63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Brad33 #2690 Nekem az a problémám azzal a pályával, hogy egyszerűen nem tudok menetrendet felvenni. Te milyen időpontokban próbáltad? -
ricsa008 #2689 hát nem tom villognak a texturák, nem tudok elindulni vele hiába olvasom a segítségeket stb pedig a videók alapján nagyon tetszik -
Zoliikp #2688 Akkor pedig a nehezén túl vagy...
Az viszont igaz, hogy a crosseditor nem a "barátunk".... -
#2687 Nekem is ez a gondom, bár én a kereszteződéseket, utakat megcsinálom, de beletenni sajnos nem tudom. Illetve bele is tudom tenni, de úgy nem, hogy működjön. -
#2686 Sajnos csak a gyáriak vannak benne. Elvileg voltak felajánlások, besegítenek modellekkel, ami nagyon jó volna, mert nekem csak napi 1-2 órám van a pályával foglalkozni, és még így is ha csak gyáriakat használok, legalább 1-2 hónap lesz mire befejezem.
A másik gond, hogy "lent" a városban van pár egyedi kereszteződés amit modellek nélkül csak gyáriakkal tudok megcsinálni ami miatt nem lesz túl élethű a pálya. -
BravoFox #2685 A Great Grundorf pályán nektek is fordítva (háttal) állnak a megállóban az utasok? És a megállótáblák is el van fordítva 180 fokkal. Bizarr. Pedig amúgy szerintem elég klassz map lenne. -
Hyp3r #2684 sziasztok!
Kipróbáltam az új Ystad mapot, nekem elsőre tetszik. kicsit lazára szabták a menetidőt, de sebaj:D 65-70-el megyek, és 2-3 perc előnyöm szokott lenni. -
#2683 Na szépen el lehet innen menni. Addig amíg finom vagyok... -
bazsi25 #2682 sziasztok lenne egy kérdésem az hogy kitudna adni egy serial kulcsot mert amit letöltötem az nem jó hozzá és az aersoftban nem aktiválja de letöltötem az indítóját ( alkalmazását ) ott meg online registracion codét kér és nemtom hogy mi az.De jó volna az is ha v.ki addna egy email cimet ahol letudnám tölteni.
elöre is kössz mindekitől . -
bazsi25 #2681 bocs mindekitöl egy serial kucs kellene -
bazsi25 #2680 sziasztok volna egy kérdésem ki tud nekem egy adni mert amit letöltötem az nem jó az aerosftban nem tok semmit se kezdeni vele ameg amásik alkazmazásra megyek akkor ezt a képernyöt adjabe registracioncode és egyszerüen nemtom feltelepiteni szoval kitudna rajtam segiteni anyi is jólenne ha egy email cimmet adjon meg hogy hol tudnám letölteni. elöre is kössz mindekitöl. -
#2679 ebben már saját objektumok, utak, kereszteződések vannak, vagy a játékban alapból bent levők? -
#2678 Pécs - Pálosok megálló
-
stomachh #2677 Hamar kijött a V3. :) Köszi, discrete. -
discrete #2676 Ystad pályáról időközben megjelent a V3-as verzió
"VERSION 3.0 RELEASED!
Version 3.0 has been released at 21:09z on Mon 21st March 2011."
Letölthető az OMSI Hungary oldaláról.
Üdv. Discrete -
Hyp3r #2675 Sziasztok!
Az új ystad mapot honnan lehet letölteni? a cseh portállal próbálkoztam, de nem tették oda a gomb alá a letöltési hivatkozást. van 2 új pálya is ott még ezen kívül, de azok alatt sincs link. -
#2674 Tökéletest nem lehet alkotni, hisz akkor hiányozna belőle a hiba.
Ilyen filozófiai mélységekbe süllyeszt az omsi ;) -
discrete #2673 Köszi, hogy szóltál.
Végiszáguldoztam a pályán, láthatatlan objectummal nem találkoztam, IBIS-t teszteltem.
Ezek alapján minden műxik.
Vannak kis hiányosságok, de aki dolgozik az hibázik.
Ennek ellenére játszható a pálya. -
discrete #2672 Megnézem
-
stomachh #2671 Megjelent az Ystad v2.0 megnéznéd, discrete?
Elvileg javította a láthatatlan objektumokat, meg megvariálta (megrövidítette, jól tette túrba) a menetrendet. -
#2670 Hmm...
nah végre kezdenek belejönni a modderek :P
egy ilyen volvo +egy jó magyar map és fasza lesz :D -
Zoliikp #2669 Beolvastattam az editorral, kicsit elkeseredtem.
Tudom, hogy a pályaépítés nem egyszerű, de elemi hibákra is bukkantam.
Próbáltam orvosolni, de még rosszabb lett....
Ezután letettem róla, hogy vonalat készítsek rajta... -
#2668 Hangokon kellene dolgozni majd. :) -
#2667 -
#2666 Na ez pont jó mert hasonló buszok járnak a készülőfélben lévő vonalakon. Igaz kicsit újabbak. -
#2665 Na, igazából, amit én tervezek, az 50 km, de 3 irányban... (azaz 150km kb.) Bár, ha meg is csinálmám, mire elkészül, addigra mindenkinek 20magos gépe lesz... -
#2664 Hát remélem lesznek :) -
PetiM44 #2663 Jó, de a pályától is függ, mert egy komoly pályán sok objektum van egy tile-on, tehát több objektumot kell egyszerre betölteni. -
zil130 #2662 Azért mégiscsak lehetnek olyan igényesek:D -
sanyicks #2661 nem a pályától függ hanem attól hogy a megjelenített tile-on mennyi ojjektum van. És általában csak 1 vagy 2 tile van megjelenítve. Szóval a részletességtől függ, a hosszúságtól a betöltési idő függ. -
zil130 #2660 Miért tűnne el?? Akárki megcsinálhatja úgy szkripteléssel. -
#2659 Én már most azért vagyok problémában mert ezekben a modelekben már valószínűleg teljesen eltűnik a "műszerfalonmegnyomsz1gombotazegérrel" cucc :((((( -
discrete #2658 PetiM44 Valamit nem felejtettél el? -
#2657 Jól néz ki! -
PetiM44 #2656 Pontosan. Már a berlini pálya is nagyon akad nekem, tehát annál sokkal nagyobbakat nem érdemes. -
discrete #2655 Üdv.
A Max.-ot nem tudom, de minél nagyobb egy pálya, és rengeteg objektum van rajta, annál jobban akadozni, szaggatni fog a játék.
-
Routeres #2654 Ohh, akkor bocsi.
Törzsgyökeres kispesti vagyok, nem nagyon vágom Pécset.
-
discrete #2653 Ismét hi all.
Ha valaki talál egy térképet - pályát és mielőtt, megosztaná bárkivel keressen fel az illető PM-be, átnézem a pályát és megmondom publikálható -e vagy javítani kell.
Továbbá igény szerint IBIS kódolást is megcsinálom az adott pályán.
Üdv. Discrete. -
#2652 amúgy mekkora pályát lehet max beletenni? -
discrete #2651 Hi all.
Új pálya készülőben.
Üdv. Discrete