63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• ccv520
    Itt találod.

... NEW: Deer crossing in the night ...
  • fuszhi
    és Jól megy a szekér?
  • kuhnzsolt
    a piaggo innen tölthető http://www.multiupload.com/X5TW51ZD30
  • Ikarusfan
    Bangladesh beköltözött a szomszédba, vagy mi? ;)
  • matesz19
    az is 1 megoldás, de ha már lopod a szomszédnak a nettjét akkor dobd fel most hogy ne kelljen várnunk rá. xD
  • fuszhi
    Zsolt úr legyél már olyan kedves és ha hozzád áll a legközelebb a srác omsi ügyben kérd már el tőle azt az egy adatot kedvesen aztán a többit lehet már más is megtudja oldani szívesen.
  • kuhnzsolt
    például az utasok pozíciója nincs meg, nincs kijelző, pénz jegy nincs, hiányos festés stb
  • crodgok3
    Félkész alatt mit értesz? (mik a hiányosságai?)
  • wollnerd #6876
    Igen, folyamatosan jön a szarvas keresztbe nekünk, ami nagyon nem valósághű...
  • kuhnzsolt
    Ezt nézzétek mit találtam: képet itt találtok!
  • kuhnzsolt
    Vagy lelopom a szomszéd internetét xd
  • matesz19
    Köszi szépen a választ. :) De ha ilyen csiga lassú netted van, akkor tényleg 1xübb máshoz át menni és fel dobni onnan :D
  • Ikarusfan
    Na, én meg normál esetben 50-60-nal... :(
  • kuhnzsolt
    bocs a dupláért, de ez lemaradt! : normál esetben kb 500-600 kb/s töltök fel! XDXDXD
  • kuhnzsolt
    A helyzet az, hogy kb. 10-15 kb/s a feltöltési sebesség, de én felfogom tölteni, max. egész nap meggy, vagy átviszem valakihez és ott töltöm fel!
  • Ikarusfan
    Na, hát nekem meg 256KB/s... Amúgy remélem felrakod majd, mert Imi szövegeit elnézve nem volt valami happy... Egyébként nem csak, hogy van szarvas Bad Kinzauban, de még balesetet is szenvedtem velük...

http://users.atw.hu/bzmot332/omsiszarvas.JPG
    http://users.atw.hu/bzmot332/omsiszarvas2.JPG
  • kuhnzsolt
    Hello, mint mondtam, ha holnap estig nem teszi fel a kész buszt a készítő, én felteszem a félkészt (de nem lesz egyszerű dolog, mert valami műszaki hiba van a t-home-nél és érd egész területén az 1 megás netet sem éri el!) De én akárhogy is felteszem majd!
  • matesz19
    Sziasztok, volna egy olyan kérdésem hogy, volt róla szó hogy hamarosan ki jön az Ikarus és még 1 busz, de láttam volt belőle balhé is a képek miatt. A kérdésem az lenne hogy akkor most lesz elsejétől lesz Ikarus buszunk vagy még sem? :( És ha nem lesz akkor fel lehetne tenni azt a fél kész Ikarus-t még akkor is ha nem lehet vele utasokat szállítani??
  • fuszhi
    Ám bár mondjuk elgondolkoztam és a logikának meg mindennek ellentmondásos hogy egy átlátszó réteg amin nincs semmi kicsit blurs -t kap és halványabb lesz tőle vajon hogyan válna képpé. Szóval marhaságnak tartom hogy egy átlátszó réteg amin nincs semmi majd segít pluszba olyan felületet adni amin megjelenik az ablak helyén halvány képfelületként. Mindent úgy csináltam mint a videókban meg stb s mégis csak a buszon jön létre a kép. why? lehetséges hogy ablakra rajzolós megoldást szeretnék, akkor ki kell kapcsolni a bvg logót meg a többi ilyesmit. Bár ez csak kósza ötlet. Nekem miért nem sikerül?
  • fuszhi
    Valaki tud nekem segíteni vajon mért nem jön össze a repaint ? Először elkészítem a buszt és rárakok egy kocsinak a fényképét. Elmentem BMP be. Majd megnyitom a bmp-t és kérek egy új réteget amin ki jelölöm a kocsi képének helyét. Majd eltüntetem az alatta lévő képet így csak a réteg látszik a ki jelölt részével amit befestek feketére és Effect -> Blurs -> Gaussian Blur, itt egy olyan félútig felnyomom azt cső. majd mentem tga ba. Ha kész megkeresem rapaint toolst és átnyomatom a bmp -t. A keletkezett dds fájlt és a tga rétegfájlt áthelyezem a megfelelő könyvtárba és megírom a sorokat : ***************************************
    Newbus

