63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#5938 SZERETNÉK SEGÍTSÉGET KÉRNI, hogy a fenti csíkot hogyan tudom előhozni, mert a TAB vagy a ALT-TAL NEM MŰKÖDIK., HOGY TUDOM MÁSHOGY ELŐHOZNI? -
#5937 fél órával ezelőtt még volt kép most meg nincs??
Amúgy ide töltöttem fel mert a képhost.hu szarakszik!! -
#5936 Ablak dolgok rendben vannak, már csak idő kell az összeset megcsinálni. Már egymástól függetlenül nyílnak, a műszerfalon sikerült elhelyezni néhány gombot, működnek is. -
#5935 ITT -
#5934 Bad Kinzau-n....
-
truckerfan95 #5933 sziasztok valaki tud egy pár jó pályát ???
amin fekvőrendőr is van :) köszönöm :)
Roland -
rajenmax #5932 Még jó, hogy ez vbus konvert... :) -
Apocalipto #5931 Sajnos az ilyen játékoknál nem lehet kiküszöbölni hogy ellepjék a silány minőségű modellek, mint például ez is. -
#5930 Hát ja. VBusba normálisabb modellek voltak, mint ez, sajnos. -
crodgok3 #5929 Nekem az tetszene, ha normális belső textúrái lennének :)
-
Routeres #5928 Ezt használom már egy ideje. Imádom! 0:25-nél a videóban a váltás az egyik kedvencem. Maximumra tekert mélynyomóval piszok jó élmény! -
#5927 Ezt találtam:
Sztem nagyon jó!
Download -
#5926 OMSI titkai! Főleg az IBIS rendszer körében!
-
Routeres #5925 Aha, biztos lehet, de én nem tudok... ennyi a bibi :D -
vasokol2 #5924 +magyar buszokkal (ik280,260,263, 405, E91, stb)
Bocsi ez lemaradt -
vasokol2 #5923 Én is csak gratulálni tudok, már alig várom, hogy magyar pályán játszhassak:))
Sok sikert a közös munkához:) -
#5922 Német objektumok? De hát lehet importálni objektumokat a Google Earth-ből!:D -
#5921 Nagyon nagy gratula ehhez a pályához, nagyon jól haladtok vele, csak így tovább!! :) -
banderasz79 #5920 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Nem tudja valamelyikőtök, hogy ez a vonalhálózati térkép milyen programmal készült?:
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=34&u=16354190
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Routeres #5919 Köszi, örülök, hogy tetszik!
Ne is mondd, elegem van a német objektumokból... :D
a Gránitgyár, nem messze onnan, ahol lakom, a játékban a spandau-i használt autó kereskedés (már mint az objektum, amit használtam), csak el van fordítva, hogy ne látszódjon a felirat... :D -
#5918 Fantasztikus!
Remélem lehet majd 2 vonatot 2 különböző útvonalra tervezni, mert ugye a Határ út körül villamosok járnak. :) A MS Train Simulator-ből épp rengeteg villamost lehet importálni! :) -
Routeres #5917 Uppsz, porszem került a gépezetbe...
Határ út este
Indulási oldal
Érkezési oldal
Itt a maradék: Képek
Bocsi az előbbi bakiért...
-
gabcsibkv #5915 köszönöm. Sikerült. :) -
#5914 Szép munka! -
#5913 Mikor lesz készen az ikarus 405 és az E91-es. Nem türelmetlenségből kérdeztem csak érdekel. -
#5912 Gratula! Szépen alakul a pálya. Jó lesz rajta igazi helyközi buszokkal menni. -
#5911 Jaj még azt kérdezném, hogy a sebességmérőt hogy csináljam meg? Hiába csináltam meg a CFG-ben mikor elindulok lefelé megy valahová és ottmarad, ha meg megállok visszajön az eredeti helyére. -
IkarusV134 #5910 igen, de azt nem árt UVW mappinggel be is igazítani ha nem akarsz emberméretű esőcseppeket viszont látni az ablakon. A koszolás éppen emiatt kicsit bonyolultabb lesz a másik két plusz réteghez képest. -
#5909 Köszi, megnéztem amit írtál, este megcsinálom.
Ablaknál a 3 réteghez a csillogás,eső,kosz textúrákat kell hozzárendelni? -
IkarusV134 #5908 cockpit scriptben minden elhúzható ablakot le kell scriptelni a sofőr ablak mintájára nyilván más-más elnevezéssel hogy ne mozogjanak együtt, utána pedig a heizung scriptbe kell beépíteni ezeket (le kell cserélni az SD billenthető ablakait ezekre), hogy hatással legyen a beltéri hőmérsékletre az ablak elhúzása.
A koszolás télen ha végigmész az alappályán már láthatóvá válik. Ablaknál 3 réteg kell maxban. Kell egy amire a csillogás megy, kell amire az eső és még egy amire a kosz megy. -
#5907 Erre én is kíváncsi vagyok, a 250-esemen is ez a gond. -
vasokol2 #5906 Szépen alakul a te géped is, gratula! Szerintem rayden, Zoliikp vagy IkarusV134 biztosan tud segíteni.
-
gyuri1995 #5905 Pár kép az átalakuló Alpok pályáról. (Mindenki mondta, hogy milyen rossz lett az Alpok pálya, de én próbálom élvezhetővé tenni, nemsokára kész. :) )
-
#5904 A fahrenfenster ablak scriptet tudom úgy használni az oldalablakokhoz, hogy ne mozogjon a sofőrablak is egyszerre a többivel?
Egy kép: (a kerekek nincsenek a helyükön)
-
#5903 A maximumtól ez messze van, de esőben nem nagyon koszolódik, próbálkozz -10°C-ban, havazásban egy olyan jó 10-15 kilométert! -
gabcsibkv #5902 Sziasztok !
A busz koszolódására van megoldás? mert eső alatt, után sem volt koszos az oldala és a szélvédő.
Maximum beállításokat használom pc fejlesztést követően:
http://imageshack.us/f/231/omsi2011bellts.jpg/
Köszönöm. -
#5901 A többiek munkájával is találkoztam. Mondjuk én nem szoktam csavarogni de most megtettem. Rayden linkjének köszönhetően. A Cz szoktam néha. Azzal ki is fújt a dolog. Remélem most már hamarosan jön majd a kiegészítő csomag. -
#5900 Rayden fent van a buszod mindenhol! A Csodájára járnak. Látod a munkád még is világra szóló, pedig régen mint ha valami olyasmit írtál volna hogy nem te leszel aki megcsinálja :) Azt nézd meddig jutottál. Üdv! -
#5899 Tegnap sokat haladtam a 260-assal. Nyílnak az ajtók, igaz még nem rendesen, forognak a kerekek, ablakot is sikerült megcsinálni, sofőrablak elhúzható már... stb. :) -
#5898 Na visszakerestem ez az a forum:http://vbusblog.ru/forum/topic_121/59