63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Brad33
    Nekem az a problémám azzal a pályával, hogy egyszerűen nem tudok menetrendet felvenni. Te milyen időpontokban próbáltad?
  • ricsa008
    hát nem tom villognak a texturák, nem tudok elindulni vele hiába olvasom a segítségeket stb pedig a videók alapján nagyon tetszik
  • Zoliikp
    Akkor pedig a nehezén túl vagy...
    Az viszont igaz, hogy a crosseditor nem a "barátunk"....
  • gumikacsa
    Nekem is ez a gondom, bár én a kereszteződéseket, utakat megcsinálom, de beletenni sajnos nem tudom. Illetve bele is tudom tenni, de úgy nem, hogy működjön.
  • csige791
    Sajnos csak a gyáriak vannak benne. Elvileg voltak felajánlások, besegítenek modellekkel, ami nagyon jó volna, mert nekem csak napi 1-2 órám van a pályával foglalkozni, és még így is ha csak gyáriakat használok, legalább 1-2 hónap lesz mire befejezem.

A másik gond, hogy "lent" a városban van pár egyedi kereszteződés amit modellek nélkül csak gyáriakkal tudok megcsinálni ami miatt nem lesz túl élethű a pálya.
  • BravoFox
    A Great Grundorf pályán nektek is fordítva (háttal) állnak a megállóban az utasok? És a megállótáblák is el van fordítva 180 fokkal. Bizarr. Pedig amúgy szerintem elég klassz map lenne.
  • Hyp3r
    sziasztok!
    Kipróbáltam az új Ystad mapot, nekem elsőre tetszik. kicsit lazára szabták a menetidőt, de sebaj:D 65-70-el megyek, és 2-3 perc előnyöm szokott lenni.
  • gumikacsa
    Na szépen el lehet innen menni. Addig amíg finom vagyok...
  • bazsi25
    sziasztok lenne egy kérdésem az hogy kitudna adni egy serial kulcsot mert amit letöltötem az nem jó hozzá és az aersoftban nem aktiválja de letöltötem az indítóját ( alkalmazását ) ott meg online registracion codét kér és nemtom hogy mi az.De jó volna az is ha v.ki addna egy email cimet ahol letudnám tölteni.

elöre is kössz mindekitől .
  • bazsi25
    bocs mindekitöl egy serial kucs kellene
  • bazsi25
    sziasztok volna egy kérdésem ki tud nekem egy adni mert amit letöltötem az nem jó az aerosftban nem tok semmit se kezdeni vele ameg amásik alkazmazásra megyek akkor ezt a képernyöt adjabe registracioncode és egyszerüen nemtom feltelepiteni szoval kitudna rajtam segiteni anyi is jólenne ha egy email cimmet adjon meg hogy hol tudnám letölteni. elöre is kössz mindekitöl.
  • gumikacsa
    ebben már saját objektumok, utak, kereszteződések vannak, vagy a játékban alapból bent levők?
  • csige791
    Pécs - Pálosok megálló

• stomachh
    Hamar kijött a V3. :) Köszi, discrete.
  • discrete
    Ystad pályáról időközben megjelent a V3-as verzió

"VERSION 3.0 RELEASED!

Version 3.0 has been released at 21:09z on Mon 21st March 2011."

Letölthető az OMSI Hungary oldaláról.

Üdv. Discrete
  • Hyp3r
    Sziasztok!

Az új ystad mapot honnan lehet letölteni? a cseh portállal próbálkoztam, de nem tették oda a gomb alá a letöltési hivatkozást. van 2 új pálya is ott még ezen kívül, de azok alatt sincs link.
  • lavoy22405
    Tökéletest nem lehet alkotni, hisz akkor hiányozna belőle a hiba.
    Ilyen filozófiai mélységekbe süllyeszt az omsi ;)
  • discrete
    Köszi, hogy szóltál.
    Végiszáguldoztam a pályán, láthatatlan objectummal nem találkoztam, IBIS-t teszteltem.
    Ezek alapján minden műxik.
    Vannak kis hiányosságok, de aki dolgozik az hibázik.
    Ennek ellenére játszható a pálya.
  • discrete
    Megnézem
  • stomachh
    Megjelent az Ystad v2.0 megnéznéd, discrete?
    Elvileg javította a láthatatlan objektumokat, meg megvariálta (megrövidítette, jól tette túrba) a menetrendet.
  • szabii98
    Hmm...
    nah végre kezdenek belejönni a modderek :P
    egy ilyen volvo +egy jó magyar map és fasza lesz :D
  • Zoliikp
    Beolvastattam az editorral, kicsit elkeseredtem.
    Tudom, hogy a pályaépítés nem egyszerű, de elemi hibákra is bukkantam.
    Próbáltam orvosolni, de még rosszabb lett....
    Ezután letettem róla, hogy vonalat készítsek rajta...
  • Máté94
    Hangokon kellene dolgozni majd. :)
  • csige791
  • csige791
    Na ez pont jó mert hasonló buszok járnak a készülőfélben lévő vonalakon. Igaz kicsit újabbak.
  • gumikacsa
    Na, igazából, amit én tervezek, az 50 km, de 3 irányban... (azaz 150km kb.) Bár, ha meg is csinálmám, mire elkészül, addigra mindenkinek 20magos gépe lesz...
  • ZTM
    Hát remélem lesznek :)
  • PetiM44
    Jó, de a pályától is függ, mert egy komoly pályán sok objektum van egy tile-on, tehát több objektumot kell egyszerre betölteni.
  • zil130
    Azért mégiscsak lehetnek olyan igényesek:D
  • sanyicks
    nem a pályától függ hanem attól hogy a megjelenített tile-on mennyi ojjektum van. És általában csak 1 vagy 2 tile van megjelenítve. Szóval a részletességtől függ, a hosszúságtól a betöltési idő függ.
  • zil130
    Miért tűnne el?? Akárki megcsinálhatja úgy szkripteléssel.
  • ZTM
    Én már most azért vagyok problémában mert ezekben a modelekben már valószínűleg teljesen eltűnik a "műszerfalonmegnyomsz1gombotazegérrel" cucc :(((((
  • discrete
    PetiM44 Valamit nem felejtettél el?
  • Rayden02
    Jól néz ki!
  • PetiM44
    Pontosan. Már a berlini pálya is nagyon akad nekem, tehát annál sokkal nagyobbakat nem érdemes.
  • discrete
    Üdv.

A Max.-ot nem tudom, de minél nagyobb egy pálya, és rengeteg objektum van rajta, annál jobban akadozni, szaggatni fog a játék.

• Routeres
    Ohh, akkor bocsi.
    Törzsgyökeres kispesti vagyok, nem nagyon vágom Pécset.
  • discrete
    Ismét hi all.

Ha valaki talál egy térképet - pályát és mielőtt, megosztaná bárkivel keressen fel az illető PM-be, átnézem a pályát és megmondom publikálható -e vagy javítani kell.
    Továbbá igény szerint IBIS kódolást is megcsinálom az adott pályán.

Üdv. Discrete.
  • kifli
    amúgy mekkora pályát lehet max beletenni?
  • discrete
    Hi all.

Új pálya készülőben.

Üdv. Discrete