63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
atiwrc #3142 Upsz ezt a keresésbe akartam beirni...
Frankó a gyöngyösi állomás ;)
-
atiwrc #3141 mozaik fájlok betöltése -
ccv518 #3140 Üdv!
Az Ikarus 260 sound modot honnan lehet letölteni? -
beavis3 #3139 hogy ne volna -
#3138 Ehhez a kérdéshez nem találtál jobb topikot?! Mi köze ennek a játékhoz?! -
spy803 #3137 Nincs -
#3136 Van DIRECTX10 a WIN XP-HEZ? 64Bit. -
Dév92 #3135 Helló.Fiúk az ikrus 260 hangnál miért sípol olyan idegesítően a retarder?.Csak mert ha nem játékba játszom le a felvételt tök szép hangjavan.Ja és nem lehetne valamit csinálni? -
#3134 ... és minden pálya (nem csak a Berlin) -
#3133 Sziasztok, akkor most tömören teszem fel a kérdésemet.
NEM TUDOM MI A HIBA! Két kérdésem lenne előbb:
1. Ezek a letöltött magyar pályákhoz, milyen verzióval nem fagy le, (A Berlin az 1.1.3 verzióval lefagy) Most hogy 2.1 verziót ha felteszem, akkor menne, de ahoz felül kell írnom a 2.1 pach-al? A gépigény az megfelelő hozzá. az Nvidiában a progiban is minden be van pipálva. A játék beállításánál minden minimumon van, és mégis lefagy, most már újra indul a gép. MIT CSINÁLJAK? Úgy is megpróbáltam hogy amikor elindítom a játékot, előtte a jobb gombbal a tulajdonságokba kiválasztottam a Windows NT, -
#3132 Visszavonva, most kipróbáltam egy 3 textúrás modellt, és jó lett. Így már teljesen jól lehet vele exportálni. -
#3131 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy nem tudjátok véletlen, hogyan lehet bekapcsolni azt a funkciót, hogy a kereszteződések fölött mutassa, hogy merre kell menni? Mert így elég nehéz, hogy nem tudom merre kéne továbbmenni. Először mikor próbáltam, akkor mutatta, de azóta nem. Köszi a válaszokat. -
#3130 Úgy néz ki én is kénytelen leszek beiktatni egy Blenderes fázist, bár a hivatalos OMSI fórumon valaki egy MeshConvert nevű cuccal állítólag működésre tudta bírni az OmsiXConv-ot nem Blenderből származó X fájllal is. Majd valamikor utánanézek ennek. -
#3129 Én is azért exportálok már inkább blenderrel. Csak valamiért több textúrás modellnél csak az egyiket hajlandó használni. -
#3128 Igen, saját. Van már pár; meg is untam kissé a készítésüket, ezért álltam neki a 737-esnek. Tervben van még egy AI Papagáj Szili (V43 2xxx) Posta-Bhv-val, és 4xx BDt vezérlővel, mert mind a vasúti-, mind a légi közlekedés hangsúlyos szerepet kap a készülő pályámon (Köki-Monor).
Más: Címkézhető táblát (texttexture) sikerült már valakinek készítenie? Nekem egyszerűen nem akar működni. Arra gondolok, hogy az lehet a baj, hogy X formátumban vannak a modelljeim (ti. 3ds max-szal exportálok, és azt nem eszi meg az OmsiXConv). -
#3127 Jól néz ki nagyon!
Ha jól látom a kerszteződés is saját készítés. -
#3126 szia! Nálam is G25 van, én beállítottam a tengelyeket, és minden megfelelően működik. Esetleg nézd meg, a kormány beállításainál, be van-e állítva a 900 fok.
-
nrgasdasd #3125 Szia!
Először is gratulálok nagyon jól halad a pálya, kitartás!
Megkérdezhetem, hogy milyen kormánnyal játszol ? Nekem G25van, de sehogy sem sikerül beállítani! Hol találok olyan beállítást vagyis mit kéne állítgatnom, hogy ne legyen olyan érzékeny ? Kb most 2cmert fordítok és megteszi az egész fordulatot a kormány! -
#3124 Mai munkám:
-
#3123 zanoza modeler -
spy803 #3122 De szuper! Mivel modellezted le? -
#3121 Alakult kicsit a buszpályaudvar, bár a késztől még messze van. A legtöbb dologra a textúra is csak nagyjából van ráhúzva, hogy kb. hogy fog mutatni.
