63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Máté94
    3 hónap...
  • Dév92
    helló srácok mikor várhatóak modellek? Gondolom az ik 260 -as lessz az első.
  • csige791
    Az egyébként miért jó , hogy két fórumon kell válaszolni a kérdésekre? Tehát nem volna egyszerűbb a saját fórumon ezt kibeszélni, mert így tele offoljuk az egészet.
  • csige791
    ma.
    Nézzétek meg hova lettetek beosztva, és 1 hét van egy napot megcsinálni. (egyelőre, aztán majd látjuk, hogy merre változtassunk)
  • krisz95
    Tulajdonképpen ez mikor fog kezdődni?:)
  • csige791
    Betudunk rakni később is, ne aggódj. Egy buszra max 3 embert osztunk, eddig csak 2-őn vannak hárman.

Ha nem lesz elég hely akkor csinálhatjuk a hétköznapokat is, mert most csak a hétvége megy. Oda kell 6 busz/nap, hétköznap 10 kell.
  • tmartin
    ÉS még én is beletartozhatom valahova vagy már késő? Mert én most jutottam el oda, hogy elküldjem a tesztet.
  • Tiszi
    Köszönjük Szépen!

Discrete kolléga, ment egy e-mail feléd :)
  • tmartin
    Na én is kitöltöttem és elküldtem a tesztet. Szerintem nekem is jól sikerült, várom a visszajelzést. Hyp3r én lehet utaztam már fateroddal mer a Székesfehérvár - Dunaújváros vonalon rendszeresen járok. Mellesleg lehet hülyeséget mondok, mert ez nem a te faterod, de a buszban ennek az embernek ismerős feje van. :D
  • discrete
    Üdv. mindenkinek.

Kiküldtem mindenkinek az e-mailt, de úgylátszik nem mindenkinek ért célba.

Itt a névlista akiknek sikerült:

BravoFox
    BlackDog
    chrisboy20
    Ezustnyil
    FiatalFradista
    Iceman93
    Miki99999
    Penge
    Roanake
    tatra105
    Tiszi
    Warrior888
    Papo

Még 1x mindenkinek GRATULÁLUNK!!!

Discrete.
  • csige791
    Infók , beosztás

Az állásokat még csak az egyes buszhoz raktam fel, de folyamatban van jelenleg is.
  • krisz95
    Jó estét!

Köszönöm, hogy OMSI Közlekedési Vállalathoz tartozhatok!
  • PetiM44
    Tényleg? Ahhoz azért nem semmi ész kell :D
  • Penge88
    Jó estét! Na hát én is sikeresen levizsgáztam Discrete kollegánaál. Az SD77 volt az első busz, amit kipróbáltam, mondom azjó lesz elsőre és beleszerettem. Bár most 86-ra váltottam, de annak az ajtaja lomhább... Míg D77-nél már miközben fékezel és lassan gurulsz a megálló feé, már akkor ki lehetett nyitni az első ajtót, ennél nem.

Menetrendtartás: Én felállítottam vagy 3-400-ra a közlekedő autók számát, na így frankón kialakul egy jó kis dugó a Rathaus Spandau metróállomásnál, a körforgó után. Ebbe, ha addig nyugisan tartottam a menetrendet, összeszedek egy 3 perces hátrányt simán. Utána hát megpróbálom ésszel behozni, természetesen nem könnyű, mert mindig van le vagy felszálló. Ilyenkor hát azt szoktam hogy két megálló között, ha lehetőségem van, akkor megnyomom, de ha nem, akkor ez van. Nem mászok rá senkire, ha tiszta a pálya, akkor felmegyek 60-65ig. Ha közel van a két megálló, akkor nyilván nem, mert belekalkulálom, hogy nagyobb tempórol, ugyanolyan fékezési intenzitással hamarabb kell fékezni, hamarbb is szoktam. Utasok komfortérzete hát olyan 83 és 90% között mozog.

Jegyeladást manuálisan végzem, az olyan 85% körül van, elején volt pár, amit elcsesztem :D

Vezetési szint az olyan 90 és 100 között mozog, egyszer lement valami 20-ra, onnnan szépen feltornáztam idáig. Akkori azért mert azt hittem, hogy beférek még a teherautó előtt, de az nem is próbált megállni így oldalról belém rongyolt. :D
  • csige791
    Igen, én találtam ki őket, de volt aki beírta a légnyomásra, a felfüggesztést :)
  • csige791
    Nyugi emberek, nemsokára kész a beosztás (busz/sofőrök), lehet folyamatosan rakom ki a fórumba. A cég 6-db busszal kezdi a pályafutását, és a szombati 92-es járat egész napját nyomjuk le tesztelés céljából.