[item]
    1957 Chevrolet
    farbschema_tex1
    newbus.dds

[item]
    1957 Chevrolet
    farbschema_trans
    newbus.tga
    a végeredmény pedig nem stimmel.
  • tenkenorman
    :DD::ASDAhahahahaha:D
  • Ikarusfan
    A tegnaphoz hasonlóan bocs a duplázásért (ne hiszem, hogy így sokáig folytathatom), de milyen leírásban? Én egyik leírásban sem találtam arra utaló szöveget...
  • Ikarusfan
    Hát ez azért nem gyenge...
  • ccv520
    Igen, a leírásában is benne van.
  • kuhnzsolt
    Helyzet jelentés: a kerülő mód ott tart, hogy a buszok kerülnek a végállomáson, a kocsik még nem kerülik a buszt, viszont az autópályán forgalmi akadály esetén átsorolnak a másik sorba. De még mindig finomítani kell rajta!!! :(((((((

kép itt!
  • zorba3333
    Igen, a Wimpel kikapcsolása csak a zászlót tünteti el.
    Ennek a pontos menetét a #6639 hozzászólásomban írtam le.

A logót valóban az általad említett módszerrel lehet a legegyszerűbben eltüntetni.

• atty707
    én úgy vettem észre, hogy a wimpel csak a zászlókat szedi le, a logót nem.
  • fuszhi
    :))))))))))) miket ki nem találnak egyesek. Amúgy

Atti707 : at én is olvastam a külföldi oldalon , de nálunk meg at hiszem zorba33333 ha jól írom meg ezt javasolta :Wimpel

[mesh]
    SD_Generic\SD_wimpel.o3d

[visible]
    wimpel_visibility
    1 <--EZT ÍRD ÁT 0-RA!!
  • szabii98
    Ez valami nagyon jó....:D
  • wollnerd #6855
    Kösz!
    Amúgy nekem se engedi a menetrendet beállítani.
    WFT?
  • wollnerd #6854
    Mi?!
    Ilyen is előfordulhat a Bad-Kinzau-n??? (0:12)
  • mk452001
    Ha jól emlékszem a 301-es
  • wollnerd #6852
    A Bad-Kinzau-n melyik járatot vezetve mehetünk az autópályán is? :)
  • atty707
    Átfestésnél a BVG logót úgy lehet a legegyszerűbben eltűntetni, hogy a modellhez tartozó összes képfájlban kiretusáljátok. (_AD, _AL, _BS, _MA, MA_B, _MU, _MU_pre, 02_BS)
  • crodgok3
    a youtube-on találtam, de ha jól láttam egy orosz srác csinálja...
  • fuszhi
    :)))))))) Néztem pár munkáját a srácnak, feltehetően Ő készíti mind és elvagyok ámulva miket talált ki.
  • Stig95
    Work in progress = készülőben
  • matesz19
    Tényleg szép darab, még készülőben van vagy ez már kész darab?? Mindenesetre ez sokkal jobban néz ki, mint a másik Mercédesz busz amit ki adtak. :D
  • Stig95
    W.I.P.
  • fuszhi
    Nekem tetszik. Honnan lehet be szerválni?