63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• tenkenorman
    az enyém ilyen és nagyon jól működik
  • Geri556
    Üdv
    A váltón hol lehet álítani ?
  • tenkenorman
    Nah azthiszem kiismertem a játékot. a Groundorfon a 77-essel már kétszer végigmentem és a végére csak két percet késtem úgy hogy egyszer rossz felé fordultam :S. utasok 200% on egyszerű jegyvétellel. és már nem okoz gondot a visszaadás sem :D. viszont az MI- járműveket ki kellet vennem mert crashelt tőle a játék :( asszem a buszoktól...
    tud valaki rá megoldást?
  • Warrior888
    Van offline aktiválás funkció.
    Bár nem gondoltam volna, hogy van még olyan gép amire nincs net kötve. :D
  • PetiM44
    Szerintem is. Olvasgatom a fórumot, és elvileg készülőben van valami járműkészítési SDK is...
  • atila4
    lehet
  • atila4
    Én ezt nem is értem.. Csináltak a pályához meg, hogyan lehet saját modellt beimportálni... Buszhoz is kellet volna szerintem :D
  • fuszhi
    Sziasztok!
    Azt szeretném meg kérdezni, ha meg veszem az OMSI t (omzit) tudom használni majd olyan gépen, amin nincs internet?

Szóval lehet off line aktiválni?

Mert vicces volna, ha két másodperces aktiválásért fizetnék elő. S, "kuka" ha nincs net? Most ha nincs net oda a csoda?
  • PetiM44
    Hát igen...
    De majd előbb-utóbb biztosan lesznek olyanok, akik (rajta kívül) megpróbálkoznak új buszokkal, és akkor talán a program készítői csinálnak valami információt, hogy mit-hogyan.
  • wollnerd #2433
    kár hogy angolul van.
    Sztem így is nehéz lenne összeállítani.:(
  • zil130
    Hát nehéz lesz neki, ez a sok szkriptelős dolog....:D
  • Zsolt7411
    Gondolom nem lesz könnyü neki.sajna.
  • zil130
    Csinál, csak még nincs kész és nem is hiszem hogy mostanában kész lesz.
  • PetiM44
    De.
  • Zsolt7411
    Nem csinál véletlenül valaki egy Ikarus buszt a játékhoz?Már kipróbálnám milyen lehet azzal játszani.:)
  • [HUN]FaTaL
    Igen, és? Meglehet nézni magonként is a terhelést. És egy normális többmagra optimalizált program simán 90-90%-ra terheli mindkét magot (össz 90% terhelés).
  • sanyicks
    Hát vindóznál nem igen ugyanis annál 100% az az összes mag fullosan kihasználva. 1 mag fullosan kihasználva az 100/összesmag %. (jó hülye mód egyébként, mert az emberke azt látja hogy fúú 2 magnál 50% a cpu használat de jó 2 magot félig leterhel milyen keményen két magos a program, holott az 1 magot használ :D)
  • [HUN]FaTaL
    Vagy 90-90.
  • sanyicks
    Persze használja... 90%-10% arányban... a kisebbik részhez még hozzá kell adni a rendszerfolyamtokat, meg a háttérben futó programok igényít, és ki is jön a 10%, amire kb minden 1 magos program képes... De egy igazi több magos program 50%-50% hoz közelítő arányban használ 2 magot.
  • lavoy22405
    A közeljövőben terveztem, hogy csinálok egy leírást, hogyan érdemes összerakni, de egyébként a hivatalos honlapján is vagy róla írás, csak angolul. link
  • wollnerd #2422
    én szeretném megtudni hogy kell összerakni és használni azt. :)
  • gumikacsa
    Valaki, akinek működik a freetrack cucc, vegye már fel velem privátba a kapcsolatot. Én is összeraktam a szerkezetet, fehér ledből, de nem működik.
  • PetiM44
    De csak nagyon ritkán. :D
  • papi08
    khm. Ha nem zavarok, esetleg majd visszatérhetnénk az OMSI-hoz is néha-néha?:)
  • Zsolt7411
    Oké:) De lentebb azt irták hogy csak egy magot használ.De ahogy látom megy ott mindkettő:)
  • aerolive
    nem írtam, hogy csak az okozza :)

Zsolt7411: nekem használja mindkét magot, pálya betöltésénél kezdtem, látszódik is, hogy hol jött be a map. ( berlin )

• Zsolt7411
    sziasztok

Biztos hogy csak egy magot használ a játék?Mert az ajánlot gépigényben phenomII meg quadcore processzort ír a játéknak.
  • [HUN]FaTaL
    Nem csak memóriahiba okoz kékhalált, gyakorlatilag bármilyen hardverhiba vagy nem megfelelő driver okozhatja.
  • aerolive
    Ja, látom lekéstem, éppen mondani is akartam, hogy nem kéne bőlére ereszteni, mert nem konkrétan topictéma. :)
  • aerolive
    A kékhalál-t memóriahiba okozza ( ami nem jelenti azt, hogy rossz a modul), a 10%-ra ott van a többi hardware, software. A CPU a legtartósabb, a vinyó meg a leggyakrabban elromló alkatrész, de a kékhalált túlnyomórészt a memória okozza, vagy rossz sorrendben van, vagy nem tetszik az alaplapnak ( sok válogatós van, az enyémben sem indul akármilyen sorrendben. )
  • lavoy22405
    Most mért mondod ezt? :D nem árthat ha mindenki tud egy kicsit a gépéről, mert könnyed átvághatják vele az embert, egy szervizben.
  • Máté94
    Már késő...
  • papi08
    Ugye nem szeretnétek itt számítástechnikai vitafórumot rögtönözni nekünk?....:)
  • AdaKiller
    "Valósidejü textúra tökröződését vedd vissza 512-re és rendbe fog jönni!"

ezt kellett beállítanom, és már van fain tükör!!!:)

• AdaKiller
    ezt próbáltam, nem segített :).

Többi választ próbálom sorban :)

Köszönöm mindenki segítségét!
  • mk452001
    ...és akkor a 400-asokról még nem is beszéltünk
  • PetiM44
    Jó kérdés. De ha valaki élethű 260-ast akar csinálni, úgyis szüksége lesz rá. :)
  • Brad33
    Nekem anno warezosnál is működött a tükör, és miután megvettem, akkor merült fel ez a probléma, hogy nem működik. De megoldódott.
  • mk452001
    Elnézést kérek, kicsit dúrván fogalmaztam
  • papi08
    Hát miattam vitázhatunk, azon hogy én mit tapasztaltam, de felesleges ;)

mk452001: ÉS én senkit nem oltottam le, olvasd el még párszor a hozzászólásomat/hozzászólásaimat ;)