63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Ákos XD
    Gratula a térképhez! Ezen véletlenül véletlenül nem midibuszok járnak?
  • Routeres
    Ehhez csak gratulálni tudok. Az első magyar készítésű (és vonatkozású)pálya. Van egy olyan érzésem, hogy ki kell próbálnom. (Miután megoldottam a gépem hűtési gondjait...)

Szép munka!
  • ccv520
    Felrakom majd este dropboxra, az a leggyorsabb.
  • Kenike
    Ez valójában egy teljesen magyar gyártmányú tábla, mégpedig Hungaroplan készítette, én pedig konvertáltam. És a #6003-as számú hózzászólásban be is linkeltem, csak az enyém data.hu-n van.
  • wollnerd #6054
    Szal az IBIS-t lehet használni?
  • wollnerd #6053
    Hát tényleg!
  • adam993
    "Szar is, lassú is...De a mienk!" :D:D:D
  • ozimak
    Hohó az első magyar vonatkozású bármi :D Jelen esetben pálya :D Jupíííí :D
    Viszont majd tegyük föl valami értelmes megosztóra mert ez a data.hu ez kész van a 60 kb/sec-jével... Megaupload,Hotfile ezek töbszáz kb/sec-et is adnak.
  • gyuri1995
    Azt elfelejtettem írni, hogy egyenlőre menetrend nincs, de a következő verzióba már lessz, de utasok vannak a pályán úgyhogy lehet vinni ;) )
  • truckerfan95
    Köszi
    Én vagyok az 1. aki letölti
    Megyek ki is próbálom :)
  • truckerfan95
    sziasztok
    segítséget szeretnék kérni Blender ügyben
    inportáltam egy buszt vbuszból egy credo-t
    segítségeteket szeretném kérni abban hogy kerekeket hogyan tudok rá rakni
    Valaki videót vagy részletes leírást küldjön lécci
    Köszönöm
    Roland
  • gyuri1995
    Tölthető a Miskolci 69-es pályám béta verziója!!
    A pályát csak saját fellelőségedre használd fel, az esetleges károkért felellőséget nem vállalok!
    A pályát készítette: JUV-053
    A magyar megállótáblát: 3D model: Hungaroplan, Konvertálás: Kenike
    Az MVK Zrt.-s bemondóhangokat: Stefipeti a Vbus-hoz, Konvertálás: JUV-053
    A BKV jegy módot és a magyar pénzeket: Bdvmot002(ha jól tudom), Átalakitotta: JUV-053

Letöltés
  • ozimak
    Aki keresett magyar buszmegálló táblát annak ajánlom figyelmébe az omsi.cz-t! Nemrég tettek fel cseh és szlovák érdekeltségűt(legalábbis ezt írja) de egy az egyben ungaríse :D Tekintsétek meg: ITT
  • fuszhi
    Ha közkézre bocsájtják a buszokat az urak(már amelyik), inkább azt próbálnám ki. Nekem bőven elég az is. Dgufoplast busza meggyőzött elég erőteljesen. Nincs bajom a többivel, az is mind remek darab. Régen én is saját buszt szerettem volna. Viszont nem bírom ezt a szenvedést, én ehhez gyenge vagyok. Ha lenne egy teljes leírás, érthető illusztrációkkal (milyen progit szerezz be konvertáláshoz stb), akkor talán neki vágnék. Így viszont köszi nem kell már tököm kivan. Elég időm elvette a szenvedés és a végeredménye a semmi. Biztos mert gyökér vagyok.
  • tenkenorman
    3:30 al nem szeretnék találkozni a valóságban:D
  • Stig95
    szerintem nem a konvertálás a nehéz hanem a többi a script...
  • szabii98
    Hello!
    Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire nehéz VBusból vagy akárhonnan OMSIba konvertálni egy járművet, mennyire tanulható meg ez?
    Valamint egy MAN SL 283as modellt szeretnék, de én eddig nemtaláltam. Van ilyen?
    Előre is köszi!
  • Gilmore03
    Elfogultság nélkül, eddig ez a busz néz ki a legjobban. A külső textúra kicsit ugyan "steril", de amúgy nagyon szép.
  • Dév92
    Hali honnan tudom leszedni a magyar buszmegálló táblát a játékhoz? Valaki
    legyen olyan szives és mondja el köszi.
  • Ikarusfan
    Jól néz ki a régi ráncajtós buszon a Trilex felni! Meg egyébként is jól néz ki a busz!
  • fuszhi
    Szerintem ha egyesbe rakod a buszt felmegy.
  • fuszhi
    Oh nagyon zsír
  • Zoliikp
    Meguntam az összes képfeltöltő oldalt, ezért így közlöm a képeket.

http://zoiikp.xfree.hu/226376

A külső majdnem "jó", egy-két helyen kell "reszelni" rajta. Szerintem...
    Most következnek az animálások, és hála a nagyszerű segítségért a hangok beállítása...
  • alberti83
    Üdv segitsetek Ezt hibát
    irja ki ha man buszt akarok vezetni:Ungültiger dateiname és ezt :Zugriffsverletzung bei adresse 04e56f0 in modul omsi exe lesen von Adresse 42BDB74.Ezt irja ki kérlek segitsetek kőszi
  • omsifan
    Ez még majd eldől, szerintem meg fogok egy kis módot csinálni, hogy olyan legyen. A valóságban azért durva lenne automatás 250-es.
  • Hyp3r
    Legalábbis én kipróbáltam a Meisendorf-Dürrenhof nevű pályán havas körülmények között.
  • Hyp3r
    ha D92-essel mész, akkor azzal fel tudsz menni:) Van benne kipörgésgátló.
  • AdaKiller
    ok, köszi :) nem is lenne gond, ha néha nem fogyna el a lendület, ill a megálló nem egy emelkedőnél lenne :)
  • adam993
    Amúgy nem akarod úgy megcsinálni, hogy a busz választható legyen automatikus, illetve manuális váltóval?:D
  • adam993
    Lendület. Máshogy nem nagyon megy. Talán ha nem D-N-R-es a Váltód, hanem D-1-2-3-N-R-es, akkor bekapcsolsz egybe. Máshogy nem nagyon megy.
  • kuhnzsolt
    szerintem, max úgy, hogy addig átadod a gépnek a vezetést! alt gomb pc feliratú ikon
  • AdaKiller
    havas úton egy közepes emelkedőn, hogy lehet felmenni? mert nekem sehogyan sem sikerül :S
  • kuhnzsolt
    videó itt

http://data.hu/get/4105476/VideA00251
  • kuhnzsolt
    Az ígért videó! Elég ha a vonalszámhoz 90.....99 számot írjátok!
  • Ákos XD
    Nagyon szépa pálya gratula hozzá jó lesz rajta magyar buszokkal menni.
  • fuszhi
    Nahát. Jól kinyomtad neki a szemét is :) Zsír a vas végül mind az lesz.
  • matesz19
    Jól néz ki, csak így tovább!!
  • gyuri1995
    Pár kép az épülő pályámról (Miskolc, 69)

• kuhnzsolt
    Üdv mindenkinek! Holnap teszek fel egy érdekes videót! Futókijelző Man-on
  • omsifan
    Csinálok majd egy part 2 videót Usedom-on. Ott ki tudom a buszból hozni a végsebességet. ;)