63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#2735 Én találtam egy jó kis glitchet!
-
Routeres #2734 Sziasztok! Ezt most találtam:
-
nrgasdasd #2733 Sziasztok!
window modba, hogy tudom állítani ? -
Hyp3r #2732 sziasztok!
Az ystad malmo mapon mentem tegnap este, mint kisegítő járat. Van 1 kisebb buszforduló, ott mindig abban az időben várakozik a 200as AI, amikor odaérek. A 100as busz aminek én voltam a kisegítője, emiatt addig nem tudott elindulni, míg a 200as várakozott. én tovább tudtam menni, mert kikerültem, de ugye az AInak fix nyomvonala van, ezért beragadt. Ezzel lehetne valamit kezdeni? -
#2731 az UltimateTool magától tűnt el, én nem szedtem ki, már újra be van rakva:) -
#2730 ki hitte volna hogy ember vagy :D
ez a szkúter videó a videóbeszúrás alapértelmezett linkje
azt mondjuk nem vágom miért lett kiszedve az ultimatetool, ami pont az ilyen hülyeségek ellen véd, de biztos jó oka volt (muhaha) -
#2729 Bocs tudom mi a szabály valamit vagy elnyomtam vagy nem tudom mi lett elvileg egy buszról raktam volna videót . Még egyszer elnézést.
Nem értem mi ez. Én meg sehogy se tudtam törölni . Még egyszer ezer bocsánat a moderátoroktól és mindenkitől. Ember vagyok. -
#2727 http://www.youtube.com/watch?v=hqmOOSVn4iM&feature=player_embedded -
#2726 Képzeljétek elkezdtem egy Ikarust készíteni azzal a B betűs programmal amit ajánlanak a szoftver készítők. Kemény lesz. Nem várok már senkire. Üdv ;)
Majd meglátjuk mi lesz belőle hah ;)
Elég kitartó vagyok ahhoz képest hogy 0-ról indultam.
3-4 nap volt a Bl.ndert nagyjából átrágni és magamévá tenni.
Menetközbe majd jobban bele jövök ígérem :) Ha bárki kíváncsi bármire is bár kötve hiszem , de szívesen segítek amiben tudok Üdv ! -
sanyicks #2725 A 21-es vonalnál miért nem vált a menetrend a megfelelőre? Elvileg délután 4 óra valami után már reimerweg-freudstr helyett reimerweg-galenstr felé kéne menni, így is állítottam be a kiírást, mert akkor indultam mikor már ez a menetrend van (ez lett volna a 3. kör), de még is tovább írta a fenti feliratoknál freudstr felé a megállókat mikor elhagytam a galenstrassét... pedig annak kéne akkor lenni a végállomásnak. -
discrete #2724 Thx. Majd menézem. -
kínai-magyar fordítás
1.01-es verziójú frissítése: titkosított része a hálózati frekvencia
Minden útvonal hogy csökkentsék az utazási idő
Javítja az utasítások és hozzáadott néhány gyár és a gyári utasítások
Módosítsa az utasok száma és a forgalom
Jobb, mert fordult némi fény-és forgalmi dugók
1.02-es frissítés: finomhangoló a forgalom
Helyes frekvenciák és utasforgalma N73
Korrekciók Mill Peak állomás utasítások
Google fordító...nekem még mindig kínai -
Routeres #2722 Az nekem is feltűnt, hogy ez nem pont az a hang, amit minden nap hazafelé jövet hallok, de még ne várjunk sokat az elején. Mellesleg, nem az én modom, én csak levideóztam. :) -
sanyicks #2721 Vannak benne jó és jellegzetes hangok, de valami hiányzik... meg a bekapcsolva felejtett erősítő generátor fordulatszám behallatszó hangja sem kéne :) -
discrete #2720 Üdv.
A Great Gundorf 1.02-es verziója csak IBIS javítás.
Ha sikerül letöltenem akkor felteszem, az Omszi Hungary-ra.
Üdv. Discrete -
Routeres #2719 Kellemes kora tavaszi estét mindenkinek!
Megünneplem a 30 napos biztonsági határidő lejártát, azzal, hogy megmutatom ezt nektet: OMSI sound mod -
#2718 Üdv!
A Great Gundorf pályának már van 1.02-es verziója is ( március 21.-én tették fel a japán oldalra) de az Omsi hunon csak a 19.-ei v1-est látom. Ha gondoljátok frissítsétek. -
discrete #2717 Hali.
Mikor buszt választasz, alul a honállomást válasz ki a legördülőmenüből (Ystad) és működni fog az IBIS.
Üdv. Discrete -
#2716 Havat, esőt az úr vegye le. Vedd le az emberek számát kb 80 ra.
(egy kis pályán nem fér el 500 ember stb) De így működik Minimum a Grudford pálya tökéletesen.
Nyomd meg: a gyújtást (E) , rakd üresbe (N) és nyomd meg az (M) motor indítás. Azt cső !!! A gépigény 2gb minimum és egy videó kártya. He. Remélem azt tudja az úr?! Üdv!
