63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#6804 Szerintem is jó így. -
#6803 Szerintem tökéletes helyen van!! :) -
Zoliikp #6802 Nem szavazás, csak egyszerű kérdés:
azért, mert kell, ha elkészül az IBIS-kezelő, jó helyen van?
Persze el lehetne jobban is bujtatni, de működtetni is kell... -
mk452001 #6801 Na, Fuszhi, így jött össze (csak 50-esre csináltam az ablakmatricát, különben semmi nem látszódna belőle)
a kép nagyobban
a kép nagyobban -
crodgok3 #6800 Próbáld meg azt, hogy megnyomod az 'Alt'-ot és rákattintasz a villáskulcs ikonra, aztán ráadod a gyújtást. -
#6799 kocsis de nem István...
ON
Valami patch szerűségről nincs infó? -
mysimspocok #6792 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy ti nem tapasztaltatok olyat a játékban hogy a busz fogja magát, és megáll? :D
Nem működik egyik gomb sem, kikapcsol az IBIS eszköz, és menni sem lehet vele.
Nem a játékkal van a gond,hanem a busszal.
Ilyenkor mi a teendő? :) -
#6791 Kösz, most már működik rendesen! -
#6790 :) Na ja. Sok sikert "hozzája" :)))))) Kíváncsi leszek. Lehet én is csinálok majd valamit. -
mk452001 #6789 Ha minden igaz, estére összehozok egy Rio-s (film) festést (az hogy mennyire lesz szép, az már emberfüggő :P). -
Routeres #6788 Értem, köszi -
Zoliikp #6787 Azt akarom mondani, hogy a 202 szériában két fájlt kell módosítani.
Bár mindkettőben ( mátrix, ill. matrix_d ) elvégeztem a módosítást, csak elsőre működött, utána már nem...
-
#6786 A ha, Köszi. Én is félig húztam a réteget. Meg ugyan úgy a réteget kikapcsoltam az alatta lévőt. aztán elmentettem.stb na majd csak lesz valami. Ha csináltál egy jó kis festést, akkor "muti" már majd meg. ok? :)))))))) -
mk452001 #6785 naszóval:
- a fehér paintkittet befested, és rárakod a matricát, majd elmented bmp-be
- Paint.NET-el megnyitod, csinálsz mégegy réteget, körbejelölöd a matricát, majd befeketíted festékvödörrel.
- kikapcsolod a paintkit rétegét, ekkor elvileg ott marad a kettes réteg a fekete pacákkal.
- kijelölöd a pacákat a "varázspálcával", majd Effect -> Blurs -> Gaussian Blur, itt egy olyan félútig felnyomod a csúszkát.
- ha minden matricával megcsináltad ezt, akkor lemented TGA-ba, majd repainttoolssal átnyomatod a bmp-t dds-be, és szépen mindent beraksz a helyére.
- a tga-t is bemásolot a textúra mellé és a cti-ben a taxt szövegét megtoldod ezzel:
[item]
név
farbschema_trans
fájlnév.tga
- Ezek után elvileg jó lesz -
#6784 Remek megosztja velem az úr hol hibázhattam esetleg? Azt tudom hogy a két fájlból csinál egyet egy dds fájlt meg hogy kell csinálni neki egy script részt hogy berakja stb. de akkor hol hibázhattam? -
mk452001 #6783 Na, nekem sikerült az ablakfestés, bár még kicsit javítani kell rajta :) -
#6782 Delphi Script :http://wiki.altium.com/display/ADOH/Delphi+Script+Reference
Ilyesmit olvastam : 1 adat megadása melyet az objektum végez.
2 az esemény feltételei amire az objektum reagál. :) -
#6781 jó , kár hogy ugyanaz mint eddig :( -
BkvFan #6780 Hotfix1
http://www.mediafire.com/?045hu09e74srwfy
hotfix 2
http://www.mediafire.com/?i48155d2yo50s74
hotfix 3
http://www.mediafire.com/?t4v6h2m2a6w6t4f -
BkvFan #6779 FIGYELEM, BAD KINZAU 2, REJTÉLY MEGOLDVA!
