63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#1811 Kompromisszum? Mi az? :D -
vasokol2 #1810 Azért nem tudsz játszani, mert az egyik csak éjszaka jár, a másiknak meg reggel van 7:20-körül és 5 járatpárja.
Az órát beállítád erre az időpontra. És kész.
13N éjszaka jár ha jól tudom hajnali 1-től, a 92N-pedig reggel 7-utántól. -
Routeres #1809 Kompromisszumot kell kötnöd. Vagy jó grafika és ugráló buszok, vagy "gagyi" grafika és sima játékmenet nem hiperaktív buszokkal... -
#1808 Amikor betöltöm a 92E-t vagy a 13N járatot az IBIS-en és rámegyek fent a kis papírkára akkor ott van a 13N és a 92N, de útirányt és első megállót nem lehet kiválasztani, pedig ott, hogy route bepötyögtem, hogy 01 és ki is adta a végállomást, de így nem tudok játszani ezekkel a járatokkal. Mit tegyek? -
#1807 vegyél új gépet akkor... -
#1806 Akkor ne játssz vele. -
#1805 Ja igen a fps!
Na de én nem akarok gyagyi grafika mellett játszani! -
#1804 mi az hogy alacsony a fraps?:D Talán az fps. Talán ne a pc of 2011et töltsd be... -
#1803 Nem, a bemondások akkor jók, de úgy is úgy érzékeli a késést számláló funkció, mintha el sem indultál volna. -
#1802 Mi? :D Ugráló buszokat szeretnél, meg magasabb fraps-ot? :D
Akkor most fuss neki mégegyszer! :-) -
#1801 Tudom hogy volt már de az a baj hogy túl alacsony a fraps (5-6).
Mivel lehet megnövelni az értéket hogy ugráljanak a buszok?
Én betöltöttem a PC of 2011-es beállítást is, és így is nagyon alacsony.
Tehát? -
#1800 Nem csúszott semmit, ezer éve kedd van írva az aerosoft oldalán is. -
Brad33 #1799 Szerintem nem egyre gondolunk. Van a "Legutóbbi szituáció betöltése" és a "Pálya betöltése busz nélkül" menüpont, ahol ugye lehet választani Berlint és a kis hat megállós pályát.
Ettől lejjebb van ez a "Szituáció betöltése" opció, ahol szintén van egy legördülő sáv, de nincs benne semmi választható. Ennél egyszerűen kidob a buszparkban. Itt mit kell vagy mit lehet csinálni? -
PetiM44 #1798 Nekem még nem volt ilyen. De ha a Q billentyűvel lépteted, elvileg mennie kell. -
#1797 Másnál is van olyan hiba, hogy a legjutolsó 202-es verziónál, - amiben péntárgép és bemondás is van - lefagy a késés kijelző az indulási megállóban (tehát úgy veszi, mintha egy helyben álnál, a késés csak növekszik), ha nem sziuációt töltetek be, hanem üres térképet? :) -
#1796 Kilépés előtti mentést tölti be -
Brad33 #1795 A játék indításánál a "szituáció betöltése" menüpont mit takar? -
#1794 UI: A 200-as az egykor Debrecenben járt SL200-asok, míg a 202-es az SL222-esek ruháját kapta meg. -
#1793 Berlin két új büszkesége (Hajdú Volán alvállalkozás):
-
#1792 Ennek aztán tényleg semmi értelme...főleg az OMSI-val kapcsolatban.:) -
Zoliikp #1791 Nem, dehogy...
Az Omsi saját szerkesztőjével.
Elhelyezed a megállókat, vagy szerkeszted a meglévőt, elkészíted hozzá a menetrendet. Ha ez meg van, akkor szövegszerkesztővel kiegészíted az útvonallal, megállókkal a szükséges fájlokat.
Hogy ez melyiket érinti, abban az tud segíteni, aki már elkövetett hasonlót. -
#1790 Jó napot.
Örülök hogy lesz patch már alig várom.
Vzsolo jó lesz a buszállomásod.
Grat mindenkinek fasza munkák lesznek itt már elöre érzem.
Na ügyködök egy pár napja egy projekten most elkészült.
Szerintetek mien lenne ombsiba járokelönek vagy busz söförnek?
-
#1789 Elérhetővé vált az OMSI Virtuális Közlekedési Vállalat Man SD77 típusvizsga csomagja! ITT megtalálod! -
Brad33 #1788 Blenderrel? -
#1787 A jobb mutató ujjaddal megnyomod az ALT gombot, ekkor bejön a felső menü.