Nekem meg segíthetne már valaki. A script programozás érdekel "mélyrehatóbban". Min hol kell állítani. Mit kell másolni, és egy adatot átírni hogy 3 ajtó legyen stb.
Mert itt 3 ajtót szeretnénk nyitogatni felénk.
Felénk 280 assal szeretnének gyorsulni.
S felénk hihetetlen történet hogy senki se tud segíteni hisz egy közösségbe amit egyik nem tudja csak tudja a másik. sattara-sattara ;) -
#2715 Na jó meguntam. összes driver újrapakolva, omsi újrarakva, minden beállítás alapon és így is a memória szarsággal zaklat. pedig úgy buszozgatnék de hát akkor nem fog menni sajnos... kár érte jó játék lett volna... még várok kicsit keresgélek ha nem akkor -fav... -
swadawa senpai #2714 Ikarus, te elkezdted Gyöngyös egy részét? Nagy hálám!:D Gyöngyösi vagyok, hogy fogod csinálni? Megcsinálhatnál egy Gyöngyös-Füred vagy Gyöngyös-Gy.solymos-Füredi vonalat is akár:D. Én is csinálnák Gyöngyöst, csak egyenlőre utat se tudok letenni xD -
#2713 jó lehet kezdő fórumos / internetező. tehát én mondom neked kedves bazsi. a játékokat meg szokás venni, ha nem így teszel oldd meg magad mert törvénytelen és manapság már etikátlan is, serial kulcsot kérni a játék fórumán, mert sokakat idegesít hogy ők megvették hogy a fejlesztőknek legyen pénzük fejleszteni, és új játékot adni, te pedig letöltöd.
remélem érted amit mondok. -
Brad33 #2712 Bocsi, valahogy elsiklottam felette tegnap este. Köszönöm:) -
#2711 Sziasztok!
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, csak nincs túl sok időm játszani a játékkal, így nem tudtam teljesen elsajátítani a kezelését. :S Leszedte a Ystad pályának a 3.0 -ás verzióját és nem tudom hogy az IBIS -en hogyan kell beállítani a Route -ot. A Vonalat beállítottam, hogy 100000 de a Routenál mindíg azt írja ki, hogy hibás utat adtam meg. :S
Előre is köszi a segítséget!
Üdv! -
#2709 Én Gyöngyöst buherálom, igaz, nem helyi viszonylatot, hanem helyközit. (éppen később akár ki is lehet egésszíteni helyivel).
Sajnos a google mapsban még mindig elég rossz felbontásban van Gyöngyös, bár sokkal jobb mint 2 hete volt.
Rengeteg fotót készítettem, készülnek sorban a modellek, a buszpályaudvar kb 80%-os, kész van már pár emeletes ház, és néhány tereptárgy. -
Hyp3r #2708 Valaki Székesfehérvárt nem akarja elkezdeni?:D Nyáron, ha több szabadidőm lesz, szerintem nekiállok, de most sajnos nincs rá időm :S -
ricsa008 #2706 ok a graf javult de még mindig nem tudok vele el indulni :D -
#2703 Voltam hétvégén anyagot gyűjteni Kaposvárról :) Lassan elkezdem a pálya modellezését. Először csak gyári "alkatrészekkel" aztán később ha lesz időm útszakaszokat modellezni akkor ki lesznek cserélve :D
Annyi kérdésem lenne, hogy google maps-ből kivágok egy helyet azt be tudom tenni valahogy háttérnek, hogy az útszakaszba a kanyar valóságos legyen? Vagy ezt hogy csináljam meg? -
spy803 #2702 Előre definiált beállításokból válaszd ki a 2009es PC-t. -
Hyp3r #2701 Az omsi főkönyvtárában van 2 ugyanolyan nevű mappa. Értelemszerűen a mappa tartalmát kell bemásolni az azonos nevű mappákba. -
ricsa008 #2700 nem tudna linkelni valaki egy fájl-t a beállításokkal mer nekem nagyon csunya -
Brad33 #2699 A Splines és a Sceneryobjects mappát / mappa tartalmát hova kell másolni? -
discrete #2698 Hi all.
Új pálya Wolfstal 7 vonal.
Letölthető az OMSI Hungary oldaláról.
Üdv. Discrete -
PetiM44 #2697 Ugyan már. Max. attól lehet, ha letöltötted, de ha nem, attól biztosan nem. -
#2696 Nem tudom. De az is lehet a hiba, hogy nem töltötted le a magyarítást? -
stomachh #2695 Nem tudom mi lehet a baj, de egy Omsi frissítés 1.01-re biztosan nem árthat...
(Nekem volt hasonló, de az még betöltésnél, hogyha driver névnek ékezetes név volt megadva). -
PetiM44 #2694 Ilyet nekem egyszer írt ki az editor, de működött tovább. Nem tudom mi lehet a gond. -
#2693 továbbra is fennáll a memória erroros probléma...
-
sanyicks #2692 "Bár, ha meg is csinálmám, mire elkészül, addigra mindenkinek 20magos gépe lesz..."
Amiből az omsi akkor is csak 1 magot szagolgat majd :DDD -
alberti83 #2691 űdv 3 új pálya itt http://www.omsi.cz/index.php?strana=down-mapy