63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#2530 -
#2529 már van
-
#2528 A Forint pénz módot csinálja vki?
Jó lenne ha forinttal fizetnénk a játékban! :D -
Routeres #2527 Uhhh! Na ez gyomorszájon vágott...
Ezek biztos kellenek? (na jó, az a Karosa jöhet, az is bibis egy csöppet) :D -
-
#2525 Aha, majd én is megnézem akkor. Láttam én is, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. -
Warrior888 #2524 Nem. ICAO adatbázisból szedi le a játék, így elég neki az adott város repterének ICAO kódja. Jelen esetben Debrecennek LHDC, Pécsnek LHPP, stb. -
Warrior888 #2523 Hát, ezt elég bonyolult leírni, mert attól függ hogy honnan mész hova. Majd lehet összedobok egy videót róla.
Ha Alstadt (így kell leírni? :D) után mész a körfogalomba és freudstr.-be mész, akkor amint zöldet kapsz, nyomni kell mint a barom (azért ésszel, hogy az utasok ne pampogjanak :) és akkor pont ki tudsz még menni a freud felé vezető kihajtón, nagy valószínűséggel sárgán.
Egyébként viszonylag könnyen ki lehet ismeri a lámpákat, én kb. egy hét alatt megtanultam. -
#2522 Az szerintem csak a listában feltüntetett nevet jelzi. -
Warrior888 #2521 Lehet. Nyisd meg az OMSI/Weather/ICAO fájlt, és ha Debreceni időjársát akarsz, akkor valahova írd be hogy "LHDC - Debrecen".
Utána már csak ki kell választanod a játékban. -
#2520 Köszönöm a segítséget! -
Routeres #2519 Csak a berlini és a dortmundi (utóbbi egy letölthető pálya) megy a hangos utastájékoztatás. -
Routeres #2518 1.: erre nem tudok válaszolni, bocsi...
2.: Sokan mondták, hogy jár vonat, a berlini vasúti átjáróban valami fehér tolatómozdony, Rathaus Spandau után, pedig egy S-Bahn szerelvény (azt speciel mér láttam)
3.: ezt az videókártya vezérlóprogramjában tudod beállítani, ANISOTROPIC FILTERING néven
4.: a hangos utastájékoztatás csak a D92-es típuson működik, de csak akkor, ha az IBIS-en rendesen beállítottad az útvonaladat -
#2517 Lehet driver problémák lesznek, próbálj meg újabbat felrakni, vagy esetleg régebbit. Nekem beletelik 2-3 másodpercbe, de betölt mindent jól.
Az útburkolati jelekhez Antistropic Filtering kell, driverből tudod állítani, egy 4x-es nem árt.
Hangos utastájékoztatás csak a D92-es buszban van, Q betűvel léptethető, csak a Berlini mapon, meg talán a Gundorf.
-
#2516 Azt nem tudja valaki véletlenül hogy amikor beállítom pl. hogy tél legyen, akkor miért nem tölti be teljesen a textúrákat a játék? Mert ilyenkor össze-vissza van minden, és ilyen kék foltok lesznek mindenütt. Találkozott valaki ezzel? Mit kell vele csinálni?
Másik pedig hogy valaki látott már vonatot a vasúti átjáróban? Mikor szokott menni?
Valamint még azt szeretném kérdezni, hogy azt hogyan tudom beállítani, hogy az úton az útburkolati jelek ne mosódjanak el a távolban?
Ja és még egy utolsó: Láttam egyik videóban hogy lehet működtetni a hangosbemondó utastájékoztatást. Ezt melyik járművekben és hogyan lehet kezelni?
Válaszokat előrre is köszönöm! -
PetiM44 #2515 Ha szerencséd van, és kifogsz 4-5 nullautasos megállót, meg folyton zöldhullámban mész, akkor nyilván bőven összejön 8 perc. De az, hogy nem szólnak az utasok, semmit nem jelent, mert van, amikor majd kirepülnek az ablakon, és már nem is tudnak beszélni. :D
Az viszont érdekelne, hogy a körforgalomban (a piroson való áthaladást kivéve) mit csinálsz másképp, mert ott eleve sz*r a lámpák beállítása. -
kitt2000 #2514 A saját városunk időjárását be lehetne állítani?
Debrecent -Budapest helyet? -
#2513 Semmi, csak lehetne annyi ereje, hogy rákeres valamire, főleg amiről előtte beszéltek 5-10 hozzászólással. Megy már 1 hónapja, de normálisan megszerkesztett hozzászólást még nem láttam tőle. Trollkodni azt tud mondjuk.
Csináltam egy videót az elengedésről. -
#2512 Opsz, elnézést, de nem volt türelmem itt a személyeskedések közepette erre is figyelni:) -
#2511 Legalább azt a hozzászólást meghagyhattad volna, amiben belinkeltem a megoldást kedves albert számára, bár úgy veszem észre lehet elsiklott felette. Így álljon hát itt mégegyszer:
link -
#2510 Alberti és aero!
Azonnal hagyjátok abba a vitát. Tessék átfáradni a vita-topikba, vagy az off-topikba. Nem hiába léteznek azok is!
A következő ilyen vitánál a moderátorok is beavatkoznak. -
Warrior888 #2502 175 -
Warrior888 #2501 Jó, a 8 perchez azért kell egy-két kihagyott megálló (tehát le- és felszálló utas nélküli), meg egy kis szerencse hogy pont zöldhullámod legyen a megállók között, de nem lehetetlen. Többször sikerült már 8 perc előnyt úgy összehoznom, hogy az utastérből egy pisszenést sem hallottam.
