63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• kuhnzsolt
    Hát azért a módolás könnyűsége változó!
  • szabii98
    ami könnyen modolható
  • kuhnzsolt
    Szerintem örüljünk annak, hogy kaptunk egy ilyen fasza játékot!
  • atila4
    Nem értem ezt miért nem a fejlesztők csinálták meg...
    Sok sikert hozzá!
  • kuhnzsolt
    Minden megállónál be lesz "építve", de például egy kanyargós részen nem lesz be rakva! Viszont eddig olyankor is kerültek a kocsik, ha legalább 1 percet állt a busz. Ez most nem működik, de dolgozok az ügyön!
  • atila4
    Szóval akkor egy pályán csak egy megállónál vagy résznél lehet?
  • BkvFan
    Gyertek egy jót vezetni: Omsi-Bkv Zrt.
  • kuhnzsolt
    kép itt: http://hu.fotoalbum.eu/kuhnzsolt/a636474/00000009
  • kuhnzsolt
    Sikerült a végállomáson kerülnek a buszok, viszont jelenleg a kocsik nem kerülnek! XD XD

• H7
    értem... köszi a választ ;)
  • Zoliikp
    Azért kérdeztem, mert én tettem fel olyan kiegészítőt(ket), amikkel gondom volt, illetve a játéknak.
    Második napja például nem tudtam elindítani a buszomat, pedig csak egy apostrófot raktam az egyik scriptbe...
    Annyira kiakadt, hogy a másik konvertált buszt sem, de az alap buszokat sem tudtam választani.

Sajnos vissza kellett alaphelyzetbe tennem a buszt, hogy legalább megjelenítse, de ezzel el is vesztettem azokat a beállításokat, amelyekkel még működött.
    Valószínű, hogy neked is le kell szedni mindent, és egyesével újrarakni, hogy melyikkel is van baja...
  • H7
    vgyis map :P ;) :D
  • H7
    Zoliikp

asziszem az utolsó az egy pálya volt... a miskolci 69es busz pályája,most pedig csak a Bad Kinzau 2.0 van fenn... semmi más kiegészítőt nemraktam fel!!
  • gumikacsa
    Akkor jól tudtam a 80-at. :)
  • tmartin
    Rendben köszönöm!
  • Routeres
    Szia!

Elküldtem az e-mail címedet az OMSI-Hungary.hu tulajának. Szerintem e-mail-ban tisztázzátok a dolgot, mert én így "közvetítőként" nem sokat segíthetek
  • tmartin
    Sziasztok! Én lennék az a srác aki csinálja az omsi.hu oldalt. Az oldal fejlesztésbe van, a honlap témáján dolgozom. A szerkesztésből kiesett kb. másfél hét amikor nem tudtam a honlappal foglalkozni. De nagyon is fejlesztésbe van. A honlapot nagyon szeretném megynitni szeptembr 1-én. Ekkor még nem lesz túl sok dolog a honlapon, de meglesz nyitva. Ez még mindig csak terv, nem biztos! Addig nem kell néznetek a honlapot mert nem fogtok semmit látni. Szeptember 1-én rákatolhattok, de ha megynit úgyis az lesz az első, hogy ide megírom. Amúgy nekem nagy tervem volt, hogy megcsinálom az omsi közlekedési zrt-t ami olyasmi lesz mint az ovkv csak nagyon jó megszervezéssel próbálom megoldani. Sajnálom, hogy ez most így alakult, hogy megnyitott az omsi-hungary.hu. Nem szeretnék riváliskodni vele, de én a honlapomról semmi áron se mondok le!!! Az első dolgom az lett volna, hogy társszerkesztőt keresek. Én az omsi-hungary.hu szerkesztőjével nagyon szívesen társulok, DE a honlap főadminisztrátora, legfőbb szerkesztője én vagyok. Ez semmit nem befolyásol a honlap szerkesztésében csak annyit hogy az omsi.hu az én nevemen van ez az enyém. Ennyit szeretnék tisztázni. Ha az omsi-hungary.hu így is szívesen társul hozzám akkor írjon privát üzenetet vagy e-mailt a [email protected] e-mail címre. Várom a jelentkezését és akkor mindent megbeszélhetnénk amire én gondolok. Az előbbi dolgot amit meg mondtam azt ne vedd ilyen komolyan, ez ne tartson vissza! Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket!
  • Apocalipto
    A sima mezei busz az autópályán max. 80-nal mehet. 100at akkor, ha van tempo100as vizsgája. A tempo 100 elég sokmindenhez van kötve, a kocsi korától, max sebességétől, a tachográf méréshatárától, az üléstámlák magasságáik pár dolog.
  • labbi
    Bocsánat a képeket fordított sorrendben raktam be.
  • labbi
    Üdvözletem!

