63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• gumikacsa
    Jól alakul. Kitartást az elkészítéshaz. Textúrázást érted a blenderben?
  • fuszhi
    Hoztam megint egy kis ízelítőt. Íme :
  • bkvbusz
    ------ OFF ------
    Esetleg valakit érdekel egy erős számítógép OMSI-hoz?
    ASUS P5Q-PRO ALAPLAP
    INTEL CORE2DUO E8400 3,06GHz
    ATI RADEON HD 4850 512MB
    4GB KINGSTON HYPERX DDR2 RAM 800MHz
    ------ ON -------
  • gumikacsa
    Tudok, csak úgy beletenni nem tudom, hogy működjön is. De még ráérek rájönni, vagy megvárni egy normális leírást, van még pár(száz) modell, amitz el kell készítenem...
  • Rayden02
    Ígéretesnek tűnik,csak így tovább!
  • Brad33
    Köszönöm.
  • bkvbusz
    Szebbet! Kereszteződéseket is tudsz csinálni OMSI-hoz?
  • discrete
    N24: Bahnhof Wolfstal <-> Gasthof Wolfstal - 02435, Route: 01/02 Éjszakai járat
  • Brad33
    Oké, ez meg is van, de IBIS-be hogy tudom beírni? Mi a helyes számkód?
  • Zoliikp
    Előbb a menüsoron beírod a vonalszámot, kiválasztod a végállomást, majd utána kérsz menetrendet.
  • wollnerd #2765
    Az OMSI Hungary-ra a regisztrált tagok feltölthetik a saját módjaikat?
  • Brad33
    Az IBIS-be hogyan lehet beírni az N24-et? Ha a szám lenne hátul az oké, de a Wolfstal pályán így van, és nem igazán találom a megoldást.
  • gumikacsa
    jaja, jártam már Gyöngyösön.....
  • swadawa senpai
    De mégis, Gyöngyös nincs 3d-sen a maps-be, akkor gondolom hogy jártál már Gyöngyösön, és csináltál képeket, nem?
  • LecterDoktor
    Köszi szépen!:)
  • gumikacsa
    Próbálok minden házat nagyjából olyanra készíteni, mint a valóságban, persze azért leegyszerűsítve. Amik kész vannak valahogy így festenek ( a hétvégén még megcsinálom a 10 emeleteseket, a maradék 4 emeleteseket, és a skálát. Ha marad időm, akkor a buszpályaudvart véglegesítem):

• papi08
    //A "válasz erre" gombot kérlek ezentúl használd. Köszönöm!:)//
  • swadawa senpai
    Értem, nem rossz rész, először nem jöttem rá melyik rész, én hülye, de leesett a sport pálya alapján , és a kidolgozottság milyen lesz? Mert pl mikor megy el az ut a penny market mellet ,kicsit tovább haladva már a házak oldalt felettünk lesznek, az ottani házakat is megcsinálod ugyan olyanra vagy hogy lesz az? Sima tömbházakat raksz oda?
  • gumikacsa
    Gyöngyösből ennyi lesz benne egyelőre:

• Solt
  • gumikacsa
    a készítő azt írta, működött, de sokak szerint kamuzott
  • tenkenorman
    Régebben rakott valaki egy kamiont póttal. annak gondolom nem működött a forgórésze... ha igen akkor viszont lehetne csuklós buszt csinálni.
  • BravoFox
    Hivatalosan is megjelent az OMSI Buszszimulátor dobozos változata. Rendelhető, és 3-5 napon belül szállítani is tudjuk!

KATTINS IDE A RÉSZLETEKHEZ!
  • swadawa senpai
    Ikarus: és amugy hogy tudod beletteni a játékba konkrétan ugyan azt a CBA-t? Meg a házakat? Mivel tök ugyan az, talán a mi házunkat is belerakhatnádxDÉs amúgy gyöngyös föútvonala lesz beletéve? Mert akkor majd tudok segiteni információkba, pl a régi citroen szalon helyett most itt húsáruház lesz :D
  • papi08
    Én az ilyeneket szoktam általában rögtön tiltani....:D
  • gumikacsa
    Úgy legyen. Meg a hivatalos sdk is jöhetne már. :) Csuklós busz, még szólót sem bírt beletenni senki normálisan. :D
  • Routeres
    Madárcsicsergéstől hangos reggelt kívánok!
    Ha jól emlékszem, akkor ma jelenik meg a dobozos verzió, és akkor elérhető lesz a csuklós buszokhoz szükséges részleg is. A letöltősök gondolom patch formájában kapják meg a szükséges anyagot.
  • fuszhi
    Eddig jutottam egyenlőre majd ha lesz időm folytatom

• atila4
    Ezek nagyon jól néznek ki! grat:)

Ment egy PM majd légy szíves válaszolj:)
  • gumikacsa
    Igazából egyelőre a játékkal én sem tudok mit kezdeni. Egyelőre gyártom a tereptárgyakat, a buszpályaudvar majdnem kész, néhány épület, és dolgozom a kereszteződéseken, utakon. Eszembe jutott, hogy majd a Mátra felé is megy egy járat, pl. Gyöngyös-Kékes, vagy Gyöngyös-Parádsasvár viszonylatban, de az még nagyon a jövő, egyelőre a cél Gyöngyös-Karácsond, ha az kész, akkor pedig ez a vonal tovább hevesig. Én már annak is örülni fogok, ha ezt meg tudom valósítani, pedig az eredeti tervem sokkal merészebb volt: Abban 4 vonal szerepelt, Gyöngyös-Heves helyközi, Gyöngyös-Recsk helyközi, Gyöngyös-Eger helyközi, és Gyöngyös, 2-es helyi járata.

1-2 objektum, ha gyöngyösi vagy, és ráismersz, akkor jól dolgoztam..:P

• nrgasdasd
    aranyos :)
  • Solt
    :D:D:D ( nem kommentálom inkább )
  • csige791
    Sok hasonló mailt kaptam már, de ez mindent visz:

"Helo Kornél vagyok TUcc nekem segiteni a buszos játékban pls ujonc vok még fel vettelek MSN enre majd fogadd el meg kéne serial a City Bus Simulator 2010 - Regiobus Usedom ehez ha tucc pls irj Emailban SŰRGŐS"

• tenkenorman
    lehetetlen egy ilyen összetett játékot hibátlanul megcsinálni.
  • PetiM44
    Sajnos. De bízzunk benne, hogy egyszer valaki majd szakít a hagyományokkal.
  • tenkenorman
    de a passziánsz
  • Routeres
    Sajnos nincs olyan, hogy hibátlan játék.
  • PetiM44
    Sőt. Ha hibátlan játékot csinálnának, akkor főleg nem tűnne fel senkinek.
  • Routeres
    Na végre ilyet is láttam.
    Személy szerint nem szeretem az ilyen glitches videókat, mert igazából az ilyen hibák senkinek sem tűnnének fel, csak azoknak, akik a játékot nem rendeltetésszerűen használják.
  • wollnerd #2736
    A mozdony megbolondult! xD