63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#1897 Dunaújvárosi vagy?:) -
#1896 Azért volt válaszlehetőség, amin besírtam... -
Hyp3r #1895 Sziasztok!
A motor teljesítményét nem lehet átírni valahogy? 1 kicsit gyengének érzem a 200 lovacskát. Az ikarusok is 220 lóerőnél kezdődnek. Bár a sima szívódízel 192 lóerős(gyári 280as ikarusban) Ha valaki tudja, segíthetne:) Ez volt faterom 280-asa:) 220 lóerős volt.
-
Solt #1894 Ez a vizsgáztatás nagyon jó ötlet volt! -
discrete #1893 Hali mindenkinek!
A vizsgák jelen helyzetben egy fő kivételével mindenkinek sikerült.
Az egyik kérdésre valójában a leírásban helytelen a válasz.
Mivel egy kérdésnek számít így nem fogdható el. Sajnálom.
De a teljesítési ponthatárt röhögve eléri.
Mindenki megkaota az e-mail-t kivétel nélkül, ha esetleg mégsem akkor szóljatok nekem.
Még 1x GRATULÁLUNK MINDENKINEK!!!
Üdv. Discrete (OVKV) -
PetiM44 #1892 Egy kérdés. Kaptál róla levelet? Mármint választ.
Mert én elküldtem, és még semmi sem érkezett. -
#1891 Ez jó kis map lett, eddig ez a kedvencem. -
#1890 Szerintem írjátok ki a Pilzdorfi pályával kapcsolatos dolgokat, mert minden órában megkérdezi valaki. -
Roanake #1889 Jelentem levizsgáztam SD77-re Discrete kollégánál, sajnos 1 hibát elkövettem... ezúton jelezném, hogy megnéztem a leírásban és bizony ott is rosszul szerepel a járatszám kódja, szóval a hiba csak fél hibának minősül a saját osztályzásom szerint :D
Köszönjük szépen a vizsgába ölt időt és fáradtságot. -
alberti83 #1888 bocsi a helyes irási hibáért de most vettem egy laptopot és még szokatlan -
PetiM44 #1887 "A busz honállomásánál Pilzdorfot válaszd, akkor benne lesznek a Routek az Ibisben."
Ez az, amit a #1883-as hsz-ben el kellett volna olvasnod. -
alberti83 #1886 tudom hogy sok embernek az idegeire megyek de már mindent meg brobáltam a pályánál de semi nem sikerűlt -
PetiM44 #1885 Remélem nem olvastál vissza. Pontosan egy hozzászólásnyival kellett volna. -
alberti83 #1884 segitsetek légyszi mert pilzdorf pályán nem tudom beálitani az álomás nevet mert be irom a 00100 az az 1 járat de utána nem enged semit segitsetek légyszi -
spy803 #1883 A busz honállomásánál Pilzdorfot válaszd, akkor benne lesznek a Routek az Ibisben. (de szép magyar mondat ) -
#1882 Miért marhaság? Remélem nem akarod azt mondani, hogy csak az Omsi miatt vettél egy ~45k-s kormányt.
Ha másra is használod (komolyabb szimulátorokra) akkor meg értelmezd újra a mondatot amit írtam. -
PetiM44 #1881 A Pilzdorfos pályán azért tényleg nagyon laza a menetrend...
Ott még a legrövidebb vonalakon is simán összejön 2-3 perc előny... -
Apocalipto #1880 A pilzdorfi pályával gondom van, az IBIS nem akarja kiírni a végállomást, úgy meg nem szállnak fel az utasok...azt írja false route O_O -
spy803 #1879 A nyílgombokkal is lehet forogni, nekem az legalábbis jobbra kézre esik, mint az egér. -
#1878 Sziasztok!
Át lehet állítani a kamera forgás gombját? (középső egérgomb) Nekem nehéz a görgőt lenyomnom! (és nyomva tartani) :( -
#1877 thx -
Warrior888 #1876 Egyáltalán nem, tök nyugisan hajtva is tartható a menetrend. Sőt, Berlinben a 92-esen a végére rendszerint összeszedek vagy 5perc előnyt, pedig 40-nél gyorsabban szinte soha sem megyek.
Tény hogy a videókon elég barbár módjára hajtanak, de ma este lehet hogy rakok fel egy gameplay videót a Pilzdorfi pályáról. Legyen fent egy normális videó is... :D -
Warrior888 #1875 "nem tud mit csinálni a pénzével"
Marhaság. Én is G25-tel tolom, simán megérte a pénzét. Az egyetlen dolog ami zavar, a túl puha gázpedál. Gyakorlatilag erőkifejtés nélkül nyomok padlógázt, ha kisebb gázzal akarok menni akkor szinte a levegőben kell tartani a lábam ami elég fárasztó. -
#1874 Nekem a 10HUF-os kormányom is bőven jó. G25/27-et csak az vesz, aki komolyabban tolja (más szimulátorokkal) vagy nem tud mit csinálni a pénzével -
mpv1976 #1873 Szia
Ezt nem kétlem, de egyenlőre nem akarok és nem is tudok beruházni kormányra. Ha jól nézegettem akkor normális szett nem óccsó (40-60HUF). És a lényeg: így is élvezetem a buszozást!:) -
kobi14 #1872 Nálam is ez van leértékelnek minket -
PetiM44 #1871 Érdekes. Én mindig a nehezebb módon adom el a jegyeket, és az 100%, viszont a vezetési stílusom 0% és 10% között van, holott nem okozom balesetet, és nem is fékezem túl erősen...
