63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Warrior888 #2650 Ott nem járnak távolsági buszok a valóságban.
Inkább Mercedes-Benz O345 Conecto, esetleg néha egy-egy Mercedes Benz O530 Citaro jár arra. Illetve talán Ikarus 260-asok, de ebben nem vagyok biztos, mert azokon a vonalakon én még nem nagyon láttam. -
Warrior888 #2649 A magyar pályának örülök, annak hogy egy kínai szar busz készül, annak kevésbé.
Na mindegy, azért remélem jó munkát végeztek! :) -
zil130 #2648 Csak írom hogy ne legyen tévedés:) a buszt nem én csinálom csak gondoltam belinkelem ide. -
Zsolt7411 #2647 Oké köszi a választ: -
PetiM44 #2646 Forgatja, de csak a lehelyezés után. -
Routeres #2645 Tényleg szépen alakul! Végre lesz single decker is :D
Már csak valami magyar távolsági kéne Csige készülő pályájára -
Zsolt7411 #2644 Sziasztok az editorban melyik gommbal forgatom az objektumokat?Mert ami írva van R-betü az nem forgatja. -
Apocalipto #2643 A Bad-Schmallingen pálya nektek működik? Mikortól vannak az indulások? Nem tudok kiválasztani semmit sem menetrendben.. -
zil130 #2642 Előrehaladottan már készül egy merci is Merci -
nrgasdasd #2641 valahol olvastam, hogy googlemapsból a modelleket pár egyszerű mozdulattal át lehet konvertálni játékba, persze részlegeket és kiindulási pontot nem tudok adni. Keress rá, hátha valahol már van részletes leírás. -
#2640 Én már egész jól állok a Pécsi 33,34,35-ös vonallal. Az állatkertig már kész van az útpálya google erarthes magassági adatok alapján. Ez mondjuk a 34,35-ös közös szakasza, a 33-as az a felénél lekanyarodik, de azt is megcsinálom. Jó kis hegyi pálya lesz, fel a Mecsekre, kb 500m es szintkülönbséggel a az indulás és a végállomás között, szerpentinekkel tarkítva.
Tud valaki olyasmiben segíteni, hogy néhány ismertebb épületet lemodellezni, esetleg én megpróbálom megcsinálni a modellt és azt be importálni a játékba? -
stomachh #2639 Az Üsztai pálya mindenkinél ilyen (láthatatlan objektek, rossz túrok). Bugos még nagyon. -
stomachh #2638 Legegyszerűbben: Alt gombbal előhozod a menüt, ott választod a kis fehér ikont, rajta 92-es felirattal. Kézzel beírod a viszonylat számát, és a legördülőből meg kiválasztod a végállomást. Ez a módszer működik a mátrixkijelzőknél is. -
alberti83 #2637 űdv hoztam egy kis hirt :Igen, fény derült az igazságra! Új busz készül az OMSI-hoz, méghozzá egy King Long XMQ6121G típusú autóbusz, Bár a King Long nem egy közkedvelt autóbusznak számít hazánkban, de mégis egy jól lemodellezett buszt kaphatunk majd kézhez. Hogy miért éppen King Long? Erre az a válasz hogy én és a King Long modelezője nagy fába vágtuk a fejszénket. Egyenlőre még nem, de nemsokára elindul első nagy projektünk, vagyis a Budapest Kelenföld - Biatorbágy - Etyek vonal lemodellezése OMSI-ba. Mivel erre csak a King Longok járnak, ezért készül a játékhoz ez a busztípus.
Reméljük mindenkinek felkeltettük az érdeklődését. Amint elindul a projekt, olvasóinkkal rögtön megosztjuk!
A modell jelenleg kb. 10%-osan áll.
-
#2636 OVKV jövőheti beosztás -
dennis88 #2635 illetve még szeretnék abban segítséget kérni, hogy a kereklámpás buszokon, amelyeken még a régi járatszám kiíratására alkalmas táblák vannak, azokra hogy lehet kiíratni a számokat, mert bármilyen járatszámot írok be az nem jelenik meg
köszönöm -
dennis88 #2634 köszönöm stomachh a segítséget!
a járat számát tudtam h hogy kell beírni, meg a route számát is
a hiba az volt amit mondtál h a kiválasztott buszt amit leraktam annak dannenburgban volt a honállomása
mégegyszer köszi a segítséget
-
Hyp3r #2633 Sziasztok!
A Malmo - Ystad map nekem nem akar működni, mert láthatatlan falakba ütközök a pályán.
Black Mountain:Schwarzberg 1.0-ban nincs útvonal, szóval én azt sem tudom használni. Ha valaki szerkeszt rá járatot, az ossza meg velünk is:)
üdv. -
stomachh #2632 Járat száma 10000, vagy 20000 legyen. Tehát a 100 után tegyél még két db nullát. Után jöhet a route 01 vagy 02.
