63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Rayden02
    Egy orosz fórumon találtam őket,elég frisseknek tűnik!
    Bár igazad lehet abban amit mondasz!
  • gyuri1995
    Elnézést a dupláért, még egy kérdés. Valakinek megvannak Omsiba objektként a Volán megállók?
  • gyuri1995
    Valakinek sikerült már beüzemelni a Manokhoz azt a modot, hogy az ajtónyitó gombok, és a váltók gombjai égjenek?
  • Ikarusfan
    Nem kritika, jó is, ha több dolog készül, de bizony lassacskán a lábujjaimat is kéne használnom ahhoz, hogy megszámoljam, hány ilyen munkát láttunk már. Egy csomóan konvertálgatnak át más szimulátorokból objektumokat, hogy ők aztán ezt is tudják, felrakják az ezekről készült fotókat, amiken persze minden plusz dolog (pl. vezető, ablaktörlő meg ilyenek) rossz helyen van(nak), aztán pár héttel később felszívódnak. Az OMSI.cz-n is rengeteg ilyen van, lásd az Agora, az egyszintes MAN, meg egy csomó járgány, de ha nem a hivatalos fórumot böngészed, akkor ezekről túl sok hírt nem találni most már...
  • Rayden02
    Verdammt!
    Én nem!
  • adam993
    Én meg tudok németül.:D
  • Rayden02
    Én ezt a fordítót használom:http://www.microsofttranslator.com/,bár nemtom hogy jobb e a google-nál!
  • adam993
    Ha gondolod, akkor lefordítom amit szeretnél írni.:)
  • omsifan
    Az nem troli, csak Lengyelországban ilyen a buszok festése. (Gondolom lengyelek készítik.)
  • wollnerd #5888
    Látom készül a troli is! :D
  • Rayden02
    Aki még nem látta őket!(Bocsi a sok képért!)

• Rayden02

• Zoliikp
    Az ablaküvegnek az alapértelmezett textúrája a Fenster.tga, amit még o3d-be konvertálás előtt kell rá tenni.
  • Warrior888
    SG-n igen. De mi az OMSI fórumról beszélünk.
  • lavoy22405
    De ez nem így van, ha rákattintasz valaki nevére ott van a bal oldalon, hogy üzenet küldése.
  • IkarusV134
    Ezt az ökör megoldást Istenem. Köszi. Legközelebb úgy írok rá. Németül sajnos nem tudok a hülye google fordító meg folyamatosan kiléptetett így a levelező menüt nem tudtam elolvasni.
  • Warrior888
    Menj a "nincsen új privát üzeneted" gombra legfelül, és ott a "newpost" gombra. Ott beírod a nevét, a témát, s szöveget és küldheted. Elég hülyén van megoldva szvsz, sokkal egyszerűbb lenne ha csak rákattintanál a nevére a fórumban és ott volna hogy "Privát üzenet küldése".
  • IkarusV134
    Végülis ráírtam már a fórumba, noha privátban szerettem volna. Reméljük tud segíteni valamit.
  • adam993
    Segítsek?
  • IkarusV134
    de csak 9-10 év a különbség közöttük. :) Rákérdek erre a srácra csak németül hülye vagyok, és nem tudom mire kell klikkelni ha privit szeretnék írni neki.
  • ccv520
    Sikerült, visszavontam. A textúra kiterjesztését a konvertálás során átírta a Deep Exploration bmp-re, azért nem működött.
  • ccv520
    A két váltó áttételei ugyanazok, szerintem használható az 502 is.
  • ccv520
    Kérnék egy kis segítséget. Az ablakot sehogy se tudom beüzemelni, sose lesz átlátszó. A sciptet átmásoltam, gondolom az ablaknak is kell valamilyen textúrát hozzárendelni, de nem biztos, próbáltam már mindenhogy. Valaki tudna segíteni? :)
  • Warrior888
    Gondolom a gearbox_constfile_ZF_6HP-502.txt fájlt (nem 100%).
    Egyébként ha megkéred a ZF váltó csomag készítőjét hogy csináljon egy 6HP 504C váltót, elképzelhetőnek tartom hogy a következő csomagba belerakja.
  • ozimak
    Annak én is örülnék!
  • Dév92
    Hali valaki nem tervez 412 vagy 415-ös motor hangot?
    De ha valaki le írná hogy, hogyan is kell nekikezdeni és milyen programok kellenek hozzá akkor szívesen csinálnék:D
  • Ikarusfan
    Hát egy cseppet sem... Ilyen éles kanyarok a környéken nem voltak, ráadásul mindenfele erdők voltak, az utak mellett csak fák, itt meg szinte semmi.
  • Vazzeazze
    És tuti nem így nézett ki környék, ugye? :)
  • IkarusV134
    Egy kis segítséget kérhetnék. A ZF 6HP 502-es váltót szeretném berakni az ARC-ba hogy legalább közelítsünk a valósághoz ( 6HP 504C) A Zoliikp által linkelt cuccot leszedtem de mely scriptet és varlistet kell kiszedni belőle?
  • Zoliikp
    Neked a ZF-Script-1.00RC7. zip-t kell letölteni, amit itt megtehetsz:
    http://www.philadelphiatransitvehicles.info/OMSI/ZF-Script-1.00RC7.zip
  • Routeres
    Nagyon szép! Tetszik a hangja nagyon! Amikor felpörög a motor, kicsit olyan, mint amikor az M41-es kigyorsít, de most jöttem az Aquából, lehet, hogy a belvárosi benzingőz a fejembe szállt... :)