#1859: Én végig fogom őket nyomni, mert ezek jó kis járatok. :) -
retoucher #1870 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=1045]#1045[/URL] -
Scamel #1869 Nekem eddig az utasok csak hőmérséklet miatt panaszkodtak, a vezetési stílust nem nehezményezték. Bár igyekszem is "öregurasan" vezetni, hogy a komfortérzetük ne csökkenjen. :)
Ami viszont érdekes, hogy a személyi lapomon ahol nyilvántartja a statisztikát, a jegy eladásoknál nem 100% van, pedig mindig mindenkit kiszolgáltam. Az egyszerűsített jegykezelésnél mit lehet elrontani? :) T és CTRL+T...
Ezt a részt nem egészen értem. -
#1868 Tud valaki adni angol manualt?:) -
#1867 kormánnyal teljesen más feeling, pl. nem tudsz billentyűzetről normálisan sebességet tartani, csak nyomkodással. kormánynál meg nyomod a pedált amennyire kell.
aki kormánnyal tolja (nem 900°-ossal) milyen beállítással kalibrálta?
a kormánynál a bi-progressive megvan, de a pedálokra valami jó megoldás (az inverzre állításon túl)?
-
mpv1976 #1866 Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy szimplán a vezetők a vadbarmok! Nem a billenytyűzet a hibás! -
mpv1976 #1865 Szia!
Ezt valamelyest meg tudom cáfolni. Én billenytyűzettel vezetek, de egész jól el lehet vele boldogulni. Sőt!!!A többi szimulátorhoz hasonlítva(CBS, ETS, WOS American Long Haul) sokkal jobban (értsd: finomabban)lehet billenytyűzettről vezetni. Persze nem az eredeti kiosztás mellett:) És a legnagyobb kihívást a billenytyűzettel való vezetés terén egyébként a busz egyenesben tartása okozza. Kanyarodni, fékezni, gázt adni szerintem elég jól lehet vele, ezt jól megoldottáka szerzők. -
BravoFox #1864 Elvileg az úton átsétáló gyalogosokat is javítják a napokban megjelenő patch-csel, meg az elfogyó utasokat is.
Nézegetek egyébként videókat, és vagy mindenki billentyűzettel vezet buszt, vagy nem tudom, de elég brutális vezetési stílust látok. Padlógáz, aztán satufék a megállóban, járdázás stb. Nem igazán utasbarát, bár lehet, hogy csak így tartható a menetrend :) -
Scamel #1863 Az utolsó már velem is megtörtént, kétszer is... Annál a megállónál próbálok a lehető legkevesebbet állni a megállóban :) -
kitt2000 #1862 Pár érdekes képet hoztam!
Lemaradtak!
[URL=http://imgur.com/mDF8q][/URL
veszély! -
nrgasdasd #1861 belekattintasz a melletted lévő üres területre legfelső fül title, és "New Title" -
#1860 Egy kis segítség :D Már mindenre rájöttem, de arra nem hogyan kell editorba megnövelni a térkép méretét:( -
BravoFox #1859 Akik már simán végigmennek a berlini 92-es vonalon, és van két órátok, érdemes komolyan végignyomni a 92E járatokat. Ezek hétköznap, munkanapon reggel fél nyolctól kb. 10-ig, illetve du. 4-től 6-ig járnak rövidített útvonalon.
A délelőtti járatok Reimewergből indulnak (ez a Heer str. végállomás előtti másik végállomás a vasúti híd alatt), a másik végállomás délelőtt U Rathaus.
A délutáni járatok viszont más útvonalon közelekednek: Galen str-ről indulnak (ez a Rathaus közelében lévő végállomás/forduló, ahol csak a busz fordul/várakozik, utasok nem szállnak fel/le), és a másik irányba közlekedik, fel a Westerwald str-ig, azaz a Zeppellin str-ig kell elmenni, itt bemenni a főúttal párhuzamos kisutcába, és itt van egy végállomástába, innen lehet aztán visszafordulni Siegner str állomásra, és indulni vissza Rathausra.
Az összes délelőtti vagy délutáni járat kb. 2 óra alatt végigvezethető, és nagyon intenzív, mivel rövid szakaszok, de a reggeli és a délutáni csúcsforgalomban és rengeteg utassal. Nagyon klassz! -
BravoFox #1858 Leírás 112. és 114. oldala. Két táblázat a berlini alappályához. Ki kell nyomtatni, berakni a buszodba, és tudni fogod, mit kell beállítani melyik járathoz. A remizjárat a "maintenance".
Gondolom, a német leírásban is ugyanitt vannak a táblázatok.