63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#3182 Nekem simán lejön, próbáld meg még egyszer letölteni! -
Elekem #3181 A honosítást fel tudná nekem valaki tenni egy másik tárra mert ahol most van onnan nem tudom letölteni. Köszönöm! -
#3180 Ez engem is érdekel. -
#3179 http://www.omsi.cz/adm/data/files/images/lenkung.jpg
ezt a felnit hol lehet beszerezni? -
stomachh #3178 Na a Wehlen pálya az nemsemmi. Olyan hajtű volt benne, hogy bekenyardni csak 3.-ra tudtam. A kereszteződések el vannak cseszve, gyalogosok megállnak a zebrán a következő lámpaváltásig, a legkisebb térdigérő kis bokorról ugy pattansz vissza, mint a kínai nagy falról. -
#3177 Kérlek fejtsd ki a véleményed kicsit bővebben:) -
fghjk #3176 Még jó, hogy nem töltötted le a Wehlen mapot mert azon még kisebb hegyi kanyarok is vannak
-
sanyicks #3175 Ez a bad kinzau röviden és tömören egy szar. Gyakorlatilag mopedautókra van méretezve. Ezzel együtt amikor beszóltak az utasok, leugrattam a hegyoldalról, full sebességgel nekimentem a kereszteződésben álló kocsiknak, a városban átmentem a járdákon, súrolva a házakat... és hát a fizika eléggé siralmasan viselkedett :( -
fghjk #3174 Miért? -
Angel309 #3173 Ez a "simulator" semmit nem ér... -
fghjk #3172 Aha, de van máriós is -
Brad33 #3171 Ez rohadt jó:D -
fghjk #3170 Ezen a honlapon meg egy jó ócska átfestés van
-
fghjk #3169 Én megnyitottam winrarral és ott kattintottam rá kétszer -
Brad33 #3168 Igen igen, ezt én is megfigyeltem. Azért töltöttem le még egyszer, gondoltam, lehet hogy véletlenül bezártam a letöltést... -
#3167 Hát nem tudom én személy szerint, háromszor is letöltöttem és mind 3-szor rossz volt. -
#3166 Elsőre nekem is, másodjára lejött rendesen. -
#3165 Igen nem vagy egyedül, nekem is kicsomagoláskor hibát ír.
Ami érdekes, hogy 89MB-ot ír és 57kb MB-nál a letöltés véget ér mintha csak ennyi lenne a letöltendő kész cucc. -
Brad33 #3164 Valamiért nem tudom kicsomagolni ezt a Bad Kinzau pályát. Kétszer is letöltöttem, de mind a két alkalommal hibát írt ki. Valaki, akinek működik nem tudná feltölteni, vagy megmondani, hogy honnan töltötte le? Köszönöm előre is. -
#3163 No, jelentem Meshconvert-tel nekem is sikerült elérni, hogy az OmsiXConv működő o3d-t készítsen az x-ből, így nem kell Blendereznem. Ami viszont a rosszabb hír számomra, hogy így sem hajlandó működni a "címkézhető" táblám. -
wulfy #3162 Hmmm, ez engem érdekelni fog, legalábbis a "belső" szakasza. Ferihegy mellett dolgozom, napi szinten járok Volánbusszal arra. :) (Bár én a vecsésivel. :)) -
Routeres #3161 Erre a mapra nyugodt szívvel azt mondom, hogy szenzációs. A készítői profi munkát adtak ki a kezük közül. Este reflektorral tekeregni a szerpentinen...
Eszméletlen hangulatos!
Próbáljátok ki nyugodtan! -
fghjk #3160 Ja megtalálttam, köszi! -
fghjk #3159 És ezt hol kell? -
Cs0k1 #3158 Tényleg, ezer köszönet erre ma biztos nem jöttem volna már rá xD
Lusta vagyok ilyenkor külföldi fórumokat olvasgatni .D -
bernio #3157 ha valaki olvasná a forumot rajtam kivül :D
tehát EMBEREK
menjetek arra hogy "Load map without busses " vagy valami ilyesmi ( ugye azt az opciót kell választani amikor a térképet busz nélkül töltitek be és voilá ott van a map :D -
Cs0k1 #3156 neked sem jó? én amúgy angol módban telepítettem, nem hiszem hogy sok köze van a dologhoz de hátha -
csonkesz #3155 Nagyon jó, gratulálok! Hetente többször járok erre busszal és mondhatom nagyon jó lett! -
fghjk #3154 Nekem is -
Cs0k1 #3153 jól válaszottam ki mert betette a /maps könyvtárba a pályát néztem, de valamiért még sincs a listában pedig 2x is feltelepítettem :S -
Hyp3r #3152 szerintem rosszul választottad ki az omsi mappáját. -
Cs0k1 #3151 nekem valamiért nem jeleníti meg a pályák között :S -
Routeres #3150 Lekaptam ezt a mapot, még nem próbáltam ki, de nagyon pöpec telepítőt csináltak neki! -
Cs0k1 #3149 nagyon jó lett a gyöngyösi állomás, nap mint nap buszozok gyöngyösre így nagyon örülök neki :D csak így tovább -
fghjk #3148 Van egy új Bad Kinzau map ezen a honlapon -
#3147 DirectX illesztőprogram meg DirectX 7-8-9-10-11 az nem ugyanaz. -
#3146 Tökéletes. Ha ezentúl is tudsz így fogalmazni, és egy hozzászólásban lerendezni a dolgokat, akkor írásbeli vállveregetésben részesülsz;) -
#3145 A DIRECTX9.0C-vel is fut rendesen a játék. Így jól fogalmaztam? -
#3144 A kedvemért megtanulnál normálisan fogalmazni?:) -
#3143 a DX9 is fut a játék. jól van d.