Szedd le ezeket, és telepítsd megfelelően őket:
-gcW Strassenobjekte 1.2.1
-Autobahnschilder 1.1.0
-Nemolus Deutsche Verkehrszeichen 1.5.0
-DIN Fonts 1.0.0
ajánlót még:
Bugs & Hotfixes
HOTFIX 1
[url="http://www.mediafire.com/?045hu09e74srwfy"]LINK[/url]
HOTFIX 2
[url="http://www.mediafire.com/?i48155d2yo50s74"]LINK[/url]
HOTFIX 3
[url="http://www.mediafire.com/?t4v6h2m2a6w6t4f"]LINK[/url]
sorba rakd fel. Jó játékot mindenkinek -
#6778 Értem akkor le teszek róla :)
Szerintetek melyik a legjobb pálya ? :) (Spandaut nagyon szeretem, Great Grundolfon nincs menetrendem -.-..., Grundolft már uncsi, Saschen-Anhalt nemrossz, de még elég bugos. :)) -
#6777 Nekem kapásból nem is működik a pálya... -
#6776 -
#6775 Az a szitú hogy a buszok ablakát én is próbáltam már át festeni úgyan azzal a programmal és mindent úgy úgy csináltam ahogy a videókban is meglehet a tubon találni, de nekem az ablakok maradtak ugyancsak átlátszóak hiába fóliázgattam őket a paintel. Szerintem itt is lesz valami másfajta dolog amit engedélyeztetni kell script ügyileg aztán lehet nincs igazam csak rosszul csináltam valamit. A buszt szépen át tudom pingálni repaint tools-al bármilyen képet rátudok rakni, és szép fényes busz felülette kapok alatta lévő festéssel vagy képpel. De az ablakot mindig ki hagyja pedig azon részt fóliával csináltam ahogy a srácok is mutatják a videókban. Én ennyit tudok. De ha valaki megtudja hogy kell készíteni annak én is örülnék igazán feldobja a buszt. Mutatok egy ilyen videót amit én is végig megcsináltam. De nekem nem az ablaknál nem volt ugyan az az eredmény. -
#6774 Bad Kinzau miatt kifagy az OMSI /Gret_Grundorf, Saschen-Anhalt, FBW busz, Karosa, Merci busz van benn, eddig működött/. Beraktam aztán lol....kilépett. -
kuhnzsolt #6773 A helyzet az, hogy a pályámon vissza kellett bontanom a 85 km autópályát! Most 300m szakaszonként megépítettem 40-45 km + a lehajtók! Kell az elképzelt 110 km, vagy nem! Man 83-as széria 30 perc alatt tette meg a 40 km-t -
Routeres #6772 Tehát azt akarod mondani, hogy a SD202 szériával nem működik. Kipróbáltam én is, tényleg nem működött, viszont nekem nem dobott hibát. Ellenben mátrix kijelzős SD200-as sorozat tökéletesen dolgozik.
Köszönet érte! -
mk452001 #6771 Hali!
Remélem tudtok segíteni.
Azt szeretném megtudni, hogy a buszok ablakát hogy kell befesteni?
Mert láttam pár szép eredményt, de a mikéntjét nem találom. -
Zoliikp #6770 Sajnos néha működik, néha megmakacsolja magát.
A hosszabb kijelzőnél hibát jelez, amire nem tudok rájönni, hogy miért.
Most csak képet mutatok a rollbandos verzióról, a leírását napközben valamikor:
-
Zoliikp #6769 Nos, akkor először a mátrixkijelzést, az egyszerűbb:
A Script könyvtárból szükségünk van a matrix.osc fájlra.
Keresünk egy üres számot. Én egy kerek értéket vettem, ez a 90.
A képnek megfelelően beírtam a változót.
Mentés után csak a 90 beírása kell Linie-be. Eredmény a képen:
-
Routeres #6768 Ha van kedved hozzá, akkor leírhatod amit tudsz erről. Érdekelne a dolog. Ha meg kínainak fogom érezni, akkor maradnak az ősi módszerek: ALT, Katt, Bepötyög...
-
Zoliikp #6767 Egy pici helyreigazítás:
mindkét kijelzőre meg lehet csinálni, a kérdés inkább az, hogy ki mer "nekiülni".
Ha valaki kényszert érez rá, szóljon, megpróbálom elmagyarázni... -
#6766 Ha a 000XX-ra gondolsz, akkor nem nagyon. És ha a tekerősben is ugyanazok a karakterek vannak, mint a mátrixosban, akkor főleg nem. -
mk452001 #6765 Jaa, így könnyű :P -
Routeres #6764 Most még csak így, de jó lenne, ha a "szokott" módon lehetne. Ezúton is kérdezem a nagy koponyákat: Lehetséges?
Katt erre:
Majd bepötyögöd: -
mk452001 #6763 Az OKV-t hogy tudtad betenni a járatszám ablakba? -
#6762 "Iszonyat" jó :) -
Routeres #6761 Szép estét!
Kicsit szórakoztam a pályámhoz tartozó hof fájllal:
-
mk452001 #6760 A kérdésem tárgytalan -
mk452001 #6759 Srácok, kéne egy kis "szakmai" segítség.
az autópályán/ le-/felhajtókon mindkét oldalon van szalagkorlát, vagy csak belső/külső?
Mielőtt bármi problémátokat megjegyeznétek a kérdésemmel kapcsolatban, megjegyzem: MÉG nincs jogsim és mostanában nem voltam sztrádán :)