63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#2982 Én még rajta vagyok, de most kevesebb az időm.
Kell nekem is, "nyugi".
Lehet mire kész leszek, addigra más már rég csinál egyet. Viszont én nem a képzelő erőmet szeretném használni ;) Nem tudom megéri e de egy kockát hamar összevágtam volna. Üdv! -
#2981 Így igaz! -
#2980 Minden okkal történik :) -
#2979 Sajnos ez a helyzet!
Amúgy innen is grat a két fejlesztőnek,iszonyat összetett és aprólékos munkát végeztek!Ember legyen a talpán aki képes lesz ki ismerni a script rendszer alapjait és rejtelmeit az eme fantasztikus játéknak!! -
Gilmore03 #2978 Rémlik, hogy nekem is voltak hasonló problémáim más játékoknál mikor először megvettem a kormányom...Vezérlőpultban újrakalibrálás megoldotta nekem. -
#2977 kormány beállításainál(nem a játékban) ha van olyan, hogy kombinált (fék gáz) akkor azt ki kell pipálni. Ha ki van pipálva, akkor meg kivenni a pipát.
Nem biztos, hogy ez a megoldás, csak ötlet volt -
2156 #2976 Köszi! Mindegy melyiket nyomom, 50%-ről gázra csökken fékre nő az érték beállításnál is, hiába pipálok, mindegy milyen sorrendben nyomom a pedálokat egy tengely ennyi :(. -
#2975 Sőt már a Newton nevű valós pálya is került kiadásra.
Newton város Dél-Angliában van. -
zil130 #2974 Vagyis Omsifan nevű kolléga volt csak ezt küldte nekem mert nem tud bejelentkezni, kérte hogy írjam le.
-
zil130 #2973 Hát sajnálom, én voltam aki átvette az ikarus 260 scriptelést de ez nem ment sajnálom, de az OMSI script rendszere nagyon bonyolult kisebbeket már csináltam de ez... na szóval remélem valaki átvenné és be tudná fejezni. Ma már feladtam -
Haulin #2972 Remélem ikarus készítése nem "fagyott" be, mert nagy nagy szükségem lesz hozzá a saját készítésű valós méretű városom(vagyis "reális" map:D). Az az egy szerencsém hogy jól ismerem a várost és gyorsabban haladok mintha...:D -
zorba3333 #2971 Sziasztok!
Megjelent egy új, fiktív vonalvezetésű map, Milvill néven!
Három rövid viszonylaton (64, 99, 99E)lehet vezetni, kisvárosi hangulatú környezetben.
Találtam benne néhány kisebb hibát, de ezek a működést nem befolyásolják:
- A GPS jelek nem tökéletesek.
- A Rollband rendszerű kijelzőkre a járatszámot csak menüből lehet kiíratni, illetve hiányoznak a végállomás kódok is, így ezeket vagy végigpróbálgatja az ember, vagy kiíratja menüből, de ettől eltekintve működik.
(A Mátrix rendszerű viszonylatjelzők tökéletesen működnek!)
A pálya használatakor figyelni kell arra, hogy a honállomás Milvill legyen, mert különben nem működnek az IBIS kódok.
Milvill 1.0 letöltés -
Gilmore03 #2970 Azaz órától balra, sorry egy ideje nem játszottam már vele =) -
Gilmore03 #2969 Csak tipp de mikor beállítod a kormányt, fék helyett a gázt nyomd és fordítva (nem tudom így működik-e, OMSI-t még nem próbáltam kormánnyal, 180 fokos elfordulás kevés, 900 kéne...)
GPS tudtommal nincs, de ha a menüben ráklikkelsz a sárga nyíl ikonra (órától jobbra) akkor a kereszteződésekben egy szép nagy nyíl mutatja merre kell menni. -
2156 #2968 Sziasztok! Még ismerkedem a játékkal, kormánnyal megyek, egy gondom van vele: a gáz és a fék fordítva működik, hiába pipáltam a beállításoknál a megfordítást akkor is. Más: van valami gps féleség ami mutatná , hogy merre is kell mennem, vagy szükségem van vonalismeretre, hogy ne bolyongjak félórákat a következő megállót keresve? -
#2967 bekell állítani tengelyenként, h mit észleljen ha mondjuk eltekered a kormányt.. -
1994attila #2966 Sikerült. -
1994attila #2965 és nem tudom beállítani, mert button 1,2 stb van és nem sikerül -
1994attila #2964 De nem megy a kormány írjátok le hogy kell. -
#2962 Ott ahol a kormányt is be kell kapcsolni van egy gomb (alt megnyomásával jön le egy menü) és a kormánykeréktől jobbra a 2.-ik. Már nem emlékszem milyen kép van rajta. -
#2961 Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy a FreeTrack-hoz a játékban mit kell beállítani?
