63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• gumikacsa
    A miket?
  • fghjk
    Rakjátok már fel az egyedi buszokat! Kérlek!

• dkvfan
    Köszi :) Eddig csak erre nem találtam megoldást. Szerencsére mindenidők legjobb busszimulátorával van dolgunk, melyben nagyítóval kell keresni a hibát :)
  • BravoFox
    Az OMSI készítői egy zseniális megoldást adnak a túlérzékeny kormányra: az OMSI beállításainál, ahol a kormány tengelyeit adod meg, a kormány tengelye mellett a LINEAR helyett a BI-PROGRESSIVE-et válaszd. Ezt találták ki azokhoz a kormányokhoz, amik csak kb. 180 fokot fordulnak, és nem 900-at meg hasonlókat.
  • alexander1993
    Hello. Tervezik, hogy az alappályán lévő vonalak közül többet is használhatunk majd?
  • fghjk
    Hello amikor azt a Pflizdorf mapot letöltöttem a man d92 kiírója működött (belső). Nem tudjátok hol lehet azt beállítani?
  • vzsolo
    Hogyhogy nem tudod átállítani? Megnyomod a "NEW ==>" gombot, utána a "Dep. time"-nál átírod az éjfélt a kívánt időpontra, és Entert nyomsz.
  • Hyp3r
    Sziasztok!

Menetrendet akarok csinálni, de mindig éjfélre teszi be az első járat indulását, és nem tudom átállítani:S Valakinek valami ötlet?
  • dkvfan
    Lehet valahogy állítani a kormány érzékenységén? A kormányom beállításaiban teljesen levéve, de így is túlreagál enyhén a játék :S
  • fuszhi
    Háj írtam a művész úrnak. Tudjátok annak a srácnak aki csinált egy buszt. piros fehér buszt. Hátha segít nekünk a 260 ikarus ba.
  • Rayden02
    Én is csak ugyanazt tudom mondani mind az előttem szóló,hajrá!
  • alexander1993
    Hello. Honnan lehet letölteni a Spandau Modern V9 verziót? Láttam egy korábbi hsz.-ben linket de az már nem működik. Tudnátok még adni már kiadott valós útvonalakhoz linket?
    Előre is köszi.
  • Penge88
    Hahh! Hát ez állati jó, ugyanis így fel lehet dobni a map-ot, de nagyon! Fél óránként járna vonat, ide-oda. :-) Kitartás a maphoz, szeretettel várjuk! :-)
  • discrete
    Igen. Mintha menetrendet szerkesztenél a buszokhoz.
  • Penge88
    Több időpontot is meg lehet adni? Szóval, hogy mondjuk 7:00 , 8:00 ...
  • discrete
    Üdv.

Meglehet adni az időpontokat persze.
    Amit a képen látsz az a vonat 7:00-kor indult, kb 50m-ről :-).
    Nem egy bonyolult dolog.

Készülőben van egy fiktív pálya, amit most csinálok, abban lesz vonat.

Röviden ennyi.

Üdv. Discrete

• Zoliikp
    Külön Editor nincs...
    Elindítani a következőképpen lehet:
    omsi.exe -editor
  • Adambence
    Vki tudna segíteni? Fel volt rakva az Omsi de elromlott eltöröltem újraraktam de azóta vhogy nem találom az Editort..
  • Penge88
    Ez szuper discrete! Most már csak azt lenne jó tudni, hogy meg lehet adni, hogy mikor járjon a vonat? Ilyeneket fasza volna látni a pályákon.
  • discrete
  • dreher13
    köszönet
  • Zoliikp
    A Bad-Schmallingen nem tartalmaz hof fájlt, ezért nincs útvonal.
    A Great_Grundorf "There are is at least one invalid track entry :75_se-se,Nr56" hibát jelez?
    Ha igen, akkor keresd meg a 75_se-se.ttr fájlt (\omsi\maps\Great_Grundorf\TTData), nyisd meg egy szövegszerkesztőben, és az 56-os bejegyzésben a 77 számot írd át 50-re.
    Mentsd el, indítsd az Omsit...
  • dreher13
    Sziasztok. Tegnap ki szerettük volna próbálni a Bad-Schmallingen és a Great_Grundorf pályákat, de utóbbi eleve hibaüzenettel indul, valamint nincsenek kiválasztható útvonalak. Mi lehet a hiba?
    Köszi, jó játékot és fejlesztést mindenkinek.
  • Rayden02
    jó féle!
  • discrete
    Hi all.

Kicsit eljátszadoztam a vonatokkal. :D

• fuszhi
    Sziasztok!
    Há-la a jó égnek.
    Remélem valahová csinálnak egy leírást. Ábrákkal.
    Mer elég "nyögve nyelősen" haladok. Tuti a videó. Most igazán elvagyok kápráztatva. Végre megint mutat valami új dolgot valaki. Amit lehet hogy meg is tart magának.
    Na szuper legalább tudjuk hogy nem lehetetlen. Üdv!
  • Rayden02
    Ez milyen tipusu busz?
  • Rayden02
    Vuháá!
  • spy803
    Szóval, meglehet oldani. :)
  • gumikacsa
  • zorba3333
    Helyesbítek, nem hiányoznak a Rollband kódok, csak nincsenek sehol feltüntetve, így vagy végigpróbálgatja az ember a variációkat, vagy az egyszerűbb utat választva, a menüből elérhető 92-es ikonra kattintva használja azokat.
  • zorba3333
    Nem egy nagy durranás az igaz, mégis kis kompromisszumokkal ugyan, de legalább játszható.
    Rövidek a viszonylatok, hiányoznak a Rollband kódok, és a térkép sem túl fantáziadús.
    Biztos, hogy nem ez lesz az év térképe, ellenben remek alap lehet egy esetleges továbbfejlesztésre, mint ahogy az a Grundorf map esetében is történt.
    Működik patch nélkül is.
  • stomachh
    Erről a Millvillről nem sok jót írnak a kinti fórumban.
  • sanyicks
    Ahogy hallottam olyan mint egy átlagos strutúrált nyelv, azzal a különbséggel, hogy mondjuk 2 szám közti művelet nem úgy megy hogy 1+1 hanem úgy hogy 1 1 + tehát a végén van a művelet.
  • Rayden02
    Mármint kosakkosak omsi forum tagnak!
    Ő csinálja a Renault Magnum-ot!
    ITT van a topikja!
  • Rayden02
    Neki meg ez a dolog nem megy!

Gondolom nem kell elárulnom hogy pontosan milyen script is ez!
    Remélem sikerül rájönnie!
  • 2156
    Köszi megnézem! Neked is kösz gumikacsa! Előbb-utóbb csak kialakul :).
  • omsifan
    Igen. Már csak a szkkriptelés volt.
  • muHaHaHa
    Már csak a be scriptelése a busznak volt hátra?
  • omsifan
    Üdv,sikerült bejelentkeznem, köszönöm zil130-nak hogy bejelentette a rossz hírt. Sajnálom, nem sikerült