63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Hyp3r
    Sziasztok!

Csináltam új útvonalat a Britzwald nevű mapra. Megcsináltam a vonalat, a megállólistát, stb., egyszóval mindent, ami a leírásban van. Az a problémám, hogy az AI busz nem a vonalon megy, hanem a 126os "gyári" vonalon, illetve nem írja ki a kijelzőre a végállomás nevét. Mi lehet a gond? Nekem tökéletesen működik a vonal, az utasok felszállnak, minden rendben van vele. De az AI "meghülyül".
  • fuszhi
    Köszöni jól néz ki a 280 ikarus. Írtam hogy mit üzent a srác: egy időre most ö is várakozik. Nem tudom kivel dolgozik össze, mer gondolom azt teszi és ügyesek.
  • Rayden02
    Azért lassan beindul a buli!
  • fghjk
    Köszi így már működik
  • Gilmore03
    http://omsi.precise-division.net/articles.php?article_id=4
    Manualban pontosabb leírás is van.
  • omsifan
    Üdv, a készülő ikarus 280-ól valami hír?
  • Rayden02
    Egyenlőre még semmit,de már készülgetnek javában!
  • Rayden02
    Azért a RedGunn is odateszi magát!
    Én ezt a buszt a kettő közül jobban várom!
    http://omnibussimulator.forumieren.com/t2112p45-karosa-b732#56617
  • sano0314
    Sziasztok! Milyen buszokat lehet letölteni és honnan? A válasz előre is köszönöm.
  • Rayden02
    Nem lesz semmi!
  • fghjk
    És azt hol kell?
  • Gilmore03
    IBIS-t jól be kell állítani (nem csak a menüből a járatot)
  • fghjk
    Kössz, de ott sem jó
  • omsifan
    Remélem a sebességmérőt is megoldják valahogy, mert ahoz szerintem még hozzá sem nyúltak, csak betették így képpel.
  • Zsolt7411
    Azért ezek se lesznek gyengék:)

http://ofpmafia.blog.cz/rubrika/omnibus-simulator
  • Apocalipto
    Csak akkor működik ha garázsnak Spandau van kiválasztva
  • Zsolt7411
    Szevasztok
    Jó lenne ha már kész lenne.
  • gumikacsa
    Ebből hamarosan lesz valami

• fghjk
    Érdekes nálam nem működik
  • fghjk
    Köszi
  • Apocalipto
    Q betűvel lehet léptetni.
  • fghjk
    A sd202 d92 belső kiírókáját (fok-gyem) hogy lehet működtetni?
  • Hyp3r
    Bocsi 5.0ás verzió
  • Hyp3r
    sziasztok!

valaki próbálta már a 4.0ás Ystad-Malmo pályát? Ha csak járatbeli változás van, akkor nem teszem fel.
  • Routeres
    Érdekesnek tűnik, az illető, aki a modot csinálta nem cserélte le (szerintem) az "alap" motorhangot, ez hallható is a videón. Motor indítás/leállítás és az ajtók hangjait cserélte le. Azért ne bántsuk őket, ezek még csak próbálkozások!
  • omsifan
    Pedig belső égésű motor van benne, mégpedig: MAN D-0824 LOH 05 114 kW-os dízelmotor
  • sanyicks
    Ez az urbino 12 ez a valóságban mivel megy? Mert nem éppen belsőégésű motoros hangja van :D
  • Apocalipto
    A Kneel a térdeplés, de ha a valóságban is így térdepelnének a buszok, az utasok megtanulnának repülni :D
  • Misi az ezredes
    Szerintem ezek a HNG modok még túl koraiak és silányak. Nem kéne sokat csinálni, hogy teljes körű tökéletes hangfelvételekkel teli játékod legyen.

Csak a felszerelés kicsit költséges, és nem hiszem hogy a BKV is oly közvetlen lenne mint ahogy gondolom. ::)

Őszinte leszek, nagyon nem tetszenek ezek a hang modok..
  • Routeres
    Jó reggelit fórumtársak!
    Reggeli modáradat, cseh buszbuzi barátainktól:
    Solaris Urbino 12 W7 hang mod videó
    Kneel (nem ugrik be a magyar megfelelő) funkció
    Index hang mod

Jó szórakozást!
  • Misi az ezredes
    Jól néz ki :)
  • gumikacsa
    Ez jó hír. Kiadhatnának valamit, amivel az objektumokat is be lehet pakolni normálisan. Közben lassan haladgat a gyöngyösi bpu. és környéke. Vzsolo-nak hála sikerült betennem mint kereszteződést, és mentem is rajta egy kört. Az állapota még kezdetlegesebb volt, mint alább a képeken, így még azért elég béna.

• fuszhi
    ja tehát kiadnak valami progit ami segítségével nem kell majd tudnunk scriptet írni hát ez jó
  • fuszhi
    az ikarusz az t csak ö konvertálja vagy valami ilyesmi és most ö is vár a SDK ra addig pihenteti a többi projektjeit is. Egyébként mutatott egy ikarus t 280 nak nézem csuklós és magyar lehet más emberkével is dumál a srác aki magyar és hozzák össze felé irányba a dolgot nem tudom majd ezt is meglátjuk.
  • fuszhi
    Nos Vissza írt a srác. Azt írta hogy kijön egy SDK pack és akkor majd nem kell valószínű leírnia mert magamtól is tudok majd buszt csinálni.
    Ezek szerint igaz a hír. A másik hogy valami ikarus t említett amin ö dolgozik vagy valami ilyesmi. Mondja attól függetlenül hogy most ö jutott a legtöbbre fölösleges lenne hosszasan írogatnia mert mind úgy is tudni fogjuk. Tehát szerintem idővel majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok.
    Remélem ez jó hír egy két embernek mer nekem mindenképp az. Üdv "Király vagyok" mi? ;) Sziasztok
  • Routeres
    Akit felcsigáz az OMSI félelmetes valósághűsége, annak ajánlom a következő videót, nézze meg, csak összehasonlítási alapként
    D92
    SD200
  • fghjk
    Boccs
  • Routeres
    Tennénk fel, ha lennének... (ergo még nincsenek)
  • papi08
    \\ Kérlek használd a "válasz erre" gombot. Köszönjük! //
  • fghjk
    Hát amiket csináltatok (mert nem tudok)