63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#6844 Nem, még nem volt. Mindenesetre nem néz ki rosszul... :) -
crodgok3 #6843 Lehet, hogy volt már, de...
Omsi Mercedes Benz o325 Turk -
#6842 Köszönöm a válaszokat. Viszont azt nem értem, hogy ez konkrétan miért is jó. Mert ugye ott van a légnyomás mérő, az mutatja a nyomás, tehát nem értem, miért kell még egy vizuális jelzés... -
Zoliikp #6841 A kar "mutatja" a levegőtartály telítettségét.
Ha már nem látod, van annyi levegő, hogy a busz elinduljon...
Próbálok rájönni, hogy textúrázzam le úgy a gombot, hogy az oldala más színű legyen...
Jelenleg ilyen, bár nem így gondoltam el...
-
mk452001 #6840 Gondolom a MAN-ban lévőre gondolsz.
Ha az eltűnik a műszerfal mögött, akkor van elég nyomás és akkor enged ki a rögzítőfék -
#6839 Még mindig bocs a duplázásért, de mindig is megakartam kérdezni, hogy a kormánnyal szemben a szélvédő előtt mi az a kis piros kar? -
#6838 Konkrétan mi a probléma? -
Zoliikp #6837 Nem lett az igazi a texturája:
Valamit elrontottam... -
Routeres #6836 Kellett egy kis profilváltás! -
Hyp3r #6835 Ja, hogy ezt ti csináljátok:D Kicsit megzavarodtam, mert múltkor még más volt a nevednél a logó, és nem olvastam a feliratot, csak a logót néztem:D -
Routeres #6834 Városi valós.
Pontosabban ilyen. -
Hyp3r #6833 És milyen lesz az a pálya?:) helyi járatos, vagy helyközi? -
#6832 Akkor nem is nagyon tévedtem... -
kuhnzsolt #6831 Köszi sikerült! -
Routeres #6830 Én is pályát építek, az én részem kb. 80%, társam része kb. 45%-nál tart most. Tervezett kiadás: Október első fele -
Zoliikp #6829 A modell_xxx.cfg első felében, a Texttexture alatt vannak felsorolva a kijelzők:
Ott lehet megváltoztatni. -
#6828 Bár lehet, hogy ez pont nem az a rész...
(bocs a dupláért) -
#6827 Ugyan fogalmam sincs, hogy jót találtam-e, de pl. a D92-nél a script mappában a model_D92.cfg-ben van olyan rész, hogy Text-Texturen és abban pedig ilyenek:
[texttexture]
ident
Kennz_DtAlt
128
64
1
0
0
0
Gondolom az első három számjegy, legalább is ezek az RGB-ben megadva eléggé zöld színnek felelnek meg. Ha hülyeséget írok, akkor bocs. -
kuhnzsolt #6826 Én pályát készítek: a pálya 25-30%, a kerülő mód ?%! Kiadás talán 2011. karácsonya! -
crodgok3 #6825 Mert az eddigiek nagyon tetszenek és csak ezért nem töröltem még le a játékot, hogy kitudjam majd őket próbálni
Bocsi a dupláért -
crodgok3 #6824 Sziasztok!
A készítőktől kérnék egy felvilágosítást, hogy ki hogyan áll velük -
kuhnzsolt #6823 Pontosan hol van az rgb kód? Sehol sem találom -
#6822 Iszonyat jól néz ki. -
kuhnzsolt #6821 Tudnál segíteni, hogy pontosan milyen sort keresek? -
IkarusV134 #6820 A buszon lévő kijelző színét a busz cfg fájlában tudom változtatni. Valahol ott van az elején ahol hivatkozza a kijelzőkhöz tartozó betűtípust ott van az RGB színkód is. -
kuhnzsolt #6819 Lenne egy kérdésem! A kijelző színét, hogyan lehet megváltoztatni? -
#6818 Még sehonnan. -
vargadani95 #6817 Honnan tölthető a Délpest pálya? -
#6816 Bocs a duplázásért, de azt még hozzá kell írnom, hogy ez az effekt csak egy olyan buszon nézne ki jól, amin valami tolóajtó vagy tudom is én, milyen ajtó, tehát nem bolygóajtón... Persze azon is jól nézne ki :) -
#6815 Persze ez már nem egy MSpaint-tel összeszerkeszthető kép, tehát ehhez minimum kellenének képek az igazi buszról, de az nem igazán a környéken járkál :D -
#6814 Ez nagyon komoly lenne :D ha készül is ilyen akkor remélem a SD202-es szériára készül majd!! :D -
#6813 Ha már átfestésekről van szó; ilyet nem akar valaki összehozni?
http://csubakka.hu/wp-content/uploads/2010/04/buszajto.jpg -
Sajnos nekem nem sikerült valami jól. A következő :cti ***************************************
tib skin
[item]
tib skin
farbschema_tex1
D86_01_MU.dds
[item]
tib skin
farbschema_trans
D86__01_MU.tga
-
#6811 :))))))))) -
mk452001 #6810 Hát, nem tudom.
Nem gondolod, hogy kicsit kevés rajta a kék? :P -
#6809 Tök jó lett. -
kuhnzsolt #6808 Már rájöttem -
kuhnzsolt #6807 Valaki megtudná nekem mondani, hogy a szalagkorlátot,hogy kell a spline-hez attach-olni? Leteszem a korlátot, to spline rákattintok a spline aktuális szakaszához de nem történik semmi! Max elfordul az út kellős közepére! -
Geri556 #6806 Tökéletes ;)
Nagyon jól néz ki. -
kuhnzsolt #6805 Nagyon jó helyen van, és legalább nem olyan szar mint a Liaz-é