63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#2775 Jól alakul. Kitartást az elkészítéshaz. Textúrázást érted a blenderben? -
#2774 Hoztam megint egy kis ízelítőt. Íme :
-
bkvbusz #2773 ------ OFF ------
Esetleg valakit érdekel egy erős számítógép OMSI-hoz?
ASUS P5Q-PRO ALAPLAP
INTEL CORE2DUO E8400 3,06GHz
ATI RADEON HD 4850 512MB
4GB KINGSTON HYPERX DDR2 RAM 800MHz
------ ON ------- -
#2772 Tudok, csak úgy beletenni nem tudom, hogy működjön is. De még ráérek rájönni, vagy megvárni egy normális leírást, van még pár(száz) modell, amitz el kell készítenem... -
#2771 Ígéretesnek tűnik,csak így tovább! -
Brad33 #2770 Köszönöm. -
bkvbusz #2769 Szebbet! Kereszteződéseket is tudsz csinálni OMSI-hoz? -
discrete #2768 N24: Bahnhof Wolfstal <-> Gasthof Wolfstal - 02435, Route: 01/02 Éjszakai járat
-
Brad33 #2767 Oké, ez meg is van, de IBIS-be hogy tudom beírni? Mi a helyes számkód? -
Zoliikp #2766 Előbb a menüsoron beírod a vonalszámot, kiválasztod a végállomást, majd utána kérsz menetrendet. -
#2765 Az OMSI Hungary-ra a regisztrált tagok feltölthetik a saját módjaikat? -
Brad33 #2764 Az IBIS-be hogyan lehet beírni az N24-et? Ha a szám lenne hátul az oké, de a Wolfstal pályán így van, és nem igazán találom a megoldást. -
#2763 jaja, jártam már Gyöngyösön..... -
swadawa senpai #2762 De mégis, Gyöngyös nincs 3d-sen a maps-be, akkor gondolom hogy jártál már Gyöngyösön, és csináltál képeket, nem? -
#2761 Köszi szépen!:) -
#2760 Próbálok minden házat nagyjából olyanra készíteni, mint a valóságban, persze azért leegyszerűsítve. Amik kész vannak valahogy így festenek ( a hétvégén még megcsinálom a 10 emeleteseket, a maradék 4 emeleteseket, és a skálát. Ha marad időm, akkor a buszpályaudvart véglegesítem):
-
#2759 //A "válasz erre" gombot kérlek ezentúl használd. Köszönöm!:)// -
swadawa senpai #2758 Értem, nem rossz rész, először nem jöttem rá melyik rész, én hülye, de leesett a sport pálya alapján , és a kidolgozottság milyen lesz? Mert pl mikor megy el az ut a penny market mellet ,kicsit tovább haladva már a házak oldalt felettünk lesznek, az ottani házakat is megcsinálod ugyan olyanra vagy hogy lesz az? Sima tömbházakat raksz oda? -
#2757 Gyöngyösből ennyi lesz benne egyelőre:
-
Solt #2756 -
#2755 a készítő azt írta, működött, de sokak szerint kamuzott -
#2754 Régebben rakott valaki egy kamiont póttal. annak gondolom nem működött a forgórésze... ha igen akkor viszont lehetne csuklós buszt csinálni. -
BravoFox #2753 Hivatalosan is megjelent az OMSI Buszszimulátor dobozos változata. Rendelhető, és 3-5 napon belül szállítani is tudjuk!
KATTINS IDE A RÉSZLETEKHEZ! -
swadawa senpai #2752 Ikarus: és amugy hogy tudod beletteni a játékba konkrétan ugyan azt a CBA-t? Meg a házakat? Mivel tök ugyan az, talán a mi házunkat is belerakhatnádxDÉs amúgy gyöngyös föútvonala lesz beletéve? Mert akkor majd tudok segiteni információkba, pl a régi citroen szalon helyett most itt húsáruház lesz :D -
#2751 Én az ilyeneket szoktam általában rögtön tiltani....:D -
#2750 Úgy legyen. Meg a hivatalos sdk is jöhetne már. :) Csuklós busz, még szólót sem bírt beletenni senki normálisan. :D -
Routeres #2749 Madárcsicsergéstől hangos reggelt kívánok!
Ha jól emlékszem, akkor ma jelenik meg a dobozos verzió, és akkor elérhető lesz a csuklós buszokhoz szükséges részleg is. A letöltősök gondolom patch formájában kapják meg a szükséges anyagot. -
#2748 Eddig jutottam egyenlőre majd ha lesz időm folytatom
-
#2747 Ezek nagyon jól néznek ki! grat:)
Ment egy PM majd légy szíves válaszolj:) -
#2746 Igazából egyelőre a játékkal én sem tudok mit kezdeni. Egyelőre gyártom a tereptárgyakat, a buszpályaudvar majdnem kész, néhány épület, és dolgozom a kereszteződéseken, utakon. Eszembe jutott, hogy majd a Mátra felé is megy egy járat, pl. Gyöngyös-Kékes, vagy Gyöngyös-Parádsasvár viszonylatban, de az még nagyon a jövő, egyelőre a cél Gyöngyös-Karácsond, ha az kész, akkor pedig ez a vonal tovább hevesig. Én már annak is örülni fogok, ha ezt meg tudom valósítani, pedig az eredeti tervem sokkal merészebb volt: Abban 4 vonal szerepelt, Gyöngyös-Heves helyközi, Gyöngyös-Recsk helyközi, Gyöngyös-Eger helyközi, és Gyöngyös, 2-es helyi járata.
1-2 objektum, ha gyöngyösi vagy, és ráismersz, akkor jól dolgoztam..:P
-
nrgasdasd #2745 aranyos :) -
Solt #2744 :D:D:D ( nem kommentálom inkább ) -
#2743 Sok hasonló mailt kaptam már, de ez mindent visz:
"Helo Kornél vagyok TUcc nekem segiteni a buszos játékban pls ujonc vok még fel vettelek MSN enre majd fogadd el meg kéne serial a City Bus Simulator 2010 - Regiobus Usedom ehez ha tucc pls irj Emailban SŰRGŐS"
-
#2742 lehetetlen egy ilyen összetett játékot hibátlanul megcsinálni. -
PetiM44 #2741 Sajnos. De bízzunk benne, hogy egyszer valaki majd szakít a hagyományokkal. -
#2740 de a passziánsz -
Routeres #2739 Sajnos nincs olyan, hogy hibátlan játék. -
PetiM44 #2738 Sőt. Ha hibátlan játékot csinálnának, akkor főleg nem tűnne fel senkinek. -
Routeres #2737 Na végre ilyet is láttam.
Személy szerint nem szeretem az ilyen glitches videókat, mert igazából az ilyen hibák senkinek sem tűnnének fel, csak azoknak, akik a játékot nem rendeltetésszerűen használják. -
#2736 A mozdony megbolondult! xD