63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#2941 Lehet azért, mert nem eredeti -
spy803 #2940 A felső menüsoron klikkelj a kormánykerék ikonra. :) -
1994attila #2939 Sziasztok, van kormányom de nem akar menni vele, más játékkal megy kérlek segítsetek!:) -
#2938 Egyébként ott felül az "Off/Spam/Warez Topic" pirossal olyan mintha az lenne a topic címe, legalábbis valakiknek úgy tűnhet.
Valamelyik topicban láttam olyat, hogy a szövegmezőbe -ahova írjuk a hozzászólást- volt kiírva, hogy tilos a warez meg van off topic stb... -
#2937 Nem kell ilyen alpári módon közölni vele.
Bumburnyakkk: És igen, ha nem eredeti a játék, akkor kérlek fáradj át az Off-topikba, ott segíteni fognak!:) -
#2936 Eredeti?
Ha nem, húzzál az Off topikba!!! -
#2935 helló
segitséget szeretnék kérni!
feltelepitetem a játékot és nem tudom aktiválni ezt irja ki:
undefined error!: Err-Id(0)
várom a segitségeteket köszönöm
helló -
#2934 Blenderben, hogy tudom lemérni egy objektum méreteit? Lightwave-ben mindig kiírta, hogy egy "négyzetrács" épp mekkora a zoomolástól függően. Volt, hogy néhány milliméter volt, de lehetett akár pár kilométer is.
Nagyon rossz, hogy nem tudom épp mekkora objektel dolgozom.... -
#2933 Nem lesz lehetetlen. :) -
spy803 #2932 Hmm, pont egyik nap gondoltam arra, hogy de jó lenne egy OMSI részletességű villamosszimulátor. Hajrá. :D -
Geri556 #2931 http://kuba5.picturepush.com/album/144421/p-OMSI---Karosa-B732.html#column2::/album/144421/detail/5335796
Lessz ebből valami...
Talán.
-
#2930 LOL Az nem pálya!
Objektum. -
#2929 Érdekes pályának tűnik.Link -
#2928 Átmenni az Off/Spam/Warez Topikba.... -
Routeres #2927 Ez az a Karosa amin a csehek már egy ideje kotlanak... :D
Csak nem kiadták? -
#2925 LoL
-
fghjk #2924 Ismeritek ezt a honlapot? Mert tök jó letöltések vannak rajta. Jó letöltések -
fghjk #2923 Sziasztok! A busz festéseket nem tudom hvá kell tenni. Nem tudtok ségíteni? Előre is köszi -
Zoliikp #2922 Tudod, pont ez a baj...
Mindenkinek ,- legalábbis egyenlőre- saját magának kell rájönnie, hogy mi mit csinál, és hogyan csinálja. Tisztelet a kivételnek, ez nem kedvez a mentalitásunknak.
Egy valamiben teljesen őszinték voltak a készítők: "agyon" lehet moddolni a játékot, mindenfélével ki lehet egészíteni, stb.
Csakhogy az adott alap nem teljesen érthető.
Szerintem egy meghatározott keretet mindenféleképpen meg kellett volna határozniuk, amit követve, lépésről-lépésre elkészíthető minden.
Szerintem.... -
Hyp3r #2921 Valaki rájött már arra, hogy manuális váltót hogy lehet létrehozni?
Én, a váltó alapján csak többfokozatú automata váltót tudtam csinálni, de manuálisat még nem. -
Routeres #2920 Egyetértő leszek...
Akinek van hozzá "képzettsége" annak menni fog.
De most őszintén, nem hiányzik a tolatóradar? :D -
Hyp3r #2919 holnap este feltöltöm, mellékelve a magyarázatot is. nem nagy ügy, 2 sornak van lényege a motornál igazából. -
Zoliikp #2918 Gonosz leszek....
"Elég nyílt a játék...."
Tehát kell a hang, és scriptelni a tolató lámpához...Szerintem.
A megvalósítás az más dolog. -
Routeres #2917 Elég nyílt a játék, ha valaki képes megcsinálni, akkor mindenféle járművet képes szimulálni, így akár vonat szimulátor is lehet belőle.
Más: Csak engem zavar, hogy nincs tolatóradar a játékban??? (a csipogó hang tolatáskor) -
sdm34 #2916 Elkezdtem a Laubheim pálya magyarosítását,utca nevek,ibis,megállók,
érdekelne-e valakit?
-
#2915 Csak automata váltóval lehet menni benne? Én szívesen kipróbálnám manuálissal is!! Azaz a beállításokban ott a manual beállítás de nemtom mi értelme ha mindegyik automata... -
#2914 És mi a gondod ezzel? -
beavis3 #2913 Érdekes videó. Busz szimulátorban kamion.. -
Zoliikp #2912 Ne tartsd vissza magad....
Régóta várjuk már a "saját készítésű" módokat.... -
#2911 Engem már múltkor is érdekelt miket irtogattál át :D -
Hyp3r #2910 Nekem már régóta van saját készítésű engine_constfile-m, írtam is párszor.
Váltót is csináltam már a játékhoz. Ha érdekel, megosztom :) -
alberti83 #2909 űdv. új dolgok az http://www.omsi.cz. -
#2908 Attila. ez úton kérlek hogy tartsd be az alapvető fórumhasználati elveket.
Gondolok itt:
-A "válasz erre" gomb használata.
-A magyar helyesírás betartása. (mondatvégi írásjelek.)
-Valamint a mondandódat egy hozzászólásban fogalmazd meg.
Ezek elkerülés miatt átmeneti kitiltást kaphatsz a fórumból.
Megértésed köszönöm. -
crodgok3 #2907 A 3 db reg file-lal semmire sem mész, szóval ha azok meg vannak ugyan ott vagy ahol eddig -
Solt #2906 -
alberti83 #2904 Jó estét uj pálya az http://www.omsi.cz/index.php?strana=down-mapy +uj jármű -
#2900 Nincs Off topik?!?!?!?!
Csak nekem olyan feltűnő az a rohadt nagy vörös felírat a banner alatt közvetlen?! Idézem: Off/Spam/Warez".... -
Routeres #2898 Jogos!
Ha warezzal kapcsolatos kérdésed van, azt az OFF-Topicban tedd fel!
Olyan jó lenne, ha nem kéne hetente elmondani... -
Geri556 #2897 Ha leírnám a véleményem akkor kimoderálnának(engem).
Egy szó:OOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFF
bocs -
1994attila #2896 Sziasztok eltudnátok nekem küldeni a három reg fájlt?