A többi infó hamarosan kint lesz fórumon, ha valaki lát letöltést bármelyik fórumban kérjük ne töltse le, amíg nem tudja mi az...
  • mk452001
    Pont fordítva mondtad: az FPS akkor ALACSONY, ha sok a pályán az objektum, mert a gépnek is többet kell dolgoznia.
  • krisz95
    Ott valószínüleg azért lett kevesebb az FPS-ed mert sok busz van betöltve nem úgy mintha busz nélkül töltöd be.
  • wollnerd #1920
    Srácok!
    Én nem értem hogy mikor a Depot Parase-t választom, ott alacsony a fps! (és ugrál a busz!) de ha nem ezt a szituációt töltöm be (vmi mást pl. Spandau) akkor teljesen normális a fps! (30 körüli) WTF????
    Mitől lesz magasabb a fps???? Nem magasabbnak kellene lennie ha a pályán több az objektum???????
    Asszem ezt a dolgot a készítők elrontották!!!
    (pl. TDU2-ben a fps normális, akárhogy állítjuk be a graffot!)
  • PetiM44
    Én felvettem MSN-re, hátha... :)
  • krisz95
    Akkor te egy csöppet hamarabb küldted:)
  • PetiM44
    Ha megmondja az msn címét, én felveszem, azon ne múljon... :)
  • krisz95
    Hát akkor lehet nem ártana felvenni őt MSN-en. :D
  • PetiM44
    2011. március 6-án, 17:55-kor.
  • mk452001
    Én sem kaptam levelet (bár MSN-en visszaküldte és gratulált)
  • krisz95
    Hát igen ketten.. :)

Te mikor küldted el? Mert lehet hogy akkor küldte el nekik mikor én küldtem el neki.:)
  • PetiM44
    Akkor már ketten vagyunk. :)

Aztán lehet, hogy még csak most küldik... De ha nem küldték ki, akkor viszont ne mondják, hogy mindenkinek elküldték...
  • BravoFox
    Már leírtam korábban, de még egyszer, mert nagyon fontos:

Mindenkinek, akinek túl érzékeny a kormányzás (buszt nem lehet egyenesben tartani) kormánnyal vagy gamepaddel, a kormány beállításainál a megfelelő tengely melletti legördülő mezőben "bi-progressive"-et kell beállítani.

Nekem kormányom van, de csak 180 fokot fordul, és ez a "bi-progressive" beállítás tette remekül kormányozhatóvá a buszt.

Amúgy szerintem alap a kormány ehhez a szimulátorhoz, a pedálokról nem is beszélve.
  • sanyicks
    Egérrel is lehet vezetni, az a legfinomabb, dinamikusan menetrendet tartva lehet menni centizve méghozzá 100%-on.
  • krisz95
    Én sem kaptam meg a levelet. Lehet, hogy azért mert ma küldtem.
    De azért várok a válaszra, hogy sikerült-e.
  • PetiM44
    Tényleg mindenkinek meg kellett volna kapnia a levelet?

Mert ha esetleg én vagyok az, akinek nem sikerült (bár kétlem), attól azért még kaphattam volna valamit. Na mindegy.
  • Solt
    Banner, piros felirat, alsó mondat. Mindjárt kapod a segítséget, légy egy kicsit türelemmel.
  • Hyp3r
    Nézz szét a warez topikban:)
  • speedwayfun
    Valaki segítsen!
  • Szabeebmx
    Hi!
    Pötyögősöknek(Bill.)!!:)
    Próbáljátok ki egérrel az irányitást. Sokkal jobb mint billentyűzettel. Centizgetni kell vagy egyenesbe akarod tartani, sima ügy:). Gamepaddal próbáltam még gáz és fék az jo volt csak sajnos a kanyarodás nem ment, mert ugrált a kormányzás és nem lehetett egyenesbe tartania buszt.
  • Hyp3r
    a termékkulcsot
  • speedwayfun
    A telepítésnél mit kell beírni a serienummer rublikába?
  • szabii98
    :D
  • Petya306
    Cső Srácok! Meg tudná nekem valaki mondani,hogy hogyan lehet beállítani a kormányt a játékban? Előre is köszi a választ!
  • Hyp3r
    perkátai:) faterom Székesfehérvár-Dunaújváros és Perkáta-Dunaújváros vonalon ment.