Ehhez mondjuk nem árt, ha ismered a lámpák hangolását. A körforgónál perceket lehet nyerni, ha jól csinálod.
Az utaskomfortom mondjuk nem 100%, de ezt nagyrészt az AI-nak lehet köszönni. A majdnem 20 balesetemből 2-őt tudok aminél én vagyok a hibás, mert rövid követési távolságot tartottam, az AI meg sárgára satuzott.
Egyébként amint szerzek egy normális Fraps-ot, teszek fel gameplay videókat, mert a mostani az trial verzió, és csak 30mp-t enged felvenni. -
alberti83 #2500 figyu aero visza olvastam mitszolsz hozá?? de akkor sem irjaki az utvolnalat
-
#2499 Baszki ... csak 5 centit kéne visszaolvasnod és komolyan mondom már sírok a helyesírásodon és a fogalmazáson. Mintha valaki kiállna eléd és hangsúlyok nélkül motyogná el, hogy mi a fenét akar. -
alberti83 #2498 sziasztok segitsetek mert Querfurt pályánal nem irjaki az utvonalat be irom a router 1 és semi
-
#2497 Meg kérdés, hogy a forgalom mennyire van véve. Én most felhúztam 200-ra, hát így csúcskor kialakul a körforgalomnál egy kis dugó. Ott 2...3 perc hátrányt összeszedek, aztán a végére azt normális menetben le is dolgozom. -
#2496 Ott van a menüben a profil ikon, egy fej. -
#2495 Hol tudjátok megnézni részletesen a vezetés adatait? nekem csak az ugrik fel ha befejeztem hogy mennyit késtem, vagy mennyit nem / megállónként. -
sanyicks #2494 Hát itt nehezen lehetne az én hibám, mert látható merre fordul, és pont ott ütközik nekem ahol már a legszélén áll a busz (az eleje felé. Csak a hátulja lóg ki. -
bkvbusz #2493 Ugyan kicsit off a téma. De megválok az eddigi számítógépemtől, amin az OMSI akadásmentesen fut, még a berlini pályával is.
http://www.vatera.hu...1447604887.html
A Munkámhoz már nem elegendő ez a konfiguráció, De Játékra kifogástalan, 2009-es modell.
Amúgy belekezdtem a budapesti 178-as vonalának az építésébe, kb két hét alatt 3x kezdtem újra, de még várni kell a pályaépítéssel.
Megcsináltam a Naphegy tértől az Erzsébet hídig az útrendszert, de annyira irreális lett, hogy töröltem megint.
Annyira kevés az Editorban az útválaszték, hogy képtelenség megcsinálni. Jóval több kereszteződés kellene ahhoz, hogy ez megvalósulhasson.
Valós vonalvezetéssel akarom, de esélytelennek tűnik egyenlőre, de nem dobom kútba a tervemet.
Remélem 25-étől kezdve egyre több lesz a felhasználók által készült objektumok, utak, kereszteződések, modellek száma. -
PetiM44 #2492 Őszintén szólva nagyon csodálkoznék rajta, ha tényleg normális vezetéssel 2-3 percnél nagyobb előnyt hozna...
Én ha belehúzok, 4-6 perces késést tudok behozni, de akkor már az utasok a morgolódás határán vannak. -
Zsolt7411 #2491 http://omnibussimulator.forumieren.com/c7-addon-downloads
Itt találtok pár dolgot ha még nem ismernétek
nem kell reg. -
BravoFox #2490 Az AI tényleg csinál idiótaságokat, de szerintem itt távol álltál meg a járdaszegélytől, ez is hozzájárult a balesethez.
Warriornak: a normális vezetés relatív. Az utaskomfort 100% marad nálad, mikor "nomrálisan" közlekedsz? Nem padlógáz és padlófék, és nincs járdaszegélyre felmenés? Mert ha így és nagy forgalomban tényleg 7-8 perccel beljebb vagy a 92-es végén, akkor le a kalappal. -
discrete #2489 Üdv. Mindenkinek.
Spandau 21-es volnal javítása 1 napot csúszik.
A 21-es első részét javitottam, de megjelenítési hibák is adódtak.
Igyekszem vele ahogy tudok.
Köszi a türelmet előre is.
Üdv. Discrete -
PetiM44 #2488 Villantásra nekem még soha nem indult el egyik sem, cserébe viszont megállnak a kereszteződésnél, és ezért nem lehet befordulni. -
#2487 Nem hülye az ai, ő csak egy magyar a sok német között!
Nézd meg mióta megy a busz után! Engem is szétvetne az ideg!
Viszont volt szerencsém vezetni Ikarus 260 és 280as buszokat és meg kell hagyni ez a szimulátor tényleg nagyon jó lett. Nagyon hasonlít rá ez a busz... a hangja! -
sanyicks #2486 -
Warrior888 #2485 Na, kipróbáltam a Dannenburg V2-őt. Végre egy olyan pálya, amin tötyörgés nélkül lehet tartani a menetrendet. Nagyon király menetrendje van, mert normális vezetési stílus mellett érek be pontosan mindenhova.
A berlini 92-esen ha normálisan közlekedek, akkor szedek össze 7-8perc előnyt...
Szóval nem rossz pálya ez a Dannenburg. Jobb mint a Querfurt. -
Warrior888 #2484 Én meg patch után nem. Hülye az ai továbbra is, de most már inkább a busz mögött szokott megállni.