megaupload szervere egy kicsit le van terhelve, várj 1-2 percet és utána le tudod tölteni. -
discrete #1614 A pályák letölthetőek az OMSI Hungary oldaláról -
#1613 köszi a gyors segítséget! -
#1612 "The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later."
Így nem tudja letölteni... -
#1611 Igen a magyar buszcsodákat összeszedem javítom esetleg animálom őket meg ilyenek .
-
hungaryws #1610 A linket törölték.
Feltöltöttem egy másik tárhelyre:
http://adf.ly/282651/banner/http://www.megaupload.com/?d=UTD95Y0M -
#1609 Ezt a pályát csak én nem tudom letölteni? -
#1608 Köszi szépen. Eddig azt nem kellett piszkálni, így nem vágtam miről van szó. -
mk452001 #1607 Most őszintén?
Szívesebben látnám inkább az OMSI-ban
Mondjuk ez a felni nem a favoritom (a Rábásat jobban bírom), de ez az "én bajom". Amúgy nagyon jó, csak így tovább.
(bárcsak én is tudnék ilyeneket alkotni)
-
Routeres #1606 Szerintem szép! Következő állomás: kis hazánk járművei! -
#1605 Ahol új buszt tudsz lerakni, ott alul a "Honállomás", angol nyelv esetén "Depot" legördülő listából válaszd ki a Pilzdorfot. -
kobi14 #1604 Ez nagyon állat -
#1603 Furák a kereke és a műszerfalhoz képekből kellene ollóznod valamit. :) -
#1602 Újabb kiszemelt áldozat nem csuklós és az egyik favoritom kisebbik változata.
Bocsi a sok képért.
Véleményeket várok
-
kobi14 #1601 Sztem ha 1 fasza részletes leírás lenne hogy kell buszokat konvertálni akkor többen próbálkoznának. -
Warrior888 #1600 Ez a lámpa nekem is világított egyszer, de miután megálltam a megállóba, és közben üresbe egy kicsit túráztattam, lekapcsolt. Azóta se láttam.
Nem hinném hogy akkora problémát jelezne, mert egy D92-essel voltam, amibe történetesen 8km volt. Azért annál csak többet bír.