Most a bal kezeddel fogd meg az egeret, és a jobb hüvelyk ujjaddal klikkelj arra az ábrára amelyiken egy sárga nyíl van, és azon egy piros kérdőjel. Ha ez megvan örülj. Ezzel a kis trükkel mindig mutatni fogja az utat:) -
#1786 DeeeXDD -
vajnay istván #1784 hello
honnan lehet tudni hogy egy bizonyos járrattal mere kell menni ,mit kell csinálni ahhoz hogy lássam? -
#1783 Neeeee xDDD -
#1782 Ha már ez akkor ez is:
EMLÉKEZTETVE Aerosoft Launcher http://tempfile.ru/file/1650574
Fellebbezés a keksz! Próbáld meg hegedű vele!
-
PetiM44 #1781 Ha máris csúszott egy napot, akkor örülhetünk, ha a hét végére megjelentik... -
#1780 A forrás innen van,
ami pedig biztos most már,hogy a tapasz keddre esedékes!!
-
#1779 A járatszám helyére bármilyen, az angol ABC-nek megfelelő feliratot kilehet írni :) -
#1778 Én is arra kenném..:P -
PetiM44 #1777 Lehet. -
PetiM44 #1776 Köszönjük, bár én őszintén szólva az angolt jobban értem, mint a "magyart"! :D -
Routeres #1775 Ez egész ígéretes. A teljesítmény növekedést sokan díjazni fogják! -
#1774 Google a hibás! -
#1773 Köszönjük az infókat!:)
"Engedve a madárinfluenza autók" :D:D:DD -
#1772 Am most olvastam az omsi fórumán,hogy patch fog érkezni!Holnap,
vagy kedden!
A javítások valószínűleg ezek lesznek:
*Some graphical glitches solved (wrong traffic lights, missing poles, etc) * Néhány grafikai hibák megoldható (rossz közlekedési lámpák, a hiányzó oszlopok, stb.)
* Some functional changes: * Egyes funkcionális változások:
- people crossing the whole street at Stadtrandstraße - Az emberek átkelés az egész utca szélén a város közúti
- yielding of AI cars at Schmidt-Knobelsdorf-Str. - Engedve a madárinfluenza autók Knobelsdorf Schmidt-Str. improved jobb
* Passengers won't disappear after several runs * Az utasok nem fog eltűnni után több fut
* Timetables can be terminated while on service run back to the depot * Menetrendek lehet befejezni, amíg a szolgáltatás fuss vissza a kocsiszínbe
* Lost devices (black screen effect) will be repaired in-game * Elveszett eszközök (fekete képernyő hatás) javítják meg a játék
* improved interpretation of keyboard and gamecontroller inputs which might have been responsible sor some sort of crashes * Javított értelmezése billentyűzet és játék kontroller bemenetek Milyen lehetett volna felelősek sor valami összetörik
* error while closing OMSI (which often lead to a corrupt options file) removed * Hiba záró OMSI (amely gyakran vezet hibás fájl lehetőségek) eltávolítják
* keyboard layout can be resetted * Billentyűzetkiosztás lehet resetted
* auto-config option for gamecontroller * Auto-konfigurációs lehetőség játékvezérlő
* alternative view control (if you have no middle mouse button/wheel): Right button = pan, right button + Shift = zoom * Alternatív nézet ellenőrzés (ha nincs középső egérgomb / kerék): button = Jobb serpenyőben, jobb gomb + Shift = Zoom
* optional self-centering steering wheel when using keyboard controls * Opcionális önbeálló kormánykerék használata billentyűk
* collisions between AI cars can be turned off to reduce "chain reactions" at low performance ("earthquake effect) * AI közötti ütközések autókat ki lehet kapcsolni, hogy csökkentse a "láncreakció" alacsony teljesítmény ("földrengés hatás)
* pedestrian collisions can be turned off * Gyalogos ütközések kikapcsolható
* gamecontroller buttons now support real "continuous fire" and are thus suitable for timetable view and gas/brake * Játék vezérlő gombokat már támogatja az igazi "állandó tűz", és alkalmas az idő tehát táblanézetben és gáz / fék
* maybe a minuscule performance gain due to some code optimizations. * Talán egy apró teljesítmény nyereség miatt egy kódot optimalizálás. -
Brad33 #1771 Új járatokat lehet csinálni? Tehát nem új pályát, csak új útvonalakat.