63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
PetiM44 #2316 Nem feltétlenül. A videókártya is sokat számít.
Abban igazad van, hogy a két processzormagot nem tudja használni. Nekem 2.2 Ghz-s kétmagos processzorom van, egy jó ATI videókártyával, és muszáj lejjebb venni a grafikát. Így most 15-20 FPS-sel megy. -
Routeres #2315 Ez tényleg nem a legjobb hír, de ezt patchekben még orvosolhatják. Csak ezért nem teszem vissza az egymagos procit a gépbe :D -
BravoFox #2314 Az OMSI-t a fejlesztői sajnos egymagos processzorra készítették, a dual core-t nem használja ki. Ezért hiába van kétmagos procid, ha az órajel alacsony. Én itthon két gépre is feltettem (összesen három külön gépre lehet telepíteni egy megvett licencet), és meglepődtem, mivel egy kétmagos (2.6 GHz), modernebb PC-n szaggatva megy csak még a minimum beállítással is, míg a sokkal régebbi, de egymagos (3,2 Ghz) és jóval bénább videókártyájú gépen pedig egész jól használható.
Vagyis nem a grafikus kártya számít, hanem leginkább a proci órajele, és tök mindegy, hogy dupla vagy akárhány mag ketyeg.
Ez rossz hír, de ez van. -
#2313 Az a videokártya lényegében -
Routeres #2312 A GPU (Graphics processing Unit) ugyan az mint a Videokártya. A CPU meg a processzor, a PSU az a tápegység -
#2311 Nvidia GT 340, de nem a videokártyával van a gond, hanem a GPU-val -
#2310 Off: Hú, emiatt nagyon felhúztam magam. de csak emiatt..
On. Még csak azt szeretném megkérdezni, hogy Hanyas verzió(i) vannak az OMSI-nak? -
#2309 Minden videokártyával kompatibilis, milyen van neked? -
#2308 Off: így olvasván kommentjeidet, szerintem nyugodtan javítsd át az adatlapodon szereplő kort...;)
On:
Magától megjavul az ilyen jellegű hiba, elég vagy az OMSI-t, vagy a teljes rendszert újraindítani ;) -
#2307 De nem Anyut hibáztatom, ha nem, hogy NEM TESZTELIK! -
#2306 Szia AERO!
Engem érdeklne mitől javult meg? Mert nekem is ez a hiba, kitöröltem a pályákat csak a Berlin van meg. Te tört verzióval játszol? Nem merem újra letölteni a pályát, mert játszok vele, és egy idő után kimegy a gép. De a kártya is lehet hiba, mert mit tudom én mit hiányol? 0.00h Eddig jól döntött Anyu, hogy megnézte a fórumokon mielőbb megvette a kártyát, de szerintem most is megnézte, De régebben TESZTELTÉK a videó kártyák kompatibilitását. Most . ha kompatibilis akkor kompatibilis, ha nem, akkor le vagy tojva szó szerint, még jó hogy van garancia, hogy vissza kérjük a pénzét. -
#2305 most érdekes módon megjavult, tárgytalan -
#2304 Hm, nekem a dannerburgi és a Bad-Schmallingen pályák nem mennek, betölt a térkép, de fekete minden. Ezt akkor tapasztaltam még a pilzdorfnál, mikor felraktam a patchet, de ott az 1.1 kijavította. Akkor most ezek nem mennek az omsi patch-csel? -
#2303 Ti a letöltött verziót használjátok? Az aerosoft homlapjáról -
#2302 Az szerintem nem lehet:/ Mert csak a saját pályámon csinálja, a többi pályán(ami még több objecttel is fut, semmi ilyen nincs:( -
#2301 Grafikai beállítások esetleg? :S Csak tipp -
#2300 Valaki esetleg?:( :$ :) -
PetiM44 #2299 Sok sikert kívánok a videóidhoz, remélem jóra sikerülnek majd! :) -
Haulin #2298 Hát gyerekek, a mostani járat megizzasztott. Dannenburgi, 4es menetrend kicsit el lett...-va!:D Szépen megyek minden normális, és a jelzőlámpák miatt van 3-4perces késés, de ha kicsit rákapcsolok akkor 1-2perces csak, mondjuk akkor már pofáznak az utasok, és a vezetés lemegy veszélyesre.:D Ember a talpán aki betud pontosan futni és egy panasz sincs rá:D Amúgy valami új busz nincs benne? Vagy még készülőben van? -
Routeres #2297 Tenk hozzászólása alapján gondoltam ki. Sokaknak nehézséget okoz az hogy melyik szám melyik viszonylat stb. Erről lesz valami. -
bernio #2296 méghozzá? :D -
Routeres #2295 Azt hiszem meg van a következő videóm témája! :D -
#2294 hamarabb. de van a felső menüben két szám. ha ott beállítom hogy 72 és beírom alulra a célállomást akkor már meg is kezdik a felszállást. azt kéne csak tudni hogy melyik páláyán pontosan milyen számú buszok vannak.. -
Hyp3r #2293 meddig szoktál a megállóban várakozni? néha nekem is van olyan, hogy az utasok az indulási idő után 0,5-1 perccel kezdik meg a felszállást. Ha várnál 1 kicsit, lehet neked is beszállnak. -
Hyp3r #2292 Sziasztok! a motor teljesítményén más is módosított már? Nekem sikerült növelni a teljesítményt és a végsebességet is, de betartom a szabályokat, csak így nem 20km/h-val döcögök fel a hegyre. Most a váltó áttételét akarom megváltoztatni, vagy manuális váltót létrehozni. Valaki csinált már ilyet? -
#2291 jah asszem most jó -
#2290 ha Krankenhaus-ról indulsz akkor 02 a járatszám -
#2289 nem jó. akkor mondom mit csinálok.
