63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Elekem
    Nekem sajnos blokkolja valami ezért kérnék egy másik lehetőséget.
  • Stig95
    Nekem simán lejön, próbáld meg még egyszer letölteni!
  • Elekem
    A honosítást fel tudná nekem valaki tenni egy másik tárra mert ahol most van onnan nem tudom letölteni. Köszönöm!
  • Stig95
    Ez engem is érdekel.
  • aerolive
    http://www.omsi.cz/adm/data/files/images/lenkung.jpg

ezt a felnit hol lehet beszerezni?
  • stomachh
    Na a Wehlen pálya az nemsemmi. Olyan hajtű volt benne, hogy bekenyardni csak 3.-ra tudtam. A kereszteződések el vannak cseszve, gyalogosok megállnak a zebrán a következő lámpaváltásig, a legkisebb térdigérő kis bokorról ugy pattansz vissza, mint a kínai nagy falról.
  • papi08
    Kérlek fejtsd ki a véleményed kicsit bővebben:)
  • fghjk
    Még jó, hogy nem töltötted le a Wehlen mapot mert azon még kisebb hegyi kanyarok is vannak
  • sanyicks
    Ez a bad kinzau röviden és tömören egy szar. Gyakorlatilag mopedautókra van méretezve. Ezzel együtt amikor beszóltak az utasok, leugrattam a hegyoldalról, full sebességgel nekimentem a kereszteződésben álló kocsiknak, a városban átmentem a járdákon, súrolva a házakat... és hát a fizika eléggé siralmasan viselkedett :(
  • fghjk
    Miért?
  • Angel309
    Ez a "simulator" semmit nem ér...
  • fghjk
    Aha, de van máriós is
  • Brad33
    Ez rohadt jó:D
  • fghjk
    Ezen a honlapon meg egy jó ócska átfestés van
  • fghjk
    Én megnyitottam winrarral és ott kattintottam rá kétszer
  • Brad33
    Igen igen, ezt én is megfigyeltem. Azért töltöttem le még egyszer, gondoltam, lehet hogy véletlenül bezártam a letöltést...
  • Ben92
    Hát nem tudom én személy szerint, háromszor is letöltöttem és mind 3-szor rossz volt.
  • aerolive
    Elsőre nekem is, másodjára lejött rendesen.
  • Ben92
    Igen nem vagy egyedül, nekem is kicsomagoláskor hibát ír.

Ami érdekes, hogy 89MB-ot ír és 57kb MB-nál a letöltés véget ér mintha csak ennyi lenne a letöltendő kész cucc.
  • Brad33
    Valamiért nem tudom kicsomagolni ezt a Bad Kinzau pályát. Kétszer is letöltöttem, de mind a két alkalommal hibát írt ki. Valaki, akinek működik nem tudná feltölteni, vagy megmondani, hogy honnan töltötte le? Köszönöm előre is.
  • vzsolo
    No, jelentem Meshconvert-tel nekem is sikerült elérni, hogy az OmsiXConv működő o3d-t készítsen az x-ből, így nem kell Blendereznem. Ami viszont a rosszabb hír számomra, hogy így sem hajlandó működni a "címkézhető" táblám.
  • wulfy
    Hmmm, ez engem érdekelni fog, legalábbis a "belső" szakasza. Ferihegy mellett dolgozom, napi szinten járok Volánbusszal arra. :) (Bár én a vecsésivel. :))
  • Routeres
    Erre a mapra nyugodt szívvel azt mondom, hogy szenzációs. A készítői profi munkát adtak ki a kezük közül. Este reflektorral tekeregni a szerpentinen...
    Eszméletlen hangulatos!
    Próbáljátok ki nyugodtan!
  • fghjk
    Ja megtalálttam, köszi!
  • fghjk
    És ezt hol kell?
  • Cs0k1
    Tényleg, ezer köszönet erre ma biztos nem jöttem volna már rá xD
    Lusta vagyok ilyenkor külföldi fórumokat olvasgatni .D
  • bernio
    ha valaki olvasná a forumot rajtam kivül :D

tehát EMBEREK

menjetek arra hogy "Load map without busses " vagy valami ilyesmi ( ugye azt az opciót kell választani amikor a térképet busz nélkül töltitek be és voilá ott van a map :D
  • Cs0k1
    neked sem jó? én amúgy angol módban telepítettem, nem hiszem hogy sok köze van a dologhoz de hátha
  • csonkesz
    Nagyon jó, gratulálok! Hetente többször járok erre busszal és mondhatom nagyon jó lett!
  • fghjk
    Nekem is
  • Cs0k1
    jól válaszottam ki mert betette a /maps könyvtárba a pályát néztem, de valamiért még sincs a listában pedig 2x is feltelepítettem :S
  • Hyp3r
    szerintem rosszul választottad ki az omsi mappáját.
  • Cs0k1
    nekem valamiért nem jeleníti meg a pályák között :S
  • Routeres
    Lekaptam ezt a mapot, még nem próbáltam ki, de nagyon pöpec telepítőt csináltak neki!
  • Cs0k1
    nagyon jó lett a gyöngyösi állomás, nap mint nap buszozok gyöngyösre így nagyon örülök neki :D csak így tovább
  • fghjk
    Van egy új Bad Kinzau map ezen a honlapon
  • aerolive
    DirectX illesztőprogram meg DirectX 7-8-9-10-11 az nem ugyanaz.
  • papi08
    Tökéletes. Ha ezentúl is tudsz így fogalmazni, és egy hozzászólásban lerendezni a dolgokat, akkor írásbeli vállveregetésben részesülsz;)
  • longhaul
    A DIRECTX9.0C-vel is fut rendesen a játék. Így jól fogalmaztam?
  • papi08
    A kedvemért megtanulnál normálisan fogalmazni?:)