63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hyp3r #3062 Sziasztok!
Csináltam új útvonalat a Britzwald nevű mapra. Megcsináltam a vonalat, a megállólistát, stb., egyszóval mindent, ami a leírásban van. Az a problémám, hogy az AI busz nem a vonalon megy, hanem a 126os "gyári" vonalon, illetve nem írja ki a kijelzőre a végállomás nevét. Mi lehet a gond? Nekem tökéletesen működik a vonal, az utasok felszállnak, minden rendben van vele. De az AI "meghülyül". -
#3061 Köszöni jól néz ki a 280 ikarus. Írtam hogy mit üzent a srác: egy időre most ö is várakozik. Nem tudom kivel dolgozik össze, mer gondolom azt teszi és ügyesek. -
#3060 Azért lassan beindul a buli!
-
fghjk #3059 Köszi így már működik -
Gilmore03 #3058 http://omsi.precise-division.net/articles.php?article_id=4
Manualban pontosabb leírás is van. -
#3057 Üdv, a készülő ikarus 280-ól valami hír? -
#3056 Egyenlőre még semmit,de már készülgetnek javában! -
#3055 Azért a RedGunn is odateszi magát!
Én ezt a buszt a kettő közül jobban várom!
http://omnibussimulator.forumieren.com/t2112p45-karosa-b732#56617 -
sano0314 #3054 Sziasztok! Milyen buszokat lehet letölteni és honnan? A válasz előre is köszönöm. -
#3053 Nem lesz semmi! -
fghjk #3052 És azt hol kell? -
Gilmore03 #3051 IBIS-t jól be kell állítani (nem csak a menüből a járatot) -
fghjk #3050 Kössz, de ott sem jó -
#3049 Remélem a sebességmérőt is megoldják valahogy, mert ahoz szerintem még hozzá sem nyúltak, csak betették így képpel. -
Zsolt7411 #3048 Azért ezek se lesznek gyengék:)
http://ofpmafia.blog.cz/rubrika/omnibus-simulator -
Apocalipto #3047 Csak akkor működik ha garázsnak Spandau van kiválasztva -
Zsolt7411 #3046 Szevasztok
Jó lenne ha már kész lenne. -
#3045 Ebből hamarosan lesz valami
-
fghjk #3044 Érdekes nálam nem működik -
fghjk #3043 Köszi -
Apocalipto #3042 Q betűvel lehet léptetni. -
fghjk #3041 A sd202 d92 belső kiírókáját (fok-gyem) hogy lehet működtetni? -
Hyp3r #3040 Bocsi 5.0ás verzió -
Hyp3r #3039 sziasztok!
valaki próbálta már a 4.0ás Ystad-Malmo pályát? Ha csak járatbeli változás van, akkor nem teszem fel. -
Routeres #3038 Érdekesnek tűnik, az illető, aki a modot csinálta nem cserélte le (szerintem) az "alap" motorhangot, ez hallható is a videón. Motor indítás/leállítás és az ajtók hangjait cserélte le. Azért ne bántsuk őket, ezek még csak próbálkozások! -
#3037 Pedig belső égésű motor van benne, mégpedig: MAN D-0824 LOH 05 114 kW-os dízelmotor -
sanyicks #3036 Ez az urbino 12 ez a valóságban mivel megy? Mert nem éppen belsőégésű motoros hangja van :D -
Apocalipto #3035 A Kneel a térdeplés, de ha a valóságban is így térdepelnének a buszok, az utasok megtanulnának repülni :D -
#3034 Szerintem ezek a HNG modok még túl koraiak és silányak. Nem kéne sokat csinálni, hogy teljes körű tökéletes hangfelvételekkel teli játékod legyen.
Csak a felszerelés kicsit költséges, és nem hiszem hogy a BKV is oly közvetlen lenne mint ahogy gondolom. ::)
Őszinte leszek, nagyon nem tetszenek ezek a hang modok.. -
Routeres #3033 Jó reggelit fórumtársak!
Reggeli modáradat, cseh buszbuzi barátainktól:
Solaris Urbino 12 W7 hang mod videó
Kneel (nem ugrik be a magyar megfelelő) funkció
Index hang mod
Jó szórakozást! -
#3032 Jól néz ki :) -
#3031 Ez jó hír. Kiadhatnának valamit, amivel az objektumokat is be lehet pakolni normálisan. Közben lassan haladgat a gyöngyösi bpu. és környéke. Vzsolo-nak hála sikerült betennem mint kereszteződést, és mentem is rajta egy kört. Az állapota még kezdetlegesebb volt, mint alább a képeken, így még azért elég béna.
-
#3030 ja tehát kiadnak valami progit ami segítségével nem kell majd tudnunk scriptet írni hát ez jó -
#3029 az ikarusz az t csak ö konvertálja vagy valami ilyesmi és most ö is vár a SDK ra addig pihenteti a többi projektjeit is. Egyébként mutatott egy ikarus t 280 nak nézem csuklós és magyar lehet más emberkével is dumál a srác aki magyar és hozzák össze felé irányba a dolgot nem tudom majd ezt is meglátjuk. -
#3028 Nos Vissza írt a srác. Azt írta hogy kijön egy SDK pack és akkor majd nem kell valószínű leírnia mert magamtól is tudok majd buszt csinálni.
Ezek szerint igaz a hír. A másik hogy valami ikarus t említett amin ö dolgozik vagy valami ilyesmi. Mondja attól függetlenül hogy most ö jutott a legtöbbre fölösleges lenne hosszasan írogatnia mert mind úgy is tudni fogjuk. Tehát szerintem idővel majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok.
Remélem ez jó hír egy két embernek mer nekem mindenképp az. Üdv "Király vagyok" mi? ;) Sziasztok -
Routeres #3027 Akit felcsigáz az OMSI félelmetes valósághűsége, annak ajánlom a következő videót, nézze meg, csak összehasonlítási alapként
D92
SD200 -
fghjk #3026 Boccs -
Routeres #3025 Tennénk fel, ha lennének... (ergo még nincsenek) -
#3024 \\ Kérlek használd a "válasz erre" gombot. Köszönjük! // -
fghjk #3023 Hát amiket csináltatok (mert nem tudok)