Illetve figyelj, hogy mikor felteszed a pályára a kiválasztott buszt, ott Ystad-ot válaszda depot-nak! -
dennis88 #2631 sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy pl malmo-ben beírom a járat számát, pl:100
és utána beírnám a route számát. 01
és mindig azt írja, hogy falsche route
próbáltam a 02-vel is de arra is
valaki tudna segíteni, hogy mit rontottam el?
köszönöm! -
#2630 Railworks és mafia se megy physx nélkül. Ati videokártyánál hogy kezdi el a szimulációt azt meg tudod mondani? :)
Ha erre akarsz válaszolni, akkor privátba, ne ide offoljunk. -
sanyicks #2629 pisiksz nélkül de, akkor száll el amikor elkezdi a szimulációt. -
#2628 .net keretrendszer hiánya nélkül nem indul el semmi ( már ami igényli )
physx ugyanígy, nem indulnak nélküle a játékok.
tenkenorman: dobd fel a hibaüzenetet, már régen volt. -
sanyicks #2627 futtatásba: eventvwr.msc enter, windows logs (vagy windows naplók)/ application (alkalmazások)/ és ott keresel omsihoz köthető hibát, talán ír értelmeset. Ha nem, dependency walker. -
#2626 új a windowsom szóval elképzelhető. mik kellenek neki? -
#2625 nem észlelhető memóriahiba... -
sanyicks #2624 Jajj köze nincs hozzá. Azt írja hogy azon a címen olyan utasítás van amin hiba keletkezik. Ha memóriahiba lenne, már beköszönt volna a kékhalál. Szoftveres hiba van, valami hiányzik. Pl a railworks is memóriahibákkal száll el ha nincs pisiksz szoftver telepítve. A .netes progrmok is ha nincs megfelelő .net telepítve.
Amúgy a 21-es vonal nagyon komoly, technikás, és legalább elkerüli a nagy körforgalmat. -
discrete #2623 Melyik?
-
#2622 Már fent van a javított változat omsi hungaryn. A készítő megcsinálta. -
#2621 Ha jól emlékszem a képre, amit csináltál róla, akkor nem tudta megcímezni a memória azt a területet. Futtass egy memtestet. -
discrete #2620 Hi all.
Schwarzberg egy félig kész pálya.
Nincs .hof file és a TTData könyvtár üres.
Az az se buszvonal, se ibis program nincs benne.
Great_Grundorf pályán egyetlen vonal használható a 76-os, a többit programozni kell.
Sandford pályán ibis kód hibás.
Nem tudom miért adnak ki fél munkát a kezükből.
Tudnám javítani, de minek.
Egyik kolégánk megjegyzése az OMSI Hungary chatboxán.
Idézet:
Csak azt nem értem, hogy ez a 21-es vonal saját fejlesztés? Ha nem, szerintem az eredeti készítőnek kellene javítania, és gondolom, fogja is.Szóval ezt most ki kicsinálja?
Ha javitottam pályát azt azért csináltam, hogy tudjunk játszani azokon is, és ne a megszokott vonalakon szágoldozzunk.
Fő a változatosság.
Félreértés ne essék, nem sértődtem meg, örömmel csináltam amit csináltam. De ezt a tevékenységet abbahagyom.
Sorry.
Üdv. Discrete -
Apocalipto #2619 Tekintve hogy a Great Grundorf az eredeti kiterjesztett változata, így felül kell írni. Attól az eredeti útvonalak megmaradnak a .hof fájlban. -
Hyp3r #2618 te hogy oldottad meg a grundorf.hof-os problémát? nekem mindenáron felül akarja írni -
#2617 Köszönöm szépen! -
#2616 Sziasztok. egyszerűen nem értem hogy mi lehet a gond. állandóan a modulos exe hibával zavarog. ha lenyomom két perc és jön a köv. majd egyre sűrűsödik. -
PetiM44 #2615 A kód végére nem 00-t írsz, hanem 10-et. -
#2614 Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy hogy kell beírni az IBIS-be az E végződésű viszonylatokat?!:) Előre is köszi! -
Routeres #2613 Aaaha!
Akkor sajnos nincs ötletem... -
#2612 mondjuk én alapból moddoltam az összes buszt, hogy ne álljon meg 72-nél, lehet az a baj. -
Routeres #2611 Ha a busz (D86R) viszi a 80+ km/h-t akkor működik a mod. Én 102 km/h-t hoztam ki belőle, de nagyon visított szegény.
(Egyébként 60 körül vált 4.-be de ezt inkább kintről lehet hallani, jah és a műszerfalon nem fog megváltozni semmi ami a váltó kinézetét illeti)