63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• szabii98
    unjuk már Katát és Sedót, valami új nincs? :)
    Nemkell am intézkedni, majd jön a kövi accal.
  • ccv520
    Intézkedtem az ügyben.
  • Stig95
    a múltkori is kocsis volt :D most is ő az Már máshol is járt XD
    most ha minden igaz valakit feltört...
  • Ikarusfan
    Szerintem most megsértődött (:D), úgyhogy inkább ne is vegyünk róla tudomást...
  • Haulin
    Fölösleges ilyeneket terjeszteni másról, és büntetik a mások képével visszaélést, imádkozhatsz h a "kopasz úriember" nemfog beperelni a szép kis sztori miatt...
  • Ikarusfan
    Ez egy elég sz@r lejáratás, vagy te, vagy más már eljátszotta ezt, nem kell folytatni...
  • kuhnzsolt
    Hát ja!
  • ozimak
    Háát ha úgy irja neked is a hireket ahogy nekem a választ akkor jobban is jársz ha nem firtatod
  • alexander1993
    Ez nem lehet igaz. Hogy lehet valaki ekkora kretén másokkal mint a két busz készítője?
  • kuhnzsolt
    Ja a honlap helyett a pályát csinálom, ezért nem működik még a weboldal!

Bocs a dupláért!
  • kuhnzsolt
    A pálya tényleg készül, de viszont most már egyedül csinálom, és a kerülő mód létrehozása, aktiválása eltart egy ideig!

A buszokról nincs információm, a múltkori e-mail dolog óta nem kaptam semmiféle hírt se!
  • fuszhi
    Most mennem kell, majd meglátjuk úgy is mi lesz a legjobbakat.
  • Routeres
    Mosom kezeimet, ennyit írtak a fórumon róla...

Szép kis botrány, vita meg anyázás volt belőle, úgyhogy szerintem ne bolygassuk a témát.
  • alexander1993
    Nem lesz akkor Ik.405 meg S91 se?
  • fuszhi
    Hát, csak hallunk felőle valamit, most hogy kicsit fel elevenítettük a témát. :)
  • Routeres
    Ez már régi sztori...

Sajnos (tudtommal, és az elmúlt hsz-ok alapján) nem lett belőle semmi (mármint a buszból). A pályát gőzerővel építi Kuhnzsolt kelléga.
  • fuszhi
    Elre a mondatra gondoltam :))))))))))9
    ˆ kuhnzsolt
    2011. aug. 18. 11:39 | privát | galéria | válasz erre | #6329
    Örömmel közlöm: kész van az ikarus 405! Már csak az exe késztése van hátra! Mivel Imi nem akarja feltenni data.hu-ra vagy hasonlóra így a http://omsi-magyarorsz.atw.hu honlapon a letöltéseknél lwesz fent! A honlap még nem üzemel! Kb.3-5 nap és kész! A pályánk is kész lesz hamarosan!
  • fuszhi
    Mi van, felcsillant a szemed? :)))
  • Routeres
    Amúgy miről beszélsz?
  • fuszhi
    Hallom jön ki busz ? Hogy , hogy két nap múlva? Áh az király, köszi. Majd
    akkor benézek két nap múlva. Zsííír. :)))))))))
  • vzsolo
    Magát az objektumot csak akkor jeleníti meg az OMSI, ha X távolságon belülre kerülsz a pivot pontjához képest (ahol X a grafikai beállításoknál megadható "Max. Obj. Visibility Distance" értéke), tehát nem érdemes nagyobb távolságokat egyben lemodellezni.
    Most épp a Ferihegy Market Central-Vecsés fő út-M4 csomópontot modellezem, és vannak smoothing hibák, pedig az objektum összes poligonja egy smoothing group-ban van, és nincsenek dupla vertexek, szóval lehetséges, hogy ezek a hibák a 300 méternél nagyobb távolság miatt jöttek elő...
  • BkvFan
    Tessék így kell kinézzen a beállítása :

• sano0314
    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni:nekem egy Logitech MOMO kormányom van és az a probléma hogy ha elengedem a gázpedált akkor magától lenyomja a féket pedig hozzá sem érek. Ha tudnátok segíteni megköszönném
  • Routeres
    Ez nagyon jól fog kinézni!
  • Zoliikp
    Az első utasaim:
    http://zoiikp.xfree.hu/226779

Sajnos ez a meleg nem csak engem, hanem a számítógépemet is kikezdte.
    Egy hibás scriptre hivatkozva mindig kidobott.
    Hiába a mentés, egy régebbi verziót újraírva tudtam csak beüzemelni ismét.
  • BkvFan
    Sziasztok,Sürgősen autóbusz vezetőket keresünk.
    Gyertek hogy minél hamarabb,induljanak a járatok. Szeretettel várunk mindenkit! Vezess velünk, mi "Mozgásba hozzuk a várost".
  • Zoliikp
    Nem csak az általad kérdezett, hanem minden buszra érvényes:
    ha a beállítás panelon be van kapcsolva a tükröződés, akkor a grafikai beállításokban szereplő FSP-ig a valós tükörképet fogod látni.

Ha ez alá esik, akkor a futás biztosítása érdekében a játék "leveszi" a tükörképet...
  • Szabeebmx
    kettőből csak össze lehet majd hozni valamit:D
  • Routeres
    Itt az első sor a lényeg.

(Fordítod az SDK-t? Klassz! Én meg pályaépítési leírást csinálok )
  • Szabeebmx
    "Fontos: Spline maximális hossza maximum 300m-er lehet! Ha ezt meghaladnád akkor megjelenítési problémák lehetnek. (pl.: út láthatósága, hibás világítás, vagy ütközés érzékelés). Természetesen kanyart is van lehetőségünk csinálni: Egyenesnél a „radius” 0! Pozitív radiusnál jobbra kanyarodó utat, negatív radiusnál balra kanyarodó utat kapunk." Fordítom az SDK-t nem lesz a legjobb, de meg teszek mindent hogy érthetőre hozzam össze:) (remélem 1-2 hónapon belül meglesz.)
  • Routeres
    Az SDK konkrétan csak a Spline-okról tesz említést. Én úgy jártam, hogy egy 500 méteres szakaszhoz nem volt hajlandó csatlakoztatni a következő szakaszt. A 300-ashoz már igen.

Hogy érted, hogy objektumként?
  • gumikacsa
    ez ha objektum ként rakom be, akkor is érvényes? Mert én megszerkesztek akár 1-2km-es szakaszt, és azt teszem be.
  • kem001
    Mindenesetre sok türelmet kívánok hozzá!
  • mk452001
    Nálam néha annál is hülyült, úgyhogy én a 200-ast ajánlom (nálam a forgalom párolgott el, meg leestem az útról)
  • Routeres
    300 méteres darabokban tetted le? Az SDK szerint 300 méteres darabokban kell lerakni, különben hibák jelentkezhetnek.
  • kuhnzsolt
    Hát nem csak idegesít az, hogy eltűnik az út!
  • kem001
    Az szép hossz. Látom te sem unatkozol :D
  • kuhnzsolt
    Lenen egy kérdésem miért tűnik el az út játék közben? A pályát úgy csináltam, hogy tile-ként save, majd refresh! De valami nem jó 85 km autópálya után van ez! Megoldás?
  • kitt2000
    Eredeti Man buszok visszapillantó tükört nem lehet állítani rajta hogy a valós képet lásuk ?
    A készülő buszok alapján nem lehet állítani rajta?
    SD-85-hez kéne!

Valaki tud segíteni?
  • szabii98
    :D