63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Rayden02
    Én találtam egy jó kis glitchet!
  • Routeres
    Sziasztok! Ezt most találtam:
  • nrgasdasd
    Sziasztok!

window modba, hogy tudom állítani ?
  • Hyp3r
    sziasztok!

Az ystad malmo mapon mentem tegnap este, mint kisegítő járat. Van 1 kisebb buszforduló, ott mindig abban az időben várakozik a 200as AI, amikor odaérek. A 100as busz aminek én voltam a kisegítője, emiatt addig nem tudott elindulni, míg a 200as várakozott. én tovább tudtam menni, mert kikerültem, de ugye az AInak fix nyomvonala van, ezért beragadt. Ezzel lehetne valamit kezdeni?
  • papi08
    az UltimateTool magától tűnt el, én nem szedtem ki, már újra be van rakva:)
  • cSuwwi
    ki hitte volna hogy ember vagy :D
    ez a szkúter videó a videóbeszúrás alapértelmezett linkje
    azt mondjuk nem vágom miért lett kiszedve az ultimatetool, ami pont az ilyen hülyeségek ellen véd, de biztos jó oka volt (muhaha)
  • fuszhi
    Bocs tudom mi a szabály valamit vagy elnyomtam vagy nem tudom mi lett elvileg egy buszról raktam volna videót . Még egyszer elnézést.
    Nem értem mi ez. Én meg sehogy se tudtam törölni . Még egyszer ezer bocsánat a moderátoroktól és mindenkitől. Ember vagyok.
  • fuszhi
    http://www.youtube.com/watch?v=hqmOOSVn4iM&feature=player_embedded
  • fuszhi
    Képzeljétek elkezdtem egy Ikarust készíteni azzal a B betűs programmal amit ajánlanak a szoftver készítők. Kemény lesz. Nem várok már senkire. Üdv ;)

Majd meglátjuk mi lesz belőle hah ;)
    Elég kitartó vagyok ahhoz képest hogy 0-ról indultam.
    3-4 nap volt a Bl.ndert nagyjából átrágni és magamévá tenni.
    Menetközbe majd jobban bele jövök ígérem :) Ha bárki kíváncsi bármire is bár kötve hiszem , de szívesen segítek amiben tudok Üdv !
  • sanyicks
    A 21-es vonalnál miért nem vált a menetrend a megfelelőre? Elvileg délután 4 óra valami után már reimerweg-freudstr helyett reimerweg-galenstr felé kéne menni, így is állítottam be a kiírást, mert akkor indultam mikor már ez a menetrend van (ez lett volna a 3. kör), de még is tovább írta a fenti feliratoknál freudstr felé a megállókat mikor elhagytam a galenstrassét... pedig annak kéne akkor lenni a végállomásnak.
  • discrete
    Thx. Majd menézem.
  • 2Pete

kínai-magyar fordítás

1.01-es verziójú frissítése: titkosított része a hálózati frekvencia
    Minden útvonal hogy csökkentsék az utazási idő
    Javítja az utasítások és hozzáadott néhány gyár és a gyári utasítások
    Módosítsa az utasok száma és a forgalom
    Jobb, mert fordult némi fény-és forgalmi dugók

1.02-es frissítés: finomhangoló a forgalom
    Helyes frekvenciák és utasforgalma N73
    Korrekciók Mill Peak állomás utasítások

Google fordító...nekem még mindig kínai
  • Routeres
    Az nekem is feltűnt, hogy ez nem pont az a hang, amit minden nap hazafelé jövet hallok, de még ne várjunk sokat az elején. Mellesleg, nem az én modom, én csak levideóztam. :)
  • sanyicks
    Vannak benne jó és jellegzetes hangok, de valami hiányzik... meg a bekapcsolva felejtett erősítő generátor fordulatszám behallatszó hangja sem kéne :)
  • discrete
    Üdv.

A Great Gundorf 1.02-es verziója csak IBIS javítás.
    Ha sikerül letöltenem akkor felteszem, az Omszi Hungary-ra.

Üdv. Discrete
  • Routeres
    Kellemes kora tavaszi estét mindenkinek!
    Megünneplem a 30 napos biztonsági határidő lejártát, azzal, hogy megmutatom ezt nektet: OMSI sound mod
  • 2Pete
    Üdv!
    A Great Gundorf pályának már van 1.02-es verziója is ( március 21.-én tették fel a japán oldalra) de az Omsi hunon csak a 19.-ei v1-est látom. Ha gondoljátok frissítsétek.
  • discrete
    Hali.

Mikor buszt választasz, alul a honállomást válasz ki a legördülőmenüből (Ystad) és működni fog az IBIS.

Üdv. Discrete
  • fuszhi
    Havat, esőt az úr vegye le. Vedd le az emberek számát kb 80 ra.
    (egy kis pályán nem fér el 500 ember stb) De így működik Minimum a Grudford pálya tökéletesen.
    Nyomd meg: a gyújtást (E) , rakd üresbe (N) és nyomd meg az (M) motor indítás. Azt cső !!! A gépigény 2gb minimum és egy videó kártya. He. Remélem azt tudja az úr?! Üdv!

