63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#5857 Pedig ez a képe!
Nagyon FAIL! -
#5856 Kösz a spoilert... -
#5855 Nem hallottál még a lapos Tátráról? :P :D -
#5854 Ott van, leszedtem. Ha már tátrai pálya, arra vártam, hogy hegyes pálya lesz. De nem, tök lapos az egész sajnos. :( -
Apocalipto #5853 Pedig ottvan. -
#5852 Nem látom a letöltések között! :D -
alberti83 #5851 megjelent ez az uj pálya Tatra Regional
az omsi cz -
#5850 Duisburg!Az Usedom-on akartam menni,
de az a pálya valami hiba folytán nem akart menni! -
#5849 Komolyan?Ezt nem tudtam,én még azzal a scriptel próbálkoztam amit még te linkeltél be régebben a gsmmedián,de nem igazán tudtam hogy mit is kell vele csinálni! -
#5848 Kiraktam a videókat a buszamgazin-ra is. -
bpyfan #5847 Mind1 azért kösz. -
IkarusV134 #5846 Ejnye Rayden pedig Nemeza-nál már ott van a csengő scriptem Ikarusra 260-ra hangolva. :) Lenyomod addig szól míg be nem zár az ajtó. Ráadásul nálad csak 1 ajtóra kell beprogramozni. -
#5845 Akkor nem tudom bocs. -
#5844 Üdv!
Biztos vagyok benne, hogy van ilyen topik, de OFF-ban megkérdezem azért; valaki tudna segíteni nekem? Mert van egy Lofógitech Driving Force GT-m, géppel tük jól megy, de PS2-n nem nagyon működik. Tehát a pedál megy, a kormány mozog, de csak 10-20°-ig engedi tekerni, aztán elkezd rángatni, másik irányba ránt meg ilyenek. Valakinek van valami ötlete?
ON -
bpyfan #5843 Csak hogy nálam nincs olyan hogy Nein csak az van hogy OK és ha rákattintok akkor nem tölti tovább a MAP-ot. -
#5842 A hibaüzenet nekem is bejött, nekem magyar az Omsi-m azt akarja mondani, hogy a térkép valamilyen modellje hiányzik. Én egyszerűen a Nein-ra kattintottam és betöltötte. Nem volt észrevehető hiányosság. -
#5841 Na, ez ha kijön, lehet folytatom Gyöngyöst... (Vagy valami egyéb hazai)
Nagyon komoly, bér a külsős képeken túl szélesnek (vagy alacsonynak) tűnt a busz. Lehet, a képarány miatt.
Ja, és a padka nem harap ám... :P (amúgy ez melyik pálya is?) -
bpyfan #5840 Ja bocsánat a pálya neve: Bienstedt
-
bpyfan #5839 Találtam egy új pályát az OMSI CZ-n és sehogy se inúl el elkezdi tölteni a map-ot aztán egy hiba üzenet és abba hadja a töltést. -
#5838 Az a baj hogy még én sem tudom,ígérgetésekbe meg nem szeretnék bele menni,ha az sdk csomag ki jönne augusztusig,akkor valamelyest felgyorsulnának a dolgok!Azért jó lenne ha év végéig elkészülne! -
#5837 Bocs a béna megfogalmazásomért,de már lefekvőben vok!
A lényeg a lényeg,hogy meg lehet csinálni,de nem én leszek sajnos az aki ezekre mi voltájára rá fog jönni!IkarusV134 mondjuk már elég sok hasznos dologra rájött-megcsinált már!Én nekem csak a copy paste megy! -
#5836 Megoldható biztosan,de én nekem a script íráshoz nemigazán értek,csak copy-paste szinten értek valamelyest hozzá!
