63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• ozimak
    Hehe,ezzel járok ki főnökömhöz árpádföldre már vagy 10 éve :)) Ez tényleg ismerős járat lesz :) Várom!
  • ccv520
    Megértem, nagyon sok baj van ezzel az elhúzható ablakkal, főleg a 260-ason, ott minden ablakon 2.
  • dgufoplast
    Az szerintem úgy marad
  • ccv520
    Nagyon szép!

Az ablakok fogantyúja direkt nem mozog együtt az ablakkal, vagy még majd javítod?
  • wollnerd #5974
    Ezt se tudtam! :D
  • wollnerd #5973
    Ezt se tudtam! :D
  • kem001
    OMSI Addon Manager-el tudod feltelepíteni
  • fuszhi
    "kurvajó"! :)))))))))))))))))
  • wollnerd #5970
    Mind1. Nem tudtam hogy a WinRAR támogatja ezt a formátumot! :D
  • wollnerd #5969
    Letöltöttem a Gladbeck nevű pályát az omsi.cz-ről de a fájl .ams kiterjesztésű. Milyen progival tudom azt megnyitni? Google-on nem jutottam.
  • omsifan
    Én tudok valamit a 250-esről. Azt, hogy most nagyon jól haladok vele.
  • dgufoplast
    Igen 415 hangja lesz
  • Ikarusfan
    Nekem nagyon tetszik, grat érte!
    Ugye a busznak 415-ös hangja lesz és nem a gyári man?
  • dgufoplast
    Nem soká szerintem el készül most úgy 80 % kos lehet
  • Routeres
    Szép lesz!

Néhány éve a 194-esen is be volt fogva néhány 415-ös (bár, nem pont ez a változat).

Megkérdezhetem, hol tart az építés?
  • dgufoplast

• wollnerd #5962
    Rayden02 fórumtárs készíti a Ikarus 260-at. LINK (lentebb megtalálod a cikket!)
  • truckerfan95
    szaisztok srácok mizujs az ikaruszokkal ??
    Sok sikert
  • nrgasdasd
    Hali!
    Hamarosan...
    http://noob.hu/2011/08/03/3.jpg
  • zsgyarmati
    Valaki tud valamit a készülő Ikarusokról?
  • Routeres
    Biztos meg lehet vhogy szüntetni...

A magyaros vasúti jelzőlámpaféleségnek nagyon tudnék örülni én is :D
  • adam993
    Ezt a kolompolást nem lehet valahogy kiiktatni? Idegesítő. Amerikában elmegy, de itt nem!:D Amúgy, nincs valami magyar vasúti jelzőlámpaféleség?:D
  • wollnerd #5956
    ja, arra! :)
    A gyalogosoknak...
  • Routeres
    Szalagkorlátra gondolsz remélem... :D

Az van, majd teszek le, jó hogy szólsz.
    A gyalogosoknak meg nem tudok lerakni, mert nincs... :D
  • wollnerd #5954
    Kéne az út mellé útkorlát... :S
  • IkarusV134
    Azóta már tovább finomodtak a hangok. A retarder is saját lesz de azt még nem sikerült tökéletesen megcsinálni.
    új Ikarus hang
  • Routeres
    Kellemes estét emberek!
    Gyorsan összedobtam egy rövidke videót, amiben bemutatom, milyen a vasúti átjáró a valóságban és az OMSI-ban. (ugyan azon a helyen természetesen)
  • msts12
    Nincs bemásolva az adott pályának a ".hof" fájlja az éppen használt busz mappájába, de, ha tévedek valaki javítson.
  • nrgasdasd
    pl, templom mellett, jobb klikk az ürességre, utána aktiválódik a create new tile here. előbb elírtam , nem title hanem Tile.
  • gyuri1995

Itt nincs olyan :(
  • nrgasdasd
    jobb oldalt *
  • nrgasdasd
    belekattintasz a "levegőbe" a terület mellett, majd legfelső menü bal oldalt "Title" és add title.
  • gyuri1995
    Editorosok, hogy lehet a beépitendő területet növelni?
  • ozimak
    És mégegy kérdés: Én nem szoktam használni az IBIS-t de mostanában (mivel már unom az eddig favorizált pályákat) kénytelen vagyok használni mert a legtöbb maphoz nincs meg a végállomás a menüben. Namármost,hogy lehet az,hogy hiába ütöm be az IBIS kódokat faszán,a szám helyesen megjelenik(pl. Bad Kinzau,Gladbeck,stb.) de a végállomást ott sem tudom rendesen kiiratni vele. Hiába ütöm be rendesen amit ír Ziel kódnak mindíg másik városnevet ír ki mint ami a térkép leírásában van.(most pl. Gladbeckben vagyok és azt írja a 006-os kód az Oberhof és mégis valami tök mást ír ki a busz,ha egyáltalán kiír valamit) Mit csinálok rosszul? Nem mindegy milyen busszal vagyok? Vagy hogy van ez? Segítsen valaki mert szívesen mennék már más pályán de az IBIS nélkül nem tudok utasokat felvenni Köszönöm!
  • ozimak
    Valaki megtenné,hogy felteszi ezt a "New Grundorf 2.0"-t valami értelmes megosztóra mert az omsi.cz-n lévő "uloz.to"-ról már 2x megpróbáltam de mind a kétszer szarul jött le. Pontosabban le se jött... elméletileg 258.3 mega,nekem meg egyszer eljutott 90 megáig most meg 172-ig de megint nem tudom újra megpróbálni az időlimit miatt... megköszönném ha valaki akinek megvan segítene!
  • ccv520
    Nagyon köszönöm, már működik. :)
  • omsifan
    A kormány scriptjét töröld ki és kezd újra (mármint nem a buszt csak a kormányt), csak ez működik.
  • ccv520
    Nagyon nagy problémám van: az Ikarusomat az OMSI egyáltalán nem tölti be! Betöltéskor semmi hibát nem ír, a buszválasztó ablakban se forog. A játékban egyedül a sofőr látszik, semmi más. Az egész egyik pillanatról a másikra történt, változtattam egy dolgot a scriptben (kormány pozíció) utána nem töltötte be a buszt.
  • vasokol2
    Jó ötlet
  • tmartin
    Sziasztok! Hamarosan lesz egy omsis oldalam amin mindent megfogtok találni, minden friss rajta lesz. Hamarosan kész leszek a téma készítéssel utána már csak a tartalom egy része és publikálom is. Előreláthatólag 2011.08.10-én megnyitunk, de várható késés is. Remélem tetszeni fog az oldal addig is ha gondoljátok küldjetek különböző dolgokat, amiket felkéne pakolni, meg tartalmat/lerírásokat is amit úgy gondoltok, hogy szükséges és ott a helye. Előre is köszi!