Szükségem lenne egy kis segítségre pályaépítésben.

A közlekedési lámpák miatt bekell állítani OMSIEditP-ben a traffic lights-nál a "változókat".
    Ahogy a képen is látszódik, egy alapobjektumon is látszódik.:

Van egy általam készített kereszteződés, azonban abban nincs a legördülő menüben egy "változó" sem. Kérdésem, hogyan tudnám ezeket a változókat berakni a saját kereszteződésembe.

• kuhnzsolt
    Majd megnézzem!
  • mk452001
    Tévedtem, 3 és fél éves: 2008.04.19. :P
  • mk452001
    Hehe!
    Találtam valami érdekeset a régi fényképeim között :)
    Ez 1-2 éves kép:
  • atila4
    Az jó sok :D ha bővül akkor még jobb:D
  • IkarusV134
    Normál esetben a busz max 80-at mehet autópályán. HA levizsgáztatják 100-ra akkor mehet 100-at.
  • mk452001
    Zsolt, sikerült megtalálni a felvonóhidat megtaláltad (márha kerested)?
  • mk452001
    jovanna :P
  • gumikacsa
    hiszen busz szim topikban vagyunk, vagy mi :)
  • mk452001
    jaa, hogy te a buszra gondoltál egyből. Akkor én kérek elnézést
  • gumikacsa
    én80-at tudttam, én sem tudtam jól:

26. § (1) Az egyes járművekkel - ha e rendelet másként nem rendelkezik - legfeljebb a következő sebességgel szabad közlekedni:

a) személygépkocsival, motorkerékpárral, 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival

aa) autópályán 130 km/óra,

ab) autóúton 110 km/óra,

ac) lakott területen kívül egyéb úton 90 km/óra,

ad) lakott területen 50 km/óra,

a/1. a külön jogszabályban meghatározott követelményeknek megfelelő autóbusszal

- autópályán 100 km/óra,

- lakott területen kívül, egyéb úton 70 km/óra,

- lakott területen 50 km/óra,

b) egyéb gépjárművel - kivéve teherszállításra kialakított motoros triciklit -, valamint gépjárműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel

autópályán 80 km/óra,

lakott területen kívül egyéb úton 70 km/óra,

lakott területen 50 km/óra,

• mk452001
    Fura, úgy tudtam, autópályán 130 a megengedett
  • gumikacsa
    100 az a 130

"Autóbusszal autópályán 100 km/óra, lakott területen kívül, egyéb úton 70 km/óra, lakott területen 50 km/óra a megengedett sebesség"
  • szabii98
    ohh értem :D
  • mk452001
    Megtaláltam, köszi :)
  • Routeres
    Spline-ban nem, de a Bad Kinzau 2-höz jött szalagkorlát, amit lehet spline-hoz attach-olni.
  • kuhnzsolt
    Hát lehet úgy is mondani, de nem valós megye!
  • mk452001
    Nem, azt én fogok XD
  • szabii98
    Milyen mappot csinálsz?:O Egy egész megyét? XD
  • mk452001
    Nem tudtok szalagkorlátot spline-ban?
  • omsifan
    Az szuper lesz. Várjuk!! (Nem siettetésből)