Kitartás!
  • Ikarusfan
    Érdekes, hogy Zakopaneban van a végállomása, mert volt szerencsém 3 hete ott lenni... :)
  • IkarusV134
    további nyígások elkerülése végett: (nemzetközi szinten is)
    Kicsit elkezdtem a hangot is reszelni.
    ARC134 motor hang és alapjárati rezonancia
  • ccv520
    Te is használd a kuplungot! TAB gomb, benyomod, utána 1es, felengeded, gázt adsz.
  • Ikarusfan
    Mostanában én is ezzel mászkálok, csak nekem is ismerős a problémád. Az persze más probléma, hogy üresből csak akkor tudok váltani, ha már visít a motor...
  • ccv520
    Ha megállsz, ki kell nyomni a kuplungot, TAB billentyű.

• wollnerd #5861
    Én nem tudom használni a manuális váltó modot. Mindig lefullad a motor! Le is töröltem.
    Viszont:
    innen letölthető egy vezethető autó, (fasza a motorhangja sztem) az Opel Manta. Az csak a manuálisan megy, és mikor megállok, lefullad a motorja. -.-
  • Vazzeazze
    A Tátrás pálya szerintem nagyon jól sikerült. Azt írja a készítő, hogy a LIAZ-ra van tervezve, az SD-k túl nagyok...egyszer jönne el a kicsiny országunkba és rájönne, hogy egy olyan pályát csinált, mely leginkább hasonlít a magyar vidékekre. Pozitívum 1 : keskenyebb utak, útpadka nélkül! YES. (engem rongál, hogy minden pályán olyan széles a 2 sávos út, hogy 4 busz simán elfér egymás mellett. Az meg pláne rongál, hogy lakott területen kívül is nemhogy széles, de még végig JÁRDA is van két település között. Hol van ilyen?) Pozitívum 2 : Buszöblök. YES. Ezért szeretem a Duisburgi pályát is.
    Remélem még sok ehhez hasonló realisztikusabb pálya fog majd készülni :)
  • Vazzeazze
    Nekem se pont ilyen, csak hasonlít...az az érzésem, hogy hiányzik a csomagból néhány hang. Mondjuk az ajtóhangokat szándékosan nem másoltam át, meg a fékfelengedést, de az nem befolyásolja. Ha ZF-es busszal mész, akkor meg azért nem olyan a hangja, esetleg próbáld meg az alappal!
  • Krisz995
    Hello!
    Ahhoz, hogy olyan legyen a motorhang mint az alábbi videoban, mit kell hozzá letölteni? Mert nálam a D92-esnek nem ilyen lett a hangja, csak fékezéskor jó. :S Ötlet?

Üdv: Krisz995