63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#3022 A miket? -
fghjk #3021 Rakjátok már fel az egyedi buszokat! Kérlek!
-
#3020 Köszi :) Eddig csak erre nem találtam megoldást. Szerencsére mindenidők legjobb busszimulátorával van dolgunk, melyben nagyítóval kell keresni a hibát :) -
BravoFox #3019 Az OMSI készítői egy zseniális megoldást adnak a túlérzékeny kormányra: az OMSI beállításainál, ahol a kormány tengelyeit adod meg, a kormány tengelye mellett a LINEAR helyett a BI-PROGRESSIVE-et válaszd. Ezt találták ki azokhoz a kormányokhoz, amik csak kb. 180 fokot fordulnak, és nem 900-at meg hasonlókat. -
alexander1993 #3018 Hello. Tervezik, hogy az alappályán lévő vonalak közül többet is használhatunk majd? -
fghjk #3017 Hello amikor azt a Pflizdorf mapot letöltöttem a man d92 kiírója működött (belső). Nem tudjátok hol lehet azt beállítani?
-
#3016 Hogyhogy nem tudod átállítani? Megnyomod a "NEW ==>" gombot, utána a "Dep. time"-nál átírod az éjfélt a kívánt időpontra, és Entert nyomsz. -
Hyp3r #3015 Sziasztok!
Menetrendet akarok csinálni, de mindig éjfélre teszi be az első járat indulását, és nem tudom átállítani:S Valakinek valami ötlet? -
#3014 Lehet valahogy állítani a kormány érzékenységén? A kormányom beállításaiban teljesen levéve, de így is túlreagál enyhén a játék :S -
#3013 Háj írtam a művész úrnak. Tudjátok annak a srácnak aki csinált egy buszt. piros fehér buszt. Hátha segít nekünk a 260 ikarus ba. -
#3012 Én is csak ugyanazt tudom mondani mind az előttem szóló,hajrá! -
alexander1993 #3011 Hello. Honnan lehet letölteni a Spandau Modern V9 verziót? Láttam egy korábbi hsz.-ben linket de az már nem működik. Tudnátok még adni már kiadott valós útvonalakhoz linket?
Előre is köszi. -
#3010 Hahh! Hát ez állati jó, ugyanis így fel lehet dobni a map-ot, de nagyon! Fél óránként járna vonat, ide-oda. :-) Kitartás a maphoz, szeretettel várjuk! :-) -
discrete #3009 Igen. Mintha menetrendet szerkesztenél a buszokhoz. -
#3008 Több időpontot is meg lehet adni? Szóval, hogy mondjuk 7:00 , 8:00 ... -
discrete #3007 Üdv.
Meglehet adni az időpontokat persze.
Amit a képen látsz az a vonat 7:00-kor indult, kb 50m-ről :-).
Nem egy bonyolult dolog.
Készülőben van egy fiktív pálya, amit most csinálok, abban lesz vonat.
Röviden ennyi.
Üdv. Discrete
-
Zoliikp #3006 Külön Editor nincs...
Elindítani a következőképpen lehet:
omsi.exe -editor -
Adambence #3005 Vki tudna segíteni? Fel volt rakva az Omsi de elromlott eltöröltem újraraktam de azóta vhogy nem találom az Editort.. -
#3004 Ez szuper discrete! Most már csak azt lenne jó tudni, hogy meg lehet adni, hogy mikor járjon a vonat? Ilyeneket fasza volna látni a pályákon. -
discrete #3003 -
dreher13 #3002 köszönet -
Zoliikp #3001 A Bad-Schmallingen nem tartalmaz hof fájlt, ezért nincs útvonal.
A Great_Grundorf "There are is at least one invalid track entry :75_se-se,Nr56" hibát jelez?
Ha igen, akkor keresd meg a 75_se-se.ttr fájlt (\omsi\maps\Great_Grundorf\TTData), nyisd meg egy szövegszerkesztőben, és az 56-os bejegyzésben a 77 számot írd át 50-re.
Mentsd el, indítsd az Omsit... -
dreher13 #3000 Sziasztok. Tegnap ki szerettük volna próbálni a Bad-Schmallingen és a Great_Grundorf pályákat, de utóbbi eleve hibaüzenettel indul, valamint nincsenek kiválasztható útvonalak. Mi lehet a hiba?
Köszi, jó játékot és fejlesztést mindenkinek. -
#2999 jó féle! -
discrete #2998 Hi all.
Kicsit eljátszadoztam a vonatokkal. :D
-
#2997 Sziasztok!
Há-la a jó égnek.
Remélem valahová csinálnak egy leírást. Ábrákkal.
Mer elég "nyögve nyelősen" haladok. Tuti a videó. Most igazán elvagyok kápráztatva. Végre megint mutat valami új dolgot valaki. Amit lehet hogy meg is tart magának.
Na szuper legalább tudjuk hogy nem lehetetlen. Üdv! -
#2996 Ez milyen tipusu busz? -
#2995 Vuháá! -
spy803 #2994 Szóval, meglehet oldani. :) -
#2993 -
zorba3333 #2992 Helyesbítek, nem hiányoznak a Rollband kódok, csak nincsenek sehol feltüntetve, így vagy végigpróbálgatja az ember a variációkat, vagy az egyszerűbb utat választva, a menüből elérhető 92-es ikonra kattintva használja azokat. -
zorba3333 #2991 Nem egy nagy durranás az igaz, mégis kis kompromisszumokkal ugyan, de legalább játszható.
Rövidek a viszonylatok, hiányoznak a Rollband kódok, és a térkép sem túl fantáziadús.
Biztos, hogy nem ez lesz az év térképe, ellenben remek alap lehet egy esetleges továbbfejlesztésre, mint ahogy az a Grundorf map esetében is történt.
Működik patch nélkül is. -
stomachh #2990 Erről a Millvillről nem sok jót írnak a kinti fórumban. -
sanyicks #2989 Ahogy hallottam olyan mint egy átlagos strutúrált nyelv, azzal a különbséggel, hogy mondjuk 2 szám közti művelet nem úgy megy hogy 1+1 hanem úgy hogy 1 1 + tehát a végén van a művelet. -
#2988 Mármint kosakkosak omsi forum tagnak!
Ő csinálja a Renault Magnum-ot!
ITT van a topikja! -
#2987 Neki meg ez a dolog nem megy!
Gondolom nem kell elárulnom hogy pontosan milyen script is ez!
Remélem sikerül rájönnie! -
2156 #2986 Köszi megnézem! Neked is kösz gumikacsa! Előbb-utóbb csak kialakul :). -
#2985 Igen. Már csak a szkkriptelés volt. -
#2984 Már csak a be scriptelése a busznak volt hátra? -
#2983 Üdv,sikerült bejelentkeznem, köszönöm zil130-nak hogy bejelentette a rossz hírt. Sajnálom, nem sikerült