elindítom a játékot, pálya bet. busz nélkül (össze van törve már a fél pája :)) Pályag: grundorf, indítás.
alt, new, man sd202-d92, Grundorf honállomás, szám: 3928, OK
pozíció: Einsteindorf Kankenhaus OK
busz, gyújtás, beírom amit mondtál, aztán beállítom a menetrendet, meg is jelennek az emberek, de nem szállnak fel, mintha más buszra várnának, nem is rám figyelnek -
bernio #2288 BOCS :D kéretik törölni, véletlen rossz videot raktam be :D
elnézést ,tehát :D tessék, bocs a minösegert,+ vezetes stilusert ^^
-
#2286 Tehát.
Gyújtást rá.
CTRL+* beírod 07600, CTRL+NumEnter.
CTRL+/ beírod 01 ha bauernhof 02 ha Krankenhaus, CTRL+NumEnter
ALT a menü, ott az ikon ami egy menetrendet ábrázol, megnyitod, kiválasztod a 76-os járatot, alatta az 1-est és láthatod mikor kell és honnan indulni. Leokézod és mehetsz.
Hyp3r: 07700 és Zielnek 105.
kész vagy, ennyi.
-
Hyp3r #2285 Sziasztok! Az új pályán(grundorf) nem működik a 77es járat, ha jól értem? Vagy mi a baja pontosan? -
#2284 Hogy - mit - hogyan kell használni a játékban: A Bannerben a leírásokat, köszönöm, Kinyomtattam őket, valamint csináltam egy billentyűkiosztást magyarul így akik nem tudnak angolul vagy németül, egy MICROSOFT WORLD fáljban leírtam.
De a leírások mellé JÓL JÖN EGY TUTORIAL VIDEÓ!
Ui. Én csak ennyit tudok hozzá fűzni. -
#2283 sziasztok! Tudom senkit sem érdekel a gépem tulajdonságai, de egy valamin fenn akadtam a játékkal kapcsolatban! Intel Core2 Duo 2,4Ghz, 2gb kingston 1066Mhz, GeForce 8600GT 512MB, a játék szaggat, akad, mindent csinál, nem mindig de rá jön, nagyobb játékok, TDU2, Maffia 2 full grafikán nem akadtak ennyire, mint ez! videó kártyának a legújabb drivere van fent! A gép most lett újra telepítve Windows 7 Ultimateval(ugyan az mint eddig rajt volt)! Esetleg valami okosság, megoldás hogy a problémámra? -
Routeres #2282 Jó éjt uraim!
A nap zárásaként gondoltam megosztom veletek, hogy rákaptam az OMSI-val kapcsolatos videók gyártására. El is készült egy sorozat első része, ami egy tutorial lesz, arról, hogy mit hogyan kell a játékban. Holnap feltöltöm, kiváncsi leszek a véleményetekre.
Szóval a holnapi viszont olvasásra, jó éjt mindenki! -
#2281 Einsteindorf Krankenhaus -
#2280 melyik pálya? -
#2279 valaki? tényleg full ugyan azt csinálom mint a leírásban -
PetiM44 #2278 De mondom. :D -
#2277 bár kicsit valóban félreérthető -
#2276 nem mondod :)