qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• tmartin
    Sziasztok! Én lennék az a srác aki csinálja az omsi.hu oldalt. Az oldal fejlesztésbe van, a honlap témáján dolgozom. A szerkesztésből kiesett kb. másfél hét amikor nem tudtam a honlappal foglalkozni. De nagyon is fejlesztésbe van. A honlapot nagyon szeretném megynitni szeptembr 1-én. Ekkor még nem lesz túl sok dolog a honlapon, de meglesz nyitva. Ez még mindig csak terv, nem biztos! Addig nem kell néznetek a honlapot mert nem fogtok semmit látni. Szeptember 1-én rákatolhattok, de ha megynit úgyis az lesz az első, hogy ide megírom. Amúgy nekem nagy tervem volt, hogy megcsinálom az omsi közlekedési zrt-t ami olyasmi lesz mint az ovkv csak nagyon jó megszervezéssel próbálom megoldani. Sajnálom, hogy ez most így alakult, hogy megnyitott az omsi-hungary.hu. Nem szeretnék riváliskodni vele, de én a honlapomról semmi áron se mondok le!!! Az első dolgom az lett volna, hogy társszerkesztőt keresek. Én az omsi-hungary.hu szerkesztőjével nagyon szívesen társulok, DE a honlap főadminisztrátora, legfőbb szerkesztője én vagyok. Ez semmit nem befolyásol a honlap szerkesztésében csak annyit hogy az omsi.hu az én nevemen van ez az enyém. Ennyit szeretnék tisztázni. Ha az omsi-hungary.hu így is szívesen társul hozzám akkor írjon privát üzenetet vagy e-mailt a [email protected] e-mail címre. Várom a jelentkezését és akkor mindent megbeszélhetnénk amire én gondolok. Az előbbi dolgot amit meg mondtam azt ne vedd ilyen komolyan, ez ne tartson vissza! Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket!