63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#2610 én beraktam, de semmi változást nem vettem észre ... ugyanaz a 3 sebességes automata. Jó buszt választottam ki, igen. -
#2609 Itt van még egy:
Sandford City
Letöltés:http://omsi.aerolitegaming.co.uk/sandford.zip -
#2608 Black Mountain:Schwarzberg 1.0-ás verzió
(még nem próbáltam)
http://svenberres.de/kai/?page_id=122
-
stomachh #2607 Ystad még: Ha lassan kb 40-nel megyek két falu közt, és a sebességtartáshoz hintáztatom a buszt (de nem durván) (billentyűzettel vezetek) előbb utóbb rosszul lesznek az utasok és morognak. :)
Vannak az úton látahtatlan objektumok! Mikor másodszor mentem Üsztából még Ystad városban az S kanyarban úgy 50-nel nekiütköztem valaminek, csak úgy lepattant a busz valamiről, de nem volt ott semmi látszólag. Természetesen úgy elromlott a szerkezet, hogy nem reagált a kormányzáson és a gáz/féken kívül semmire, még a gyújtáskulcs kihúzására sem. Szóval ne lepődjetek meg, ha nekimentek a nagy semminek. :) -
stomachh #2606 longhaul: nem, nincs ilyen opció. -
stomachh #2605 Ystad-i pálya:
Piszok laza a menetrend! Két falu között 40-50-nel menve is korábbi közlekedést lehet produkálni. Például Skurup és Borringe között, ami elég nagy távolság a 8 perces késést (ütköztem, kihívtam a zsarukat) 72 kmh-val menve -3 percre dolgoztam át, aztán várhattam a megállóban.
A kereszteződésekben figyelni kell, vannak elédkanyarodók.
Malmöbe vá-ra való érkezéskor a kiszállóhelyen kiteszed a npeket, majd be kell állnod az induló kocsiállásra, kinyitnod az ajtókat és csak ott van vége a menetrendnek.
A túrok viszont rosszul van összeállítva (legalábbis a 100-ason)! 100-as viszonylaton Ystad 11:00 indulású járattal mentem Malmöbe. Érkeztem 11:48-kor. A visszairányra kapott járat pedig a 11:00-ás malmöi indulású volt (ezek szerint már saját magammal kellett volna szembemenni), így kezdésként 52 perc késésem volt, s előttem állt azinduló kocsiálláson 12:00-ás járat. -
#2604 mivan? -
#2603 van a beállításoknál olyan, hogy Direct x-be bepipálom, és nem fagy le a játék.? OFF. Mert a Trainz-nál van, hogy OpenGL-be fusson, a Direct x-el -
Hyp3r #2602 sziasztok.
a cseh omsi portálon van 4sebességes váltó mod akit érdekel. én most próbálom ki:) -
Brad33 #2601 Nekem igen.
Más: ez a berlini 21-es vonal nagyon jó. Remélem esetleg valaki vállalkozik majd az 5-ösre vagy esetleg valamelyik más vonalra is:) -
Apocalipto #2600 Ja, semmi, elnéztem :)
Nektek a Dannenburg pálya működik? -
Apocalipto #2599 Ha van két Grundorf pályám, és mindegyiknek ugyanaz a .hof fájlja, mit tegyek? -
#2598 Kösz! -
#2597 Ezt nem értem...
Most játszottam egyet az OMSI-n és a játék belassult. Az idő lassabban megy. Pedig FPS-em van elég és nem akadozik hanem mint valami lassított felvétel, úgy fut :S HELP! -
Brad33 #2596 Ha lenne menetrend, meg összedobnának egy listát a Ziel-kódokról szerintem az egyik legjobb pálya lenne. -
PetiM44 #2595 Ezen a pályán nekem sem megy. De annyira nem is érdekel: a menetrend nagyon laza, a végállomásra nem lehet beállni, mert 4 busz torlódott fel a gagyi menetrend miatt, és nekem is találgatnom kell, hogy rájöjjek a megfelelő Ziel-kódra.
Hát nem lesz a kedvencem, az biztos. -
Zoliikp #2594 Csak a D92-n, és akkor működik, ha Route-t állítasz be. -
Brad33 #2593 Valamiért nem tudok menetrendet választani... -
PetiM44 #2592 Megnézem, mit tud. -
#2591 Helló!
A hangos utastájékoztatást és a belső kijelzőt melyik buszokban és hogyan tudom működtetni? Nyomtam én D92-esben, menetrend szerinti buszon a Q-t de nem csinált semmit se... :/ -
Brad33 #2590 Valaki fel tudná tölteni az eredeti Berlin Spandau pályát? Valamit elrontott nekem ez a 21-es járatos újítás. Köszönöm előre is. -
#2589 Great Gundorf, nagyon jónak ígérkező pálya, az OMSI Hungaryn. (már tölthető)
-
BKG #2588 Berlin Spandau térkép 21-es járattal -
#2587 Valaki tudna adni a 21-es járathoz egy vonaltérképet? Köszi! -
#2586 Köszönöm!! -
#2585 Malmo-Ystad Pálya -
#2584 A Malmo-Ystad pályát nem tudom letölteni a MediaFire-ról!
Nem jön be a fájl letöltése ablak! (Mozilla Firefox)
Valaki, akinek sikerült leölteni, feltöltené máshova? -
#2583 Azt véletlenül tudtam, mire jó a program, csak rosszul fogalmaztad, hogy mit csinálsz vele. Vagy én értelmeztem rosszul.
Én egy elkészült kereszteződésemet beletettem, úgy félnapos munkával lepakoltam bele az autók vonalát, majd elmentettem. De a játékban nem működött, hogy mit csináltam rosszul, arról fogalmam sincs. Ha az editorban megnyitom, akkor ott vannak.
Kicsit bonyolult ez így, az elején lelkes voltam, milyen fasza pályát fogok építeni, de már nem sok kedvem van hozzá. -
#2582 Ha a kamionnál működik a plató forgása akkor nem lehetne csuklós buszt csinálni a játékhoz?
A másik meg hogy az omsi exe- modulos hibát amit az ai okoz hogy lehet rendbehozni? idegesít hogy üres utakon kell buszozzak. -
BravoFox #2581 Ez a pályaszerkesztőfórum? -
#2580 Jut eszembe: azt nem vágja valamelyikőtök, hogy bizonyos távolságból miért látszanak fehér vonalak az általam készített objektumok poligonhatárain? Közel (<20m), ill. 3ds max-ban teljesen jó. A grafikai beállításoknál nincsenek bepipálva a textúrákra vonatkozó korlátozó beállítások. Azzal lehet baja, hogy x-ben vannak a modellek és nem o3d-ben? -
#2579 Nem igazán értem, hogy mire gondolsz. Amikor editorban leraksz egy kereszteződést, majd pl. hozzáillesztesz egy spline-t, akkor igazából a kereszteződés és a spline útvonalai "tapadnak" össze, nem maguk az objektumok. Ha csinálsz egy kereszteződést, de nem raksz rá ilyen útvonalakat (path), akkor editorban nem fog semmilyen spline, vagy másik objektum "hozzátapadni" a végeihez, mint ahogy az a gyáriaknál tapasztalható, továbbá autók, és gyalogosok sem fognak rajta közlekedni. Az OmsiObjEditP-vel ezeket az AI autó, ill. gyalogos útvonalait lehet olyan módon lerakni, ahogy pl. az editorban spline-t raksz le, csak itt ilyen barna (autók útvonala), meg zöld (gyalogosok útvonala) "izéket" hajlítgathatsz, igazítgathatsz az igényeidnek megfelelően, amit majd a "sima" - OMSI - editorban különböző tulajdonságokkal (felsőbbrendűség, sebességkorlát, stb.) ruházhatsz fel. Nyiss meg az OmsiObjEditP-vel egy gyári kereszteződést, vagy nézd meg a Kreuzungen PDF-et, és meglátod, hogy miről van szó.
Nem egy nagy was ist das, mint ahogy a spline-ok létrehozása sem az: ahhoz még modellt sem kell csinálni, csak pl. jegyzettömbben a spline sli fájljában az út egyes részeit kell összepozicionálgatni, megadni a textúrát, és rámapolni.
Ja, ha már ennyit írok, akkor megosztom azt is, amit a múltkor kérdeztem, nevezetesen, hogy mi módon kell megoldani azt, hogy egy általam készített objektumon nem menjen át a busz. A kulcsszó: [surface]. Ezt kell a modell sco fájljába írni. -
#2578 De abban nem útvonalakat pakolsz le, max-1et, amin megtervezed az ai útvonalát, nem? -
#2577 Hogyhogy miért? Mert azon megy az AI, és egyben az útvonalak végei képezik az adott objektum csatlakozási pontjait, ahová majd editorban spline, vagy egy másik kereszteződés illeszkedik. -
#2576 Miért akarsz útvonalakat lepakolni az OmsiObjEditP-ben? -
#2575 Hogyan lehet az OmsiObjEditP-ben lekorlátozni az FPS-t? Mert bár "baromi jó" az, hogy van 1500 FPS miközben próbálok útvonalakat lepakolgatni, csak közben megsüketülök attól, ahogy az épp szénné forrósodni készülő számítógép hűtését végző ventik max fordulatszámon járnak...
Az FPS Limiter 0.2 nem ér semmit, már próbáltam. -
#2574 omsi hungaryn van egy uj palya
-
Petya306 #2573 Sikerült! OK gomb az továbbra sincs,de le Entereztem és jó lett,elég hülye voltam,hogy eddig ezt nem próbáltam,de most már jó,köszi a válaszokat!!! -
Petya306 #2572 Na ez az nekem nincs OK gomb nem tudom,hogy miért... -
#2571 Pedig így kell. Rámész pl. a Heavy Snowfall-re és leokézod, magától átvált.