Ha majd idővel valaki készít majd ilyen-olyan script csomagokat,vagy esetleg leírást(Remélhetőleg az sdk csomagban benne lesz) bizonyos alternatívákról,akkor már könnyebb dolgom lenne,de így magamtól nem hiszem hogy sikerül megcsinálnom!De gondolom az sem mostanában lesz! -
#5835 Sziasztok! Most írok először a fórumba. A busz nagyon szép lett grat. hozzá
Azt azért meg szeretném kérdezni, hogy nem lehet-e megoldani, hogy az Ikaruson külön legyen az ajtó nyitó záró gomb a 200-asok esetében, vagy a 400-as szériában az amit a BKV használ, hogy ajtónyitás engedélyező gomb van és az utas nyitja az ajtót?
Előre is köszi a választ. -
Zoliikp #5834 Hibázni is tudni kell...
De ne hagyjuk.
Egy-két élcelődő megjegyzés biztos lesz, de többen inkább elraktározzák maguknak, ha úgy adódik, ne kelljen abbahagyniuk... -
kuhnzsolt #5833 Örömmel jelentem, hogy az AI-k felveszik az utasokat!
A hiba egy nagyon vicces dolog volt, de inkább hagyjuk.
Hamarosan kiadom a pálya első részét. -
#5832 Nem tudom, én az új (ma vásárolt) Logitech Driving Force GT-mel tökéletesen megvagyok elégedve, ugyanúgy 900°-os a fordulása, viszont fele annyiba kerül, mint a G25 vagy a G27 (persze így csak egy szekvenciális váltó van hozzá, nem rendes H váltó, de szerintem ez így is jó) -
Vazzeazze #5831 Én most egy logitech momo racing-gel tolom az OMSI-t, ami már vagy 5 éves(de attól még élvezetes vele vezetni) de már gondoltam rá, hogy beruházok egy nagyobb fordulatú kormányra a közeljövőben a max realizmus kedvéért. Mi a különbség a G25 és a G27 között? (gondolom az ára) Mennyivel jobb, ill. tud többet az egyik a másiknál? -
Routeres #5830 Mérföldekkel jobb egérrel, mint billentyűzettel. Egy frankón használható alternatíva azoknak, akiknek nincs G25/G27-ese. :) -
#5829 Sőt, egérrel még jobb is mint billel szerintem . :) -
#5828 Anno a Midtown Madness-t azzal toltam :D Meg a Racer-t! xD -
#5827 Ok, be van csomagolva a g25 de nem rég költöztem és itt még nincs olyan asztalom amire rábírnám rakni. -
#5826 Pedig lehet ;) -
#5825 Egérrel??? Nem gondoltam volna! -
gyuri1995 #5824 Nagyon szép lett az Ikarus 260.32, Grat. így tovább.
Bocsánat, hogy ilyen tuskó vagyok, de már nagyon szeretnék helyközi pályákon egy eredeti helyközi busszal közlekedni, megtudhatnám kb. mikorra várható? :) -
valvetronic #5823 Igen, énis azzal játszom. Nem egy G25, de szerintem simán élvezhető. -
#5822 egérrel lehet kormányozni? -
#5821 Nekem HD5670 en van ati radeon és szerintem jó 1gb rammos ddr 2 es és nem kerül 20 ezer be se azt hiszem. 10 en valamennyiért vettem tökéletesen megfelel és szerintem hiába variálnak a pc szoftver game piacon a játékokkal már nem veszek többé másik kártyát amúgy se.
Extreme digital ba vettem. -
bpyfan #5820 ÁÁÁÁÁ Nagyon jó lesz. ISTEN VAGY! De vagy egy kis kérdésem.Ugye a végleges verzióba nem lóg majd ki a fél ajtó? -
Vazzeazze #5819 A helyközi érdekeltségű úgy látom egy C63-as. Manuális váltóval de örülnék neki! :) -
Vazzeazze #5818 Szia! Nagyon várom már én is a munkád gyümölcsét, egy fontosabb kérdés viszont felvetődött bennem : látni a videón, hogy a kormányhoz képest jobbra van a műszerfal, illetve a műszerfalhoz képest balra van a kormány. Én vezettem Ikarust és úgy emlékszem, hogy majdnem pont középen helyezkedik el a kormány a műszerfal középső része előtt. A kérdés : ez még nem a végleges helyzet, vagy csak így lehetett megoldani és már nem lesz változás?