63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
mk452001 #5817 Ha a hátsó tengely alapján nézem, pont jó -
Zoliikp #5816 Köszi!
Utolsó magassága az lesz, amit mutattam.
1-2 centi különbséget pedig el kell viselni...
-
mk452001 #5815 Hali!
Nem akarok beleszólni a "milyen magasan legyen a kasztni" vitába, de gondoltam jobb, ha mutatok egy képet a valóságból, erről talán le tudod saccolni a szükséges magasságot
-
sanyicks #5814 2:30-tól érdemes figyelni a drámai minőségbeli ugrást. -
sanyicks #5813 Már csak ennyi kéne hogy a textúrák ne úgy nézzenek ki mintha kifestőkönyvben színezték volna :) -
#5812 OMSI.cz-re is kiszivárgott egy bizonyos BPO-385-ös rendszámú (bkv)kék "Icarus" 260-as,valamint egy helyközi érdekeltségű 260-as is "Készülőben!" jelige alatt! -
#5811 Nem!Amúgy már egyszer megvolt csinálva egy sokkal jobb hangokkal,
de azokat véletlen folytán felül írtam,amikor a biztonsági mentést kicsomagoltam! -
#5810 Hát ez valami eszméletlen! Gratula, nagyon jó lett!!! (Egy kérdés; az ajtónyitó/záró hang ez marad?) -
Zoliikp #5809 Gratula!!!
Szép munka.
Az a meglátásom, hogy egy-két /sok/ dologban fogom kérni a segítségedet...
-
vasokol2 #5808 Nagyon jóóó, gratula:)) -
#5807 Én pont emiatt eltároltam az összes 3ds, x, o3d filet, nehogy elvesszem, mert akkor :) (amúgy a scripteléshez egyáltalán nem értek, az nagyon nagy munka lesz a számomra, még az ablak beüzemelése se sikerült, de nem adom fel) -
#5806 Persze, hogy a ZF-essel jobb a gyorsulás. A dízelmotoroknak alacsonyabb fordulaton nagyobb a nyomatéka, nem szükséges kihúzatni. Ezért a ZF a pont az ideális fordulatszám tartományba vált be, nem úgy mint a Voith, az pörgeti a motort. Ennek ellenére mégsem gyorsul.. -
#5805 Mostanában nekem sem,sőt volt olyan nap is hogy majdnem elveszett mindenem,meg újra kellett raknom a játékot is!Azóta óvatosabbnak kell lennem!Gondolok itt arra,hogy a busz mentéseit még véletlen se töröljem ki!Na az beb**na! -
#5804 Nagyon jó!!!
Köszi a véleményt, az enyém is alakul már, igaz nem sok időm volt rá azóta. -
#5803 -
#5802 Az ígért videók!
Enjoy! -
Zoliikp #5801 Ha esetleg ilyen lenne a magassága, akkor megfelelne?
Nincs mihez viszonyítanom, csak a szememre hagyatkozhatok...
Ráadásul az eredeti kerék "magasabb is volt... -
#5800 Sapphire HD6570 2GB? 19.500-ért,újonnan? Alig várom már ezeket a finomságokat! Hajrá fiúk! -
vasokol2 #5799 Szuper lesz! És Zoliikp-nak is gratula a retro feeling-ért:)) Ügyesek vagytok! -
IkarusV134 #5798 Nyilván nem. Nincs összefügésben vele. A másik hogy nem tudom hogy hat egyik a másikra és fordítva. Hogy viselkedik tőle a busz stbstb. Ennek fogok még ma amint végeztem utánajárni. Azt tudom hogy leültett szintről automatikusan kiemeli magát normál hasmagasságra ha túllépi a 30km/h-t talán. vagy annyiban maximalizálja a busz sebességét a vezérlés? Na ezek miatt kell utánajárnom a busznak, mert a dokumentációja ezt nem említi. -
IkarusV134 #5797 Nem akarlak elkeseríteni Zoli de most meg nagyon ki van emelve a busz. vagy 2-3cm-rel biztosan magasabban van. A híd alsó pontja kell hogy egyvonalban legyen a váz vonalával. -
#5796 Nekem tetszik, jól megcsináltad! Kérdés; csak nyitott ajtóknál működik? -
#5795 Izgatott vagyok mint az állat xD
GTX 275 vagy 260 -
vasokol2 #5794 Nincs mit! -
#5793 Thanks for your response! -
vasokol2 #5792 Várom a videóid:))
Egyébként attól függ mennyi pénzed van rá... Pénz beszél...:)
Nekem ilyenem van és megvagyok vele teljesen elégedve!
Asus 5670 1GB DDR5 (21575FT most az ára)
Egyébként aki teheti az most memóriát vegyen sokat, mert 8000ft ért 8 gigát kap....:))
Bocs az off-ért.
-
#5791 Három partos lesz!Az elsőt ahogy kész van rakom is be!
Am egy kicsit OFF leszek,remélem nem gond,de nagy valószínűség szerint holnap Videó Kártyát cserélek!De még nem biztos!20.000-25.000FT körül
tudnék rá költeni,ti mit ajánlotok?Sajnos nem vagyok valami kártya ismerő!
Én ezeket közül vacillálok:
Sapphire HD5670 512MB GDDR5 PCI-E HDMI KÉP
Zotac GeForce GT 440 1GB DDR3Zotac GeForce GT 440 1GB DDR3 KÉP
Csak már szabaduljak máár meg ettől a f*stól ami most van!
Bocs a kifejezésért de ez van,tényleg az! -
Zoliikp #5790 Most már én kíváncsi vagyok... -
#5789 Nem sokára megtudod!
Mindjárt jönnek a videók! -
Zoliikp #5788 VL67 jóvoltából "előkerült" a raktárból a régi kerék-garnitúra....
-
IkarusV134 #5787 szintező+térdeplő nagyjából már működik. -
#5786 Ha valamiért sértő a kérdés, szúrjál le, de hogy áll az Ikarus? -
#5785 Nagyon jól fest!Grat!
Csak így tovább,és kitartás,nem szabad elkapkodni! -
kuhnzsolt #5784 hamarosan -
rajenmax #5783 Képeket mikor kapunk az S91-ről?? :) -
kuhnzsolt #5782 Hát igen, azért jött szóba, mert az s91-es fényszórói külön működnek.
Omsi-ban a készítő úgy akarja megcsinálni, hogy shift+L = a két szélső halványan, L= a két szélső erősen, F= mind a négy erősen világít majd. -
#5781 Már megnyugodtam. :)
Amúgy az miért baj, ha az egymás melletti fényszórók nem működnek külön? A valóságban megy külön is? (Mondjuk ha szóba jött, gondolom...) -
kuhnzsolt #5780 Megnyugtatlak, hogy már most jobb mint a merci, és szerencsére van alja is! Az s91 modell fényszórója elég gáz, mert nem működnek külön. Úgy értem,hogy a két egymás melletti lámpa nem müxik külön. -
#5779 Kösz! -
#5778 Tessék parancsolni!
Egybetettem a repaint-el ;)
Na mostmár megyek vissza Family Guy-t nézni!