Repüllős játéknál semmit nem kellett és működött.
(2.1-et használom mert a 2.2 mindig lefagy) -
discrete #2960 Üdv. mindenkinek!
OVKV jövőheti beosztás. -
gabesz012 #2959 Illetve a váltón nem véletlenül van fix 1-es, fix 2-es opció (a D92-ben nincs, de annak kicsit erősebb a motorja), adagolt gázzal valóban szépen fel lehet menni, még a 77-esen is, a Peak előtti emelkedőn lévő megállóból is simán el lehet indulni. Igaz, van egy része a szerpentinnek, ahol ha nincs elég lendület, akkor annyi; de ez a valóságban is így van, ha nincs letakarítva a hegyi út -10 fokban, akkor állnak egymás után a buszok elakadásjelzővel... -
#2958 Nem érezted az iróniát, vagy nem olvastad attila pár sorral korábbi hozzászólásait. :-) -
#2957 Hát, nem hallok sűrűn automata 260-ast, de ennél még az eredeti hangok is jobban hasonlítanak. -
1994attila #2956 Rá mentem a kormányra, de akkor se megy. -
#2955 nem tudom miért nem tudtok felmenni. nekem a legmostohább időben is sikerült, csak kell egy kis lendület. -
Routeres #2954 Ez nekem is feltűnt. Főleg a Meisendorf mapon, ott van egy marha meredek emelkedő, amin nem lehet felmenni, de az AI-nak persze meg se kottyan, sőt most, hogy így írom, az alap Grunodrfon se tudok felmenni a Bauernhof előtti dombom ha hó van.
Csige791: Szerintem ez nem annyira szembetűnő hiba, nekem legalábbis nem igazán tűnt még fel. De ha már mindenképpen szőrszálhasogatunk (), akkor örültem volna ha beleteszik a kerék csúszás nyomát (mi erre a jó szó, féknyom? elfelejtettem...). (Pl.: blokkolásnál húzzon csíkot) Extrémebb ötleteim is vannak, de azok szerintem az OMSI-t hajtó graf. motor miatt nem kivitelezhetőek. -
#2953 Nagyon szarul van megcsinálva a "gumi fizika". Ha blokkol az első kerék akkor is tudod irányítani a buszt. Ez egy vicc. -
#2952 szerintem túlságosan csúszik 1 kis dombon ha van hó lehetetlen elindulni -
Routeres #2951 Ti próbáltatok már driftelni busszal? Néha hóban előfordult velem, hogy lejtőn lefelé, kanyarban keresztbefordul a jármű, és ugye valahogy meg kell tartani, mert különben sopánkodnak az utasok. -
#2950 Az Ikarus 260 sound mod az jó, de akkor az igazi, ami itt elhangzott: Hogy olyan busz amit Gumikacsa kreál, és magyar térképpel, az lenne az igazi.
A "készülőfélben lévő OMSI villamos simulator"-ról még annyit, ha tesznek bele, felső vezetéket , és összehangolják a busz simulatorral, de hát miket beszélek. Látszik hogy onnan van. Akkor jó lesz. Egy kalappal a készítő(k)nek! Hajrá! -
Routeres #2949 Depöpec! Belinkelték a videómat Amúgy nem olyan rossz (mondjuk nem én csináltam a modot), el lehet játszani vele... -
discrete #2948 Frissitve -
#2947 Törölték... -
#2946 Ez nagyon szar. :D -
discrete #2945 Üdv. Mindenkinek!
OVKV Sofőrök figyelem.
Jövőheti beosztást a Wolfstal pályán teljesítjük.
A pálya javított verziója (V2)letölthető INNEN.
Beosztás a Fórumon lesz olvasható, a mai napon.
Üdv. Discrete -
#2944 Ikarus 260 hang mod
-
alexander1993 #2943 Hello. Letöltöttem az OMSI Aufgabenpack 2.0 és 2.01 verziót. Mit kell tennem, hogy a 21E busz is közlekedjen és a buszok kiírják a jelzését? -
spy803 #2942 Ez hülyeség.