-
#3120 Meg van a dobozos verzió, Feltelepítettem, ... és az Omsi.exe fájlnak 1.1.03 a verzió száma. (1.04MB) Az lenne a kérdésem, hogy ha felülírom a(z) UPDATE Omsi.exe fáljllá (2.16MB),) Akkor egy fajta 2patch, és kijavítja az elöző búgogat? Jobban mennek a hozzá letöltött térképek, nem fagynak le?? És még egy kérdés, hogy az Omsi-nak, milyen proci jó: az AMD, vagy az Inteles? Mert nem csak az Omsi. Minden játék megy vele. -
#3119 //Tudod mit jelent a flood? Na, Te épp azt teszed...
Idézem azt a naaagy piros betűs részt a banner alól:
"A mondandódat egy hozzászólásban fogalmazd meg, és tartsd be a magyar helyesírás szabályait!". Köszi.// -
#3118 Jól fantáziázol, -
#3117 Akkor vegyem le a beállításnál mindent minimumra?? Vagy csak a BERLIN-SPANDAU pályán az FPS-t 40-45re??? -
#3116 Hogy lehet megnézni, a privát videót? -
#3115 Ugyanazt a serialt kell használnod amivel a telepítőt is aktiváltad, vagyis nekem így volt -
#3114 Senki se tud segíteni hol találom a serial om? -
#3113 Ez így nem igaz. Közben addig nézeggettem az sco-kat, hogy rájöttem. -
#3112 :) -
#3111 A beállításoknál lehet eleve beállítani hogy ne sérüljön a busz és át mennyen mindenen, akadály nélkül. Semmit se kell át írogatni. -
#3110 Sziasztok ha valaki vásárolt dobozost is , esetleg megtudná mondani hogy hol a serial key hol találom ? Mert a Registration key t a doboz belsejében. Viszont a másikat hol találom?
Egyébként kb 5 nap és ki küldték. Tök jó az új szaga meg kaptam térképet is , meg van hozzá kis könyv angol, de leírja mit hogyan nagy élmény. -
Hyp3r #3109 Sziasztok!
A linkek közé be lehetne rakni a külföldi omsi-portálokat is a különböző modok és egyéb dolgok miatt szerintem. De ez csak 1 ötlet. -
BravoFox #3108 Az OMSI dobozos változata itt is megvásárolható forintért:
WingBest.Com -
#3107 Sziasztok!
Arról esetleg valaki tud valamit, hogy lehet megoldani, hogy egy objektumon "át lehesssen menni?"
Eddig azt hittem, ha a [surface] nincs benne, akkor lehet átmenni rajta, de ezt is töröltem az sco fájlból, mégis nekimegy a busz a belógó spline-nak (vagy minek). A tájból lóg be, így nem tudok ellene mit tenni...
-
Haulin #3106 Igazad van, de úgy gondolom hogy ez nem olyan nagy gond, és amíg buszok több modell,illetve egyéb fontosabb tárgy nem lesz az "asztalon" addig ezeket biztos nemfogják "formázgatni". A magyarul köszönős meg csak úgy lenne jó ha pár ember összejönne és úgy, mert elég fura lenne ha egy gyerekhangon köszönne egy szép combú hölgy:D -
#3105 Kösz szépen!
Leköteleztél.
Laci. -
#3104 http://portal.virtualtransport.eu/index.php?page=shop.product_details&category_id=38&flypage=vmj_naru.tpl&product_id=292&option=com_virtuemart&Itemid=3&vmcchk=1&Itemid=3 -
#3103 Kíváncsi vagyok, vajon mikor jönnek rá többen hogy az embereket is meglehet csinálni. Sőt az öltözéküket is, érdekes hogy télen egy szál szoknyába vannak a hölgyek és egy pólóba az urak. A köszöntésük is gondolom át állítható. Mi lenne ha bomba nők mászkálnának? Reggel meg magyarul köszönnének. ;)