Nekem meg segíthetne már valaki. A script programozás érdekel "mélyrehatóbban". Min hol kell állítani. Mit kell másolni, és egy adatot átírni hogy 3 ajtó legyen stb.
    Mert itt 3 ajtót szeretnénk nyitogatni felénk.
    Felénk 280 assal szeretnének gyorsulni.
    S felénk hihetetlen történet hogy senki se tud segíteni hisz egy közösségbe amit egyik nem tudja csak tudja a másik. sattara-sattara ;)
  • tenkenorman
    Na jó meguntam. összes driver újrapakolva, omsi újrarakva, minden beállítás alapon és így is a memória szarsággal zaklat. pedig úgy buszozgatnék de hát akkor nem fog menni sajnos... kár érte jó játék lett volna... még várok kicsit keresgélek ha nem akkor -fav...
  • swadawa senpai
    Ikarus, te elkezdted Gyöngyös egy részét? Nagy hálám!:D Gyöngyösi vagyok, hogy fogod csinálni? Megcsinálhatnál egy Gyöngyös-Füred vagy Gyöngyös-Gy.solymos-Füredi vonalat is akár:D. Én is csinálnák Gyöngyöst, csak egyenlőre utat se tudok letenni xD
  • tenkenorman
    jó lehet kezdő fórumos / internetező. tehát én mondom neked kedves bazsi. a játékokat meg szokás venni, ha nem így teszel oldd meg magad mert törvénytelen és manapság már etikátlan is, serial kulcsot kérni a játék fórumán, mert sokakat idegesít hogy ők megvették hogy a fejlesztőknek legyen pénzük fejleszteni, és új játékot adni, te pedig letöltöd.
    remélem érted amit mondok.
  • Brad33
    Bocsi, valahogy elsiklottam felette tegnap este. Köszönöm:)
  • LecterDoktor
    Sziasztok!

Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, csak nincs túl sok időm játszani a játékkal, így nem tudtam teljesen elsajátítani a kezelését. :S Leszedte a Ystad pályának a 3.0 -ás verzióját és nem tudom hogy az IBIS -en hogyan kell beállítani a Route -ot. A Vonalat beállítottam, hogy 100000 de a Routenál mindíg azt írja ki, hogy hibás utat adtam meg. :S
    Előre is köszi a segítséget!

Üdv!
  • gumikacsa
    Én Gyöngyöst buherálom, igaz, nem helyi viszonylatot, hanem helyközit. (éppen később akár ki is lehet egésszíteni helyivel).

Sajnos a google mapsban még mindig elég rossz felbontásban van Gyöngyös, bár sokkal jobb mint 2 hete volt.

Rengeteg fotót készítettem, készülnek sorban a modellek, a buszpályaudvar kb 80%-os, kész van már pár emeletes ház, és néhány tereptárgy.
  • Hyp3r
    Valaki Székesfehérvárt nem akarja elkezdeni?:D Nyáron, ha több szabadidőm lesz, szerintem nekiállok, de most sajnos nincs rá időm :S
  • ricsa008
    ok a graf javult de még mindig nem tudok vele el indulni :D
  • atila4
    Voltam hétvégén anyagot gyűjteni Kaposvárról :) Lassan elkezdem a pálya modellezését. Először csak gyári "alkatrészekkel" aztán később ha lesz időm útszakaszokat modellezni akkor ki lesznek cserélve :D

Annyi kérdésem lenne, hogy google maps-ből kivágok egy helyet azt be tudom tenni valahogy háttérnek, hogy az útszakaszba a kanyar valóságos legyen? Vagy ezt hogy csináljam meg?
  • spy803
    Előre definiált beállításokból válaszd ki a 2009es PC-t.
  • Hyp3r
    Az omsi főkönyvtárában van 2 ugyanolyan nevű mappa. Értelemszerűen a mappa tartalmát kell bemásolni az azonos nevű mappákba.
  • ricsa008
    nem tudna linkelni valaki egy fájl-t a beállításokkal mer nekem nagyon csunya
  • Brad33
    A Splines és a Sceneryobjects mappát / mappa tartalmát hova kell másolni?
  • discrete
    Hi all.

Új pálya Wolfstal 7 vonal.

Letölthető az OMSI Hungary oldaláról.

Üdv. Discrete
  • PetiM44
    Ugyan már. Max. attól lehet, ha letöltötted, de ha nem, attól biztosan nem.
  • longhaul
    Nem tudom. De az is lehet a hiba, hogy nem töltötted le a magyarítást?
  • stomachh
    Nem tudom mi lehet a baj, de egy Omsi frissítés 1.01-re biztosan nem árthat...

(Nekem volt hasonló, de az még betöltésnél, hogyha driver névnek ékezetes név volt megadva).
  • PetiM44
    Ilyet nekem egyszer írt ki az editor, de működött tovább. Nem tudom mi lehet a gond.
  • tenkenorman
    továbbra is fennáll a memória erroros probléma...

• sanyicks
    "Bár, ha meg is csinálmám, mire elkészül, addigra mindenkinek 20magos gépe lesz..."

Amiből az omsi akkor is csak 1 magot szagolgat majd :DDD
  • alberti83
    űdv 3 új pálya itt http://www.omsi.cz/index.php?strana=down-mapy