63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#3264 Az remek lesz! -
opking #3263 Helló!
Fiktív vonal mind, ahogy azt a készítő is írta a német fórumon. -
alexander1993 #3262 Megnéztem a videókat, tök jó pályák. Nem tudni kb. mikorra várható? -
#3261 ez sztem várható volt, hogy valaki kibővíti az alap térképet
jó lesz ez. bár ha már videók vannak, lassan jönni fog -
#3260 Üdv. Akkor a BERLIN-SPANDAU pályánál akkor 40-re vegyem az FPS-t? -
Brad33 #3259 Űűű ez nagyon jó hír:)) -
#3258 Azt hittem beírtam, ezek szerint nem.
Ha minden igaz, a hétvégén már a Karosa-val is mehetünk.. -
#3257 Készül a Berlin-Spandau 2.0! 63, 5, 13, 54, 94, 31 járatok lesznek megcsinálva, természetesen ezzel együtt maga a pálya is bővül. Elég ígéretesnek tűnik, főleg a 13-as indulópontja. Érdemes megkukkolni a videókat a youtube-on. www.omsi.cz főoldaán megtaláljátok a lineket. -
#3256 kicsit félreolvastam, azt hittem kikapcsolni hogy lehet, nem állítgatni :& -
Zoliikp #3255 Azt kérdezted lehet-e, és hogy hol változtatni a beállításokat...
Ez a válasz...
A többi a Te dolgod. -
kitt2000 #3254 Feltölteni !Hogy ki tudjam cserélni?Mert így elég nehéznek tüník!
Man SD 202 89 buszhoz kéne! -
Zoliikp #3253 Az Omsi\Vehicles\Man_sd202\man_d92.bus fájlban a megoldás.
[add_camera_reflexion]
-1.342
5.345
1.799
0
52
169
0
Három ilyen bejegyzés van, 3 tükör....
-1.342, 5.345 and 1.799 = x, y, z of the camera position (mirror position)
0 = distance to cam, do not use it with mirror cams
52 = viewing field angel (zoomed or not) in degree
169/0: direction angels (lateral and vertical) of the mirror normal
Ez a magyarázat -
kitt2000 #3252 Nem aszt kéne látni mint a vehicles/MAN_SD_202/Texture/reflexion0,1 képeken van?
Valaki nem tudja úgy beállítani! -
kitt2000 #3251 azért kérdezem mert nem nagyon lehet látni a busz végét meg az ajtókat így nehéz fordulni vele!
Man202kéne! -
Zoliikp #3250 Bár már kaptál választ, nem értek vele egyet.
Amit a kolléga leírt, csak a megjelenítést változtatja.
Ha azonban a látószöget akarod változtatni, akkor sajnos meg kell tanulnod scriptet írni, vagy ellátogatsz sűrűn a német oldalra, ahol a készülő Karosa busznál adtak a tükör beállításához tanácsot a játék készítői.
-
gyuri35 #3249 Üdv!AI busza miért lökdös hátulról?Lassú vagyok? -
gyuri35 #3248 Jó lenne pluszban a virtuális visszapillantó,azt nem kell állítgatni! -
#3247 Jó persze lehet, viszont nem a dőlés szögét ;) -
#3246 options - graphics - real time reflexions legördülő: none -
kitt2000 #3245 Lehet állítani a visszapillantó tükröket?
Ha lehet hogyan? -
#3244 Heló !
Valaki tudja mikor adják ki a busz script készítésében segítségünkre szolgáló pack ot? Vagy valaki tud valamit a készülő buszok állapotáról?
-
Zoliikp #3243 Amikor elérted a kívánt magasságot a pályádnál, a következő szakasz Gradient End-hez - /mínusz/ előjellel írd a számot...
Tehát röviden:
emelkedés = pozitív szám,
süllyedés = mínusz szám. -
Hulko #3241 Hello!
Csinaltam egy utszakaszt es ugy hogy a gradient start/end el feljebbmentem a talajszinttol,es most a kerdesem:hogy megyek vissza rendesen?Szoval hogy ne lebegjen az az utszakasz a talaj felett,vagy ez csak ilyen probalgatasokal lehetseges?
Koszi -
gyuri35 #3240 Végre sikerült végigcsinálnom egy járatot!Köszönet a segítségekért,elnézést a balga kérdésekért!Köszönöm! -
Gilmore03 #3239 höhöhöhö <3 trolling -
gyuri35 #3238 Köszönöm szépen mindjárt kipróbálom! -
Apocalipto #3237 Ajj, utolsó próbálkozás... : -
Apocalipto #3235 ALT menü, majd kattints erre az ikonra: -
gyuri35 #3234 Milyen fehér nyúl?Mi van? -
nrgasdasd #3233 900fok volt a probléma, erre nem is gondoltam, köszi! -
Gilmore03 #3232 Follow the white rabbit! -
gyuri35 #3231 Külön köszönet Zorba-nak az IBIS leírásért!Csak tudnám merre kell menni! -
gyuri35 #3230 Körülbelül ötödször olvastam el Martinez írását rosszul írtam be a járatszámot,vagy mit!Köszönöm,Martinez! -
#3229 IBIS-t beállítottad? Régi Rollband-os MAN-nél a kijelzőt beállítottad? Menetrendet választottál? -
gyuri35 #3228 Sziasztok!Miért nem szállnak fel az utasok?Beállok a megállóba,ahol álldogálnak,kinyitom az ajtót,de nem jön oda egy utas sem hogy felszálljon! -
#3227 Igen,nálam volt a hiba,már megoldódott! -
Zoliikp #3226 Annyi lemaradt, hogy ez csak a zászlók a busz elején... -
Zoliikp #3225 Wimpel.bmp a neve, és tartozik hozzá script és o3d fájl is.
Csak magára a Wimpel-re keress rá, és minden világos lesz... -
zil130 #3224 Köszönöm a választ, de nem pontosan ezt kérdeztem, hanem azt, hogy vannak a buszon azok a dísz zászlók meg ilyenek, és azt hogy fessem át hogy ne legyenek rajta? mert a zászlók nincsenek is a festésen. -
Hyp3r #3223 Sziasztok!
Nagyon sok új maphoz - amik a cseh omsi portálon vannak - nincsenek meg a .tga fájlok, ezért használhatatlanok. Pedig lenne 1-2 ígéretes map, de .tga fájlok nélkül sajna nem működnek. Aki ért a .tga fájlok szerkesztéséhez, csinálhatna 1 leírást hozzá.
Üdv